2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet evet cnm ya bak pasalar buyudu ne anladikki
Istedigin resim olsun gebe bir kadini kirarkiyimEki Görüntüle 1359493
MAŞALLAH ARAS PAŞAYA YA
yerim ben onu

Hahaha ay cok ta seker oluyorlar yahu
sorma kızamıyorum da
ama ojeyi koltuk örtüsünden çıkarıncaya kadar canım çıktı.hatta ben çıkaramadım baya uğraştıktan sonra pes ettim annem çıkardı

Hahaha ay nasulda mutlu ya
olmaz mı
en sevdiği şey yaramazlık yapmak
hele de benim eşyalarımla :)

Sagolasin teyzesi buyuduler ya aras bu ara boya gitti baya
Ama brnde resim isterim
Maasallah arasima kac oldu boyu cnm
Resim ben yukleyemiyorum nedense anlamadim
Oo hafi bakalim esinin sagligi nasil
Ay bir dahaki kontrile cinsiyer ogrenirsiniz belkid3

Sagligi iyi canim cok sukur 6 ay oldu rahat rahat geziyor artik 13 haftalik oluyor soylemez ler burda 15 haftadan sonra soyluyorlar ama bakalim

Haha ay o anda cok ta seker gelmedi gozume.desene

slm kızlar benım telfn arızalndı garantıye servıse gonderdık telden gırıodum ben kk ya
pc yı kullnmak cok zor masal hemn gelıyor basmak ıstyo rahat vermıyor hem pc basına oturmak ıcıme sınmıyor ev işi de aksıyor masalında zamnından calmıs oluyorum suclu hıssedıorum kendımı :)
telden cok rahattı onunla oyun oynarken yemek yaparken bı yandan sızı takıp edıp ara sıra yazabılıyordum

ankara ya yağmadı karrrrr bızde kar ıstıyoruzzzzz masal gecen yıl sulu kar yagmıstı bırıkmemıstı onu gosterdım balkondan hatırlamaz bıle

ıns kar yagarda bızde oynarız ayrıca kızlar bılen bılıyodur belkı ama ben ılkkez duydum paylasmak ıstedım bulundugu yerde kar olanlar 1 buyuk cop posetı kar doldurun halılarınızın uzerıne serpın bıraz bekleyınce elektırklı supergeyle supurun tabı su ceken supurgelerle yoksa calı supurgesıyle supurun halınızdan cıkan kıre ınanamıcaksınız dıyorlar
eskıler boyle yaparmıs ozelıkle doguda karla yıkanırmıs halılar ve nerde kurutcaz dıye dusunmeyın sadece nemlı kalıyormus 1saate kuruyormus burda yagarsa ben denıcem

ozellıkle astım alejı sıkayetı olanlar ıcın tum mıkroplar oluyormus cok saglıklıymıs wc banyo ya da bı poset atıyorlarmıs erıyınce yıkıyorlarmıs

herkese iyi geceler iyi pazarlar
nasılsınız kızlar ya uzuuun zamandır girmedim yani girdim de takip edemedim :)
ben ameliyat oldum benim kistten kurtuldum, evde raporluydum ranam hastalandı.. öksürük ateş grip 1 haftadır hala hafif derecede öksürük var
dışarıda kar vardı bir haftadır eve hapsolduk resmen kızım balkona yağan karı gördü indiremedim hasta diye ilk başlarda korktum ama balkondaki karı eline vermeye çalştım ayy elim batar dedi ve dokunmadı bile titiz bu kız babasına çekmiş:)
dün çıkardık dışarı bakıcı teyzemize gittik karlara basa basa yürüdü ama eline almak istemedi çok soğukmuş bu sefer de öyle dedi biz de ısrar etmedik ama çok komikti hali :) eve döndüğümüzde öksürük yine arttı gece sürekli öksürdü ayaklarının altına vicks sürdüm öyle rahatladı yavrum. salı günü hem onun hem de benim randevum var onu sağlık ocağına götürecem sonra ben de merkeze gidecem çünkü hala dikişlerim duruyor çok şükür kurtuldum ama hala bitmedi gitti ya
yarın işe başlayacam alışmıştık rana sultanla birlikte takılmaya nasıl ayrılacaz bilmiyorum sevmiyorum izin rapor sonrası başlayışları

çok geçmiş yapmadım ama bi aras paşayı bi efeyi gördüm bi de yasmin geçen hafta ne zamandı kız doğum günün insan söyler demi telden bugün benim doğum günüm diye aşk olsun

doğum günün kutlu olsun diyecem nerdeyse öbür yıl geldi yazmaya utanıyorum:) izin işinde de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

wavssım nasıl oldu alp tuğram geçti mi yaralar biraz

yarın iş yoğunluğuna göre girerim inşallah beni bi sürü dosyanın beklediğini tahmin ederekten hiiiç canım istemiyor işe gitmeyi ama başka çare yok

Aaa cok gecmis olsun canim benim. 1 haftadir evdeydin de niye haber vermedin bize bakiyim ameliyat oldum diye. Rabbim sifa versin sana da ranaciga da inşallah.

