- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.841
cnm çok dikkat etgünaydın fundam ayyy sanki benimde buazım acımaya başladıya pöffff:
sağol cnm benimkızlar durun hasta olmayın yahu... aman dikkat. funda sana da defneye de çok geçmiş olsun cnm
herkeze gunaydn,cnmoglumunda bronslari doluyordu sik sik gecen hastayken resim yaptilar cigerlerine alerjik astim havalar tetikliyormus 2 tane antibiyotik bide hava vermisti dr o havadan cok memnunum hemen gecirdi sukur bidahada tekrarlamadi,ins en yakin zamanda duzelir kuzungünnaydın yaseminim olur öyle arada
evet cnm bende öyle düşünüyorum aslında gide bilsek çok iyi olacaktı çünkü dr hastayken görmem lazım demiş ama biz bugidişle zaten daha çok hasta olucaz offf allahım korusun bütün kuzuları
aa yasemin akşam nilde kendi gölgesini gördü duvarda öcüüüü dedi önce hemen aklıma zeynep geldi eyvah yandık dedim sonra annecim osenin gölgen dön bak dedim bak birşey yok değildedim
aa anne bişey olmaz dimi deyip durdu sonra babasını çağardı baba bak gölgem diyo sıpa siz iyice unuttunuz dimi?
Ben burdayımhu huuu kızlarrrr hiç sesiniz çıkmıo
işim vardı hallettim bi baktım aynı yerdeyiz kardan herkes uyuo galiba. evde ki hatunlar nerelerdesiniz
herkese günaydın kızlar
defne çok şükür dün gece ateşlenmedi ama sabah diş çıkardığı yanağı şişmişti(ya da ben evhamlı olduğum için bana öyle geldi)
defne sadece öksürüyor ama çok şükür sürekli değil
ben de biraz daha iyiyim
sağolsun kv dün çorba yapmış.gidince sıcak sıcak içtim.gece de terledim.ama hala sesim çok kötü boğazım ağrıyor
Gecmıs olsun kızlar cabucak toparlayın ınsgünaydın fundam ayyy sanki benimde buazım acımaya başladıya pöffff:
evet annelerin hasta olması yasakGecmıs olsun kızlar cabucak toparlayın ıns
Annelere hasta olmak yok bılıyosunuz
Ay bu ara fena takıldı olmadık yerlerde cıs var dıye tutturuyo hastaneye gıdıyoruz cıs var anne bende dıyorum sende pempas var kızım yap yada dıyorum burda wc bozulmus evde yapıcaz ıyıce kafadı karısıyodur bızımkınınde ama hıc baslıyasım yok benım daha evde dolasıyo bezsız baya ama alıstırmak ıcın bıraz daha anlamasını beklıyorum sanırım, basladık bıraktıkya hıc gozum kesmıyo sımdı..günaydın cnm. dört gün çiş eğitiminden sonra bezleyince bizde de aynı durum söz konusu oldu. çiş var diye gelio yap annecim diorum garibim boş boş bakıo bu kadın kafayı yedi diodur herhalde:) ama napayım kabızlığa dönmesini göze alamazdım bir süre daha beze devam. tabi senin ki biraz daha vahim olmuş gece işi çok zor. yeni bebiş gözümü korkutmuo değil. inş güzel uyuyan bir bebek olur
Kımse hasta olmaasıııınnnn!!!burdayım yaseminimmm:
benicim hoşgeldin ay sormaya hasta olma gibi bi lüksümüz aman biz hasta olalımda onlar olmasın..
Klozet ustune aparatlar varya cnm onunladamı oturmaz acaba? Nida oyle oturuyor..yasemin inşallah uyuyan,yiyen,sorunsuz bi bebek olur
defne de çiş ve kaka söylüyor ama klozete gidince yapmıyor.daha doğrusu yapamıyor çünkü klozet büyük geliyor.defne söyleyince bezine yap anneciğim ben yıkarım diyorum
cnm o aparattan almayı düşündüm ama sonra defne oturmazsa diye cesaret edemedimKlozet ustune aparatlar varya cnm onunladamı oturmaz acaba? Nida oyle oturuyor..
Bızımkıler yaza dogru bırakıcak bezı sanırım bız beze yap dedıkce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?