- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.061
ha ha sarmaş dolaş uyuyorsunuzdur anne kız ne güzel. ama buarada nilimde sakin yatıo demekki. ben bazen çift kişilik koca yatakta kendime yer bulamıyorum üstelik eşim yokken he he:)bide ayşegül şöyle düşün cn biz nilin yatağında ikimiz yatıoruz cnm:
ben göremedim o yüzden sana sordum cnm yafunda canım odaya bakıyorsun ya orada ürün detayı diyo orada var azcık pahalı :)
canım ürün detayı açılınca yukarda küçük bir hesap makinesi resmi çıkıyo ona basınca tek tek fiyatları çıkıyorbetül ürün detayı dediğim zaman bende fiyat falan görünmüyor
ay bende geleyim benimde cnm çekti ama yapasım yok he he:)güldenim gel yapayım arkdaşım aşkolsun
koşun koşun eşim bitirmediyse var evde :) :) :)ay bende geleyim benimde cnm çekti ama yapasım yok he he:)
cnm hesap makinası çıkıyor ama bir türlü fiyat çıkmıyor ya da bilgisayar mı açmıyorcanım ürün detayı açılınca yukarda küçük bir hesap makinesi resmi çıkıyo ona basınca tek tek fiyatları çıkıyor
eğer eşin evdeyse bitmiştir cnm çoktan:)koşun koşun eşim bitirmediyse var evde :) :) :)
2338TL karyola dolap şifonyer komidin canımcnm hesap makinası çıkıyor ama bir türlü fiyat çıkmıyor ya da bilgisayar mı açmıyor
senden rica etsem çocuk takımında mystory fiyatına bakabilir misin?
ben tek tepsi pişirdim canım ama olur muhtemelen bi tepsiye 6 tane sığdı valla 2 ölçü yaptım canım 24 tane çıktı ama hamurum kaldı bol kıyma koymuşum kıyamyı bitirdim kalandan poaça yaptım :)cnm lahmacunla ilgili bir sorum olacak.bu tariften kaç tane lahmacun çıkıyor?
bir de fırının farklı katlarında tepsilerde pişirsek olur mu?yani şöyle söyleyim benim fırınım ankastre ve 4 tane rayı var.1. ve 3. raylarda tespilerde 2 şertane pişirsem olur mu?(belki defnenin doğumgününde ikram olarak hazırlarım.o yüzden soruyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?