- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.121
geçmiş olsungünaydın arkadaşlar;
nasılsınız benim oğlum 2 günüdr ishal ve halsiz salgın varmış.
Hosgeldin canim gecmis olsun kiyamam ya allah en kisa zamanda sifa versin inşgünaydın arkadaşlar;
aynen yaHepsi betülün suçu
cnm burada yani izmir de kebap, pide lahmacun türü şeyleri yapamıyorlar.tadı tuzu olmuyor(ya da ben iş nedeniyle çok fazla adana,antep hatay taraflarına gittiğim için beğenemiyorum)fundaaaa bynce sen öylende lahmacunye he he:).)
geçmiş olsun cnmgünaydın arkadaşlar;
funda canım geçmiş olsun dikkatli ol bide öğlen çık lahmacun yee
sağolun kızlarFundacim gecmis olsun burnuna ne oldu ki acaba canım
sağol cnm benimFundacim geçmiş olsun canım bence Dr git birden böyle birşey olduğu için Dr görsün ve öğlen lahmacun ye canim
cvr canim geçmiş olsun size de canim
bak gördün mü cnm işyeri ile ilgili bi sorunmuş.boşuna kendini yıprattıngunaydin kizlar esimle aksam konustuk msj atmistim.evevgeltken bir guleryuzluyduki anlatamm yemekte masala o yedirdi ilgilensi falan yemekten sonra hadi parka cikalim dpndurma yeriz dedi ciktik yerken bankta oturduk sohbetvettik ozur diledi isyerinin stresini yansitmamaliydim haklisin dedi bende bundan sonra planinmiz olsun hergun degil ama gun asiri parka cikalim her haftasonu ya cumrtsi yada pazar piknige yada gezmeye biryerlere gidelim dedim soz verdi aksamlari pc den film acip izleyelim haftada 2gun dedi dun cok eglendik hallettik aksamda sarilip uyuduk ama gece nasil bir guyltuyle uyandim anlatamm simsekler cakiodu cok kotuydu hatta yakin biyere yildium dustu insanlar ciglik atio bagirio siren sesleri gelio gok delinmis gbi yagmur yagdi biranda sonra ama korkudan masali yanimiza getirdim ayri yatmasin ona bisy olursa diye allhim gece kabus gbiydi
güzel bi haber rabbim evinizden huzuru eksik etmesin inşallah maşallah sizegunaydin kizlar esimle aksam konustuk msj atmistim.evevgeltken bir guleryuzluyduki anlatamm yemekte masala o yedirdi ilgilensi falan yemekten sonra hadi parka cikalim dpndurma yeriz dedi ciktik yerken bankta oturduk sohbetvettik ozur diledi isyerinin stresini yansitmamaliydim haklisin dedi bende bundan sonra planinmiz olsun hergun degil ama gun asiri parka cikalim her haftasonu ya cumrtsi yada pazar piknige yada gezmeye biryerlere gidelim dedim soz verdi aksamlari pc den film acip izleyelim haftada 2gun dedi dun cok eglendik hallettik aksamda sarilip uyuduk ama gece nasil bir guyltuyle uyandim anlatamm simsekler cakiodu cok kotuydu hatta yakin biyere yildium dustu insanlar ciglik atio bagirio siren sesleri gelio gok delinmis gbi yagmur yagdi biranda sonra ama korkudan masali yanimiza getirdim ayri yatmasin ona bisy olursa diye allhim gece kabus gbiydi
bak gördün mü cnm işyeri ile ilgili bi sorunmuş.boşuna kendini yıprattın
gününüzün güzel geçmesine çok sevindim cnm benim
inşallah hep böyle devam eder
güzel bi haber rabbim evinizden huzuru eksik etmesin inşallah maşallah size
geçmiş olsun
Hosgeldin canim gecmis olsun kiyamam ya allah en kisa zamanda sifa versin inş
cvr hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun
kıyamam emir paşaya ya:
geçmiş olsun cnm
bol bol muz,patates,pirinç yedir
Aysegulcum çok sevindim ins agzinizin tadı hiç bozulmasin çok güzel bi haber verdin çok sevindimgunaydin kizlar esimle aksam konustuk msj atmistim.evevgeltken bir guleryuzluyduki anlatamm yemekte masala o yedirdi ilgilensi falan yemekten sonra hadi parka cikalim dpndurma yeriz dedi ciktik yerken bankta oturduk sohbetvettik ozur diledi isyerinin stresini yansitmamaliydim haklisin dedi bende bundan sonra planinmiz olsun hergun degil ama gun asiri parka cikalim her haftasonu ya cumrtsi yada pazar piknige yada gezmeye biryerlere gidelim dedim soz verdi aksamlari pc den film acip izleyelim haftada 2gun dedi dun cok eglendik hallettik aksamda sarilip uyuduk ama gece nasil bir guyltuyle uyandim anlatamm simsekler cakiodu cok kotuydu hatta yakin biyere yildium dustu insanlar ciglik atio bagirio siren sesleri gelio gok delinmis gbi yagmur yagdi biranda sonra ama korkudan masali yanimiza getirdim ayri yatmasin ona bisy olursa diye allhim gece kabus gbiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?