- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.781
Evet canim onu onermislerdi sukur cok ta memnunumsongül sen de mi silverline kullanıyorsun?
ben de silverline kullanıyorum
ben çok memnunum
Canim arkadas her sabah corek otu yagi veriyor cok faydasini gordusongülüm hoşgeldincnm ay bende bilemedim çok düşük bağaşıklığımız çok
bugün gülbin hocayı arıyacam bakalım sorucam ne yapa bilirim bağaşıklık için diye.
ay olmazsa onuda deneyeyim.Canim arkadas her sabah corek otu yagi veriyor cok faydasini gordu
ben de ateşten çok korkuyorumay olmazsa onuda deneyeyim.
cnmya çok üzüyo budurum beçok korkuyorum hele bu ara okadarçok 38. 8 görüyorumki..ni hasta lsun tamamda ateş olayı beni bitiriyo
Cnm ınsallah bı yararı olur gorus bakalım..yaseminim hakkınızda hayırlısı olsun tatlım inş güzel şeyler olur..
bu arada gülbin hoca aradı bana ikitane profösör ismi verdi özellikle ilgili yani nilin bağaşıklığını araştırmayla ilgili.
benicim hoşgeldin cnm artık aramıza döndünmü cnmCnm ınsallah bı yararı olur gorus bakalım..
tünaydın cnm hoş geldin aramızaTunaydın kızlar
Hepımıze mutlu haftalar..
Tatıl bıttı herkes ıse basladı bızde normal hayata donduk..
Nıle defneye cok gecmıs olsun ıns daha ıyılerdır
Ozcanan sanada cok gecmıs olsun cnm
Ins bıdaha boyle bı sorun yasamazsın..
Aysegul karla temızlıgı ılk duydum deneyıp gormek lazım aslında ama cok kar yagması lazım temız kar bulmak ıcın:) gecen hafta ıkı gun yagdı buraya kızlar dedeyle babayla kardam adam ysptılar cok eglendıler ama ertesı gune erıdı:)
Yasemın kolay gelsın cnm az kalmıs tasınmaya yenı yerınızde mutlu huzurlu saglıklı olun ıns..
Benım fırında sıemens ve memnunum..
Dılek efeye masallah cnm kocaman abı olmus pasa, hersey yolundaymıs sevındım..
Songul aras pasayada masallah cnm saka maka buyuduler kız bunlar kac tanesı abı abla bıle olucak yakında masallah:)
Ayseakıf hakkınızda hayırlısı olsun cnm yenı bır duzen kurmak kolay degıl tabı ıns hersey ıstedıgınız gıbı olur..
Baska ne yazıcaktım unuttum
cnm inşallah bişey çıkmaz arabadaHosbuldum cnm daha aktıf olmaya calıscam esım ıse basladı ama beyzayı krese bırakamadım yarın da evde kalıcak sanırım arabanın tamıre gıtmesı lazım dun anıden ses gelmeye basladı ıns onemlı bı problem cıkmaz yoksa bu kıs gunu arabasız nası gotururum beyzayı kara kara onu dusunuyorum
Nıl nıye budar sık hasta olmaya basladıkı son zamanlardagıtsınler bakalım hayırlı haberle gelsınler ıns
sağol cnmMerhaba arkadaşlar
nile ve defnecige çok geçmiş olsun tabi Funda sana da
kızlar ben size burdan kar gondereyim burda bol miktarda var iki gündür kar hiç durmadi sabah yollar kapanmış düşünün yani
benicim gitti mi annenler
yasemin hakkinizda hayırlısı olsun inş öyle böyle derken yeni bi düzen kuracaksin artık yeni arkadaşlar yeni Insanlar kolay gelsin
kızlar biz iyiyiz çok sujur istanbula gitmeye az kaldı yegenlerim e karne Hediyesi bere atki patik falan oruyirum yetistirmem lazım ondan giremiyorum bu ara
Kızlar bere bu bunun bide atkisini örecegim nasıl olmus
ama bunlar çok güzellerEki Görüntüle 1362467
Bu da patik
Hosbuldum cnm sagol ıns kucuk bıseydır yoksa yandım..tünaydın cnm hoş geldin aramıza
sağol cnm inşallah geçer
biraz önce aradım ama kv defneyi uyuttuğu için konuşamadık
cnm inşallah bişey çıkmaz arabada
arabasız çocuk getirip götürmek zor
Cok guzeller masallah sana alkısKızlar bere bu bunun bide atkisini örecegim nasıl olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?