- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.001
canım işe başlayacağın yerle izin durumunu baştan konuş ona göre başla
bugün defne ilk defa tam gün gitti kreşe
biraz önce öğretmenine whatsapp dan mesaj attım
öğretmeni defnenin resmini gönderdi
uyurken zorlanır diye düşünmüştüm çünkü defne benimle sarılıp uyuyor,kv de ayağında sallayarak uyutuyor.öğretmenine sarılıpöğretmeninin elleriyle oynarken uyumuş.şimdi de uyanmış. çok mutlu görünüyordu.
sonuçta defne orada sosyalleşti
biz aileler korkuyoruz aslında çocuklardan çok
bence kreş içine sindiyse işe başla derim.hem maddi anlamda da işe başlaman size destek olur
Aysegul hosgeldin cnm.ya uzun sure evde kalmadgm icin bilemiyorum ama meryrm su an kresini çok seviyor.cok mutlu gidip geliyo.ama yine de sabahin erken saatinde kaldırıp goturmk uykusunu bölmek hic içime sinmiyo...aksam eve gelsini dört gözle bekliyorum.ben imkanimbolsa calismazdm.
ayy özlenmezmiii yaa pazar arkadaslrla toplandık esım evdeydı ögle uykusunu kacırmasın bosver evde kalsın sende kafanı dınle dedı masalı goturmedım ıananın aklım hep ondaydı alısık olmayınca ayrılmaya ayy bıde esım aradı telde sesını duyunca nasıl agladım suclu hıssettım kendımı onsuz gezmeye gıdınce :)kızlar ben kızımı çok özledim ya
yaaa bir de beni düşünayy özlenmezmiii yaa pazar arkadaslrla toplandık esım evdeydı ögle uykusunu kacırmasın bosver evde kalsın sende kafanı dınle dedı masalı goturmedım ıananın aklım hep ondaydı alısık olmayınca ayrılmaya ayy bıde esım aradı telde sesını duyunca nasıl agladım suclu hıssettım kendımı onsuz gezmeye gıdınce :)
aynen canım yazın ızın asla olmaz orda tas catlasa 2gun verır oda bana ymaz zaten yol 6saat nezman aılemı gorup donucem oyuzden olmıycak ızın olayı cmrtsı en yogun gun canım ızın verılmıyo hatta haftaıcı ızın gunumuzdu pazarda calısyoduk ben evlı oldgumdan pazar ıkna etmıstım esımle vakıt gecıreyım gbısındenAYŞEGÜLCÜM NEDİYEYİMKİ ZOR DURUM AMA NİLDE BU ARA BEN OKULA GİDECEM DİYE TUTURUYO SIRF BUYÜZDEN ÇİŞİ ÖĞRENECEK BENCE VE BEN SENEYE YARIMGGÜN İSTİYORUM BİZDE YETEMİYORUZ NİLE ANNEMLE PEKBİRŞEY YAPAMIYORLAR AMA NİL BU ARA HEP KARALAMA DERDİNDE YUVARLAK YAPIYODÜZ ÇİZGİ YAMUK ÇİZGİ FALAN FİLAN. AMA DEDİĞİM GİBİ İMKANLAR NEYE ELVERİYOSA O SEN KIREŞEKAÇ PARA VERİCEKSİNVE NEKADAR ALICAKSIN HEM ONA BAK BİRDE İŞYERİNLE CUMARTESİYİ KONUŞ BENCE AMA YAZIN İZİN ALMAN ZOR ÇÜNKÜ GELİNLİKÇİ DİYOSUN ASIL İŞLER OZAMAN ZATEN..
ayy ama kesın öyle derdi dimi haksızda degıl yani ben calısana kadar bu gıdısle dogursam oda radan cıkar yani:)HA HA HA AYŞEGÜL BEN SÖYLERİMSANA YASEMİNİMİN YERİNE OTUR EVİNDE YAP İKİNCİYİ ŞEKERİMMM:
FUNDA ÖZLENMEZMİ CNMYA OYYY
allhım sabır versın canım cok zor ya ıns bıran once sabıte gecersın sende rahatlarsın canım hıcolmazsa aksma kesın yanındasınyaaa bir de beni düşün
pazartesi sabah o uyurken öpüp çıktım
amin cnm benim yaallhım sabır versın canım cok zor ya ıns bıran once sabıte gecersın sende rahatlarsın canım hıcolmazsa aksma kesın yanındasın
nasıl bişey acabaKIZLAR BU ARADA KİNETİK KUM VAR BİLİYORMUSUNUZ HAMUR GİBİ KURUMUYO BİRYERE YAPIŞMIYO SADECE KENDİSİNE YAPIŞIYO ŞEKİLLER YAPIYOSUN İSTEDİĞİNİ HEMDE ÇOK SAĞLIKLIYMIŞ BEN NİLE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜNÜRSENİZ PAYLAŞMAK İSTEDİM HA BİRDE HAMUR GİBİ KURUMUYOMUŞ
BİLDİĞİN DENİZ KUMU GİBİ CNM AMA KENDİSİNİE YAPIŞIYO İSTEDİĞİN ŞEKLİ YAPIYOSUN AMA ÖYLE UFALANMIYO ELLERE YAPIŞMIYO.nasıl bişey acaba
canım sen dedikten sonra baktım baya ilginç bişey gibiBİLDİĞİN DENİZ KUMU GİBİ CNM AMA KENDİSİNİE YAPIŞIYO İSTEDİĞİN ŞEKLİ YAPIYOSUN AMA ÖYLE UFALANMIYO ELLERE YAPIŞMIYO.
ZARARLI DEĞİL YEMESİN TABİ AMA YESEBİLE ÇOCUK ZARAR VERMİYO
HAMUR GİBİ KURUMUYO İŞTE SEN GOOGGLE AMCAMA KİNETİK KUMYAZ BİR ARAŞTIR BİR ARKADAŞIM SATIYO İSTEYEN OLURSA HALLEDERİZ ..
BEN ALINCA AYRINTI YAZARIM FUNDACIM..canım sen dedikten sonra baktım baya ilginç bişey gibi
tamam canımBEN ALINCA AYRINTI YAZARIM FUNDACIM..
amiiiinnn canım zaten benim talip olma sebebim sonunda istanbula gidilecek olmasıFUNDAAAAAA HAKIKINIZDA HAYIRLISI OLSUN CNM HADİ BAKALIM DEFNE SONUÇTA 1. SINIFA GİTMİYOKİ CNM ALINA BİLİR OKONUDA SORUN OLMAZ YANİ SEN MERAK ETME YETERKİ SİZİN İŞİNİZ OLSUN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?