- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.801
canım benim ya kıyamam kuzumanilin yine bronşlar dolmuş kızlar dr koruyucu bir tedavi uygulacağız dedi 4 hafta ama isteki dr gidecez nil hastayken giytmemiz gerekiyormuş yeri kadıköyde bize biraz uzak ama çok sık bronşlarımız dolmaya başladı oyüzden gitmek şart oldu artık.
nurayım ne hamaratsın şekerim maşallah sana.
benicim inş geçer çabucak nediyeyim. pöfff.
oy kuzum kıyamam yaa eee hasta hasta kış günü nasıl gideceksiniz cnm yaa bence şu çörekotunu filan bi dene derim ben. bakarsın şifa olurnilin yine bronşlar dolmuş kızlar dr koruyucu bir tedavi uygulacağız dedi 4 hafta ama isteki dr gidecez nil hastayken giytmemiz gerekiyormuş yeri kadıköyde bize biraz uzak ama çok sık bronşlarımız dolmaya başladı oyüzden gitmek şart oldu artık.
Zor olacak cnm hemde nasıl sımdıden baslıyo zaten gunler azaldıkcabeni canım senin için zor olacaktır annenler gidince gurbet yaşamadım ama zordur eminim
Evet cnm gecıyo maalesef, cok sukur geldıler gorduler sımdı ıclerı daha bı rahat donucekler..ay nurayyy bayıldım ben. bende yapmak istiyorum yaaaa...
be ni cnm sayılı gün çabuk geçio di mineyse buna şükür glip evini gördü annen ne güzel
bişey olmaz inş gelip geçcidir cnm.geçmiş olsun gülden yainşallah faydalı olur bu uygulancacak tedavi
yasmin canım iyiydik bu sabah bi öksürükle uyandık ama hayır olur inşallah
sorma cnm yaa samsuna geçince 20. haftam olcak inş. hamileliğin yarısı burda yarısı orda geçmiş olcak. iişin kötüsü dr değiştirecek olmam. nasıl olcak bilemiyorumay yasemin 18. haftaya gelmişsin ya maşallah nasıl geçiyor zaman :)
Cnm ıns dogru tedavıyle atlatırsınız cabucaknilin yine bronşlar dolmuş kızlar dr koruyucu bir tedavi uygulacağız dedi 4 hafta ama isteki dr gidecez nil hastayken giytmemiz gerekiyormuş yeri kadıköyde bize biraz uzak ama çok sık bronşlarımız dolmaya başladı oyüzden gitmek şart oldu artık.
Gurbetın herturlusu zor cnm ama sen cok cok yakınsın uzulme ıns guzel komsularında olur yabancılık cekmezsın, bız ıstedıgımız zaman gıdebılecegımız yer degıl onun ıcın alısıyo bırazda ınsan Allah saglık huzur versın yapıcak bısey yok..bızım oraya havaalanı yapıldı yazları acık sadece gecen sene uc saatte ordaydık:) vize olayı kalksa butun akrabaları davet etcem buraya:)bişey olmaz inş gelip geçcidir cnm.
gurbet her zaman zor be ni cim eminim ama yurt dışı daha da zordur sanırım allah yardım etsin. samsun bize otobüsle dört saat arabayla 2 buçuk saat. ona rağmen üzülüyorum size çok daha zor
Oh masallah yarıladın hadı bakımsorma cnm yaa samsuna geçince 20. haftam olcak inş. hamileliğin yarısı burda yarısı orda geçmiş olcak. iişin kötüsü dr değiştirecek olmam. nasıl olcak bilemiyorum
Canim bence tedavi zamani geldi nilin 6 yi gecti degilmi say8sinilin yine bronşlar dolmuş kızlar dr koruyucu bir tedavi uygulacağız dedi 4 hafta ama isteki dr gidecez nil hastayken giytmemiz gerekiyormuş yeri kadıköyde bize biraz uzak ama çok sık bronşlarımız dolmaya başladı oyüzden gitmek şart oldu artık.
Oy canik kiyamam ya canlari icinde olsunda gorusursunuz yine tel pc var neyseki az da olsa hsret giderirsinizZor olacak cnm hemde nasıl sımdıden baslıyo zaten gunler azaldıkca
Ama doydugumuz yerdeyız maalesef buna da alısıyo ınsan zamanla..
Allah baska ayrılık vermesın..
pöfffffbenim kuzum da annenne sende bizle gelll dedi tabi bizde tüm musluklar açıldı
Aynen cnm Allah baska ayrılık vermesın..Oy canik kiyamam ya canlari icinde olsunda gorusursunuz yine tel pc var neyseki az da olsa hsret giderirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?