- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.701
senin de kandilin mübarek olsun cnmEki Görüntüle 1358935
En güzel dualarla..
Rabbim herşeyi gönlümüze göre hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
Kandilimiz mübarek olsun..
Hayırlı Cumalar..
cnm günaydınGunaydın kızlar
Hayırlı cumalar kandılınız mubarek olsun..
Herkes ıyıdır ıns..arada okudum ama cok aklımda kalmadı
Bızden ıyılık cok sukur yogun gectı gunler esımın ıznı bıtmedı daha pazartsı baslıyo ıse
kv hastanede onun sıkıntısı var ıns kotu bısey cıkmaz durum bıraz krıtık
Annemler oncekı gece ablamlarla beraber onlara gıttıler bırazda o tarafta durup sonra bılet bakmak gıtmek ıstıyolar artık gunler azaldı oyle yada boyle ayın sonunda bıtıyo zaten
Sagol cnm amıncnm günaydın
kv ne allah şifa versin
insan hiç annesinin gitmesini istemiyor değil mi?
Insallah bu sene mezun olursun cnmHerkese hayirli hayirli bi yil diliyorum arkadaslar hepimizin icin guzel bi sene olsun ins.
Dun oglen 12gibi gorumcem kahvaltiya geldi metroyla bide yuruyerek uzak soguktada ancak gelebilmis giremedim oyuzden ogidincede yemek falan aksam oldu aksamda carrefour avmye gidelim dedik eren skldi dolassin istedim ama tam gittik kapatiyolarmis bilmiyoduk erken kapandigini eren oynayamadan geldik surekli elimizden cekip jokere goturmek istedi oyuncaklara neyse eve geldik ama burdada acayip otesi soguk var masallah diyim yinede hersey mevsiminde guzel.evde cay cerez yedik ictik herzamanki gibi.simdide esimle eren ucak bileti almaya gittiler hala gelmediler kardesim icin istanbuldan ucakla gidicek c.tesi gunu ins.bakalim.
Benimde c.tesi 9:30da 6dersten 2dede 5dersten bide pazar sabahi 1dersten sinavlarim var ins.basariyla gecebilirim hepsini kredilerimi tamamlamam lazim bu sene mezun olabilmek icin.dua edin kizlar ins.busene sorunsuz mezun olabileyim.
Evet cnm ya ama sayılı gun gecıyor ıste..benicim hoşgeldin evet ya insan annesinin gitmesini istemez bencede.
kv nesivar canım.. inş cidi birşey çıkmaz..
inş benicim kötü birşey çıkmaz kvnin sende arada yaz bize şekerim özleniyorsun..Evet cnm ya ama sayılı gun gecıyor ıste..
Kv de mıde ve bogaz agrısıyla gıttı hastaneye ama sanırım baska seylerde var ıns kotu bısey cıkmaz..
Sagol cnm bende eskısı gıbı butun arkadaslarla uzun sohbetlerı ozledıminş benicim kötü birşey çıkmaz kvnin sende arada yaz bize şekerim özleniyorsun..
şükür bişeyler yemiş bari cnmMevlid kandlinz mubarek olsun kizlar
Alp tugra dunden beri daha iyi sukur biseyler yemeye basladi
Beni kv ne gecmis olsun cocuk olunca her hastalgi ogrenyoruz valla
Canim cok sevindim daha iyi olmasuna insalla gin gun daha iyi olcakMevlid kandlinz mubarek olsun kizlar
Alp tugra dunden beri daha iyi sukur biseyler yemeye basladi
Beni kv ne gecmis olsun cocuk olunca her hastalgi ogrenyoruz valla
Canim arada onada ihtiyac var baba ogul gunu ne guz3lKizlaar bugun koyden kimseye ulasamadik annem babam ablam enistem kardesim herkes sinyalde tel.leri en son koyde cok. kar vardi heralde elektrikler gitti sarj edemiyolar en son esim arkadasini aradi onunla konustu koyde kahvede jenerator olmasi lazim onceden ordan dolduruyolardi sarjlari arkadasiyla konustu esim gercekten elektrikler yokmus kardan dolayi tabi yollarda kapali en son kardesimlede konustukta oyle gitti esim ucak biletini almaya.
Az once banada resimler geldi watsaptan erenin elinde balon sirayla oyuncaklara binmis baba ogul takiliyolar oh aman oglusum mutlu olsunda enerji atsin kuzum benim.
senin de kandilin mübarek olsun cnmArkadaslarim hepinizin kandili mubarek dualari kabul olsun insallla
Benicim canim cok gecmis olsun insalla tez zamanda kv sagligina kavusur
Fundacim sanada gecmis olsun bel fitigu falan mi var acaba
şükür düzelmiş cnmBu arada yaren kiriktan kurtuldu cok sukur gelir gelmez topuklu gyidi:)
Oy cok zordur canim ya isin de masa basi degilmi?senin de kandilin mübarek olsun cnm
cnm boyun fıtığım var ve o da böyle ağrı yapıyor
şükür düzelmiş cnm
çok sevindim
ay süslü kız ya
aman dikkat etsin
defne de çok süslü olacak bayılıyor süslenmeye
kime çekti defne bilmiyorum ki.ben böyle süslü değilimdir
malesef cnmOy cok zordur canim ya isin de masa basi degilmi?
Ay sorma kizlar prk suslu oluyor oysaki bende senun gibi pek susu sevmem sade sïklik severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?