2012 kasım bebekleri büyüyor..

özcanan ım nerelerdesin sen?
foruma giriyorsun da neden kasım annelerinde yoksun?
aşkolsun sana
canım benim :) arkadaşım bebek düşünüyo o yüzden acilen foruma giriş yapıp ona bilgi verdim yoğunum bu aralar 2 gün rapor aldığımdan baya işler birikti onları halledip geleyim dedim ama bitmiyo

temizliği yaptık badana boya yerler halılar evim ev oldu 3 senedir başka yerde oturuomuşum gibiymiş ya çok temiz oldu artık annemler gelebilir rahatım:)
rana hanım cuma gecesi bakıcıda kaldı gelmeyecekmiş zaten benim de işlerim bitmemişti kalsın madem dedik.. arkamızdan el salladı eve kaçtı cadı.. bizde eve gittik temizliği bitirdik saat 1 gibi yatmak üzereyken pijamasını gördüm aldım babasına götürdüm kokladık başladık ağlamaya bu ilk ve son dedi bi daha başka yerde yatmak yok dedi.. en çok da eşimin gözlerinden akan yaşlara üzüldüm anne baba üzülüyo ama evladın hiç umrunda değil:)
gerçi ertesi gün gittik almaya annem babam diye sarıldı bu sefer bakıcıya el salladı hiç üzmeden eve geldik... kızım büyümüş artık laf dinliyo teyzeleri:)

cnm güle güle kullan
temiz evde insanın içi açılıyor

kıyamam ben size cnm ya
defneden ayrı kaldığım için ne kadar üzüldüğünüzü çok iyi anlıyorum
allah zorunlu ayrılık vermesin.
evt laf dinliyorlar cnm büyüdüler maşallah

Fundacim kac gundur sana tesekkur etcem unutuyorum canim. Kahvaltida cay istiyor pekmezli su veriyorum demistin ya o benim cok isime yaradi. Daha once nasil dusunememisim bilmem. Simdi oyle yapiyorum berraya rengi ayni cay zaten. Cay kadar cok icmesede içtiği yudum kardir. Teşekkür ederim canim

Kizlar biraz once bi arkadaşım aradı. 2 cocugu var aralari tam 2 yaş. Küçük 5 aylik. Cok bunalmis dertlesmek istemis. Amanin gözüm korktu valla. Büyük 2 yas sendromunu agir geciriyor anlasilan gun boyunca surekli agliyormus. Bu da fazla ilgilenemiyormus bebekten dolayi ne diyecegimi bilemedim. Dua ettim sadece. Bazi seyler tavsiye ettim ama onlari bebekle yapmak cok zor gercekten. Beni sen nasil atlattin o donemi canim. Nasil yardimci olsam

ay fundacım işete eşler inatlaşıyolar bizim kızlarla sonra ağlıyo diyolar bidedün bişey oldu şimdi hatırlamıyorum nile bişey anlatınca dinliyen bi çocuk sonuçta
bana diyeoki nile sen anlat niye sen neden anlatrmıyosun diorum ben anlatamam okadar sabırlı değilim sen çok güzel anlatıyosun sen anlat diooo:
özcenanım güle güle kirlensin eviniz
bende bugüne kadr 1 gece bıraktım nili bakıcısına oda eşim amilyat olduğunda koca gece uyuyamadım allahım kimsenin yavrusunu ayırmasın..
katreynurum patatez adam tarfinide yazdınmı cnm bakıcam şimdi..

Ozcanan oh miss gibi olmuş evin şimdi gelip kirletlmek lazım dimi Güle güle otur canim
Katreinur patates adamın resimleri açılmadı bende göremedim
guldencim maşallah nilime elifte bazen öyle güzel söz dinliyor ki maşallah bazende gözümun içine bakarak gidiyor tersini yapıyor işine gelmeyeni heralde

Ay guldurdun benı he:))
Cnm ya kv yaslı zaten kendısı bıraz zorlanır ya kızı yada gelınlerden bırı yardım eder mutlaka yanındakı eltım tasındı artık evıne, yalnız olucaklar yanı.. Zaten ıkı kısıler onun ıcın 10 tane yeter dedım ama oda kısmet olmadı:) o kadarda ozenle yapmıstım kendıme yaptıgımdan 20 tane yapılırdı o zamanda:))
Bencede defne kazanmıs sıldıgını gorunce ınadına yapmıstır zaten cocuklar oyle:))

gel birlikte kirletelim nurayım aşk olsun:)
bu arada aktiviteler çok güzel ranaya haftaya izindeyken yapmayı düşünüyorum inşallah beğenir
bugün küçük çanta aldım babasının çantasına çok özeniyo diye çantayı alıp taktı koluna doğru bizim eve yola çıktı çook komikti ya:)

bu arada teşekkür ederim kızlar valla çok yoruldum belki ama değdi ya şimdi tek sıkıntımız pinpirik babamız etrafa bişey dökmek kesinlikle yasak :S

