- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.441
Kizlar ekledim sonunda fotoları. Dun yaptigim patates adamida koydum.
Benicim sende koy tabiki canim yaptiklarinin resimlerini
canım benim :) arkadaşım bebek düşünüyo o yüzden acilen foruma giriş yapıp ona bilgi verdim yoğunum bu aralar 2 gün rapor aldığımdan baya işler birikti onları halledip geleyim dedim ama bitmiyoözcanan ım nerelerdesin sen?
foruma giriyorsun da neden kasım annelerinde yoksun?
aşkolsun sana
cnm güle güle kullancanım benim :) arkadaşım bebek düşünüyo o yüzden acilen foruma giriş yapıp ona bilgi verdim yoğunum bu aralar 2 gün rapor aldığımdan baya işler birikti onları halledip geleyim dedim ama bitmiyo
temizliği yaptık badana boya yerler halılar evim ev oldu 3 senedir başka yerde oturuomuşum gibiymiş ya çok temiz oldu artık annemler gelebilir rahatım:)
rana hanım cuma gecesi bakıcıda kaldı gelmeyecekmiş zaten benim de işlerim bitmemişti kalsın madem dedik.. arkamızdan el salladı eve kaçtı cadı.. bizde eve gittik temizliği bitirdik saat 1 gibi yatmak üzereyken pijamasını gördüm aldım babasına götürdüm kokladık başladık ağlamayabu ilk ve son dedi bi daha başka yerde yatmak yok dedi.. en çok da eşimin gözlerinden akan yaşlara üzüldüm anne baba üzülüyo ama evladın hiç umrunda değil:)
gerçi ertesi gün gittik almaya annem babam diye sarıldı bu sefer bakıcıya el salladı hiç üzmeden eve geldik... kızım büyümüş artık laf dinliyo teyzeleri:)
Link vermistim ya canim yeni konu açtım bi daha vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eriyle-yaptığımız-eğitici-aktiviteler.748275/Canim nereye ekledin
Ay guldurdun benı he:))benicim bencede vallaha kusura bkamasın sen 2 çocuklar uraştın yaptın
oda tr gitmeden yapaydı ozaman ki o bi eltinle birlikte oturmuyomu o eltin yapsın sen yapmışsın o sana yapacağına bide beğenmiyo allah çekmez işte böyle
ohhh afiyet olsun iyi yapmışsın şekerim:):):)
öyle içi fesatsa tutmaz işte
ayyy benmde çok fena gördüm kendimi:
:):)
fundacım he he hebence eşin defneyle inatlaşmış ama defnem kazanmış
ama nb bırak lekeli kalsın ne yapalım dimi ama dediğin gibi defne uyuyunca sil işte en güeli..
gel birlikte kirletelim nurayım aşk olsun:)Ozcanan oh miss gibi olmuş evin şimdi gelip kirletlmek lazım dimi Güle güle otur canim
Katreinur patates adamın resimleri açılmadı bende göremedim
guldencim maşallah nilime elifte bazen öyle güzel söz dinliyor ki maşallah bazende gözümun içine bakarak gidiyor tersini yapıyor işine gelmeyeni heralde
Ay ne kadar duygusal yacanım benim :) arkadaşım bebek düşünüyo o yüzden acilen foruma giriş yapıp ona bilgi verdim yoğunum bu aralar 2 gün rapor aldığımdan baya işler birikti onları halledip geleyim dedim ama bitmiyo
temizliği yaptık badana boya yerler halılar evim ev oldu 3 senedir başka yerde oturuomuşum gibiymiş ya çok temiz oldu artık annemler gelebilir rahatım:)
rana hanım cuma gecesi bakıcıda kaldı gelmeyecekmiş zaten benim de işlerim bitmemişti kalsın madem dedik.. arkamızdan el salladı eve kaçtı cadı.. bizde eve gittik temizliği bitirdik saat 1 gibi yatmak üzereyken pijamasını gördüm aldım babasına götürdüm kokladık başladık ağlamayabu ilk ve son dedi bi daha başka yerde yatmak yok dedi.. en çok da eşimin gözlerinden akan yaşlara üzüldüm anne baba üzülüyo ama evladın hiç umrunda değil:)
gerçi ertesi gün gittik almaya annem babam diye sarıldı bu sefer bakıcıya el salladı hiç üzmeden eve geldik... kızım büyümüş artık laf dinliyo teyzeleri:)
ne demek cnm benimFundacim kac gundur sana tesekkur etcem unutuyorum canim. Kahvaltida cay istiyor pekmezli su veriyorum demistin ya o benim cok isime yaradi. Daha once nasil dusunememisim bilmem. Simdi oyle yapiyorum berraya rengi ayni cay zaten. Cay kadar cok icmesede içtiği yudum kardir. Teşekkür ederim canim
aynen cnm çocukla inatlaşıyorlaray fundacım işete eşler inatlaşıyolar bizim kızlarla sonra ağlıyo diyolar bidedün bişey oldu şimdi hatırlamıyorum nile bişey anlatınca dinliyen bi çocuk sonuçta
bana diyeoki nile sen anlat niye sen neden anlatrmıyosun diorum ben anlatamam okadar sabırlı değilim sen çok güzel anlatıyosun sen anlat diooo:
özcenanım güle güle kirlensin eviniz
bende bugüne kadr 1 gece bıraktım nili bakıcısına oda eşim amilyat olduğunda koca gece uyuyamadım allahım kimsenin yavrusunu ayırmasın..
