2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sibelcim Allah kolaylik versin canim kv nin sizde olması çok iyi yardım eder Meryem le ilgilenir
wavs canim sanada kolay gelsin
Katreinur sana da kolay gelsin canim ins berram da yardım eder annesine
fundacim ins Defne eğlenir yazlikta
inşallah cnm
bilmiyorum bakalım ne yapacaklar

Kizlar biz pazara gittik geldik şimdilik 10 kg domates aldim bunu bi yapayim az olursa haftaya bi daha alirim artik. Kavanoz da en küçük yarim kiloluk sanirim ondan bulabildim. 10 tane de ondan aldım. Berra tam manasiyla burnumuzdan getirdi diyebilirim. Bebek arabasinda oturmadi. Alip basini gitmek istiyor tutsam agliyor. Nasil alisveris yaptik ne aldik hatırlamıyorum bile su an. Pazarcı bi amca bunu aglarken görünce gel bakalım niye ağlıyorsun sen dedi gitti adamin elini tuttu inanamadım bizden kacar elin adamlarinin elini tutar anlamıyorum ben bu kizi.

Kolay gelsın cnm..
Bak sen berraya cocuklar boyle ıste

kızlar biraz önce kv yi aradım ne yaptınız gittiniz mi diye
sabah erkenden yola düşmüşler
erkek yeğenin orda mı diye sordum
allahtan yokmuş
ben böyle sorunca kötü oluyorum gelinim ya ama yine de sormak zorundayım.sevmiyorum adamı.düzgün biri değil.zaten onu tanıyan herkes eşime uzak tut evinden boşanmanıza sebep olur diyor
defnenin şimdilik keyfi yerindeymiş

harbiden mi margarin hiç kullanmadın yahu maşallah valla. eee tatlı da pasta da nasıl yapıosun . mesela baklavada tereyağ çok kokuo
Evet canim bizim eve girmez annemde hic kullanmazdi. Hem sagliga zararli hem de domuz yagi şüphesi oldugu icin hic kullanmadik. Aliskin oldugumuz için sanırım canim bana tereyagi kokusu güzel gelir ağır gelmez yani. Hatta belki cok abes gelebilir ama ben misafirlige gittiğim yerlerde bile soruyorum margarin varsa yemiyorum.

ben de margarin kullanmıyorum kızlar.sadece kek kalıbını yağlamak için kullanıyorum.
zeytinyağı ve tereyağ kullanıyorum
tereyağı da marketten almıyorum köylülere getirtiyorum

eşin tek başına mı kalacak yanına gidecek misin ayrı kalacağı bi ev var mı ya da nille sen bakıcıda falan kalsanız olmaz mı

ben de margarin kullanmıyorum kızlar.sadece kek kalıbını yağlamak için kullanıyorum.
zeytinyağı ve tereyağ kullanıyorum
tereyağı da marketten almıyorum köylülere getirtiyorum
biz margarinle büyüdük ama ranaya vermedim hiç hep zeytinyağı ve tereyağı kullandım insan alışınca da vazgeçemiyo ama ben de artık sadece kek kalıbında kullanıyorum ama kurabiye yaparsam da margarin kullanıyorum.. katre olur da sen gelirsen sana tereyağlı kurabiye yapacam bak

ay kızlar kendimi kötü hissettim yahu. ben kullanıyorum margarin. her yeöeğe değil ama kullanıyorum yanı. mesela hamur işlerinde kullanıyorum.

hiiç şaşırma aynı rana aynıı ben pazara götürmüyorum çünkü her seferinde burnumdan geliyo.. üzülüyorum yazık diyorum görsün gezsin ama ne gezsin otursun pazar onun neyine diyorum dönüşte

ay kızlar kendimi kötü hissettim yahu. ben kullanıyorum margarin. her yeöeğe değil ama kullanıyorum yanı. mesela hamur işlerinde kullanıyorum.
kız kötü hissetme dedim ya biz margarin çocuğuyuz var benim evde bitince de hep alırım pasta börek margarinsiz olmuyo içli köftede tereyağını sevmiyorum ben mesela margarin koyuyorum daha hoş oluyo ülker bizim kullanıyorum zaten ranaya kullanmamaya çalışıyorum tabi evlendiğmiiz zaman pilavı margarinle yapardım rana doğduğundan beri tereyağı ile yapıyorum.. aslında ayçiçek yağı da olsa olurmuş ama işte ne bileyim ağız neye alıştıysa o

Nıye cnm ozcananın dedıgı gıbı bızde margarınle buyuduk ama cocuklardan sonra daha dıkkat eder oldum bende bıde okuyunca ıcındekılerı hepten kestık, alısınca tereyag hıc kokmuyo ınan ben hamur ıslerıne ve pılava kullanırım daha cok yemegede artık hep zeytınyağ kullanıyorum esımde kolestrol sınırda ondan artık kızartmaya bıle zeytınyag:) cok cok fazla yagla bısey kızartmam gerekıyosa aycıcek kullanıyorum

cnm bende makarnaya kullanırım yemek olarak pilava tereyağı. sebze yemekleri zaten çiçek yağı. zeytinyağı yemeklerde kullanırım dersem yalan olur . zaten yiyemem çok ağır gelir bana. salatalara filan kullanırım. zeynep doğduğundan beri daha çok tereyağ kullanırım. ama pastalarda nerdeyse hep margarin. keşke başan aalışsaymışız tereyağ zeytinyağ ama malesef

evet cnm bende genelde ayçiçek yağı kullanıyorum. ay annemler genelde margarin kullanıo. sıvıyağla yiyemezler çoğu yemeği işte alışkanlık

Ayy cok teşekkür ederim canim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…