- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.201
Su an cok bilgim yok canım ama ben cok yoruluyorum bekarken isten gelirdim hemen yatardim yemek hazir olasiya annem sagolsun:) evliyken de yarim gun calisiyordum iyi oluyordu. Ama su an yarim gun yok onu biliyorum. Bakalım artik hayirlisi olsunCalisma sartlari nasil canim kaldirabilcekmisin
Him o zaman zor olabilirSu an cok bilgim yok canım ama ben cok yoruluyorum bekarken isten gelirdim hemen yatardim yemek hazir olasiya annem sagolsun:) evliyken de yarim gun calisiyordum iyi oluyordu. Ama su an yarim gun yok onu biliyorum. Bakalım artik hayirlisi olsun
Evet canım özel. Öyle cok yorucu o yuzden tekrar tekrar düşünüyorumHim o zaman zor olabilir
Cnm ne kadar keyifli olsada yorucu bir mesle tabi laikiyle yaparsan
ozel bir kresmiydi
Tabi cm koyarim bir ara cekipteSongül sen de yarenin odasinin fotolarini koysana canım. Kiz çocuğa uygun mu aldin arasin odasini ayirinca napcaksin. Cok soru sordum ama bu konuyu merak ediyorum:)
Ozelde beklentiler veli modlaroda degisebiliyor zor gercektenEvet canım özel. Öyle cok yorucu o yuzden tekrar tekrar düşünüyorum
En güzeli öyle canim. Merakla Bekliyorum yarenin odasini:)Tabi cm koyarim bir ara cekipte
Koz odasi tam:)
Benim musafr yatak odam var krem dolao yatak vn var arasi oraya geciecektim ama babamiz haksizlik olur aras secicek yasa geldunne istiyorsa oglumada yaoicam dedi:)
Aynen öyle canim bazen cocuklardan cok veliler yoruyorOzelde beklentiler veli modlaroda degisebiliyor zor gercekten
Hoşgeldin canim cok özledik seni. Nasil yeni evin ortamin biraz alisabildin mimrb kızlar uzun bır aradan sonra
yerlesmem daha tam bıtmedı az kaldı
bugun annemler gıttı kaldık esımle basbasa
eve ıntrnet bağlatmcaz tlf numa alıcam ınsallah enkısa zamnda ozmna kadr esmn netınden faydalanyorum
artık daha aktıf olurum ınsallah
yuvaya dondum
Ilk firsatta gun isiginda:)En güzeli öyle canim. Merakla Bekliyorum yarenin odasini:)
2011 yani 4.5 yasindaYarenin odasini kac yasinda almistiniz canım
Hosgeldin cnm benim cok sevindim bu kadar attiniz ya kakan islerde hallolur insaallamrb kızlar uzun bır aradan sonra
yerlesmem daha tam bıtmedı az kaldı
bugun annemler gıttı kaldık esımle basbasa
eve ıntrnet bağlatmcaz tlf numa alıcam ınsallah enkısa zamnda ozmna kadr esmn netınden faydalanyorum
artık daha aktıf olurum ınsallah
yuvaya dondum
Hımm anladım ama aslinda cok güzel bi yas herseyin farkında. Ben de 3 3 bucuk yas gibi düşünüyorum ama bazen hevesim geliveriyor iste hemen alsak mi diye:)2011 yani 4.5 yasinda
Biz evimize gececegimiz icin o yasta oldu cnm
Ole aslinda cnm ama kendi odasi ya onada sanki secenek sunmali o hryecani yasatmaliHımm anladım ama aslinda cok güzel bi yas herseyin farkında. Ben de 3 3 bucuk yas gibi düşünüyorum ama bazen hevesim geliveriyor iste hemen alsak mi diye:)
Hoşgeldin canim cok özledik seni. Nasil yeni evin ortamin biraz alisabildin mi
Hosgeldin cnm benim cok sevindim bu kadar attiniz ya kakan islerde hallolur insaalla
Ozlendinizz
bende buraya gelınce alp tuğranın odasını ayırdım yan yana zaten odalar yatak odasında park besığını koyacak yer yok hemde mecburen ayırdım ama genelde bızle yatıyo hala
suan sadece besığı var zamanla halı perde dolap alıcam kuzuma
Oh ne guzel olur canim zamanla.bende buraya gelınce alp tuğranın odasını ayırdım yan yana zaten odalar yatak odasında park besığını koyacak yer yok hemde mecburen ayırdım ama genelde bızle yatıyo hala
suan sadece besığı var zamanla halı perde dolap alıcam kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?