2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar yasemin eve gitmiş yatayım biraz belki kendime gelirimdedi bilginiz olsun.
bende fabrikanın doktoruyla görüştüm tamda tahmin ettiğim gibi sünüslerim dolmuş ha ha geniz akıntımvarmış doktor gibiyim vallaha he heh e:

bizde daha iyiyz cnm gerçi ben değilisizde iyimişsiniz çok sevindim cnmmde boğazım çok fena öksürmekten tahriş oldu ama niloş iyi şükür cnm...

gülden cnm geçmiş olsun
bende kronik sinizüt var o nedeenle ne kadar zor bir hastalık olduğunu bilirim

Hasret olmaz daha insallah canin hep beraber olursunuz bal bocugude ozlemistir babasini cok
Hakkinizda hayirlisi olsun caniins hersey gonlunce olur hep mutlu olursunuz
ohh bak bu güzel haber işte cnm. sen ordulu muydun cnm yanlış mı hatırlıyorum
Ordulu bendim canim:)
Fundam sevindim bak hersey iyiye gidiyormusun cok sukur mektup olayida enterasanmis
[QUOE="Be_Ni_1012, post: 38862663, member: 546637"]Temızlık yapıyorum nıdada can ı ızlıyodu sarkı cıkmıs elıne kalın kuru boyalardan almıs mıkrofon gıbı sarkı soyluyo anne bak la la dıyo cok tatlı ya:) bıyandan da bana temızlıge yardım edıyo:)[/QUOTE]
Yerimmmm ben prensesi maasallah

Merhaba canim nasilsin alp tugram nasil gorusemiyoruz

Yagmurcandan sizede cok gecmis olsun canim iyi olmussunuz biraz sevindim

aynen fundacımya benimkide öyle arada nüks ediyo sürekli offf resmen geniz akıntısını hissediorum zaten.
inş iyi gelir wavsummm:
dilek keyifler iyimi cnm

Beni canim girdginde gorursn insallah bi sorum var
Pizza yapicamda cahidenn tarifi pizza hamiruna yarim kibrt kutusu yas maya diyo ama tam olrk nekdr koymlyim acaba dahaonce yaptim ama unuttum nekdr koydgmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…