- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.801
güldenim benim ki de f5le yenilenio. ama bazen arada kaynayabilio mesajlar. bende de smile hiç yok eski usul devam. neyse buna şükür girmemiz engellenmemiş hehe:) nuray cnm pek hamaratsın ve hızlısın bugün maşallah sana. elifim de uyumuş oh keyfi yerinde demek ki.maşallah. benicim havanın güzel olmasına sevindim malum sizin oralar burası gibi değil yanıyoruz biz yaa çok sıcak. beyza nasıl keyfi yerinde miben f5 yapınca yenileniyo ama ben onu kullanmıyorum bildirim daha kolayıma geliyo sürekli açık olduğu için herhal:)
kızlar benim rana beşiğine sığmıyo artık kollarını oraya buraya çarpıp uyanıyo anne diye alıyorum yatağa birlikte yatmaya çalışıyoruz sizce park yatak alayım mı beşiğe devam mı
baza mıay cnm park yatak niye alcaksın ki büyüdüler artık. bizim düzen bi oluşsa ben bazasına yatırcam inş. park yatakta dediğin gibi sağını solunu vurup uyanıo zeynep ilay. bizim yatakta daha güzel uyuyo
canım park yatak da çok büyük değil sonuçtakızlar benim rana beşiğine sığmıyo artık kollarını oraya buraya çarpıp uyanıyo anne diye alıyorum yatağa birlikte yatmaya çalışıyoruz sizce park yatak alayım mı beşiğe devam mı
ben hayatta söyleyemem eşime baza işini ya tırsıyorum adamdan artık evde koyacak yer yokBeyza nasıl oldu beni bence nidanin da huysuzlugu ondan ins değildir ama
Ozcanan rana sevgi pitircigi olmuş akşam Masalah çok da güzel cümle kurmuş bende katiliyorum kızlara park Yatak yerine yatak al elifte hı rahat yatamiyor Besiginde akşam yanıma aldım az uyandi Besiginde zırt pirt kalkıyor du burda yatak alsam koyacak yer yok malesef
guldencim burda yetiştiren yokki hep uzaktan geliyor meyve sebze ve ist çok daha pahali
beşiğin kenarlarındaki parmaklıkları sökeyim beşik yatağın hemen dibinde öbür tarafında da köşe takımının pufu var evet buldum kızlar :) tamamdır:)canım park yatak da çok büyük değil sonuçta
bence biraz idare edip biraz daha büyüyünce normal yatak al derim ama sen bilirsin
cnm tek kişilik yatak yani. bence bu saorunu ancak o çözer. ay benim evde tıkış tıkış oldu yaa kıpırdıycak yer yok. evimi özledim yaabaza mınasıl baza ya ben de mi baza alsam
ama evin neresine koyacam bilmiyorum
Evet ya sız bıraz ılısın dıye bakarsınız bız gunese hasret:)güldenim benim ki de f5le yenilenio. ama bazen arada kaynayabilio mesajlar. bende de smile hiç yok eski usul devam. neyse buna şükür girmemiz engellenmemiş hehe:) nuray cnm pek hamaratsın ve hızlısın bugün maşallah sana. elifim de uyumuş oh keyfi yerinde demek ki.maşallah. benicim havanın güzel olmasına sevindim malum sizin oralar burası gibi değil yanıyoruz biz yaa çok sıcak. beyza nasıl keyfi yerinde mi
cnm sivas kurak yer malum o nedenle pahalıdır. tarım çok yok diye biliyorum. komşu iki il ama bizim burda herşey yetişio çok şükür.Beyza nasıl oldu beni bence nidanin da huysuzlugu ondan ins değildir ama
Ozcanan rana sevgi pitircigi olmuş akşam Masalah çok da güzel cümle kurmuş bende katiliyorum kızlara park Yatak yerine yatak al elifte hı rahat yatamiyor Besiginde akşam yanıma aldım az uyandi Besiginde zırt pirt kalkıyor du burda yatak alsam koyacak yer yok malesef
guldencim burda yetiştiren yokki hep uzaktan geliyor meyve sebze ve ist çok daha pahali
ha ha sen sorunu çzmüşsün bile cnm:)pratik hatun...beşiğin kenarlarındaki parmaklıkları sökeyim beşik yatağın hemen dibinde öbür tarafında da köşe takımının pufu var evet buldum kızlar :) tamamdır:)
nasıl gizleyebiliyorEvet ya sız bıraz ılısın dıye bakarsınız bız gunese hasret:)
Beyza sabah kalkarken kotu oluyo cnm ya fıs fıs durup derken kendıne gelıyo ıyı sımdı yukarı cıkıp duruyo anne ses duydum nıda uyandı mı dıye dort gozle beklıyo uyansın dıye
Songul sende sagol cnm sogan aklıma gelmemıstı onuda yapım bugun:)
Kızlar asagıda topıkte olan gızlı bırı var kım acaba merak ettım songul yada hevın olabılır dıye dusunuyorum pro lar kendını gorunmez yapabılıyor
Kucukmu kı besıgı? Nıda bes yasına kadar yatar herhaldekızlar benim rana beşiğine sığmıyo artık kollarını oraya buraya çarpıp uyanıyo anne diye alıyorum yatağa birlikte yatmaya çalışıyoruz sizce park yatak alayım mı beşiğe devam mı
niye tırsıyorsun cnm?ben hayatta söyleyemem eşime baza işini ya tırsıyorum adamdan artık evde koyacak yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?