2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaseminim işte bizimki baza değil cnm büyüyen beşik normalde 80 santimmiş odayı aldığımız kadın 90 190 yapalım dedi tamam dedim:
öyle yani demekki baza kadar bizimki ama ilk aldığımde çok pişman olmuştum o ayrı beşikken bile büyüktü ne aldığım bebek nevresimlerini kullana bildim nede oda küçük durdu gibi geldi ama şimdi iyiki almışım diorum oda ayrı he he:
bu arada hemen itinayla hamartlara bakılıyo betülüm:

heheheh sizin aklı bi karış havada arkadaşınız yazmışda evaplaya basmamış şuan orada :)

betül ürün detayı dediğim zaman bende fiyat falan görünmüyor

stndart bazqlr 90-190oluyor
e cocuk yatcak buyuyesiye eskir yeniliz diye 70lik olandan aldik ama masal a dar gelio hic yatiramadim duser eminim oyuzden yer yataginda yatio simdilik ama iyiki 90lik almissin cnm ben simdi satayim dioym napsam bilemedim

canım ürün detayı açılınca yukarda küçük bir hesap makinesi resmi çıkıyo ona basınca tek tek fiyatları çıkıyor
cnm hesap makinası çıkıyor ama bir türlü fiyat çıkmıyor ya da bilgisayar mı açmıyor
senden rica etsem çocuk takımında mystory fiyatına bakabilir misin?

cnm lahmacunla ilgili bir sorum olacak.bu tariften kaç tane lahmacun çıkıyor?
bir de fırının farklı katlarında tepsilerde pişirsek olur mu?yani şöyle söyleyim benim fırınım ankastre ve 4 tane rayı var.1. ve 3. raylarda tespilerde 2 şertane pişirsem olur mu?(belki defnenin doğumgününde ikram olarak hazırlarım.o yüzden soruyorum)

betülllll canım çok çekti ve evde şuanda yapamıyacağım için akşama bi alışveriş merkezinde yapan biyer var oraya gidiorum ha ha ha ha:):)
ayşegülcüm bence o beşiğ

cnm hesap makinası çıkıyor ama bir türlü fiyat çıkmıyor ya da bilgisayar mı açmıyor
senden rica etsem çocuk takımında mystory fiyatına bakabilir misin?
2338TL karyola dolap şifonyer komidin canım

ben tek tepsi pişirdim canım ama olur muhtemelen bi tepsiye 6 tane sığdı valla 2 ölçü yaptım canım 24 tane çıktı ama hamurum kaldı bol kıyma koymuşum kıyamyı bitirdim kalandan poaça yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…