- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.821
bütün gurbetlik çekenler ailesine tez zamanda kavuşsun inşallah
cuma günü defne bizim nişan fotoğraflarımızı görmüş ve hemen anneannem,dedem demiş.kv diyor ki hemen tanıdı maşallah.
sabah da babam yaza doğru gelmeyi düşünüyorum defneyi çok özledim diyor
defne de onları çok özledi.aklına geldikçe aratıyor
cumartesi sabah 7,5 ta annemleri aradık
defne hemen onlarla konuşmak istedi
Kıyamam kuzucuklara yabenim kuzum da annenne sende bizle gelll dedi tabi bizde tüm musluklar açıldı
Songülüm ben veremedim corek otu yağını. Icmiyor berra tadi cok kötü. Tebrik ediyorum arkadaşını icirebildigi icinCanim arkadas her sabah corek otu yagi veriyor cok faydasini gordu
Benim de diger esyalarim beyaz ama bunu gri aldim neden oyle yaptim bilmiyorum ama kötü gorunmuyo ya:)col sağoş katrecim. valla bizde ucuz bişyler bakcaz mecbur ama cam ve beyaz istiom:)
iyi akşamlar cnmhadi ben kaçar kızlar ii akşamlar herkese
aman cnm dikkat. çok uğraştık biz biliosun. gerçi bizim kız zaten korkak kedi olduğundan da zorladı bizi. atlattık çok şükür. artık gölgesiyle gidip oynuo filan.günnaydın yaseminim olur öyle arada
evet cnm bende öyle düşünüyorum aslında gide bilsek çok iyi olacaktı çünkü dr hastayken görmem lazım demiş ama biz bugidişle zaten daha çok hasta olucaz offf allahım korusun bütün kuzuları
aa yasemin akşam nilde kendi gölgesini gördü duvarda öcüüüü dedi önce hemen aklıma zeynep geldi eyvah yandık dedim sonra annecim osenin gölgen dön bak dedim bak birşey yok değildedim
aa anne bişey olmaz dimi deyip durdu sonra babasını çağardı baba bak gölgem diyo sıpa siz iyice unuttunuz dimi?
günaydın cnmgünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
biz daha iyiyiz ama çokfena bronşları dolmuş kuzumun belli ateşlendiğimiz akşam çok hafif hırıltı duymuştum nasıl biranda bukadar ilerliyo anlamıyorum pöfff:
neyseki ateşimiz fazla çıkmadı akşam en azından ben müdale ettiğimde düştü çok şükür.. inş birdaha çıkmaz sorunsuz atlatırız bugün hava kötü ve sanıyorum istan buldada kötü bu havadada gidemiyeceğiz büyülk bir ihtimmalle isteki dr.
günaydın cnmherkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyiz çok şükür. güldenim niloşum çabucak toparlar inş cnm. evet her yerde kar var bu halde yola çıkmamanız daha hayırlı gibi. siz bilirsiniz tabi.betül funda günaydı kızlar. diğer annişler sizde erken katılın biraz aramıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?