2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyiyiz dilekçim haberler sizde nasıl gidiyor bakalım sizde durumlar nedir.
Iyi canim sukur hersey yolunda gecen hafta bi hasta oldum yerimden kalkamadim bugun biraz iyilestim haftaya carsamba bebegimi gorecegim is guc iste

Sen nasilsin nilim kar topu oynadimi sonunda bizdede yok bu sene kar

cnm sen başaldın mı ki işe. ne kadar çalışacaksın. nasıl gidior hamilelik ve iş. ben burda çok rahattım samsunda nasıl olurum bilmem ...
Basladim canim bir ay oldu iyi gidiyor 4 ayin 15 kadar calisacagim allahtan bir mani olmazsa hamileleik iyi canim tiksinmelerim vardi gecti yavas yavas iyiyiz sukur sen nasilsin samsunda ins hersey iyi olur guzel yer ben cok severim 19 haftasin maaaaasallah nasil geciyor

aynen yaseminim bekleyip görücez haberleride alıcaz şekerim he he he:
oynadık dilekçim akşam çıkardım kuzumu fakat yere eyilip kar almıyo benden ve eşimden istiyo..

ikili test yaptırdım cnm ama kararsızdım yaptırıp yaptırmamk konusunda... dr ısrar edince gittim bişey çıkmadı şükür. ama 3 lü testi ve şeker yüklemesini yaptırmıycam. cuma randevum var muhtemelen 3 lü yü yapalım diycek dr. ama istemiyorum yaa.. bakalım nasılmış kuzu büyümüş mü. görcez inş. hamilelik ii cnm samsun güzel de memleketim gibisi yok he he he:)

Gunaydin kızlar yataktan canli yayin :) uyanamadim sizlere de Günaydın diyeyim dedim is yerine gidince görüşürüz öptüm hepinizi

GÜNAYDIN cnm
günaydın cnm
ben biraz daha iyiyim
öksürük ve sinüs akması haricinde
buna da bin şükür

günaydın cnm
cnm limon suyu,tuz ve biraz da normal su ile gargara yap o daha iyi geliyor

günaydn cnm

ay yerim ben o minnak aslanı
Gunaydinnn kizlar nasilsiniz bugun izinliyin bir bakayim size dedim keyifler iyidir umarim
günaydın cnm
nasılsın,küçük kuzu nasıl?

fundaaaa nerde kaldın cnm?
cnm burdayım
bugün yenişladım.müdürle bol sohbet ettim
tam yerime geçip kk yı açtım eşim aradı
ancak girebildim

yasemin neden 3 lü test yaptırmak istemiyorsun?

cnm sonuca göre amniyosentez yapmak gerekio ki çok riskli ayrıca onu da yaptırmak istemiyorum. sonuçta hiç bir şekilde aldırmayı da düşünmüyorum. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Ikili yi yaptirdun canim degil mi bence 3 li ye gerek yok bende sadeve uclu yaptirmustim

Kesinlille cok dogru bir tespit tebrik ediyorum sizleri efendim

Cok gecmis ilsun canim kahveli karisimi yapsan kuzya

Oy kiyamam canim ya sende bir dr a gorunseydin insan yorulur oksur oksur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…