2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba kizlar kandiliniz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun..

Beni gecmis olsun cnm kv

Wauws vok cok gecmis olsun canim alpime bugun iyiyimis sevindim ins duzelir
sağol cnm senin de kandilin mübarek olsun
nasılsın?bebiş nasıl?

sağol cnm senin de kandilin mübarek olsun
nasılsın?bebiş nasıl?
Sagol canim iyiyim cok sukur calisiyorum isim agir biraz yoruluyorum ama sagolsun esim ev islerini goruyor bebiste iyi sukur 21de randevum bakalim buyuyor

Sen nasilsin defnem nasil yerim ben onu face goruyom maasallah

Hahaha ay en sevdigim haldir o
Eee her annenin basina gelir varmi makyaj malzemeleri ile ilgili bir vukuatiniz

Merhaba canim brnim.nasilsin yavrucaklar nasil ay 12 haftalik olnusun ne zaman kontrol
Selam canim iyiyim calisiyorum eve geliyorum pert dusuyorum 11 haftalik oldu teyzesi zaman su gibi geciyor valla 21 ocak kontrolum ins

Sen nasilsin canim gozun aydin yarenimin alcisi cikmis aras pasam nasil resim koyda gorelimm artik

Sagol canim iyiyim cok sukur calisiyorum isim agir biraz yoruluyorum ama sagolsun esim ev islerini goruyor bebiste iyi sukur 21de randevum bakalim buyuyor

Camim cvp lamissjn soruyu ay daha da cok varmis randavuya yahu esinin yardimci olmsina cok sevindim cnn

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
ben de iyiyim şükür
defne de iyi
teşekkür ederiz teyzesi biz de sizi görüyoruz.maşallah kuzum çok yakışıklı

Camim cvp lamissjn soruyu ay daha da cok varmis randavuya yahu esinin yardimci olmsina cok sevindim cnn
Canim burda böyle tehliken olmayinca ayda bir 5 hafta bir cagriyorlar benimde sorunum yok sukurr

Sagol cnm esim gercekten cok yardimci oluyor allah razi olsun iki ay ben calisacagim sonra ise baslayacak ben yatisa gececgim

Hahaha ay en sevdigim haldir o
Eee her annenin basina gelir varmi makyaj malzemeleri ile ilgili bir vukuatiniz
olmaz mı
bi kere renkli dudak nemlendiricimi(hani neveanın oluyor ya) bir güzel parmaklamış ve yere yatağa vs sürmüş
bir kere de ojemi çekmeceden bulup koltuk örtüsüne dökmüştü

Selam canim iyiyim calisiyorum eve geliyorum pert dusuyorum 11 haftalik oldu teyzesi zaman su gibi geciyor valla 21 ocak kontrolum ins

Sen nasilsin canim gozun aydin yarenimin alcisi cikmis aras pasam nasil resim koyda gorelimm artik
Evet evet cnm ya bak pasalar buyudu ne anladikki
Istedigin resim olsun gebe bir kadini kirarkiyim

Canim burda böyle tehliken olmayinca ayda bir 5 hafta bir cagriyorlar benimde sorunum yok sukurr

Sagol cnm esim gercekten cok yardimci oluyor allah razi olsun iki ay ben calisacagim sonra ise baslayacak ben yatisa gececgim
Oo hafi bakalim esinin sagligi nasil
Ay bir dahaki kontrile cinsiyer ogrenirsiniz belkid3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…