2012 kasım bebekleri büyüyor..

kıyamam nilime ya buldu güzel bacakları sinekler yedi he kıyamam kuzuma sinecod mu ne öle bi merhem vardı canım hemen indiriyordu

Günaydın kızlar

Betülcüm niye uzuleceksin sekerim iyi oldu işte bize de degisiklik oldu. Inşallah seninkini de denemek nasip olur en kisa zamanda canim.

Erdemin odasina iyi karar vermissiniz canim ben de berranin odasi konusunda cocuk odalarini gorunce cok hevesleniyorum. Ama biraz daha buyusun istiyorum. Kizlar size bisey sormak istiyorum. Mesela kiz icin oda alsak sonra erkek cocugumuz olsa napcaz. Imkan olsa ikisinin odasi ayri olsa ama genelde oda sayisi az oluyor. Mesela ben berraya pembe beyaz odalari cok beğeniyorum . Siz napcaksiniz bu konuda. Güldenim sen de nilin odasinin fotografini atsana. Ozellikle oyuncak rafini merak ettim. Berraya simdilik öyle bisey almak istiyorum.

günaydın katreynurum
nilin odasındaki raf tek cnm tamamen gösterişlik yani
ben koçtaştan falan 1 kaç katlı bi oyuncak rafı istiorum onu nile erebileceği yere notedip oraya nilin etkinliklerini ve kitaplarını koymayı düşünüorum
ama odayı çekip atıcam bi ara..
ay bilmiorum fundacım galiba alerjik olmazsa bizim cilt dr bigidicez hem bugibi durumlariçin versin bize bi kırem

hakkında hayırlısı olsun cnm

günaydın tatlım

günaydın tatlım
sendromu gelmiştir ondan duymamazlığa vurmuştur
bence doğru bir karar
en azından çok pahalı olmazsa çocuk da rahat eder

ay bilemedim ama dr götürsemmi acaba diorum cnm:
pöffff ya:
cnm muhtemelen sinek temiz kanı bulduğu için bol bol ısırmış,nil de kaşıyınca iyice kabarmıştır
sinek olduğunu düşünüyorum ama emin değilsen ne olur ne olmaz dr a götür

herkese günaydın kızlar
benim çok kötü bi şekilde başım ağrıyor
çarşamba günü sıcaktan burnum kanadı
dün burun kemiğim acıyordu
bu sabah uyandığımda ne göreyim?burnumun üztü morarmış
gören dayak yediğimi sanır

akşamdefne benimle konuşmak istemedi.ben aramadan önce kv nin binanın görevlisi gelmiş.çocuk kapıyı çalınca defne benim geldiğimi sanıp anne diye kapıya koşmuş.beni göremeyince üzülmüş.ben arayınca da konuşmayacağım diye kapris yaptı

Günaydın arkadaşlar
Katreinur um calismak bi bayan için gerçekten zor hem eve hem ise hem kocaya vakit ayırmak gerekiyor kendini ve berrayi saymadim bile ama sevince ve isteyince insan isteyerek yapıyor senin için hangisi daha hayırlı ise o kararı verirsin ins
guldencim Ohh eglenmis kutular
betilcum bence de çok iyi dusunmussun özellikle ikea da çocuk için montesorri ye göre çok güzel mobilyalar var ben çok beğeniyorum oranın mobilyaların i ayrıca ben bugun lahmacunu yapıcam ins güzel olur
Funda sen nasılsın
bugün Yasmin yok heralde dimi kızlar annesini Dr goturecekti yanlısı hatirliyorum

günaydın nurayım
evet cnm aynen ondan kabardı kuzum sanıorum:
ama bunun bi kıremi vardır betülde söyledi ama bizim çocuğun cildi hassaz götüreyimde versin bakalım bişey..
bu arada dene bakalım senin lahmacunlar nasıl olacak şekerimmm

ben baş ağrısı hariç iyiyim

kızlar dünden beri bi lahmacundur konuşuyoruz ve benim sabah sabah burnuma lahmacun kokusu geliyor

hep sizin yüzünüzdeeeeennnnn :)

Tamam guldenim bekliyorum odanin resimlerini. Ben de raf tekzen var burada oradan baktim ama küçük boyutlu bisey bulamadım. Genelde buyuk kitapliklar var.

Nurayim cok haklisin cok zor gerçekten calisan bayanlari hep tebrik ediyorum. Eger ben de baslarsam calismaya boyle sık sık kendimi de tebrik etcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…