2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydın kızlar
defne çok şükür dün gece ateşlenmedi ama sabah diş çıkardığı yanağı şişmişti(ya da ben evhamlı olduğum için bana öyle geldi)
defne sadece öksürüyor ama çok şükür sürekli değil
ben de biraz daha iyiyim
sağolsun kv dün çorba yapmış.gidince sıcak sıcak içtim.gece de terledim.ama hala sesim çok kötü boğazım ağrıyor

kızlar durun hasta olmayın yahu... aman dikkat. funda sana da defneye de çok geçmiş olsun cnm

günaydın fundam ayyy sanki benimde buazım acımaya başladıya pöffff:
cnm çok dikkat et
valla ben 2 gündür çok kötüyüm
kafamı kaldıramıyorum resmen ama en kötüsü boğazım

kızlar durun hasta olmayın yahu... aman dikkat. funda sana da defneye de çok geçmiş olsun cnm
sağol cnm benim
defne inşallah atlattı sayılır ben de atlatırsam tam süper olacak :)
en azından defne dün gece ateşlenmedi buna bin şükür

herkeze gunaydn,cnmoglumunda bronslari doluyordu sik sik gecen hastayken resim yaptilar cigerlerine alerjik astim havalar tetikliyormus 2 tane antibiyotik bide hava vermisti dr o havadan cok memnunum hemen gecirdi sukur bidahada tekrarlamadi,ins en yakin zamanda duzelir kuzun

hu huuu kızlarrrr hiç sesiniz çıkmıo
işim vardı hallettim bi baktım aynı yerdeyiz kardan herkes uyuo galiba. evde ki hatunlar nerelerdesiniz

hu huuu kızlarrrr hiç sesiniz çıkmıo
işim vardı hallettim bi baktım aynı yerdeyiz kardan herkes uyuo galiba. evde ki hatunlar nerelerdesiniz
Ben burdayım
Gunaydın herkese..
Gece kac saat uyumadı nıda hanım onun uykusuzlugu var
Cıs var dıye uyanıyo ( tabı yapmıs olarak) sonra saatlerce uyumuyor

günaydın fundam ayyy sanki benimde buazım acımaya başladıya pöffff:
Gecmıs olsun kızlar cabucak toparlayın ıns
Annelere hasta olmak yok bılıyosunuz

ben de buralardayım ama işlerden çok bişey yazamıyorum

günaydın cnm. dört gün çiş eğitiminden sonra bezleyince bizde de aynı durum söz konusu oldu. çiş var diye gelio yap annecim diorum garibim boş boş bakıo bu kadın kafayı yedi diodur herhalde:) ama napayım kabızlığa dönmesini göze alamazdım bir süre daha beze devam. tabi senin ki biraz daha vahim olmuş gece işi çok zor. yeni bebiş gözümü korkutmuo değil. inş güzel uyuyan bir bebek olur

burdayım yaseminimmm:
benicim hoşgeldin ay sormaya hasta olma gibi bi lüksümüz aman biz hasta olalımda onlar olmasın..

yaseminim bence sen taşınma arası zaten çiş eğitimi verme cnm taşınıp bi yerleşin daha sonra kesinlikle iyi olmuş bırakman..

Ay bu ara fena takıldı olmadık yerlerde cıs var dıye tutturuyo hastaneye gıdıyoruz cıs var anne bende dıyorum sende pempas var kızım yap yada dıyorum burda wc bozulmus evde yapıcaz ıyıce kafadı karısıyodur bızımkınınde ama hıc baslıyasım yok benım daha evde dolasıyo bezsız baya ama alıstırmak ıcın bıraz daha anlamasını beklıyorum sanırım, basladık bıraktıkya hıc gozum kesmıyo sımdı..

yasemin inşallah uyuyan,yiyen,sorunsuz bi bebek olur

defne de çiş ve kaka söylüyor ama klozete gidince yapmıyor.daha doğrusu yapamıyor çünkü klozet büyük geliyor.defne söyleyince bezine yap anneciğim ben yıkarım diyorum

nilin bugün ateşi çıkmamış cnm hırıltımız var sadece bakalım ilaçlarımızı kullanıcaz görücez sonra. inş düzelir.
burda akşam biraz kar yağmış ama şuanda yok cnm.

Klozet ustune aparatlar varya cnm onunladamı oturmaz acaba? Nida oyle oturuyor..
Bızımkıler yaza dogru bırakıcak bezı sanırım bız beze yap dedıkce:)

Klozet ustune aparatlar varya cnm onunladamı oturmaz acaba? Nida oyle oturuyor..
Bızımkıler yaza dogru bırakıcak bezı sanırım bız beze yap dedıkce:)
cnm o aparattan almayı düşündüm ama sonra defne oturmazsa diye cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…