katreynurum patatez adam tarfinide yazdınmı cnm bakıcam şimdi..
ay o pimpirikliden 1 tane de bende vargel birlikte kirletelim nurayım aşk olsun:)
bu arada aktiviteler çok güzel ranaya haftaya izindeyken yapmayı düşünüyorum inşallah beğenir
bugün küçük çanta aldım babasının çantasına çok özeniyo diye çantayı alıp taktı koluna doğru bizim eve yola çıktı çook komikti ya:)
bu arada teşekkür ederim kızlar valla çok yoruldum belki ama değdi ya şimdi tek sıkıntımız pinpirik babamız etrafa bişey dökmek kesinlikle yasak :S
benim kız çayı çok seviyo ya çok açık veriyorum ben de ama zaten yarım çay bardağı bile içmiyo ama bu sefer toz şekere sarmış şeker istiyorum diyo resmenne demek cnm benim
bu yaşta çocuğa çay veremeyiz
en azından faydalı bişey içmiş oluyor
hiç olmazsa çocuğu da kırmamış oluyoruz
ben defnenin gözü önünde pekmez koyuyorum.defneye de "anneciğim pekmez de katalım da çayın tatlı olsun.olur mu" diyorum.o da "tamam" diyor.hem kendini kandırılmış gibi de hissetmiyor.defne 1 çay bardağı içiyor.keyfi yerindeyse 2. çay bardağına sarılıyor
ya evlat olmakla anne olmak çok farklıymış onu anladım.. küçükken ben de arkadaşımda kalmayı çok isterdim annem izin vermezdi şimdi anlıyorum kadını uyudum uyandım baktım beşiğine çok zor ya ama sondu artık yok ki zaten annem de bana çok kızdı ne diye izin veriyosun diye :)Ay ne kadar duygusal yamasallah ranacıga:))bende ızın vermıyorum benden ayrı bıyerde kalmalarına hatta gorumcem bı ara sıtemler ettı falan kızı sureklı soyluyo beyza bızde kalsın dıye bende alısmasını ıstemıyorum neyse bı kere esım ızın verdı ama ıyı bı konusma yaptım kendısıyle bundan sonra annesı bılır dıyo:))
Bıde ben hastanedeyken falan ayrı kaldıgım ıcın kızlardan ayrı kaldıgım zaman ıcım yanıyo resmen psıkolojık sanırım
Evını gule gule kırlet mı desem:)) oh mıs olmustur sımdı:)
Cnm zaman oyle cabuk gecıyokı cogunu unuttum ınan nasıl yaptım nasıl atlattım:))Kizlar biraz once bi arkadaşım aradı. 2 cocugu var aralari tam 2 yaş. Küçük 5 aylik. Cok bunalmis dertlesmek istemis. Amanin gözüm korktu valla. Büyük 2 yas sendromunu agir geciriyor anlasilan gun boyunca surekli agliyormus. Bu da fazla ilgilenemiyormus bebekten dolayi ne diyecegimi bilemedim. Dua ettim sadece. Bazi seyler tavsiye ettim ama onlari bebekle yapmak cok zor gercekten. Beni sen nasil atlattin o donemi canim. Nasil yardimci olsam
Yasmın sabahtan vardı ama ogleden sonra yazmadı sanırım:) ay ne guzel gecmez sımdı sana su bes gunyasemin yok mu gerçi geçmişe bakamadım ama masada bi dosya kaldı ama hiç canım yapmak istemiyo şafak 5 kızlar 5 gün sonra izindeyim eylül 15 e kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?