Ay ne kadar duygusal ya masallah ranacıga:))bende ızın vermıyorum benden ayrı bıyerde kalmalarına hatta gorumcem bı ara sıtemler ettı falan kızı sureklı soyluyo beyza bızde kalsın dıye bende alısmasını ıstemıyorum neyse bı kere esım ızın verdı ama ıyı bı konusma yaptım kendısıyle bundan sonra annesı bılır dıyo:))
Bıde ben hastanedeyken falan ayrı kaldıgım ıcın kızlardan ayrı kaldıgım zaman ıcım yanıyo resmen psıkolojık sanırım
Evını gule gule kırlet mı desem:)) oh mıs olmustur sımdı:)

ne demek cnm benim
bu yaşta çocuğa çay veremeyiz
en azından faydalı bişey içmiş oluyor
hiç olmazsa çocuğu da kırmamış oluyoruz
ben defnenin gözü önünde pekmez koyuyorum.defneye de "anneciğim pekmez de katalım da çayın tatlı olsun.olur mu" diyorum.o da "tamam" diyor.hem kendini kandırılmış gibi de hissetmiyor.defne 1 çay bardağı içiyor.keyfi yerindeyse 2. çay bardağına sarılıyor

aynen cnm çocukla inatlaşıyorlar
o da ters tepiyor
eşimin benim kadar sabrı yok
ben yemek yaparken defneyi yanıma çağırıyorum
tezgahın hemen dibine sandalye çekip üstüne çıkarıyorum
bak anneciğim şimdi şunu doğrayacağız,şimdi şune ekleyeceğiz,gel tut birlikte koyalım diyorum mutlu oluyor

ay o pimpirikliden 1 tane de bende var
defne de babasına inadına yapar gibi kirletiyor :) :)

benim kız çayı çok seviyo ya çok açık veriyorum ben de ama zaten yarım çay bardağı bile içmiyo ama bu sefer toz şekere sarmış şeker istiyorum diyo resmen
bu iki kelimeyi duyunca şok olduk eşimle işine gelenleri patır patır söylemesini biliyo cadoloz ama ben de deneyecem bakalım çaya alıştıran bakıcı gerçi

ya evlat olmakla anne olmak çok farklıymış onu anladım.. küçükken ben de arkadaşımda kalmayı çok isterdim annem izin vermezdi şimdi anlıyorum kadını uyudum uyandım baktım beşiğine çok zor ya ama sondu artık yok ki zaten annem de bana çok kızdı ne diye izin veriyosun diye :)

teşekkür ederim canım benim illaki kirlenecek ama biraz kalsın böyle ya :) hiç olmazsa annemler gidinceye kadar temiz kalsın diyo eşim ben de ranaya söyle banane diyorum :)

yasemin yok mu gerçi geçmişe bakamadım ama masada bi dosya kaldı ama hiç canım yapmak istemiyo şafak 5 kızlar 5 gün sonra izindeyim eylül 15 e kadar :)

Cnm zaman oyle cabuk gecıyokı cogunu unuttum ınan nasıl yaptım nasıl atlattım:))
Zor bır donem tabı bız bırde ev tasındık nıda ıkı haftalıktı yenı ev yenı duzen oturana kadar tabı zaman gecıyor.. Benım en buyuk destekcım esımdı sagolsun aksam ısten gelır bızı dısarı cıkarırdı evde bunalıyosunuzdur dıye cocukları alır benı carsıya bırakırdı yapabıldıgı hersekılde yardımcı olmustur, yemek yapamadıysam sorun etmezdı gıder dısarda yerdık yada alır gelırdı.. Cocuklar arasındakı dengeyı kurmakta cok onemlı beyzayı hıc yalnız bırakamazdım nıdanın yanında yoksa sevıyorum dıye ustune yatardı basının altına yastık yapardı:)) bıde oncelık ilgı daha fazla beyzanındı babasıda bende kardes geldı pabucu dama atıldı olmasın dıye.. Sımdı ıkız gıbıler zaten baba ısten gelsın atlıyolar ustune:)) ıns arkadasında atlatır bu donemı sıkıntısız...anne olmak zor ıs...

Katreınur bıde cok bunaldıgım zaman sunu dusunurum Allah bana saglıklı ıkı evlat vermıs daha ne ısterım
Hersey cok baska da olabılırdı Allah korusun nıdanın ıkıncı hayatı demıstı dr bıze o gunlerı dusununce saglıkları yerınde olsun gerısı bos dıyebılıyorum cogu zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…