günaydın kızlar ay bana gün hiç aymadı yanlız nil yine ateşlendive akşam dorudürüst uyumadım diye bilirim başımda inanılmaz bir ağrıvar pöffff bana bağaşıklık güçlendirici birşey lazım sanıyorum ne olacak böyle bilmiorum
hayır boğaz dsem aldırırım bademcikleri kurtuluruz ama oda değilki pöffff:
dilek maşalla paşaya
songül büyüdüler artık dimi maşallah aras paşamada.
funda defne ojemi döktü ay tahmin ede biliorum tepkini he he:
özcenanım hem sana hem ranacığa geçmiş olsun arada haberdar et bizi ama olmuyo böyle yasemine diosunda sanki sen çok haber verion he he:
wavs alp nasıl oldu cnm?
ah ayşegülcüm okadar kar yamazki buraya cnmyasemin neyaptınız cnm nedir gelişmeler hiç yazışamadıta.
betül, fatma, nuray, sibel,katreynur sizede günaydınkızlar.... beni

günaydın cnm
ikinize de geçmiş olsun
sonunda kistini aldırdın kurtuldun
allah bir daha vermesin

günaydın cnm
ay durumunu tahmin edebiliyorum çünkü ben de aynı durumdayım
geçmiş olsun nilime şimdi nasıl?
evet cnm döktü
hem de kırmızı oje döktü

günaydın kızlar
günaydın cnm
erdem nasıl?

herkese günaydın kızlar... hepiniz iisinizdir inş. nilim hastaymış çok çok geçmiş olsun ateş olmasın inş. eğer başka hasta bebişimiz varsa rabbim şifasını versin inş.
bizden haberler:) tayinim çıktı ayın 16 sında ilişiğimi kescem burdan. ve nasipse 2 şubatta samsunda işbaşı yapcam. eşim perşembe günü ev bulmuştu. cuma günü babamla gittik samsuna evi beğendim tuttuk eşimi de alıp döndük . haftasonu da evin kalna kısmını topladık taşınabilir hale geldik. cuma ya da ctesi eşyalar yola çıkacak inş. bende 1 hafta sonra gidicem. yalnız şimdi bir sorunumuz var ki yeni evimiz ankastre . ve bizim fırınımız ankastre değil. o nedenle sizlerden ankastre tavsiyesi istiyorum. hangi markaları kullanıyorsunuz ve tavsiye ediyor musunuz. bu hafta karar vermem gerekli. ve hiç bir fikrim yok. tabi fazla da pahalı olmamalı:) buarada geçen hafta zeynebime çiş eğitimine başladık ama 4 günün sonunda pes ettik çümkü kabız oldu kuzum yapmadı. normale döneriz inş.

günaydın kızlar bi uykusuz anne daha geldi
defneyi cuma günü parka götürmüşler kv ve eşim
cuma geceden beri ateşli
38 lerde ateşimiz ama bi düşüyor bi çıkıyor ben de anlamadım
son kalan üst azı dişini yarmış.ondan olabilir diye düşünüyorum
böylelikle 20. dişimiz çıkmaya çalışıyor
dün gece defne 1,5 ta bi uyandı sabah 5 e kadar ayaktaydı
sabah 6 da kalktım işe gelmek için halimi siz düşünün
ayrıca cumartesi gece defne yanımda yattı.ateşli olduğu için üstünü ince pike ile örttüm.doğal olarak ben de pike ile yattım ve dünden beri çok kötü öksürüyorum
buarada dün eşimi yolcu ettim
defne ile başbaşa kaldık yeniden
allahtan defnenin neşesi yerinde
dün gece ne şebeklikler yaptı görmeniz lazım
gece gece göbeğimi açıp öpüyor sıpa ya

fundam günaydın tatlım defnemdemi hasta.
aybenim iyice gözüm korktuya bizi kıreşe falan almazlarki şimdi bukadar hastalanıyoruz kıreşe gidince ne olur bilemedimyani. opöfff.
betül sizde durumlarnedir.

yasmin hayırlısı olsun canım yeni yerinde mutlu ol inşallah ankastre kullanmadığımdan pas geçiyorum malesef
fundacım erdem sabah hafif bi öksürükle uyandı hayır olsun bakalım
gülden geçmiş olsun kuzum sanada nile de

günaydın cnm
hayırlı olsun hem tayin hem de yeni ev
cnm ben silverline kullanıyorum ama biraz pahalı
ama ben fırınımdan memnunum
franke den de memnun olanlar var
kv nin siemens di ama o çok memnun değildi
zeynep de en kısa zamanda normale döner inşallah

fundam günaydın tatlım defnemdemi hasta.
aybenim iyice gözüm korktuya bizi kıreşe falan almazlarki şimdi bukadar hastalanıyoruz kıreşe gidince ne olur bilemedimyani. opöfff.
betül sizde durumlarnedir.
cnm defne tam anlamıyla hasta diyemiyorum
sadece ara ara ateşi çıkıyor bir de biraz burun akıntısı var
ama sıpam beni uykusuz bırakmayı başardı
gece gece öpücüklere boğdu beni

inşallah hasta olmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…