2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aysegul hosgeldin cnm.ya uzun sure evde kalmadgm icin bilemiyorum ama meryrm su an kresini çok seviyor.cok mutlu gidip geliyo.ama yine de sabahin erken saatinde kaldırıp goturmk uykusunu bölmek hic içime sinmiyo...aksam eve gelsini dört gözle bekliyorum.ben imkanimbolsa calismazdm.

teskkur ederımkızlar fıkırlerınız için işte bıyanım gır basla masalada kres ıyı gelıcek dıyor bıyanım bosver esımın dedgı gbı eylulden sonra yada buzmanlarda seneye calıs dıyor işte ikilem arasında gıdıp gelıyorum
burda kı kres ıcıme sındı gbı komsumunda torunu gıdıyor 3 senedır memnunlar evıme de yuruyrek hemn yakın buacıdan ok
ama bızım modaevınde agustos ayı cok yogun olur aksma9da anca evde oluruz kı o yugunlukta ızın hıc vermezler oyuzden konumadım hıc o konuyu bilmıyorum kkızlar bılmıyorummm

yasemın olsaydı bosver calısma ıkıncıyı dogur oda buyusun sonra calısırsınd erdı dımıııııı yasemınnn ozledık seniii yaa:)

AYŞEGÜLCÜM NEDİYEYİMKİ ZOR DURUM AMA NİLDE BU ARA BEN OKULA GİDECEM DİYE TUTURUYO SIRF BUYÜZDEN ÇİŞİ ÖĞRENECEK BENCE VE BEN SENEYE YARIMGGÜN İSTİYORUM BİZDE YETEMİYORUZ NİLE ANNEMLE PEKBİRŞEY YAPAMIYORLAR AMA NİL BU ARA HEP KARALAMA DERDİNDE YUVARLAK YAPIYODÜZ ÇİZGİ YAMUK ÇİZGİ FALAN FİLAN. AMA DEDİĞİM GİBİ İMKANLAR NEYE ELVERİYOSA O SEN KIREŞEKAÇ PARA VERİCEKSİNVE NEKADAR ALICAKSIN HEM ONA BAK BİRDE İŞYERİNLE CUMARTESİYİ KONUŞ BENCE AMA YAZIN İZİN ALMAN ZOR ÇÜNKÜ GELİNLİKÇİ DİYOSUN ASIL İŞLER OZAMAN ZATEN..

kızlar ben kızımı çok özledim ya
ayy özlenmezmiii yaa pazar arkadaslrla toplandık esım evdeydı ögle uykusunu kacırmasın bosver evde kalsın sende kafanı dınle dedı masalı goturmedım ıananın aklım hep ondaydı alısık olmayınca ayrılmaya ayy bıde esım aradı telde sesını duyunca nasıl agladım suclu hıssettım kendımı onsuz gezmeye gıdınce :)

yaaa bir de beni düşün
pazartesi sabah o uyurken öpüp çıktım

HA HA HA AYŞEGÜL BEN SÖYLERİMSANA YASEMİNİMİN YERİNE OTUR EVİNDE YAP İKİNCİYİ ŞEKERİMMM:
FUNDA ÖZLENMEZMİ CNMYA OYYY

aynen canım yazın ızın asla olmaz orda tas catlasa 2gun verır oda bana ymaz zaten yol 6saat nezman aılemı gorup donucem oyuzden olmıycak ızın olayı cmrtsı en yogun gun canım ızın verılmıyo hatta haftaıcı ızın gunumuzdu pazarda calısyoduk ben evlı oldgumdan pazar ıkna etmıstım esımle vakıt gecıreyım gbısınden
kres suan evıme yakın olan ozel kres 550tl bıde komsum ben bakayım 350 ye dedı onada guvenırım1oglu var buyuk liseye gıdıyor 2.cocugu olmamıs cok ıstemıs cocuk gelısım kurslarına bıle gıtmıs cocuk bakayım hasret gıderyım dıye iş araıyordu oda 350ye bakayım dıyor evıde tam karsımdakı bınada

350 komsuma yada 550krese verıcem 100 yol param olucak banada 1200/1400 arası verıcek tam konusmadım yani kalan para bırıkım yapılır kredı ceker ev alırız taksıtlerde kullanırız dıyorum esım benım kadar ısteklı degıl işte o karar vermemı zorlastırıyor

