- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.541
sağolasın cnm benim denenecek inş. annemlerde olduğum için kesin diyemiyorum:)kızlar hamartlara çorba tarifi yazdım
öğlen eve gidince bizimki tam tersi o kadar yalandan ağlıyoki sırf bırakıp gidiyoruz diye ama akşamgidince bi daha gitmeyeceğimizi anlıyo herhalde o yüzden o kadar eziyet etmiyo öğlen de görmeyelim diyoruz ama dayanamıyoruz ki ben almayalım dedim bigün eşim olmaz alalım dedi
dün babasından kaçayım derken omzumu ısırdı bütün dişleri geçti çok fena şişti ben de küstüm artık seninle konuşmayacağım insan annesini ısırır mı dedim küstüm bakmadım annesiim ceee diyo bi baktım yüzüne insan dayanamıyo yine barıştım ya ama ben bu ısırma huyundan nasıl vazgeçirecem bilmiyorum
sağolasın cnm benim denenecek inş. annemlerde olduğum için kesin diyemiyorum:)
katre cnm sende tuzlu kurabiye tarifi yazmıssın sağolasın da kabartma tozu yok mu. bi de tereyağını o da sıcaklığında bekletip mi yoğuruyorsun yoksa eritip mi. ayrıca paj-ket yağla denedşn mi hiç:) ay çok sordum
ha ha katılıyorum veee yemeğe gidiyorum geldiğimde cevap bulmak istiyorum olmuo ki ama he he he:)
katre bak yasminin sorularına cevap ver hep eksik hep eksik
kız daha yirmi dakka var nere kaçıyon:))ha ha katılıyorum veee yemeğe gidiyorum geldiğimde cevap bulmak istiyorum olmuo ki ama he he he:)
Beyza rahatsız dunden bu yana
Burnu tikaniyo sesi kotu birazda oksuruk var krese gitmedik bugun...
Sagol cnm usuttu sanirim havalar cok aldatiyo burdaGeçmiş olsun canim Beyza ya usuttu Mu Kuzum acaba ne oldu Ki İnş nidaya da geçmez çabucak atlatırlar
Canim malzemeleri aldım ama daha firsatim olmadı yapmaya
Sagol İns cnm ya..benicim hoşgeldin cnm beyzama çok geçmiş olsun inş ilerlemez.
annnemde de közliyyerek yapıyo cnm tam ayrıntı yazarım..
bu arada eşim 15 eylülde hastaneye yatıcak cnm atom tedavisi için sanıorum 2 3 gün hastanede kalıcak ama sonrasındada 1 hafta nilden uzak olması gerekiyo nasıl ayarlıyacaz bilmiorum bakalım
atlamışım sanıorum kusura bakmayın kızlar..
sağolasın cnm benim denenecek inş. annemlerde olduğum için kesin diyemiyorum:)
katre cnm sende tuzlu kurabiye tarifi yazmıssın sağolasın da kabartma tozu yok mu. bi de tereyağını o da sıcaklığında bekletip mi yoğuruyorsun yoksa eritip mi. ayrıca paket yağla denedin mi hiç:) ay çok sordum
katre bak yasminin sorularına cevap ver hep eksik hep eksik
Aaa size de tarif begendiremedik ayolha ha katılıyorum veee yemeğe gidiyorum geldiğimde cevap bulmak istiyorum olmuo ki ama he he he:)
Yasemincim bal bocugune iyi gelecek bununla inanıyorum ben size yasak olan herseyi kestim bizde dört beş gündür yemiyor elif bi nebze daha iyi çok şükür maşallah
betulcum geçmiş olsun eşine ins bişey çıkmaz Erden pasa dış mi çıkarıyor ondan mi huysuz acaba elif 18. Dişini çıkarıyor gece uyanıp uyanıp yanıma geldi sabahtan beri de var yoga agliyor
Güldencim aman dikkat et bak elifte iki üç gün zorlandi sonra kabızlık sürekli hale geldi Rabbim Korusun
Ozcanan canim sende dikkat et ranaya ins kabizliga çevirmez kardeşin içinde istediği yeri Rabbim hayırlısı ile nasip eder ins o insanlara da ağzının payını ver canim bi dahakine sen üzülmeyin onlar üzüldüm ne demek sen ne yapıyorsun hafta sonu bu çocuğa sinir oluyorum he zaten Yavrundan ayriliyorsun diye uzuluyorsun
geçmiş olsun cnmBeyza rahatsız dunden bu yana
Burnu tikaniyo sesi kotu birazda oksuruk var krese gitmedik bugun...
harbiden mi margarin hiç kullanmadın yahu maşallah valla. eee tatlı da pasta da nasıl yapıosun . mesela baklavada tereyağ çok kokuoAaa size de tarif begendiremedik ayolşimdi şöyle yasemincim k.tozu koymuyoruz. Tereyağı oda sicakloginda oluyor. Paket yag nasıl oluyor canim onu bilmiyorum. Margarinse eğer hayatim boyunca kullanmadim desem abartmış olmam:)
cnm eşin hastane çıkışı annesinde kalsa olmaz mı?benicim hoşgeldin cnm beyzama çok geçmiş olsun inş ilerlemez.
annnemde de közliyyerek yapıyo cnm tam ayrıntı yazarım..
bu arada eşim 15 eylülde hastaneye yatıcak cnm atom tedavisi için sanıorum 2 3 gün hastanede kalıcak ama sonrasındada 1 hafta nilden uzak olması gerekiyo nasıl ayarlıyacaz bilmiorum bakalım
atlamışım sanıorum kusura bakmayın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?