- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.741
MAŞALLAH ARAS PAŞAYA YAEvet evet cnm ya bak pasalar buyudu ne anladikki
Istedigin resim olsun gebe bir kadini kirarkiyimEki Görüntüle 1359493
sorma kızamıyorum daHahaha ay cok ta seker oluyorlar yahu
olmaz mıHahaha ay nasulda mutlu ya
Maasallah arasima kac oldu boyu cnmSagolasin teyzesi buyuduler ya aras bu ara boya gitti baya
Ama brnde resim isterim
Oo hafi bakalim esinin sagligi nasil
Ay bir dahaki kontrile cinsiyer ogrenirsiniz belkid3
Haha ay o anda cok ta seker gelmedi gozume.deseneMAŞALLAH ARAS PAŞAYA YA
yerim ben onu
sorma kızamıyorum da
ama ojeyi koltuk örtüsünden çıkarıncaya kadar canım çıktı.hatta ben çıkaramadım baya uğraştıktan sonra pes ettim annem çıkardı
olmaz mı
en sevdiği şey yaramazlık yapmak
hele de benim eşyalarımla :)
Hadi hayirlisi canimMaasallah arasima kac oldu boyu cnm
Resim ben yukleyemiyorum nedense anlamadim
Sagligi iyi canim cok sukur 6 ay oldu rahat rahat geziyor artik 13 haftalik oluyor soylemez ler burda 15 haftadan sonra soyluyorlar ama bakalim
Anam.kocqman cocuk olmus ya efe masalla yandan ya guzrlYukledim ama ters oldu nedense)
oje olayında gerçekten çok dasevimli gelmedi itiraf ediyorumHaha ay o anda cok ta seker gelmedi gozume.desene
maşallah kuzuma
iyi gezmeler canımAnam.kocqman cocuk olmus ya efe masalla yandan ya guzrl
Brn kacar kizlar esim izinli avmlere akalim
Aaa cok gecmis olsun canim benim. 1 haftadir evdeydin de niye haber vermedin bize bakiyim ameliyat oldum diye. Rabbim sifa versin sana da ranaciga da inşallah.herkese iyi geceler iyi pazarlar
nasılsınız kızlar ya uzuuun zamandır girmedim yani girdim de takip edemedim :)
ben ameliyat oldum benim kistten kurtuldum, evde raporluydum ranam hastalandı.. öksürük ateş grip 1 haftadır hala hafif derecede öksürük var
dışarıda kar vardı bir haftadır eve hapsolduk resmen kızım balkona yağan karı gördü indiremedim hasta diye ilk başlarda korktum ama balkondaki karı eline vermeye çalştım ayy elim batar dedi ve dokunmadı bile titiz bu kız babasına çekmiş:)
dün çıkardık dışarı bakıcı teyzemize gittik karlara basa basa yürüdü ama eline almak istemedi çok soğukmuş bu sefer de öyle dedi biz de ısrar etmedik ama çok komikti hali :) eve döndüğümüzde öksürük yine arttı gece sürekli öksürdü ayaklarının altına vicks sürdüm öyle rahatladı yavrum. salı günü hem onun hem de benim randevum var onu sağlık ocağına götürecem sonra ben de merkeze gidecem çünkü hala dikişlerim duruyor çok şükür kurtuldum ama hala bitmedi gitti ya
yarın işe başlayacam alışmıştık rana sultanla birlikte takılmaya nasıl ayrılacaz bilmiyorum sevmiyorum izin rapor sonrası başlayışları
çok geçmiş yapmadım ama bi aras paşayı bi efeyi gördüm bi de yasmin geçen hafta ne zamandı kız doğum günün insan söyler demi telden bugün benim doğum günüm diye aşk olsun
doğum günün kutlu olsun diyecem nerdeyse öbür yıl geldi yazmaya utanıyorum:) izin işinde de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
wavssım nasıl oldu alp tuğram geçti mi yaralar biraz
yarın iş yoğunluğuna göre girerim inşallah beni bi sürü dosyanın beklediğini tahmin ederekten hiiiç canım istemiyor işe gitmeyi ama başka çare yok
günaydın cnmherkese iyi geceler iyi pazarlar
nasılsınız kızlar ya uzuuun zamandır girmedim yani girdim de takip edemedim :)
ben ameliyat oldum benim kistten kurtuldum, evde raporluydum ranam hastalandı.. öksürük ateş grip 1 haftadır hala hafif derecede öksürük var
dışarıda kar vardı bir haftadır eve hapsolduk resmen kızım balkona yağan karı gördü indiremedim hasta diye ilk başlarda korktum ama balkondaki karı eline vermeye çalştım ayy elim batar dedi ve dokunmadı bile titiz bu kız babasına çekmiş:)
