2012 kasım bebekleri büyüyor..

benim kuzum da annenne sende bizle gelll dedi tabi bizde tüm musluklar açıldı
Kıyamam kuzucuklara ya
Bızımkılerde hergun soruyolar ne zaman gelıcekler dıye beyza anlıyo ama nıda bende annene gıt deyıp duruyo..

Selam kizlar gulden funda cok gecmis olsun. Gulden biz inan fanusa koyduk sayılır dogru duzgun dışari cikarmiyoz kuzumu:)

Gecmisi okuyordum ilk sayfada yaseminin sorusunu gördüm cikmadan yazayim diye yarim biraktim. Yasemincim benim firinim arçelik hic bi sorun yasamadim canim cok memnunum. Biz de tasinirken cok masrafa girmistik o yüzden en ucuzunu aldik ama cok iyi çıktı şükür. Su an kullandigim inox ama onceki evimdeki camdi. Tabi cam cok şık duruyor. Tercih senin ikisi de güzel bence. Onceki de bekoydu o da cok iyiydi.

benimkiler siyah gri
akşam unutmazsam fotoğraf gönderirim

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
biz daha iyiyiz ama çokfena bronşları dolmuş kuzumun belli ateşlendiğimiz akşam çok hafif hırıltı duymuştum nasıl biranda bukadar ilerliyo anlamıyorum pöfff:
neyseki ateşimiz fazla çıkmadı akşam en azından ben müdale ettiğimde düştü çok şükür.. inş birdaha çıkmaz sorunsuz atlatırız bugün hava kötü ve sanıyorum istan buldada kötü bu havadada gidemiyeceğiz büyülk bir ihtimmalle isteki dr.

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyiz çok şükür. güldenim niloşum çabucak toparlar inş cnm. evet her yerde kar var bu halde yola çıkmamanız daha hayırlı gibi. siz bilirsiniz tabi.betül funda günaydı kızlar. diğer annişler sizde erken katılın biraz aramıza...

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyiz çok şükür. güldenim niloşum çabucak toparlar inş cnm. evet her yerde kar var bu halde yola çıkmamanız daha hayırlı gibi. siz bilirsiniz tabi.betül funda günaydı kızlar. diğer annişler sizde erken katılın biraz aramıza...

günnaydın yaseminim olur öyle arada
evet cnm bende öyle düşünüyorum aslında gide bilsek çok iyi olacaktı çünkü dr hastayken görmem lazım demiş ama biz bugidişle zaten daha çok hasta olucaz offf allahım korusun bütün kuzuları
aa yasemin akşam nilde kendi gölgesini gördü duvarda öcüüüü dedi önce hemen aklıma zeynep geldi eyvah yandık dedim sonra annecim osenin gölgen dön bak dedim bak birşey yok değildedim
aa anne bişey olmaz dimi deyip durdu sonra babasını çağardı baba bak gölgem diyo sıpa siz iyice unuttunuz dimi?

aman cnm dikkat. çok uğraştık biz biliosun. gerçi bizim kız zaten korkak kedi olduğundan da zorladı bizi. atlattık çok şükür. artık gölgesiyle gidip oynuo filan.

günaydın cnm
nil inşallah çabucak iyileşir

günaydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…