- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.221
Oh ne guzel olur canim zamanla.
Sizn yatagunuzdami yatiyor
Aaa ciddimi cok gecmia olsun kulakta cok agri yaparbıraz rahatsz demstım ya duzelmedı hıc atesı cıktı devamlı bıde oksuruk basladı dun dr a gıttık kulağı ıltıhaplnms dedı bıde boğazı hafıf kızrk dedı antbytık verdı kısın hıc hasta olmadı yazın bu kacıncı sayamadım
bugun daha ıyı
hasta olunca gece ya bızım yanımıza yatrdım yada ağladı yanmıza aldım yanı coğunlukla yanmzda yattı
Aaa ciddimi cok gecmia olsun kulakta cok agri yapar
Ya yaz gribu salgini var sanirim cok kisiden diydum
Acaba baslangivi falan mikiaslında hıc kulağınıda tutmuyo anlamadım ben ama
Acaba baslangivi falan miki
Hadi yq bende anlamadim balbılmyorumkı canım dr da dedı kulağını tutuyomu dıye hayır dedım
Merhaba cnm donus gerceklesti:)Ooo gece kusları songul wavs aramıza donmusler:) hosgelmisler..
Fstma sende hosgeldın ıyı bıraz cogalmıs burası :)
Katreınur sana da selsmlar cnm:)
Ay gerceklessın artık ozledik ya hu!Merhaba cnm donus gerceklesti:)
Nasilsun bakal
Tamam cnm ben buralardayimAy gerceklessın artık ozledik ya hu!
Kizlari yatirayim gelirim ben:)
Hadi ya arada geliyor bu sendrom bizim yareni parmaginda oynatiyor aras bir gorHaber vermeden gittim kızlar kusura bakmayın.
Wavss canim cok gecmis olsun ya cok üzüldüm. Hemen atlatir inşallah paşa.
Benicim sen de hosgeldin canim. Nida neden agliyor ki canim ya hastaliktan mi yoksa sendrom halleri mi acaba. Berra da bugun cok fenaydi. Ozellikle aksam uzeri komsunun oglu geldi 6 yaşında. Surekli yaninda dursun istiyor. Bi dk uzaklassa agliyor eline bisey alsa berraya vermese kiyamet kopuyo. Ayy cok fenaydi en son artik gonderdim cocugu berrayi da parka indirdim de rahatladık.
Uyumaya yinteminiz nasil efendmBen de berrayi uyutmaya çalışıyorum su an ama sanki ondan once ben uyuycak gibiyim.
Yok cnm hastaliktan degil bizimki sanmiyorum yaniHaber vermeden gittim kızlar kusura bakmayın.
Wavss canim cok gecmis olsun ya cok üzüldüm. Hemen atlatir inşallah paşa.
Benicim sen de hosgeldin canim. Nida neden agliyor ki canim ya hastaliktan mi yoksa sendrom halleri mi acaba. Berra da bugun cok fenaydi. Ozellikle aksam uzeri komsunun oglu geldi 6 yaşında. Surekli yaninda dursun istiyor. Bi dk uzaklassa agliyor eline bisey alsa berraya vermese kiyamet kopuyo. Ayy cok fenaydi en son artik gonderdim cocugu berrayi da parka indirdim de rahatladık.
O nasılmıs kı??Hadi ya arada geliyor bu sendrom bizim yareni parmaginda oynatiyor aras bir gor
Ay birde bugun uyku teroru duydum uzak olsun bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?