- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.361
Iyi canim sukur hersey yolunda gecen hafta bi hasta oldum yerimden kalkamadim bugun biraz iyilestim haftaya carsamba bebegimi gorecegim is guc isteiyiyiz dilekçim haberler sizde nasıl gidiyor bakalım sizde durumlar nedir.
Basladim canim bir ay oldu iyi gidiyor 4 ayin 15 kadar calisacagim allahtan bir mani olmazsa hamileleik iyi canim tiksinmelerim vardi gecti yavas yavas iyiyiz sukur sen nasilsin samsunda ins hersey iyi olur guzel yer ben cok severim 19 haftasin maaaaasallah nasil geciyorcnm sen başaldın mı ki işe. ne kadar çalışacaksın. nasıl gidior hamilelik ve iş. ben burda çok rahattım samsunda nasıl olurum bilmem ...
Gunaydin kızlar yataktan canli yayin :) uyanamadim sizlere de Günaydın diyeyim dedim is yerine gidince görüşürüz öptüm hepinizi
günaydın cnmgünaydın betülüm yaz bakalım bebekle ilgili maceraları he hehe:
ahhh nurayım keşke yakın olabilsek.
yasemin gel bakalım hediye beğenildimi yaz meraktayım şekerim.
katre yazmadın sende inş iyidir berracık haberdar et bizi cnm.
beni kv inş daha iyidir cnm.
fundam sen nasıl oldun ben bugün daha iyiyimama resmen geniz akıntısı hissediyorum sanıyorum benim öksürük sebebim sinizütüm ay doktor gibi oldum artık he he:
songül, fatma, ayşegül, özcenan, sibel, wavs, nerdesiniz kızlaryaaaa???????
gelin haberdar edin bizidimi ama:
bu arda elifim ve sen nasıl oldunuznurayım.
herkese günaydın kızlarrrrrrrr..
günaydın cnmherkese günaydın kızlarnasılsınız bakalım. bizde herşey aynı öksürüğümüz devam edio malesef. burun akıntımızda... buarada hediye çok beğenildi şekerim ohhh yumuşacık dedi garibim öyle hasta ki zro kalktı valla yerinden. abim bbile dio ki bu nasıl hastalıkmış rümeysayı yıktı ( bizim gelin biraz cüsseli de he he) zeynep ii dayanıo dio.:) maşallah kuzularımıza yine de... benimde boğaz ağrım devam edio... limonlu su içiourm bolbol. o da tansiyon düşürüyo pufffnurayım çok geçmiş olsun cnm yaa inş ii gelir ballı çörek otu. bizde yiyoruz ailecek. zeynep ilkinde nazlanıo zor veriorum sonra bi daaa bi daa dio tatlı delisi sıpa:) şifa olsun herkese inş. elifim de ilerlemeden atlatıcak inş. tüm kuzulara geçmiş olsun inş.
günaydn cnmGunaydinnnn..uzunn bi aradan sonra dun işe basladm cok fazla yoğunluk yoktu şüküraksamdaa kar basladi diye erken çıkarttılar.giremedim..
bizden haberler meryem dun aglamadan gitti krese.aksamda mutluydu.bu sabah ne oldu bilmiyorum gorusemedm babasiyla.biz aksam bayan arkdaslarla toplandk eglenceli gecti.minnak kuzumda iyi herhalde sali gun kontrol vaar heyecanliyim,))
Hasta bebislermz var yine...gecmis olsun.oksuruk icin siyah turp bal cok iyi geldi meryeme.gunde iki kez verdim.iki kez de balli zencefilli süt veryodm ilacsiz atlattuk son hastalgmizi tavsiye ederm.
ay yerim ben o minnak aslanıgüldenim minnak bi adam işte aman gaz sıkıştırıyo önce kedi gibi miyavlıyo sonra aslan gibi kükrüyo :) çok fena minik kuzu ama çok tatlı çok farklı bi duygu yasmin canım korkma ikisinede yeticek sevgin sen merak etme bizdede iki tane var ya yengem ikisinede yetiyo maşallah
günaydın cnmGunaydinnn kizlar nasilsiniz bugun izinliyin bir bakayim size dedim keyifler iyidir umarim
cnm burdayımfundaaaa nerde kaldın cnm?
