2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay nurayyy bayıldım ben. bende yapmak istiyorum yaaaa...
be ni cnm sayılı gün çabuk geçio di mi neyse buna şükür glip evini gördü annen ne güzel

nilin yine bronşlar dolmuş kızlar dr koruyucu bir tedavi uygulacağız dedi 4 hafta ama isteki dr gidecez nil hastayken giytmemiz gerekiyormuş yeri kadıköyde bize biraz uzak ama çok sık bronşlarımız dolmaya başladı oyüzden gitmek şart oldu artık.
nurayım ne hamaratsın şekerim maşallah sana.
benicim inş geçer çabucak nediyeyim. pöfff.

canım benim ya kıyamam kuzuma
hava mı vereceksiniz?

oy kuzum kıyamam yaa eee hasta hasta kış günü nasıl gideceksiniz cnm yaa bence şu çörekotunu filan bi dene derim ben. bakarsın şifa olur

beni canım senin için zor olacaktır annenler gidince gurbet yaşamadım ama zordur eminim
Zor olacak cnm hemde nasıl sımdıden baslıyo zaten gunler azaldıkca
Ama doydugumuz yerdeyız maalesef buna da alısıyo ınsan zamanla..
Allah baska ayrılık vermesın..

geçmiş olsun gülden ya inşallah faydalı olur bu uygulancacak tedavi
yasmin canım iyiydik bu sabah bi öksürükle uyandık ama hayır olur inşallah

ay yasemin 18. haftaya gelmişsin ya maşallah nasıl geçiyor zaman :)

geçmiş olsun gülden ya inşallah faydalı olur bu uygulancacak tedavi
yasmin canım iyiydik bu sabah bi öksürükle uyandık ama hayır olur inşallah
bişey olmaz inş gelip geçcidir cnm.
gurbet her zaman zor be ni cim eminim ama yurt dışı daha da zordur sanırım allah yardım etsin. samsun bize otobüsle dört saat arabayla 2 buçuk saat. ona rağmen üzülüyorum size çok daha zor

ay yasemin 18. haftaya gelmişsin ya maşallah nasıl geçiyor zaman :)
sorma cnm yaa samsuna geçince 20. haftam olcak inş. hamileliğin yarısı burda yarısı orda geçmiş olcak. iişin kötüsü dr değiştirecek olmam. nasıl olcak bilemiyorum

Cnm ıns dogru tedavıyle atlatırsınız cabucak
Ist gıdıp gelmek zor olucaktır ama..

Gurbetın herturlusu zor cnm ama sen cok cok yakınsın uzulme ıns guzel komsularında olur yabancılık cekmezsın, bız ıstedıgımız zaman gıdebılecegımız yer degıl onun ıcın alısıyo bırazda ınsan Allah saglık huzur versın yapıcak bısey yok..bızım oraya havaalanı yapıldı yazları acık sadece gecen sene uc saatte ordaydık:) vize olayı kalksa butun akrabaları davet etcem buraya:)

Canim bence tedavi zamani geldi nilin 6 yi gecti degilmi say8si
Gideceginiz dr un undali ne canim adi ne

Zor olacak cnm hemde nasıl sımdıden baslıyo zaten gunler azaldıkca
Ama doydugumuz yerdeyız maalesef buna da alısıyo ınsan zamanla..
Allah baska ayrılık vermesın..
Oy canik kiyamam ya canlari icinde olsunda gorusursunuz yine tel pc var neyseki az da olsa hsret giderirsiniz

bütün gurbetlik çekenler ailesine tez zamanda kavuşsun inşallah
cuma günü defne bizim nişan fotoğraflarımızı görmüş ve hemen anneannem,dedem demiş.kv diyor ki hemen tanıdı maşallah.
sabah da babam yaza doğru gelmeyi düşünüyorum defneyi çok özledim diyor
defne de onları çok özledi.aklına geldikçe aratıyor
cumartesi sabah 7,5 ta annemleri aradık
defne hemen onlarla konuşmak istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…