- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.101
hakkında hayırlısı olsun cnmHayırlı geceler kizlar
Biz bugün cok yorulduk. Ciddi teklifler aldım ama cookk kararsizimne guzel meslegin var demissiniz tamam kizimi yanimda götürme açısından guzel ama cok aşırı yorucu bi meslek. Mesela calisan bayanlar siz butun gun kk da takilabiliyorsunuz. Ama benim meslegimde bu imkansız. Enerjini sonuna kadar kullanman gerekiyor. Sabrini da aynı zamsnda. Hem madden hem manen yorucu anlayacağınız. Işimi çok seviyorum ama okul ev cocuk es hepsini bi arada goturemem gibi geliyor. Dua edin de hayırlı karalar vereyim.
günaydın tatlımgünaydın herkese hayırlı cumlar kızlar:
benicim oluyo bazen cnm inş biran önce dönersiniz eski düzeninize oku kuzuyu bol bol
ayrıca tarifleri beklioruz en kısa zamanda
marmaratı nasıl yaptın bende yapayım kızılıcık..
katreynurum hakkınızda hayırlısı olsun cnm zor inş hayırlı kararlar olur ..
betül ay lahmacunu yedik kuzular coştu eylendi süperdi şekerim tekrar sağol..
inş en kısa zamanda kendim deniyecem:
günaydın tatlımrabbim hayırlı kararlar almayı nasip etsin canım benim
gülsemmi üzülsemmi bilemedim lahmacuncular kazandı ama sizde beni yanlış anladınız gidin evde yapın dedim ben dışarda yiyin dimedimkiineyse bana ilk kim gelirse lahmacunlar bendeeennn
beni canım nidanın geçiçicidri inşallah huzursuzluğu dönemleri oluyor erdem de dün beni dinlememe kararı almış ne desem duymamazlığa geldi çıldırttı beni resmen
dün ona oda planı yapalım diye uğraşıyoruz en son çok pahalı takım almamaya karar verdik ikea koçtaş tekzen karışımı birşey alacaz ve odada erdemin herşey yapma hakkı olacak istediği çıkartmayı yapıştıracak boyama köşesi yapıcaz duvara ona uygun bir malzeme yapacaz karalamak vurmak boyamak yırtmak serbest olacak ve bütün oyuncakları odada kalıcak sadece oynıyacağı oyuncağı yanımıza getirebilecek bakalım önümüzdeki hafta alıcaz
cnm muhtemelen sinek temiz kanı bulduğu için bol bol ısırmış,nil de kaşıyınca iyice kabarmıştıray bilemedim ama dr götürsemmi acaba diorum cnm:
pöffff ya:
Canim nil alerjik bunyeli bi cocuk olduğu için kabarmistir bencegünaygnaydın fundacım
sanıroum götürücem dr biraz zaman geçsinde bi randevu alayım..
ben baş ağrısı hariç iyiyimGünaydın arkadaşlar
Katreinur um calismak bi bayan için gerçekten zor hem eve hem ise hem kocaya vakit ayırmak gerekiyor kendini ve berrayi saymadim bile ama sevince ve isteyince insan isteyerek yapıyor senin için hangisi daha hayırlı ise o kararı verirsin ins
guldencim Ohh eglenmis kutular
betilcum bence de çok iyi dusunmussun özellikle ikea da çocuk için montesorri ye göre çok güzel mobilyalar var ben çok beğeniyorum oranın mobilyaların i ayrıca ben bugun lahmacunu yapıcam ins güzel olur
Funda sen nasılsın
bugün Yasmin yok heralde dimi kızlar annesini Dr goturecekti yanlısı hatirliyorum
Hepsi betülün suçukızlar dünden beri bi lahmacundur konuşuyoruz ve benim sabah sabah burnuma lahmacun kokusu geliyor
hep sizin yüzünüzdeeeeennnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?