2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh ne guzel olur canim zamanla.
Sizn yatagunuzdami yatiyor

bıraz rahatsz demstım ya duzelmedı hıc atesı cıktı devamlı bıde oksuruk basladı dun dr a gıttık kulağı ıltıhaplnms dedı bıde boğazı hafıf kızrk dedı antbytık verdı kısın hıc hasta olmadı yazın bu kacıncı sayamadım
bugun daha ıyı
hasta olunca gece ya bızım yanımıza yatrdım yada ağladı yanmıza aldım yanı coğunlukla yanmzda yattı

Aaa ciddimi cok gecmia olsun kulakta cok agri yapar
Ya yaz gribu salgini var sanirim cok kisiden diydum

Ooo gece kusları songul wavs aramıza donmusler:) hosgelmisler..
Fstma sende hosgeldın ıyı bıraz cogalmıs burası :)
Katreınur sana da selsmlar cnm:)

Haber vermeden gittim kızlar kusura bakmayın.
Wavss canim cok gecmis olsun ya cok üzüldüm. Hemen atlatir inşallah paşa.
Benicim sen de hosgeldin canim. Nida neden agliyor ki canim ya hastaliktan mi yoksa sendrom halleri mi acaba. Berra da bugun cok fenaydi. Ozellikle aksam uzeri komsunun oglu geldi 6 yaşında. Surekli yaninda dursun istiyor. Bi dk uzaklassa agliyor eline bisey alsa berraya vermese kiyamet kopuyo. Ayy cok fenaydi en son artik gonderdim cocugu berrayi da parka indirdim de rahatladık.

Hadi ya arada geliyor bu sendrom bizim yareni parmaginda oynatiyor aras bir gor
Ay birde bugun uyku teroru duydum uzak olsun bizlere

Yok cnm hastaliktan degil bizimki sanmiyorum yani
Bi kac haftadır boyle yapiyo bızım yataga gelmek ıstıyo olmadı asagı ıncekmıs ısteklerı bıtmıyo yanı:)
Yenı kesıldı ses beyzayla konusuyolar:) bu aksam az surecek gıbı ıns bellı de olmuyo sonra bırden yıne baslıyo bı atlatsak su sendromları:)

Hadi ya arada geliyor bu sendrom bizim yareni parmaginda oynatiyor aras bir gor
Ay birde bugun uyku teroru duydum uzak olsun bizlere
O nasılmıs kı??
Bak sen aras pasaya yarende yapıyodur ıstedıgını:) nıda bıle yaptırıyo bazen beyzaya:)

Kızlar bızım yazı tahtası( folyosu:) )
Oturma odasına duvara yapıstırdım yarısını cok hoslarına gıttı ama nıda tebesırle kapı duvar cızmeye basladı :) gosterıyorum bursyı boyuycaz dıye hı hı dıyo sonra yıne:) yarın ne yapıcaz bakalım..

Eklentiler

• image.webp
    144 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…