AYNEN AYŞEGÜLCÜM AYNINI SÖYLERDİ ZATEN BUGİDİŞLE ÖYLE OLACAK GALİBA HE HE HE:
BU ARADA KADIN BAKARSA CUMARTESİDE BAKAR BAK YADA SADECE CUMARTESİDE BAKTIRA BİLİRSİN KADINA MESELA 100 TL VERİRSİN NEBİLEYİM ÖYLE İŞTE.. AMA KARAR SENİN TABİ EŞİNİNDE GÖNLÜ YOKSA AMA ŞUDA BİR GERÇEK TEK KİŞİNİN MAAŞIYLA ZOR.. HELE ÇOCUKLAR BÜYÜYÜYNCE DAHADA ZOR

KIZLAR BU ARADA KİNETİK KUM VAR BİLİYORMUSUNUZ HAMUR GİBİ KURUMUYO BİRYERE YAPIŞMIYO SADECE KENDİSİNE YAPIŞIYO ŞEKİLLER YAPIYOSUN İSTEDİĞİNİ HEMDE ÇOK SAĞLIKLIYMIŞ BEN NİLE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜNÜRSENİZ PAYLAŞMAK İSTEDİM HA BİRDE HAMUR GİBİ KURUMUYOMUŞ

nasıl bişey acaba

nasıl bişey acaba
BİLDİĞİN DENİZ KUMU GİBİ CNM AMA KENDİSİNİE YAPIŞIYO İSTEDİĞİN ŞEKLİ YAPIYOSUN AMA ÖYLE UFALANMIYO ELLERE YAPIŞMIYO.
ZARARLI DEĞİL YEMESİN TABİ AMA YESEBİLE ÇOCUK ZARAR VERMİYO
HAMUR GİBİ KURUMUYO İŞTE SEN GOOGGLE AMCAMA KİNETİK KUMYAZ BİR ARAŞTIR BİR ARKADAŞIM SATIYO İSTEYEN OLURSA HALLEDERİZ ..

canım sen dedikten sonra baktım baya ilginç bişey gibi

kızlar bu arada biraz önce ne oldu biliyormusunuz?
hani ben istanbula tayin olmak için beklemem gerek diyordum ya
bizim genel müdürlük istanbula taşınacak.bu yüzden de evini taşımak istemeyenler başka birimlere geçiyorlar.biraz önce mail geldi.istanbula taşınıncaya kadar önce ankarada sonra da istanbulda genel müdürlükte çalışmak isteyenler talep etsin diye.
ben de eşimi aradım.maili gönderdim bak böyle bişey var diye.o da ne zaman taşınacak dedi.ben de soruyum dedim.sordum. mayıs sonu haziran başı gibi taşınacakmış
sonra eşimi aradım.o da defnenin okulu var nasıl yapacağız? dedi.ben de bilmiyorum ki özellikle doğa kolejine kayıt yaptırmamın sebebi istanbulda ve ankarada da yerleri olması dedim.o da olmazsa bir süre defne annemlerde kalır sen gider gelirsin dedi.ve biz karar verdik.
ben de başkanlığa başvurdum
başvuru süresi 6 şubatta bitiyor.muhtemelen 2 haftaya kadar belli olur.

FUNDAAAAAA HAKIKINIZDA HAYIRLISI OLSUN CNM HADİ BAKALIM DEFNE SONUÇTA 1. SINIFA GİTMİYOKİ CNM ALINA BİLİR OKONUDA SORUN OLMAZ YANİ SEN MERAK ETME YETERKİ SİZİN İŞİNİZ OLSUN..

FUNDAAAAAA HAKIKINIZDA HAYIRLISI OLSUN CNM HADİ BAKALIM DEFNE SONUÇTA 1. SINIFA GİTMİYOKİ CNM ALINA BİLİR OKONUDA SORUN OLMAZ YANİ SEN MERAK ETME YETERKİ SİZİN İŞİNİZ OLSUN..
amiiiinnn canım zaten benim talip olma sebebim sonunda istanbula gidilecek olması
hem de sabit oluyorsun sabah git akşam gel , servisin olacak, memuriyet gibi
o yüzden çok heyecanlandım, başka bu işe talip çıkar mı bilmem ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…