2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar hamartlara çorba tarifi yazdım
sağolasın cnm benim denenecek inş. annemlerde olduğum için kesin diyemiyorum:)
katre cnm sende tuzlu kurabiye tarifi yazmıssın sağolasın da kabartma tozu yok mu. bi de tereyağını o da sıcaklığında bekletip mi yoğuruyorsun yoksa eritip mi. ayrıca paket yağla denedin mi hiç:) ay çok sordum

onun annesimmm diyen dillerini yerim bennn. bizimkide arada ısırıo cnm tepki vermemeye çalışıorum ama çok zor

katre bak yasminin sorularına cevap ver hep eksik hep eksik

yaseminim ben sebze çorbalarını günlük yapıcaksam nile
artık ne koyacaksam havuç, kabak, bazen semiz otu, bazen ıspanak deyişiyo patatez fiks, onları küçük küçük doğruyorum içerisine zeytin yağı ekleyip pişiriyorum idireceğimzamnda çok hafif tuz atıorum alsana sebze çorbası oluyo tabi bu günlük hemen yaptıklarım yani o anda elimin altında ne varsa onu değerlendiriorum..

Tunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
Bol ocugune yenı ılacı ıyı gelır ıns..
Gulden masallsh cnm hemde hafta ıcı yapmıssın kıslıkları kahvaltılıgı bende merak ettım
Gecen sene domates bıber patlıcan fırında kozleyıp sonra tencerede sogan sarımsakla kavurup koymustum sıselere guzel olmustu ama bıraz ugrastırıcı..
Funda bende ıstemıyorum defnenın oraya gıtmesını ya o adamın anasının evı sonucta ne zaman gelecegı bellı olmazkı, senın ıcını de karartmıyalım bısey olucagından degıl ama ınsan huzursuz oluyo cnm yanında sen yokken..
Sıbel yenı duzenınız evınız hayırlı olsun cnm yavas yavas yerlesırsın artık, meryem ıyıdır ıns tamamen ogrendı mı wc artık??
Nuray ne yaptın etkınlıklerı?? Yazmamıssın..
Beysal esının kontrolu ıyı gecer ıns cnm..
Gulden esının atom tedavısını sormustu songul bı ara bende merak etmıstım ama cvp vermedın arada kaynadı herhalde:) basladı mı esın tedavıye??
Wavs alptugra nasıl oldu cnm ıns daha ıyıdır, yerlesebıldınızmı??
Dılek hevın arada bı yazın kızlar nerelerdesınız??

benicim hoşgeldin cnm beyzama çok geçmiş olsun inş ilerlemez.
annnemde de közliyyerek yapıyo cnm tam ayrıntı yazarım..
bu arada eşim 15 eylülde hastaneye yatıcak cnm atom tedavisi için sanıorum 2 3 gün hastanede kalıcak ama sonrasındada 1 hafta nilden uzak olması gerekiyo nasıl ayarlıyacaz bilmiorum bakalım
atlamışım sanıorum kusura bakmayın kızlar..

Yasemincim bal bocugune iyi gelecek bununla inanıyorum ben size yasak olan herseyi kestim bizde dört beş gündür yemiyor elif bi nebze daha iyi çok şükür maşallah
betulcum geçmiş olsun eşine ins bişey çıkmaz Erden pasa dış mi çıkarıyor ondan mi huysuz acaba elif 18. Dişini çıkarıyor gece uyanıp uyanıp yanıma geldi sabahtan beri de var yoga agliyor
Güldencim aman dikkat et bak elifte iki üç gün zorlandi sonra kabızlık sürekli hale geldi Rabbim Korusun
Ozcanan canim sende dikkat et ranaya ins kabizliga çevirmez kardeşin içinde istediği yeri Rabbim hayırlısı ile nasip eder ins o insanlara da ağzının payını ver canim bi dahakine sen üzülmeyin onlar üzüldüm ne demek sen ne yapıyorsun hafta sonu bu çocuğa sinir oluyorum he zaten Yavrundan ayriliyorsun diye uzuluyorsun

Geçmiş olsun canim Beyza ya usuttu Mu Kuzum acaba ne oldu Ki İnş nidaya da geçmez çabucak atlatırlar
Canim malzemeleri aldım ama daha firsatim olmadı yapmaya
Sagol cnm usuttu sanirim havalar cok aldatiyo burda
Bugun resmen kis gelmis gibi bi bakiyosun gunes acmis ins gecmez nidaya da

Sagol İns cnm ya..
Tarıfı beklıycez :)
Esınde hayırlısıyka atlatır ıns o gunlerı cnm nılden uzak kalmak zor olacaktır ama

Sibelcim Allah kolaylik versin canim kv nin sizde olması çok iyi yardım eder Meryem le ilgilenir
wavs canim sanada kolay gelsin
Katreinur sana da kolay gelsin canim ins berram da yardım eder annesine
fundacim ins Defne eğlenir yazlikta

katre bak yasminin sorularına cevap ver hep eksik hep eksik
ha ha katılıyorum veee yemeğe gidiyorum geldiğimde cevap bulmak istiyorum olmuo ki ama he he he:)
Aaa size de tarif begendiremedik ayol şimdi şöyle yasemincim k.tozu koymuyoruz. Tereyağı oda sicakloginda oluyor. Paket yag nasıl oluyor canim onu bilmiyorum. Margarinse eğer hayatim boyunca kullanmadim desem abartmış olmam:)

çok sağol cnm benim aynen senin listedekileri saydı dün ki dr. bugün ishal cnm benim balböcüğü. bakalım nasıl devam edecek. üstelik annem sabah ilaö içiröeyi unutmuş. hoş öğlen üç kişi zor içirdik o da belki yarısı bile ağzına gitmemiştir. evet kızlar nurayım çok haklı aman dikkat tutmayı çok çabuk öğreniolar kuzular. allahım korusun hepsini
beni çok geçmiş olsun cnm kuzu hemencik atlatsın inş. öğlen zeynebin ayakları da soğuk geldi bana yere diz çöktüm sizlerime tırmanmıştı. pantolondan bile hisseediliordu. ayakların üşümüş annem senin dedim. üşüdü anne bak dio ayağını uzatıo sıpam çok tatlılar yaa:) hemen çoraplar giyildi tabi :)

harbiden mi margarin hiç kullanmadın yahu maşallah valla. eee tatlı da pasta da nasıl yapıosun . mesela baklavada tereyağ çok kokuo

Ozcanan bende sınır oldum o kadına densızın tekıymıs cocuguna anneden daha ıyı kım dusunurkı

Songul sızın kp derle ısınız zor anlasılan herzaman muhatap olmamak en ıyısı ama esınınde babası duramıyordur.. Esı hakkında oyle konusması ne jadar uzucu sankı o kzık cakmıs dunya ya

cnm eşin hastane çıkışı annesinde kalsa olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…