- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.181
Allah kavustursun bıran once cnmgünaydın kızlar
sabah yine kuzumdan ayrıldım
Sagol cnm benım:)Tebrikler benicm...ohh nasil ozeniyorum size varya....kv ye kahvalti Eltiye cay...bnm hicoyle sansm yok malesef...
çarşambaya kadar evet cnmYine mi uzaktasn funda..
amin cnmAllah kavustursun bıran once cnm
Isınız ne zaman sonuclanırkı?
aynen cnm ya çok sakinleşti buralarKimse yok funda( bende temmuz annlerne takılıyorum. Nerdeyse ikibin sayfa olmuslar cok iyiler yya.bizm cocuklar buyudkce iyice saknlesti buralar
Sagol cnm amınKizlar nezamndir yazamadim yahu
Biz ayni bildgniz gibi kv kp var dun geldiler aile saadeti icinde yuvarlanp gidiyoruz
Alp tugra buara cok sinirli ya istedgi olmadgi zaman isiriyo bide bagiriyo buara fenalardayiz yani bide ev kalabalk olunca dahada fena oluyo
Nur okurmsn bunu bilmyorum ama sen kitap cok okuyosun sanrim buara banada sardi bogurtlen kisi diye bi kitap demstn onu alicam boyle surukleyici kitap onerilern varmi netten alicam bikactane olsun istyorum
Dr a gidicektnz noldu .berra nasil oldu
Beni gec oldu ama allah kavustursun canim
Gecmis olsun kuzulara
Ben sabah rapor verıp gıttım ama:)aynen cnm ya çok sakinleşti buralar
Hayırlısı olur ınsçarşambaya kadar evet cnm
amin cnm
valla cnm 2 haftadan önce belli olmaz.çünkü bu hafta cuma günü talepler son bulacak, sonra da başkan değerlendirmeye alacak
yani en iyi ihtimalle 2 hafta sonra belli olurbelki daha da uzun sürebilir
Haklısın tabı cnm bızde gurbetteyız ama anne baba erkek kardesım dısında cogu akraba burda esımınde cevre kalabalık olunca sıkıntı cekmıyoruz cok sukur..Oyle cok sukur de insan yinede bazen gidip ablasnda cay icmeyi özlüyor...aannemin böreğini özlüyorum ...; (((
inşallah hayırlısı olur cnmHayırlısı olur ıns
Zamanda gecmez sana sımdı..
Insallah cnminşallah hayırlısı olur cnm
evet merakla bekliyorum
Sagol cnm amın
Herseyın yolunda olmasına sevındım
Kalabalıkta huyları degısıyo cocukların ama cokta mutlu oluyolar hep bızle olduklarından degısıklık oluyo, ıns gecıcı olur ısırmalar falan..
Bogurtlen kısını bende cok merak edıyorum gercı netten arastırdım katre soyleyınce okumus kadar oldum:) not aldım tr ye gıdınce alacaklarım arasında..
Kızlar kumdan bahsettımya oynaması cok guzelde bızım kuzulara kontrollu oynatmak gerektıgını anladım:) yoksa heryer batıyor nıda elıne alıp yemek yapıcam dıye oraya buraya goturuyo halıyle dokuluyor heryere temızlıgı normal kum gıbı ugrastırıcı degıl ama ustune falan da yapısıyor:) beyza ıcın cok ıyı ama saatlerce oynayabılır, ustunde yazıyo zaten 4 yas ustu dıye belkı ondan:) ıkısınıde yere ortu serıp oynatıcam artık hatta ucumuz oynıycaz:) dun aksam kızları yatırınca bıraz stres attım zaten
Ay ben size de mi tavsiye etmişim hic hatırlamıyorum önüme gelene anlatinca heralde:)
Wavvs canim sarah jio nun kitaplarini cok satanlarda. Ben gündüz sefasini aldim en son okumaya firsatim olmadi daha. Cocuk eğitimi kitabi aldim bi de gecenlerde leyla navaro gerçekten beni duyuyor musun adi. Eskiden okumustum cok hosuma gitmisti simdi tekrar okumak istiyorum.
Ben yazar olarak iskender palayi cok seviyorum hatta katreinur ismi de onun katrei matem romanindan esinlendigim bi isim:) şah sultan efsane katrei matem tavsiye ederim. Tarih romanlari yalniz bunlar. Ay simdi dusununce genelde tarih romani okuyorum ben:) beyazit akmanin dunyanin ilk gunu ve son sefarat da unutamadiklarim arasinda. başka pek gelmiyor aklıma. Akici kafa dagitcak biseyler istiyorsan sarah jio iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?