- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.081
teşekkür ederim cnm benim2338TL karyola dolap şifonyer komidin canım
ben tek tepsi pişirdim canım ama olur muhtemelen bi tepsiye 6 tane sığdı valla 2 ölçü yaptım canım 24 tane çıktı ama hamurum kaldı bol kıyma koymuşum kıyamyı bitirdim kalandan poaça yaptım :)
canım senin aldığın takımın içinde ne vardı?yokkkız iyi olacak hem niloş oyuncaklara binecek alışveriş merkezinde he he he:
hemde lahmacun yenecek
sonrada yapılacak:
bu arada fundaanın sorduğu bence fiyatı uygunmuş betülüm ben nilin odasını 4000 a almıştım
rabbim hayırlı kararlar almayı nasip etsin canım benimHayırlı geceler kizlar
Biz bugün cok yorulduk. Ciddi teklifler aldım ama cookk kararsizimne guzel meslegin var demissiniz tamam kizimi yanimda götürme açısından guzel ama cok aşırı yorucu bi meslek. Mesela calisan bayanlar siz butun gun kk da takilabiliyorsunuz. Ama benim meslegimde bu imkansız. Enerjini sonuna kadar kullanman gerekiyor. Sabrini da aynı zamsnda. Hem madden hem manen yorucu anlayacağınız. Işimi çok seviyorum ama okul ev cocuk es hepsini bi arada goturemem gibi geliyor. Dua edin de hayırlı karalar vereyim.
Betül kiz bi lahmacun yaptin hepimizin canini cektirdinAksam dönüşte esim aldi bizi evde de yemek yoktu zaten lahmacun yemeye gittik. Cok da iyi oldu ha:)
ben geliorum bennnnn:rabbim hayırlı kararlar almayı nasip etsin canım benim
gülsemmi üzülsemmi bilemedim lahmacuncular kazandı ama sizde beni yanlış anladınız gidin evde yapın dedim ben dışarda yiyin dimedimkiineyse bana ilk kim gelirse lahmacunlar bendeeennn
beni canım nidanın geçiçicidri inşallah huzursuzluğu dönemleri oluyor erdem de dün beni dinlememe kararı almış ne desem duymamazlığa geldi çıldırttı beni resmen
dün ona oda planı yapalım diye uğraşıyoruz en son çok pahalı takım almamaya karar verdik ikea koçtaş tekzen karışımı birşey alacaz ve odada erdemin herşey yapma hakkı olacak istediği çıkartmayı yapıştıracak boyama köşesi yapıcaz duvara ona uygun bir malzeme yapacaz karalamak vurmak boyamak yırtmak serbest olacak ve bütün oyuncakları odada kalıcak sadece oynıyacağı oyuncağı yanımıza getirebilecek bakalım önümüzdeki hafta alıcaz
günaydın herkese hayırlı cumlar kızlar:
benicim oluyo bazen cnm inş biran önce dönersiniz eski düzeninize oku kuzuyu bol bol
ayrıca tarifleri beklioruz en kısa zamanda
marmaratı nasıl yaptın bende yapayım kızılıcık..
katreynurum hakkınızda hayırlısı olsun cnm zor inş hayırlı kararlar olur ..
betül ay lahmacunu yedik kuzular coştu eylendi süperdi şekerim tekrar sağol..
inş en kısa zamanda kendim deniyecem:
betül ayrıca oda fikri süper bence cnm
bizim bi oturma odamız birde çocuk odamızvar
nilin yatma alanı kendi odası ama oturma odasında bütün oyuncakları zaten orda oturmaya bi bütyük bi küçük koltuk var
o odahada herşeyi yapma hakkına sahip bizim cadıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?