- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.601
söyle kv ye berra için biraz tuzsuz yapalım mı de kendini karıştırma.Kizlar bisey soracam bize salcayi kv m yapiyor ve cok aşırı tuzlu oluyor o kadar ki yemeklerin tadını degistiriyor. O yuzden ben de tuzsuz hazir salcalarla karistiriyorum ona rağmen yemeklere cok fazla koyamiyorum. Kahvaltida salcayi ben de cok severim ama bundan dolayi yiyemiyorum. Ve her sene 5 kiloluk bidonlarla veriyor. E hazir salcaylada karisinca bitmek bilmiyor. Sizin ev salcalarinizda mi bu sekilde oluyo
al al ben de çok severim ama yapmayı becerebilir miyim bilmiyorum hazır anam gelmişken yaptırayım :)Kizlar bi de annemler kahvaltilik biz acılı diyoruz harika bisey yapiyorlar domatesli biberli sarimsakli salca kivaminda oluyor yapmak isterseniz tarif alabilirim annemden
yok canım menemenlik gibi değilevet farklı burda canım ya senin dedğini ben burda sahil kenarında kahvaltıda yemiştim çok güzeldi.. bizim bakıcı bildiğin ev salçasını bol zeytinyağında kavuruyo o kadar sıcak sıcak sürüyosun kalırsa ertesi gün bile yeniyo ama kalmıyo:)
sizinki güzelmiş ama kavanoza basma aynı salça yapmak gibimi acaba hani menemenlik gibi mi ki
kız öyle basma dediğim salcayi kahvaltilik kavuruyorum falan ve kavanoza koyuyorum biraz fazla yapıyorum bir haftalık falan ağzı kapalı olunca daha guvenlinoluyir ondan kavanoza koyuyor um yanikız kavanoza nasıl basıon konserve gibi mi. bizim ki bildiğin salçanın birazcık daha sıvı hali ve az tuzlu hali. zeytinyağı filan yok. ama ben arada yağda kvurup nane ceviz katıp kahvaltıda yerim:)
Soyledim de Tuz koymayinca bozuluyormuşsöyle kv ye berra için biraz tuzsuz yapalım mı de kendini karıştırma.
benim kardeşim hasta olduğu için tuzsuz salça olması lazım ona has tuzsuz salça yaptıracam
ev salçasıyla hazır karışınca kavurma güzel olmaz ki bence sen benim dediğimi yap tuz koymasın zarar yahu :)
canım ev salçası genelde tuzlu olur o nedenle normal salçayla karıştırman senin için iyi olurKizlar bisey soracam bize salcayi kv m yapiyor ve cok aşırı tuzlu oluyor o kadar ki yemeklerin tadını degistiriyor. O yuzden ben de tuzsuz hazir salcalarla karistiriyorum ona rağmen yemeklere cok fazla koyamiyorum. Kahvaltida salcayi ben de cok severim ama bundan dolayi yiyemiyorum. Ve her sene 5 kiloluk bidonlarla veriyor. E hazir salcaylada karisinca bitmek bilmiyor. Sizin ev salcalarinizda mi bu sekilde oluyo
bence sen tarifi al biz de yapalımal al ben de çok severim ama yapmayı becerebilir miyim bilmiyorum hazır anam gelmişken yaptırayım :)
Nurayım maşallah elife demek dinlemeye başladı annesini ha biraz da berrayla ranaya ders versin en iyisi anne sozu dinleme dersi:) gercekten cinnet geciriyorum bi yere cikmak istemiyorum ama cikmayinca da bunaliyor insan napcam bilmem
işte tam bunu diycektim cnm tuzsuz salça bozulur. ama bazıları aşırı atıo o başka. anneme hediye 5 lt pet şişede salça geldi bu yaz. tuzdan yiyemediler annemde olca salçayla karıştırıp büyük bir kazanda bir taşım kaynattı cnm. o şekilde yapabilirsin.Soyledim de Tuz koymayinca bozuluyormuş
Kizlar bisey soracam bize salcayi kv m yapiyor ve cok aşırı tuzlu oluyor o kadar ki yemeklerin tadını degistiriyor. O yuzden ben de tuzsuz hazir salcalarla karistiriyorum ona rağmen yemeklere cok fazla koyamiyorum. Kahvaltida salcayi ben de cok severim ama bundan dolayi yiyemiyorum. Ve her sene 5 kiloluk bidonlarla veriyor. E hazir salcaylada karisinca bitmek bilmiyor. Sizin ev salcalarinizda mi bu sekilde oluyo
Ay süper olur vallahaKizlar bi de annemler kahvaltilik biz acılı diyoruz harika bisey yapiyorlar domatesli biberli sarimsakli salca kivaminda oluyor yapmak isterseniz tarif alabilirim annemden
Annemde olca salca kullanir canim biz onun tadına alisinca mi kötü geliyor bilmem. Ama olca tuzlu diye ondan almadim tat alip onunla karistiriyorum geneldeişte tam bunu diycektim cnm tuzsuz salça bozulur. ama bazıları aşırı atıo o başka. anneme hediye 5 lt pet şişede salça geldi bu yaz. tuzdan yiyemediler annemde olca salçayla karıştırıp büyük bir kazanda bir taşım kaynattı cnm. o şekilde yapabilirsin.
Ayy alsana tarıfı zahmet olmazsa ben cok severım:))Kizlar bi de annemler kahvaltilik biz acılı diyoruz harika bisey yapiyorlar domatesli biberli sarimsakli salca kivaminda oluyor yapmak isterseniz tarif alabilirim annemden
Bilmiyorum ki canim onlar yiyo öyle aliskanlik mi artik bilmiyorumBozulmasin diye çok tuz koyuyor heralde dimi ama çok güzel kurursa bozulmuyor öyle biliyorum o nasıl yiyor ki acaba hiç konusmadiniz mi Katreinur um Annemler de yapıyorlar Salça ama o kadar tuzlu olmuyor hatta tuzu rahatsız etmiyor diyeyim
Ay süper olur vallaha
Tamam kizlar alayim insallah ben de bayılıyorum cok güzel oluyo ama cok cabuk bitiyoAyy alsana tarıfı zahmet olmazsa ben cok severım:))
eee memleketimin salçası cnm çokta güzeldir . . rahat rahat kullanabilirsiniz. evet tat salça çok tuzsuz bende onu yiyemem. evet karıştırmak için mantıklıAnnemde olca salca kullanir canim biz onun tadına alisinca mi kötü geliyor bilmem. Ama olca tuzlu diye ondan almadim tat alip onunla karistiriyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?