- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.721
sağol cnm senin de kandilin mübarek olsunMerhaba kizlar kandiliniz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun..
Beni gecmis olsun cnm kv
Wauws vok cok gecmis olsun canim alpime bugun iyiyimis sevindim ins duzelir
Sagol canim iyiyim cok sukur calisiyorum isim agir biraz yoruluyorum ama sagolsun esim ev islerini goruyor bebiste iyi sukur 21de randevum bakalim buyuyorsağol cnm senin de kandilin mübarek olsun
nasılsın?bebiş nasıl?
Merhaba canim brnim.nasilsin yavrucaklar nasil ay 12 haftalik olnusun ne zaman kontrolMerhaba kizlar kandiliniz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun..
Beni gecmis olsun cnm kv
Wauws vok cok gecmis olsun canim alpime bugun iyiyimis sevindim ins duzelir
Hahaha ay en sevdigim haldir omalesef cnm
işim de masa başı ve zaten dr mesleğimi öğrenince meslek hastalığı diyebiliriz dedi
allah başka dert vermesin
aynen cnm ya
sade olmak çok hoşuma gidiyyor ama defne süse bayılıyor.evde bazen bir elinde ayna bir elinde tarak dolanıyor :)
geçen gün ayakkabılıktan benim topuklu ayakkabımı almış giymiş.holden tak tak ses geliyor bi gittim ki defne topukluları giymiş dolanıyor.tabi binbir güçlükle :)
Selam canim iyiyim calisiyorum eve geliyorum pert dusuyorum 11 haftalik oldu teyzesi zaman su gibi geciyor valla 21 ocak kontrolum insMerhaba canim brnim.nasilsin yavrucaklar nasil ay 12 haftalik olnusun ne zaman kontrol
Camim cvp lamissjn soruyu ay daha da cok varmis randavuya yahu esinin yardimci olmsina cok sevindim cnnSagol canim iyiyim cok sukur calisiyorum isim agir biraz yoruluyorum ama sagolsun esim ev islerini goruyor bebiste iyi sukur 21de randevum bakalim buyuyor
Sen nasilsin defnem nasil yerim ben onu face goruyom maasallah
Aaay kizlar sizinde kiz hadi benim oglumda merakli cantami aliyor ruj suruyor bir gun oje almis ellerine suruyor hahaHahaha ay en sevdigim haldir o
Eee her annenin basina gelir varmi makyaj malzemeleri ile ilgili bir vukuatiniz
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzSagol canim iyiyim cok sukur calisiyorum isim agir biraz yoruluyorum ama sagolsun esim ev islerini goruyor bebiste iyi sukur 21de randevum bakalim buyuyor
Sen nasilsin defnem nasil yerim ben onu face goruyom maasallah
Maaasallah defnemee
Canim burda böyle tehliken olmayinca ayda bir 5 hafta bir cagriyorlar benimde sorunum yok sukurrCamim cvp lamissjn soruyu ay daha da cok varmis randavuya yahu esinin yardimci olmsina cok sevindim cnn
Büyüdü ler canim ya dun kucukluk resimlerine baktim duygulandim vallahadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
ben de iyiyim şükür
defne de iyi
teşekkür ederiz teyzesi biz de sizi görüyoruz.maşallah kuzum çok yakışıklı
olmaz mıHahaha ay en sevdigim haldir o
Eee her annenin basina gelir varmi makyaj malzemeleri ile ilgili bir vukuatiniz
canım duygulanma hiç inşallah hayırlısıyla sen yakında yine yaşayacaksın o duyguyuBüyüdü ler canim ya dun kucukluk resimlerine baktim duygulandim valla
Evet evet cnm ya bak pasalar buyudu ne anladikkiSelam canim iyiyim calisiyorum eve geliyorum pert dusuyorum 11 haftalik oldu teyzesi zaman su gibi geciyor valla 21 ocak kontrolum ins
Sen nasilsin canim gozun aydin yarenimin alcisi cikmis aras pasam nasil resim koyda gorelimm artik
Hahaha ay cok ta seker oluyorlar yahuolmaz mı
bi kere renkli dudak nemlendiricimi(hani neveanın oluyor ya) bir güzel parmaklamış ve yere yatağa vs sürmüş
bir kere de ojemi çekmeceden bulup koltuk örtüsüne dökmüştü
canım duygulanma hiç inşallah hayırlısıyla sen yakında yine yaşayacaksın
Amaaaaaan yerim ben ya bunuuuu kirk bin kere maasallah yakisikli delikanli olmus baya oldu gormeyeli benim icin op kocamanEvet evet cnm ya bak pasalar buyudu ne anladikki
Istedigin resim olsun gebe bir kadini kirarkiyimEki Görüntüle 1359493
Hahaha ay nasulda mutlu ya
Sagolasin teyzesi buyuduler ya aras bu ara boya gitti bayahayirlisi canimm bakalim
Amaaaaaan yerim ben ya bunuuuu kirk bin kere maasallah yakisikli delikanli olmus baya oldu gormeyeli benim icin op kocaman
Oo hafi bakalim esinin sagligi nasilCanim burda böyle tehliken olmayinca ayda bir 5 hafta bir cagriyorlar benimde sorunum yok sukurr
Sagol cnm esim gercekten cok yardimci oluyor allah razi olsun iki ay ben calisacagim sonra ise baslayacak ben yatisa gececgim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?