- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.681
aaa hep ben kaçardım olmadı ki ama nereye gidion:)katrem ellerine sağlık cnm herzamanki gibi süpersin
kızlarrr ben kaçar hepinizi ve bebişkoları öpüyorum herkese mutlu yıllar diliorum sizleri çok seviyor ve o irenç espiriyi yapmak istiyorum.
seneye görüşürüz he he he he::):):)
tamam tamam kabul ettim irençi öptüm sizi:):)
Cok gecmıs olsun cnm ya bu hastalıgıda ılk duydum Allah sıfa versın bıran once..Herkese mutlu yillar kizlar saglikli huzurlu bir yil gecirmek dilwgyle
Yeni yilda kuzular hic hasta olmasnlar
Alp tugra ayni bugun dorduncu gun ve sadece sut iciyo okdr agzini acmyo konusmyo bile allahim kimseye yasatmasin cok zor gercekten
Nur kardesine allahim insallah saglikli bi bebis nasip eder hayrlsi boyleyms demekki
Funda masallah cok tatli defne
erdem iyi şükür canım düne evdeyiz diye çok mutluydu minik sıpa :)günaydın betülüm erdem paşa nasıl?
wavsum gelde bize güzel haberler ver cnm..
geçmiş olsun cnmHerkese mutlu yillar kizlar saglikli huzurlu bir yil gecirmek dilwgyle
Yeni yilda kuzular hic hasta olmasnlar
Alp tugra ayni bugun dorduncu gun ve sadece sut iciyo okdr agzini acmyo konusmyo bile allahim kimseye yasatmasin cok zor gercekten
Nur kardesine allahim insallah saglikli bi bebis nasip eder hayrlsi boyleyms demekki
Funda masallah cok tatli defne
ay canım allah zihin açıklığı versinHerkese hayirli hayirli bi yil diliyorum arkadaslar hepimizin icin guzel bi sene olsun ins.
Dun oglen 12gibi gorumcem kahvaltiya geldi metroyla bide yuruyerek uzak soguktada ancak gelebilmis giremedim oyuzden ogidincede yemek falan aksam oldu aksamda carrefour avmye gidelim dedik eren skldi dolassin istedim ama tam gittik kapatiyolarmis bilmiyoduk erken kapandigini eren oynayamadan geldik surekli elimizden cekip jokere goturmek istedi oyuncaklara neyse eve geldik ama burdada acayip otesi soguk var masallah diyim yinede hersey mevsiminde guzel.evde cay cerez yedik ictik herzamanki gibi.simdide esimle eren ucak bileti almaya gittiler hala gelmediler kardesim icin istanbuldan ucakla gidicek c.tesi gunu ins.bakalim.
Benimde c.tesi 9:30da 6dersten 2dede 5dersten bide pazar sabahi 1dersten sinavlarim var ins.basariyla gecebilirim hepsini kredilerimi tamamlamam lazim bu sene mezun olabilmek icin.dua edin kizlar ins.busene sorunsuz mezun olabileyim.
off allah yardımcıları olsunKizlaar bugun koyden kimseye ulasamadik annem babam ablam enistem kardesim herkes sinyalde tel.leri en son koyde cok. kar vardi heralde elektrikler gitti sarj edemiyolar en son esim arkadasini aradi onunla konustu koyde kahvede jenerator olmasi lazim onceden ordan dolduruyolardi sarjlari arkadasiyla konustu esim gercekten elektrikler yokmus kardan dolayi tabi yollarda kapali en son kardesimlede konustukta oyle gitti esim ucak biletini almaya.
Az once banada resimler geldi watsaptan erenin elinde balon sirayla oyuncaklara binmis baba ogul takiliyolar oh aman oglusum mutlu olsunda enerji atsin kuzum benim.
günaydın cnmgünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
eren paşa eylenmiş negüzel.
yaseminhanım yok tabi ahhh memur olmak vardıya benim eşimde izinli pöffff:
katre, özcenan, betül, songügünaydın kızlarrrrrrl, funda, fatma, sibel, wavs, nuray, ayşegül,
günaydın cnmgünaydın canlar wavs Allah yardımcınız olsun
evet cnm dinlendim sayılırfundam günaydın cnm oh negüzel en azından biraz dinlenmişsindir.
selmeç hoşgeldincnm mevlid kandiliniz mubarek olsun kızlarrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?