Ikili yi yaptirdun canim degil mi bence 3 li ye gerek yok bende sadeve uclu yaptirmustimcnm sonuca göre amniyosentez yapmak gerekio ki çok riskli ayrıca onu da yaptırmak istemiyorum. sonuçta hiç bir şekilde aldırmayı da düşünmüyorum. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Gulden cnm dun okudum ama anlayamadim corek otu yaginu nile mi kullaniyorsun kendinmi onceden katreye de zoylemistim cok faydasini gormusti arkadashoşgeldin funda cım eşinin işi nezaman belli olacak cnm..
Kesinlille cok dogru bir tespit tebrik ediyorum sizleri efendimoyyy minnak kuzuyada baksennnnn:
yaseminim zencefili bilemedim herkes başka birşey söylüyo ama şukonuda bende enfikirim kesinlikle bitkilerin yararları olduğu kadar yanlış kullanımlarda zararlarıdavar.
yaseminim korkutmak gibi olmasında 1. bebişler yavaş olursa 2. bebişler yaramaz oluyo yada 1. bebişler yaramaz olursa 2. bebişler daha uslu oluyo benden söylemesi bakalım gelsin 2 çocuk sahibi tecrubeli annelerde aydınlatsınlar bizi bu konuda..
Merhaba iyiyiz cnm sen nasilsin kucuk abi nasulGunaydinnn kizlar nasilsiniz bugun izinliyin bir bakayim size dedim keyifler iyidir umarim
Cok gecmis ilsun canim kahveli karisimi yapsan kuzyaherkese günaydın kızlarnasılsınız bakalım. bizde herşey aynı öksürüğümüz devam edio malesef. burun akıntımızda... buarada hediye çok beğenildi şekerim ohhh yumuşacık dedi garibim öyle hasta ki zro kalktı valla yerinden. abim bbile dio ki bu nasıl hastalıkmış rümeysayı yıktı ( bizim gelin biraz cüsseli de he he) zeynep ii dayanıo dio.:) maşallah kuzularımıza yine de... benimde boğaz ağrım devam edio... limonlu su içiourm bolbol. o da tansiyon düşürüyo pufffnurayım çok geçmiş olsun cnm yaa inş ii gelir ballı çörek otu. bizde yiyoruz ailecek. zeynep ilkinde nazlanıo zor veriorum sonra bi daaa bi daa dio tatlı delisi sıpa:) şifa olsun herkese inş. elifim de ilerlemeden atlatıcak inş. tüm kuzulara geçmiş olsun inş.
günaydın cnm yaptırdım evet. ama dediğim gibi 3 lüye gerek yok bence ikiliye de gerek yoktu ya neyse:) neyse nasılsın cnm sınav belli oldu mu ne zamanmışIkili yi yaptirdun canim degil mi bence 3 li ye gerek yok bende sadeve uclu yaptirmustim
Oy kiyamam canim ya sende bir dr a gorunseydin insan yorulur oksur oksurgünaydın betülüm yaz bakalım bebekle ilgili maceraları he hehe:
ahhh nurayım keşke yakın olabilsek.
yasemin gel bakalım hediye beğenildimi yaz meraktayım şekerim.
katre yazmadın sende inş iyidir berracık haberdar et bizi cnm.
beni kv inş daha iyidir cnm.
fundam sen nasıl oldun ben bugün daha iyiyimama resmen geniz akıntısı hissediyorum sanıyorum benim öksürük sebebim sinizütüm ay doktor gibi oldum artık he he:
songül, fatma, ayşegül, özcenan, sibel, wavs, nerdesiniz kızlaryaaaa???????
gelin haberdar edin bizidimi ama:
bu arda elifim ve sen nasıl oldunuznurayım.
herkese günaydın kızlarrrrrrrr..
nasıldı o karışım cnm anlat bakim unutuum vallaCok gecmis ilsun canim kahveli karisimi yapsan kuzya
Aynen cnm benimgünaydın cnm yaptırdım evet. ama dediğim gibi 3 lüye gerek yok bence ikiliye de gerek yoktu ya neyse:) neyse nasılsın cnm sınav belli oldu mu ne zamanmış
Normal kahve pisiruyorsun tatlim ilininca bir kasik bali icinde eritiyorsin sabah ogle aksam kuzuna veriuirsun birer kasik kortizon kasar etkiliymisnasıldı o karışım cnm anlat bakim unutuum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?