2012 kasım bebekleri büyüyor..

yokkkız iyi olacak hem niloş oyuncaklara binecek alışveriş merkezinde he he he:
hemde lahmacun yenecek
sonrada yapılacak:
bu arada fundaanın sorduğu bence fiyatı uygunmuş betülüm ben nilin odasını 4000 a almıştım

teşekkür ederim cnm benim
gayet iyi oldu

canım senin aldığın takımın içinde ne vardı?

cnm kayrolosu, içine yata, uyku seti, komidini, oyuncak sandığı, oyuncak rafı, 3 kapılı dolabı
var bizim odamızın..
ay birde cibinliğimiz
gerçi niloş onu şuanda düşürmüş durumda o ayrı he he:

ay canım benim keşke ellerimle yapıp yedirebilseydim ama neyse eğlenin bari öpüyorum siz bende çıkıyorum

herkese iyi akşamlar.biz de salı günü itibariyle evimize döndük şükür.temizlikle uğraşıyorum 3 gündür biraz kolayladım.koaman öpüyorum herkesi.benim de karnım acıktı gidip bir şeyler atıştırayım kuzularımla

Iyı aksamlar arkadaslar
Nıda her aksam aglayarak uyumaya basladı ıyıce bunaltıyo benı ya yanıma alsam uyumuyo ustune bıde beyza gelıyo hadı yatakta dort kısı yat yatabılırsen
Bı duzenlı oluyoruz bı hepten altust Allah baska keder vermesın ne dıyım
Wc de de basa donduk sankı ıyıce gerıldım bugunnazar degdırdım galıba
Kızları uyutunca gecen seneden sarma yapragım vardı onları sardım uc poset geldı attım buzluga, kızılcık bılırmısınız ondan toplamıstık dun beledıyenın bahcesınden marmelat yaptım eksı tat sevenler ıcın super bı lezzet ve c vıtamını oldukca yuksekmıs b‪‪ulma ımkanınız varsa deneyın derım:)
Aslında onunla beraber bırkac tarıf daha eklıycektım ama hem bedenen hem ruhen oldukca yorgunum en yakın zamanda eklıycem ıns opuyorum sızlerı ıyı geceler...

Hayırlı geceler kizlar

Biz bugün cok yorulduk. Ciddi teklifler aldım ama cookk kararsizim ne guzel meslegin var demissiniz tamam kizimi yanimda götürme açısından guzel ama cok aşırı yorucu bi meslek. Mesela calisan bayanlar siz butun gun kk da takilabiliyorsunuz. Ama benim meslegimde bu imkansız. Enerjini sonuna kadar kullanman gerekiyor. Sabrini da aynı zamsnda. Hem madden hem manen yorucu anlayacağınız. Işimi çok seviyorum ama okul ev cocuk es hepsini bi arada goturemem gibi geliyor. Dua edin de hayırlı karalar vereyim.

Betül kiz bi lahmacun yaptin hepimizin canini cektirdin Aksam dönüşte esim aldi bizi evde de yemek yoktu zaten lahmacun yemeye gittik. Cok da iyi oldu ha:)

rabbim hayırlı kararlar almayı nasip etsin canım benim

Betül kiz bi lahmacun yaptin hepimizin canini cektirdin Aksam dönüşte esim aldi bizi evde de yemek yoktu zaten lahmacun yemeye gittik. Cok da iyi oldu ha:)

gülsemmi üzülsemmi bilemedim lahmacuncular kazandı ama sizde beni yanlış anladınız gidin evde yapın dedim ben dışarda yiyin dimedimkii neyse bana ilk kim gelirse lahmacunlar bendeeennn

beni canım nidanın geçiçicidri inşallah huzursuzluğu dönemleri oluyor erdem de dün beni dinlememe kararı almış ne desem duymamazlığa geldi çıldırttı beni resmen
dün ona oda planı yapalım diye uğraşıyoruz en son çok pahalı takım almamaya karar verdik ikea koçtaş tekzen karışımı birşey alacaz ve odada erdemin herşey yapma hakkı olacak istediği çıkartmayı yapıştıracak boyama köşesi yapıcaz duvara ona uygun bir malzeme yapacaz karalamak vurmak boyamak yırtmak serbest olacak ve bütün oyuncakları odada kalıcak sadece oynıyacağı oyuncağı yanımıza getirebilecek bakalım önümüzdeki hafta alıcaz

günaydın herkese hayırlı cumlar kızlar:
benicim oluyo bazen cnm inş biran önce dönersiniz eski düzeninize oku kuzuyu bol bol
ayrıca tarifleri beklioruz en kısa zamanda
marmaratı nasıl yaptın bende yapayım kızılıcık..
katreynurum hakkınızda hayırlısı olsun cnm zor inş hayırlı kararlar olur ..
betül ay lahmacunu yedik kuzular coştu eylendi süperdi şekerim tekrar sağol..
inş en kısa zamanda kendim deniyecem:

ben geliorum bennnnn:
sevin kız ne yapalım çalışınca hemen yapamadık inş kendimizde deniyecez he he he:
sprint cnm gezmek çok güzelde annende olsa insanın kendi evi gibi yok dimi cnm:
songül biran önce gelde misafirlerinle nasıl geçti anlat bize şekerim...

betül ayrıca oda fikri süper bence cnm
bizim bi oturma odamız birde çocuk odamızvar
nilin yatma alanı kendi odası ama oturma odasında bütün oyuncakları zaten orda oturmaya bi bütyük bi küçük koltuk var
o odahada herşeyi yapma hakkına sahip bizim cadıda..

eğlenmenize çok sevindim canım afiyet olsun

kızlar bu arada nili sinek ısırmış ama inanılmaz kabarmış bacakları ya anlatamam size pöfff çok kötü ya sabah dahada kötüydü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…