2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundaaaa bynce sen öylende lahmacunye he he:).)
cnm burada yani izmir de kebap, pide lahmacun türü şeyleri yapamıyorlar.tadı tuzu olmuyor(ya da ben iş nedeniyle çok fazla adana,antep hatay taraflarına gittiğim için beğenemiyorum)

Fundacim geçmiş olsun canım bence Dr git birden böyle birşey olduğu için Dr görsün ve öğlen lahmacun ye canim
cvr canim geçmiş olsun size de canim

funda canım geçmiş olsun dikkatli ol bide öğlen çık lahmacun yee

Fundacim gecmis olsun burnuna ne oldu ki acaba canım
sağolun kızlar
bende anlamadım
çarşamba burnum kanadı.sıcaktan olduğunu düşündüm
dün burnum acıyordu ama sabah gördüğüm manzara kötü
mor bir burun dayak yemiş gibi
fondotön ile kapatmaya çalıştım ama olmadı

gunaydin kizlar esimle aksam konustuk msj atmistim.evevgeltken bir guleryuzluyduki anlatamm yemekte masala o yedirdi ilgilensi falan yemekten sonra hadi parka cikalim dpndurma yeriz dedi ciktik yerken bankta oturduk sohbetvettik ozur diledi isyerinin stresini yansitmamaliydim haklisin dedi bende bundan sonra planinmiz olsun hergun degil ama gun asiri parka cikalim her haftasonu ya cumrtsi yada pazar piknige yada gezmeye biryerlere gidelim dedim soz verdi aksamlari pc den film acip izleyelim haftada 2gun dedi dun cok eglendik hallettik aksamda sarilip uyuduk ama gece nasil bir guyltuyle uyandim anlatamm simsekler cakiodu cok kotuydu hatta yakin biyere yildium dustu insanlar ciglik atio bagirio siren sesleri gelio gok delinmis gbi yagmur yagdi biranda sonra ama korkudan masali yanimiza getirdim ayri yatmasin ona bisy olursa diye allhim gece kabus gbiydi

bak gördün mü cnm işyeri ile ilgili bi sorunmuş.boşuna kendini yıprattın
gününüzün güzel geçmesine çok sevindim cnm benim
inşallah hep böyle devam eder

güzel bi haber rabbim evinizden huzuru eksik etmesin inşallah maşallah size

bak gördün mü cnm işyeri ile ilgili bi sorunmuş.boşuna kendini yıprattın
gününüzün güzel geçmesine çok sevindim cnm benim
inşallah hep böyle devam eder

güzel bi haber rabbim evinizden huzuru eksik etmesin inşallah maşallah size

tsk ederim kizlar rabbim hepimizin evininden.huzuru eksik etmesin ins nasil huzurlu uyudum anlatamm

ayşegülcüm çok sevindim amin gerçekten allahım huzuru eksik etmesin kimsenin evinden..
bu arada geçmiş olsun
ay eşim bu hafta sonu 1 günlükte olsa yakın biyere tatile gidelim dedi nil denize girsin dedi
ama fiyatlara bakıroum çok yüksek ya ağvayı çok istiyodum ben ama iyi biyer olsun dersn 500 400 falan tl pöfff

Aysegulcum çok sevindim ins agzinizin tadı hiç bozulmasin çok güzel bi haber verdin çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…