2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tebrikler benicm...ohh nasil ozeniyorum size varya....kv ye kahvalti Eltiye cay...bnm hicoyle sansm yok malesef...
Sagol cnm benım:)
Ah cnm ımkan olsada gelıp gıdebılsek bırbırımıze
Allah kavustursun esınle bu arada
Sanssızım deme dunyalar tatlısı kızın ve sevdıgın bı esın var en buyuk sans onlar

Oyle cok sukur de insan yinede bazen gidip ablasnda cay icmeyi özlüyor...aannemin böreğini özlüyorum ...; (((

Yine mi uzaktasn funda..
çarşambaya kadar evet cnm

Allah kavustursun bıran once cnm
Isınız ne zaman sonuclanırkı?
amin cnm
valla cnm 2 haftadan önce belli olmaz.çünkü bu hafta cuma günü talepler son bulacak, sonra da başkan değerlendirmeye alacak
yani en iyi ihtimalle 2 hafta sonra belli olurbelki daha da uzun sürebilir

Kimse yok funda( bende temmuz annlerne takılıyorum. Nerdeyse ikibin sayfa olmuslar cok iyiler yya.bizm cocuklar buyudkce iyice saknlesti buralar

Kizlar nezamndir yazamadim yahu

Biz ayni bildgniz gibi kv kp var dun geldiler aile saadeti icinde yuvarlanp gidiyoruz
Alp tugra buara cok sinirli ya istedgi olmadgi zaman isiriyo bide bagiriyo buara fenalardayiz yani bide ev kalabalk olunca dahada fena oluyo

Nur okurmsn bunu bilmyorum ama sen kitap cok okuyosun sanrim buara banada sardi bogurtlen kisi diye bi kitap demstn onu alicam boyle surukleyici kitap onerilern varmi netten alicam bikactane olsun istyorum
Dr a gidicektnz noldu .berra nasil oldu

Beni gec oldu ama allah kavustursun canim
Gecmis olsun kuzulara

Sagol cnm amın
Herseyın yolunda olmasına sevındım
Kalabalıkta huyları degısıyo cocukların ama cokta mutlu oluyolar hep bızle olduklarından degısıklık oluyo, ıns gecıcı olur ısırmalar falan..
Bogurtlen kısını bende cok merak edıyorum gercı netten arastırdım katre soyleyınce okumus kadar oldum:) not aldım tr ye gıdınce alacaklarım arasında..

Hayırlısı olur ıns
Zamanda gecmez sana sımdı..

Oyle cok sukur de insan yinede bazen gidip ablasnda cay icmeyi özlüyor...aannemin böreğini özlüyorum ...; (((
Haklısın tabı cnm bızde gurbetteyız ama anne baba erkek kardesım dısında cogu akraba burda esımınde cevre kalabalık olunca sıkıntı cekmıyoruz cok sukur..
Ama bazen gunlerce evden cıkmasam aramam evde vakıt gecırmeyıde sevıyorum..
Ins senınde gonlune gore bır ıkı yakın arkadasın olur en azından..

Kızlar kumdan bahsettımya oynaması cok guzelde bızım kuzulara kontrollu oynatmak gerektıgını anladım:) yoksa heryer batıyor nıda elıne alıp yemek yapıcam dıye oraya buraya goturuyo halıyle dokuluyor heryere temızlıgı normal kum gıbı ugrastırıcı degıl ama ustune falan da yapısıyor:) beyza ıcın cok ıyı ama saatlerce oynayabılır, ustunde yazıyo zaten 4 yas ustu dıye belkı ondan:) ıkısınıde yere ortu serıp oynatıcam artık hatta ucumuz oynıycaz:) dun aksam kızları yatırınca bıraz stres attım zaten

Ay ben size de mi tavsiye etmişim hic hatırlamıyorum önüme gelene anlatinca heralde:)
Wavvs canim sarah jio nun kitaplarini cok satanlarda. Ben gündüz sefasini aldim en son okumaya firsatim olmadi daha. Cocuk eğitimi kitabi aldim bi de gecenlerde leyla navaro gerçekten beni duyuyor musun adi. Eskiden okumustum cok hosuma gitmisti simdi tekrar okumak istiyorum.

Ben yazar olarak iskender palayi cok seviyorum hatta katreinur ismi de onun katrei matem romanindan esinlendigim bi isim:) şah sultan efsane katrei matem tavsiye ederim. Tarih romanlari yalniz bunlar. Ay simdi dusununce genelde tarih romani okuyorum ben:) beyazit akmanin dunyanin ilk gunu ve son sefarat da unutamadiklarim arasinda. başka pek gelmiyor aklıma. Akici kafa dagitcak biseyler istiyorsan sarah jio iyi gidiyor

Biz dr a gidecektik bu hafta ama randevuyu daha sonraki haftalara veriyorlar. Ben de kendimi ayarlamistim annannemler ankarada oturuyorlar. Annemgil orada simdi. Biz de yarin gidecez artık. Kv leri de ankaradan bindircez direkt otobüs yok buradan. Bi kac gün tatil yapcam yani:) insallah güzel geçer bakalım.

Ins gecer canim ya elimi isirdi bugun
Yorumlar bayag iyi alicam en kisa zamanda

Ben almaya hic cesaret edemem valla alp tugra hem yer hem dagitr kesin

Suan sinan akyuzun sahika feraye kitabni okuyorum gecensene tesadufen almstim.ona basladm bikacgndr okuyorum bitmk uzere suruklyci geldi bana .
Bogurtlen kisinada baktim yorumlri guzel heleki anneler kesin okumali diyolar .onu alicam bikactane daha alayim dedim almsken senin soyledklerinede bakicam sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…