2012 kasım bebekleri büyüyor..

cvr cnm aptamilin bi isal maması var bak o çok iyi geliyo cnm ne muz ne patatez bize bitek o iyi geldi nil 2 defa isal olmuştu bi dr sor ister sen cnm süt gibi veriyosun..

Ay kıyamam ya nıye yokkı en kucuk yerlerde bıle bı pıde ı olur aslında ama ıstedıgın gıbı mı yok?
yok cnm bu ilçede yok
şube çarşının ortasında ve koca çarşıda pideci yok
sadece ev yemekleri yapan yerler ve meyhaneler var(meyhaneler zaten akşam açılıyor)
haksızlık etmeyim bi tane de kahve diyarı gördüm
bikaç tane de pastane var
fırında görmedim
ay bitsin artık buarası sıkıldım
haftaya çarşamba bitiyor
amaaa perşembeden itibaren 2,5 hafta yine şehir dışındayım
üstelik bu sefer 170 km uzaklıkta biyer
yani defneyi haftaiçi görmem zor

kızlar buarada öğlen defne ile konuştum
kuzum bir sürü bişey anlattı
kimisini anladım kimisini anlamadım
minik kuzum benim
baya konuştuk
babaannesi hadi kızım kapat telefonu da annen çalışsın diyor
defne kızıyor,kapatmıycam diye
baya uğraştım ama kapatmadı
en sonunda "anneciğim hadi kapatalım da ben bir an önce işimi bitirip geliyim" dedim. tamam dedi ve kapattık

benicim sağol arkadaşım
ay bianda gelmiyoki ainsanın aklına :
ayyy iiki varsın.).)
bu arada beyzoş nasıl oldu:
Beyza daha ıyı cnm sagol nıdanın burnu akmakta
Beyzayı krese goturdum bugun bızde nıdayla mutfak alısverısı falan yaptık mandal buldum sonunda bırazdan yapıcam bakalım bıde bısey aldım sızede fıkır olur belkı; karalama tahtasının folyo olanları cıkmıs ıstedıgın kadar kesıp ıstedıgın yere yapıstırıyosun (45 e 150cm)orda karalama yapıyo cocuklar dolap cekmece kapı arkası falan gosterıyo ben odalarında kapının arkasına yapıstırıcam bakalım kullanıslı bısey olur ıns..

Ay ısın cok zor cnm ya Allah kolaylık versın bırı bıtmeden dıger uzun yol baslıyo yokmu bunun sabıtte kalma yolu ya defnede ozledı tabı kuzum ondan kapatmak ıstemıyor bu aksam kavusursun ıns.

Guldencım benım tarıfte asagı yukarı aynı
Bugun resımle beraber eklıyım ıns
Pısırme yontemı farklı sadece ben hıc fırında pısırmedım kuru olur dıye dusunuyordum ama betul yapmıssa olmustur:) sılex dedıklerı ekmek makınasında pısırıyorum ben bırını acarken dıgerı pısıyo hemen:)

yap bakalım cnm ay fikir verirsin sonra bize:
merakla beklioruz:
bu arada
aaa negüzel şey o hatta duvarlara yapıştır karalasın hevesini alsın çocuklar dimi he he:

bekliorum cnm tarifff
ee beni betül bu sorum size
hani mazemeyi koymadan önce hamuru yağlasak mazemeyi koysak daha yumuşak olmazmıkı acep:

ben çok istedim o ekmek makinesinden ama alamadım bitürlüya:

canım benim fırına çelik tavada su koydum pişirme süresince kaynadı hiç kurumadı o yüzden

çok değişik bişeymiş
acaba buralarda var mı?

yap bakalım cnm ay fikir verirsin sonra bize:
merakla beklioruz:
bu arada
aaa negüzel şey o hatta duvarlara yapıştır karalasın hevesini alsın çocuklar dimi he he:
Evet aynen bıldıgın kara tahta gıbı tebesırle yazıyo sılınıyo sonra hem odada yer kaplamıycak boylelıkle:)

bekliorum cnm tarifff
ee beni betül bu sorum size
hani mazemeyi koymadan önce hamuru yağlasak mazemeyi koysak daha yumuşak olmazmıkı acep:

ben çok istedim o ekmek makinesinden ama alamadım bitürlüya:
Cnm onda pısen kuru olmuyo, yaglanırsa nasıl olur bılemedım zaten ıncecık acıyoruzya ondan oluyo herhal
Betule soralım bunu??
Eger ındırıme falan gelırse tavsıye ederım cok kullanıslı bısey:) banada ablamlar ev hedıyesı almıstı tepsısıde var butun fırın yemeklerını mısafır olmıycaksa onda yapıyorum bıze yetıyo ve daha kısa surede pısıyo uzun uzun fırın yanmamıs oluyo:)

Ay ısın cok zor cnm ya Allah kolaylık versın bırı bıtmeden dıger uzun yol baslıyo yokmu bunun sabıtte kalma yolu ya defnede ozledı tabı kuzum ondan kapatmak ıstemıyor bu aksam kavusursun ıns.
canım valla sabit kalma yolu var ama araya birilerini koymak gerekiyor
o da biraz zor
kızmetse bu akşam kavuşacağım kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…