dün çıkardık dışarı bakıcı teyzemize gittik karlara basa basa yürüdü ama eline almak istemedi çok soğukmuş bu sefer de öyle dedi biz de ısrar etmedik ama çok komikti hali :) eve döndüğümüzde öksürük yine arttı gece sürekli öksürdü ayaklarının altına vicks sürdüm öyle rahatladı yavrum. salı günü hem onun hem de benim randevum var onu sağlık ocağına götürecem sonra ben de merkeze gidecem çünkü hala dikişlerim duruyor çok şükür kurtuldum ama hala bitmedi gitti ya
yarın işe başlayacam alışmıştık rana sultanla birlikte takılmaya nasıl ayrılacaz bilmiyorum sevmiyorum izin rapor sonrası başlayışları
çok geçmiş yapmadım ama bi aras paşayı bi efeyi gördüm bi de yasmin geçen hafta ne zamandı kız doğum günün insan söyler demi telden bugün benim doğum günüm diye aşk olsun
doğum günün kutlu olsun diyecem nerdeyse öbür yıl geldi yazmaya utanıyorum:) izin işinde de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
wavssım nasıl oldu alp tuğram geçti mi yaralar biraz
yarın iş yoğunluğuna göre girerim inşallah beni bi sürü dosyanın beklediğini tahmin ederekten hiiiç canım istemiyor işe gitmeyi ama başka çare yok
günaydın cnmgünaydın kızlar ay bana gün hiç aymadı yanlız nil yine ateşlendive akşam dorudürüst uyumadım diye bilirim başımda inanılmaz bir ağrıvar pöffff bana bağaşıklık güçlendirici birşey lazım sanıyorum ne olacak böyle bilmiorum
hayır boğaz dsem aldırırım bademcikleri kurtuluruz ama oda değilki pöffff:
dilek maşalla paşaya
songül büyüdüler artık dimi maşallah aras paşamada.
funda defne ojemi döktü ay tahmin ede biliorum tepkini he he:
özcenanım hem sana hem ranacığa geçmiş olsun arada haberdar et bizi ama olmuyo böyle yasemine diosunda sanki sen çok haber verion he he:
wavs alp nasıl oldu cnm?
ah ayşegülcüm okadar kar yamazki buraya cnmyasemin neyaptınız cnm nedir gelişmeler hiç yazışamadıta.
betül, fatma, nuray, sibel,katreynur sizede günaydınkızlar.... beni
günaydın cnmgünaydın kızlar
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... hepiniz iisinizdir inş. nilim hastaymış çok çok geçmiş olsun ateş olmasın inş. eğer başka hasta bebişimiz varsa rabbim şifasını versin inş.
bizden haberler:) tayinim çıktı ayın 16 sında ilişiğimi kescem burdan. ve nasipse 2 şubatta samsunda işbaşı yapcam. eşim perşembe günü ev bulmuştu. cuma günü babamla gittik samsuna evi beğendim tuttuk eşimi de alıp döndük . haftasonu da evin kalna kısmını topladık taşınabilir hale geldik. cuma ya da ctesi eşyalar yola çıkacak inş. bende 1 hafta sonra gidicem. yalnız şimdi bir sorunumuz var ki yeni evimiz ankastre . ve bizim fırınımız ankastre değil. o nedenle sizlerden ankastre tavsiyesi istiyorum. hangi markaları kullanıyorsunuz ve tavsiye ediyor musunuz. bu hafta karar vermem gerekli. ve hiç bir fikrim yok. tabi fazla da pahalı olmamalı:) buarada geçen hafta zeynebime çiş eğitimine başladık ama 4 günün sonunda pes ettik çümkü kabız oldu kuzum yapmadı. normale döneriz inş.
cnm defne tam anlamıyla hasta diyemiyorumfundam günaydın tatlım defnemdemi hasta.
aybenim iyice gözüm korktuya bizi kıreşe falan almazlarki şimdi bukadar hastalanıyoruz kıreşe gidince ne olur bilemedimyani. opöfff.
betül sizde durumlarnedir.
inşallah hasta olmaz kuzumyasmin hayırlısı olsun canım yeni yerinde mutlu ol inşallah ankastre kullanmadığımdan pas geçiyorum malesef
fundacım erdem sabah hafif bi öksürükle uyandı hayır olsun bakalım
gülden geçmiş olsun kuzum sanada nile de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?