- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.541
bizde daha iyiyz cnm gerçi ben değilisizde iyimişsiniz çok sevindim cnmmde boğazım çok fena öksürmekten tahriş oldu ama niloş iyi şükür cnm...Çok teşekkür ederim canım arkadaşım tam beni yazmamis dicektim ki Günahım almışım daha iyiyiz bugün canım gece hiç oksurmedi elif şu saate kadarda ucu gecmemistir benimde halsizligim geçti çok şükür bugün daha iyiyim
nilim nasıl Sen nasıl oldun
hayır cnm
ticari kredi kullanırken geçerli bu kural
birde aile konutu olarak kullanılan ev ipotek verilecekse eş imzsı gerekiyor
wavsum hoşgeldin cnm nasılsın bakalım bizdaha iyiyiz şükür cnm.
alp iyileşti dimi iyice..betülde yazmadı bugün bize..
kızlar yasemin eve gitmiş yatayım biraz belki kendime gelirimdedi bilginiz olsun.
bende fabrikanın doktoruyla görüştüm tamda tahmin ettiğim gibi sünüslerim dolmuş ha ha geniz akıntımvarmış doktor gibiyim vallaha he heh e:
canım çıkan yasa basında yanlış lansse edildiği için herkes öyle zannediyorAnladm canim sagol ben yanls bilyomusm ozamn
Sağol canim siz nasilsiniz pasa operasyonu ne zaman geçirecek belli mi zamanNurayim sizede gecms olsun canim sukur daha iyiymisnz
canım çıkan yasa basında yanlış lansse edildiği için herkes öyle zannediyor
Sağol canim siz nasilsiniz pasa operasyonu ne zaman geçirecek belli mi zaman
verdi cnm 3 haptan oluşan bir antibiotikvar onu birde aferin sünüsmünededi galiba onu
Hasret olmaz daha insallah canin hep beraber olursunuz bal bocugude ozlemistir babasini cokherkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım. biz zeyneple yer değiştik o daha ii ben daha kötüyüm. kuzular ii olsun da bin şükür. bu gece hiç öksürmedi kuzum maşallah . ballı çörek otuna devam şifa rabbimden tabi. tüm hastalara rabbim şifa versin. bugün eşim gelio bundan sonra hep beraberiz inş. kuzumun baba hasreti sona erio inş.
Hakkinizda hayirlisi olsun caniins hersey gonlunce olur hep mutlu olursunuzbende düşünmek istemiyorum cnm. annemi hiç düşünmek istemiyorum. eşim dio ki sakın ağlam ayırlırken dedim ki o gün bana dokunma...korktu adam... şimdi eşim iki gün annemlerde olcak inş annemle arasında gereksiz bir gerginlik olmaz. çünkü annemin sağı solu belli olmaz pat diye laf koyar vala. haklı mı derseniz sonuna kadar haklı. kendimi onun yerine koyuyorum da zeynebin yanımdayken gittiğini , düşünmek bile istemiyorum. ama yapacak bişey yok allahtan annem harici herkes aklı başında düşünüo da o yüzden içim biraz rahat. ilk ayrılış her türlü zor olacak tabi...
Ordulu bendim canim:)ohh bak bu güzel haber işte cnm. sen ordulu muydun cnm yanlış mı hatırlıyorum
Fundam sevindim bak hersey iyiye gidiyormusun cok sukur mektup olayida enterasanmisgünaydın kızlar ben dr dan geldim
dr un verdiği bi test vardı 10 sayfalık
dr onun sonuçlarına baktı
ağır depresyonda olduğunu test te kanıtladı dedi
ilaca aynen devam ama ilk geldiğin güne göre daha iyisin dedi
önümüzdeki ay tekrar gideceğim
ben demeyi öğreneceksin dedi
içine atmayacaksın dedi
ödev olarak da 3 kişiye mektup yazacaksın dedi
Mrb lar kizlar yazamadm kacgundur
Dun uzun bi aradan sonra kuzumla arkadasa gittik ikibucuk aylk bebegi var oturduk bayag eslerde geldi aksam iyi geldi valla
Yasemn gecms olsun canim gitmedn duzelrsn insallah zeynep nasil
Guldencm sen naslsn nil nasl
Beni annenlwrn gitmesne az kalms sayli gun cabuk gecyo ama sen annenlrn yanina neden gidemyosun anlamdm gorumcen var eltilrn var kv ye bakarlr
Funda insallah ilaclar iyi gelr de en kisa zmnda birakrsn canim
Slmlarrr bayanlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?