- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.181
malesef cnm bizde bekar evli farketmiyorama fundaya bu hakssızlık buneya
bekarları göndersinler hadi bide küçük çocuğu olanları niye gönderiyon..
anlarmışta kuzum benim
Bılmıyorumkı cnm bakmak lazım ben burda yenı gordum daha onceden varmıydı bılmıyorum..çok değişik bişeymiş
acaba buralarda var mı?
Canim ben bugun yaptım lahmacunu firinin içine su koymadim ama Kurumadilar lahmacunlar fırından cikartimca biraz serttiler sardim iki dak bekleyince yumuşadilarha ha ha bak betül bi püf nokta yakaldık..
kız sen niye yazmıyon bu püf noktayı bana benim hamurlar takırdayacak ha ha ha:
sonra bende kendime beceriksiz diyecem he he he:):):):)
halbüki işin sırrı suda ha ha ha:
fundacım iyi yolculuklar kavuş bakalım kuzuya..
Gecmis oldun cnm benim.yaz yaz da nereen geldi yahiBeyza daha ıyı cnm sagol nıdanın burnu akmakta
Beyzayı krese goturdum bugun bızde nıdayla mutfak alısverısı falan yaptık mandal buldum sonunda bırazdan yapıcam bakalım bıde bısey aldım sızede fıkır olur belkı; karalama tahtasının folyo olanları cıkmıs ıstedıgın kadar kesıp ıstedıgın yere yapıstırıyosun (45 e 150cm)orda karalama yapıyo cocuklar dolap cekmece kapı arkası falan gosterıyo ben odalarında kapının arkasına yapıstırıcam bakalım kullanıslı bısey olur ıns..
Eeee insan hamarat olunca baska tabiCanim ben bugun yaptım lahmacunu firinin içine su koymadim ama Kurumadilar lahmacunlar fırından cikartimca biraz serttiler sardim iki dak bekleyince yumuşadilar
Hosgorsdum canumcumHoşgeldiniz songül hanimcim:) eltinlerle güzel geçmiş sevindim canım. Eltinin kac cocugu var. Bi de diger eltin vardi o da geldi mi
Kareinur hanimcim is hakkindan bir aonuca vardinuzmuHoşgeldiniz songül hanimcim:) eltinlerle güzel geçmiş sevindim canım. Eltinin kac cocugu var. Bi de diger eltin vardi o da geldi mi
Aaa ne oldu ki ben bilmiyorum anlatmus miydin daha once.Hosgorsdum canumcum
Eltimun iki adet kizi var biri 13 aylik biri 4.5 yasinda
dger elti elendu hayatimizdan annemin olumunden son sozlerinden sonra
Canim bilmiyorim ki brn o donemde biliyorsun girmedim buraya gelince dedimmi bilemeeimAaa ne oldu ki ben bilmiyorum anlatmus miydin daha once.
Ben kabul etmiycek gibiyim canim ama ayrıntılı konuşalım dedi. dun cok firsat olmadi konusmaya. Mudurem diyorum ama eski bi aile dostu allah bizi burada da karsilastirdi. O yüzden kiramiyorum da bakalim konustuktan sonra kesinlesecekKareinur hanimcim is hakkindan bir aonuca vardinuzmu
Calisma sartlari nasil canim kaldirabilcekmisinBen kabul etmiycek gibiyim canim ama ayrıntılı konuşalım dedi. dun cok firsat olmadi konusmaya. Mudurem diyorum ama eski bi aile dostu allah bizi burada da karsilastirdi. O yüzden kiramiyorum da bakalim konustuktan sonra kesinlesecek
Evet canım onceden de cok iyi degildi araniz sanırım. Hayirlisi olsun ben görüşuyorsunuz saniyordumCanim bilmiyorim ki brn o donemde biliyorsun girmedim buraya gelince dedimmi bilemeeim
Annem eltimle oturuyor du ve hastane som gunlerijde ben o eve asla donmem demis teyzeye pek cok set anlatmis aglamiszaten oncedende lister kabarikti bizde hayatimizdan cikardik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?