2012 kasım bebekleri büyüyor..

ama fundaya bu hakssızlık buneya
bekarları göndersinler hadi bide küçük çocuğu olanları niye gönderiyon..
anlarmışta kuzum benim
malesef cnm bizde bekar evli farketmiyor
ama allahtan çok uzak yerlere göndermiyorlar beni

kızlar hepinizi öpüyorum
ben şimdi çıkıyorum
kuzuma gidiyorum

ha ha ha bak betül bi püf nokta yakaldık..
kız sen niye yazmıyon bu püf noktayı bana benim hamurlar takırdayacak ha ha ha:
sonra bende kendime beceriksiz diyecem he he he:):):):)
halbüki işin sırrı suda ha ha ha:
fundacım iyi yolculuklar kavuş bakalım kuzuya..

güldenim haklısın özür dilerim valla önemli bir püf noktayı atlamışım ama kesinlikle kurumadı rahat olun ve tepisiy unladım dediği gibi bu sefer yandı çünkü kıymanın yağı aktı o yüzden kesinlikle yağlı k ağıt öneriyorum

kızlar bende kaçar herkese iyi tatiller öpüorum sizi:
bu arada songülün misafirler iyi geçmiş az önce gitmişler sanıyorum evi toparlayıp akama gelir :

Herkese hayirli gunler kizlar ben geldim teyzemler falan vardi baya yogun ama guzel gecti cok ayrintiya girmiycem uzun olur ama eren cok sendromlu oldu surekli isirmak istiyo sacimi cekiyo vuruyo son zamanlarda cok artti ya teyzemin 2bucuk yasinda kizi var biraz sakin bi cocuk eren onunla cok iyi anlasirdi ama busefer surekli kizi isiriyo vuruyo neler yapiyo yaa dun gittilerde cocuk kurtuldu.
Yarinda ins.mudanyaya gidip ada turlarina katilicaz bakalim erenle nasil olucak en son hamileyken gitmistik ins.guzel gecer.

Canim ben bugun yaptım lahmacunu firinin içine su koymadim ama Kurumadilar lahmacunlar fırından cikartimca biraz serttiler sardim iki dak bekleyince yumuşadilar

Merhab kizlar iki gundue yogunduk giremedim eltimler geldiler cok gusel keyifli gecti arada sizi kacamak okudum gizliden
hos gizli olmasada bir benu gorur orasi ayru
siz nasilsiniz bakim
lahmacunlarhavada ucusmus oh afoyet olsun
fatmacim yeyzen gelmis oj ne guzel olmus
donemsel olarak oluyor kuzular cnm yakin zamanda kqlmaz samirim
eltimin 13 aylik kizi var aras onu surejli besliyor cok komikti cok guzel anlastoar hep baraberlerdi buyiklerdee ayni ah gurbet ah

Gecmis oldun cnm benim.yaz yaz da nereen geldi yahi

Hoşgeldiniz songül hanimcim:) eltinlerle güzel geçmiş sevindim canım. Eltinin kac cocugu var. Bi de diger eltin vardi o da geldi mi

Aaa ne oldu ki ben bilmiyorum anlatmus miydin daha once.
Canim bilmiyorim ki brn o donemde biliyorsun girmedim buraya gelince dedimmi bilemeeim
Annem eltimle oturuyor du ve hastane som gunlerijde ben o eve asla donmem demis teyzeye pek cok set anlatmis aglamiszaten oncedende lister kabarikti bizde hayatimizdan cikardik

Kareinur hanimcim is hakkindan bir aonuca vardinuzmu
Ben kabul etmiycek gibiyim canim ama ayrıntılı konuşalım dedi. dun cok firsat olmadi konusmaya. Mudurem diyorum ama eski bi aile dostu allah bizi burada da karsilastirdi. O yüzden kiramiyorum da bakalim konustuktan sonra kesinlesecek

Evet canım onceden de cok iyi degildi araniz sanırım. Hayirlisi olsun ben görüşuyorsunuz saniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…