2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa hep ben kaçardım olmadı ki ama nereye gidion:)
ii tatiller cnm cuma da ben yokum he he he:)

Herkese mutlu yillar kizlar saglikli huzurlu bir yil gecirmek dilwgyle
Yeni yilda kuzular hic hasta olmasnlar

Alp tugra ayni bugun dorduncu gun ve sadece sut iciyo okdr agzini acmyo konusmyo bile allahim kimseye yasatmasin cok zor gercekten

Nur kardesine allahim insallah saglikli bi bebis nasip eder hayrlsi boyleyms demekki

Funda masallah cok tatli defne

Cok gecmıs olsun cnm ya bu hastalıgıda ılk duydum Allah sıfa versın bıran once..

Herkese hayirli hayirli bi yil diliyorum arkadaslar hepimizin icin guzel bi sene olsun ins.
Dun oglen 12gibi gorumcem kahvaltiya geldi metroyla bide yuruyerek uzak soguktada ancak gelebilmis giremedim oyuzden ogidincede yemek falan aksam oldu aksamda carrefour avmye gidelim dedik eren skldi dolassin istedim ama tam gittik kapatiyolarmis bilmiyoduk erken kapandigini eren oynayamadan geldik surekli elimizden cekip jokere goturmek istedi oyuncaklara neyse eve geldik ama burdada acayip otesi soguk var masallah diyim yinede hersey mevsiminde guzel.evde cay cerez yedik ictik herzamanki gibi.simdide esimle eren ucak bileti almaya gittiler hala gelmediler kardesim icin istanbuldan ucakla gidicek c.tesi gunu ins.bakalim.
Benimde c.tesi 9:30da 6dersten 2dede 5dersten bide pazar sabahi 1dersten sinavlarim var ins.basariyla gecebilirim hepsini kredilerimi tamamlamam lazim bu sene mezun olabilmek icin.dua edin kizlar ins.busene sorunsuz mezun olabileyim.

Kizlaar bugun koyden kimseye ulasamadik annem babam ablam enistem kardesim herkes sinyalde tel.leri en son koyde cok. kar vardi heralde elektrikler gitti sarj edemiyolar en son esim arkadasini aradi onunla konustu koyde kahvede jenerator olmasi lazim onceden ordan dolduruyolardi sarjlari arkadasiyla konustu esim gercekten elektrikler yokmus kardan dolayi tabi yollarda kapali en son kardesimlede konustukta oyle gitti esim ucak biletini almaya.

Az once banada resimler geldi watsaptan erenin elinde balon sirayla oyuncaklara binmis baba ogul takiliyolar oh aman oglusum mutlu olsunda enerji atsin kuzum benim.

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
eren paşa eylenmiş negüzel.
yaseminhanım yok tabi ahhh memur olmak vardıya benim eşimde izinli pöffff:
katre, özcenan, betül, songügünaydın kızlarrrrrrl, funda, fatma, sibel, wavs, nuray, ayşegül,

geçmiş olsun cnm
inşallah çabucak iyileşir
teşekkür ederiz teyzesi

ay canım allah zihin açıklığı versin
off allah yardımcıları olsun

günaydın cnm

günaydın canlar wavs Allah yardımcınız olsun
günaydın cnm

herkese kocaman günaydınlar
kızlar yeni yıla uyuyarak girdim :)
dün bütün gün kvlerdeydik
sabah kahvaltıdan sonra yemeklerin bi kısmını kv bi kısmını ben yaptım
sonra öğlen defneyi uyuturken ben de uyumuşum
4 te defneyi banyo yaptırdım.bişeyler atıştırdı
sonra eşimle sinemaya gittik
zaten akşam 8 buçukta döndük.eşimle yemek yedik.kvler çay içti
9,5 ta da eve geldik
defneyi uyuttum duş falan alıp yatmam 12 yi buldu
tatil nasıl geçti anlamadım

fundam günaydın cnm oh negüzel en azından biraz dinlenmişsindir.
selmeç hoşgeldincnm mevlid kandiliniz mubarek olsun kızlarrrr..

fundam günaydın cnm oh negüzel en azından biraz dinlenmişsindir.
selmeç hoşgeldincnm mevlid kandiliniz mubarek olsun kızlarrrr..
evet cnm dinlendim sayılır
senin de mevlid kandilin mübarek olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…