- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.221
valla cnm düz yatmama defnede de variyiyiz teyzoşlar çok şükür. evet kuzum çok şanslı şükürler olsun ananesiyle çok mutlu. bi süre sonrada babaannemiz le dedemiz gelcek doğuma kadar böyle devam inş. evime alıştım çok şükür. ama henüz samsuna alışamadım çok rüzgar esio geceleri ailecek korkuyoruz:) buarada kuzumu ilk gedliğimiz 5 gün yine bizim odamızda yattı gecelri. ama gündüzleri odasında yatırdım. o beş günden sonra geceleri de odasında yatırmaya başladım. ilk günler bende onla yattım diyebilirim. ama bi kaç gündür daha ii durumdayız . hatta bu gece hiç uyanmadı çok şükür bu zeynep ilay tarihinde bir ilk:) maşallah subhanallah. tek sıkıntımız çok fazla dönüo sandalye sıralıyoruz yatağının yanına. üzerine de park yatağının yatağını koyuyoruz. sabah bi bakıyorum nerdeyse tamamen sandalyede yatıo sıpam:) bi düz yatmayı öğrenemedik doğduğumuzdan beri he he:)
cnm geç olsun güç olmasınbuarada sibelcim eviniz hayırlı olsun cnm. çok kritik bi dönemde almışsınız inş. sıkıntısız ödersiniz. ücretsiz izin alabilecek misin cnm malum bebişlere bakıcak adam lazım. bizde çok düşündük alalım mı diye şu anki evimizi. evimiz çok güzel. ama alırsak ben ücretszi alamam kesinlikle. çünkü 2600 ödeme olcak en az. onu da tek maaşla mümkün değil ödeyemeyiz. kv olsun annemler olsun sağolsunlar gelir bakarız diolar ama ben 2 yıl kendim bakmak istiyorum bakalım süreç ne gösterecek. ama şimdilik ücretsiz düşünüyoruz eşimde bende. iki yıl sonra ev sahibi oluruz diyoruz. rabbim bakalım ne gösterecek.
:) :)güldenim de yok iice ısız kalmış buralar... funda ve sibel nöbetci bu hafta burda sanırım:)
valla cnm bize de söyleHala cinsyeti ogrenemedm cumayi iple cekiyorum bklim....
Masallah kuzucuga sabah dersı sanırım:)
en mantıklısı fundacım. bizde öyle diyerek kiraya çıktık. ama şuanki evimin yeri harika gerçekten. her türlü ulaşıma yakın. denize yakın avm ye yakın. deniz görüo. çok geniş ferah. ebeveyn banyolu. zaten beş yıllık bina. muhit çok güzel. ev dubleksmiş aslında ama ev sahibi ev baştan iç merdiveni iptal etmiş. 3+1 normal ev durumunda. ev sahibi üst katıda eşyalı olarak 550 tl yekiraya vermiiş. biz de 600 e oturuyoruz. ikisini de size satayım üstüde kiraya verirsiniz iki eviniz olur dedi ev sahibi. adam fransa da yaşayan bi iş adamı. eşimin aklına çok yattı. çünkü evi çok beğeniyo. ama iki daire bize 250 bine gelio. o da ev sahibi ikna olursa. burda yaşayan biri olsa 300 den aşağı vermez. eşimde dio ki alalım üst kata da dönüşümlü olarak ailelerimiz gelsin çocuklara baksın. ama benim pek gönlüm yok iki yıl kafam rahat çocuklarıma bakmak istiyorum.eşim kararı bana bıraktı şimdi he desem alacak o durumda yani. bizde de durumlar karışık anlıycanız:)
sağol teyzesiyerim ben o defneyi maşallah yaaa...
hoşbulduk benicim... valla buralarda olmaya çalışcam inş. iyiyiz biz çok şükür. miniğimde ii tepinip duruyor maşallah. dr arayışları içerisindeyim burda bakalım. gergin hissediyorum bu konuda kendimi. senim kuzular ne alemdeler sağlıkları nasıl. kreş işi çok zor yaa ama orda zorunlu bir dil durumu var tabi. yoksa gönderme seneye gitsin derdim hehe:)
sağol teyzesiYasemin aslinda guzel bi firsas ama bilmiyotm ki hayırlısı olsun.
Fundaaa masallh defnecige:))
sağol teyzesiMasallah kuzucuga sabah dersı sanırım:)
canım dr işini en kolay iş yerindekilere sorarsan halledersinmutlaka sana iyi bi dr önerirlersibelll ne zaman gidiosun tatlım dr ye. ben de 16 sı gibi gidicem ama daha mı erken gitsem diorum :)
aynen cnm acele işe şeytan karışır derlercnm tokatta da şu an oturduğum ev tek başına o fiyat eder. emlak çok pahalı tokatta. samsun tokata nazaran daha ii durumda. çünkü arazi arsa çok . sıkıntı yok. tokat fiyatlarına alışkın olduğumuz için bize de çok uygun geldi fiyat. en önemlisi muhiti çok güzel. yoksa tepelerde çok daha uygun fiyatlara sıfır evler var.ama ulaşımı herşeyi daha zor.hayırlısı olsun bakalım ben şimdilik acele etmeme taraftarıyım nasılsa o evde oturuyoruz alırsak da 2 sene sonra bizim olur:) kuzularım da büyümüş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?