2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yasemn meryemde cok deli yatiyordu.donmeye basladigi aydan sonra park yatagnda yatmadi mesela sigmiyo çünkü. .uzunca bir sure yerde yatrdim ama nasil oldu biomiyorum uc aydir falan yatağında tek kişilik norml yatakta dusmeden yatyatiyo.zeynep de alısir merk etme...
ev icin saol cnm ama denk geldi uygun fiyat ve hep aklimdaydi benm kacirmk istemedistemedm.esimi zor ikna ettim zaten ev işine o hep borsa faln istyodu yuklu bi miktarda kaybetti ama akillnmiyo hazir bulup ikna etetmişlerken firsati kacrmak istemedim....
ucretsz izin cok istyorum ayrilmayi ama zaten bir yil bnm hahakkim.en cocuk yaşını doldurunca mesaiye tipis tipis; (((su yeni yasa nasil olck bilmiyorum o olnasada sut izni varken yarim gun calscam herhalde.ekimden sonra aylik 1900kredimiz kaliyo sadece.biraz kemerleri sıkarak odeyebilirz sanrim tek maaşla. Zamani var daha bklim hayrlusi:))

valla cnm düz yatmama defnede de var
bakalım ne yapacağız

cnm geç olsun güç olmasın
belki daha güzel bi yer karşınıza çıkar
önemli olan bebişlerinin başında olmak

güldenim de yok iice ısız kalmış buralar... funda ve sibel nöbetci bu hafta burda sanırım:)
:) :)
evet cnm biz varız
çok ıssızlaştı buralar

Hala cinsyeti ogrenemedm cumayi iple cekiyorum bklim....
valla cnm bize de söyle
biz de merak içindeyiz

kızlar bu arada ben de eşimi ilk önce kirada oturmaya ikna ettim
önce kiraya çıkalım, iyice iş yerine yakın nerelerde ev tutabiliriz araştıralım,biraz da para biriktirelim öyle ev alalım istiyorum

Gunaydın kızlar
Yasemın gelmıs hosgelmıs:)
22 haftalık olmussun masallah yolun cogu gıtmıs azı kalmıs:)
Hersey yolundaymıs sevındım buralarda olursun artık ıns topıgın ayakta kalması lazım funda ve sıbelden baska kımse yok ben fırsat buldukca gırmeye calısıyorum kızlarda arada bı ses verseler
Songul nuray ozcanan fatma dılek cvr uzun zamandır gırmeyenler nerdesınız
Hevın gecmıs olsun kuzucuguna cnm
Masallah kucuk pasa buyumus ne cabuk gectı bıze 8.5 ay tabı sana oyle gecmemıstır emınım:)
Arada yaz yıne
Aslında yurt dısında yasayan annelere danısmak ıstedıgım bı konu var
Nıda krese baslıycaktı 8. ayda ama beyzanın kresı bu sene zor alamayız 25. Sırada dedı gecen sene yazdırdık oysakı..sımdı baska krese versemmı yada seneyemı gondersem kararsızım gonlum seneye dıyo ama dıl konusunda bu sene olsaydı yarım gun ıyı olacaktı ne yapıcaz bılmıyorum.
Kaan basladımı kındergarten a?
Dılek sen ne zaman baslatıcaksın?
Ay cok kararsızım..

en mantıklısı fundacım. bizde öyle diyerek kiraya çıktık. ama şuanki evimin yeri harika gerçekten. her türlü ulaşıma yakın. denize yakın avm ye yakın. deniz görüo. çok geniş ferah. ebeveyn banyolu. zaten beş yıllık bina. muhit çok güzel. ev dubleksmiş aslında ama ev sahibi ev baştan iç merdiveni iptal etmiş. 3+1 normal ev durumunda. ev sahibi üst katıda eşyalı olarak 550 tl yekiraya vermiiş. biz de 600 e oturuyoruz. ikisini de size satayım üstüde kiraya verirsiniz iki eviniz olur dedi ev sahibi. adam fransa da yaşayan bi iş adamı. eşimin aklına çok yattı. çünkü evi çok beğeniyo. ama iki daire bize 250 bine gelio. o da ev sahibi ikna olursa. burda yaşayan biri olsa 300 den aşağı vermez. eşimde dio ki alalım üst kata da dönüşümlü olarak ailelerimiz gelsin çocuklara baksın. ama benim pek gönlüm yok iki yıl kafam rahat çocuklarıma bakmak istiyorum.eşim kararı bana bıraktı şimdi he desem alacak o durumda yani. bizde de durumlar karışık anlıycanız:)

yerim ben o defneyi maşallah yaaa...
hoşbulduk benicim... valla buralarda olmaya çalışcam inş. iyiyiz biz çok şükür. miniğimde ii tepinip duruyor maşallah. dr arayışları içerisindeyim burda bakalım. gergin hissediyorum bu konuda kendimi. senim kuzular ne alemdeler sağlıkları nasıl. kreş işi çok zor yaa ama orda zorunlu bir dil durumu var tabi. yoksa gönderme seneye gitsin derdim hehe:)

Yasemin aslinda guzel bi firsas ama bilmiyotm ki hayırlısı olsun.

Fundaaa masallh defnecige:))

sibelll ne zaman gidiosun tatlım dr ye. ben de 16 sı gibi gidicem ama daha mı erken gitsem diorum :)

aynen cnm
öbür türlü bir sürü ev bakıyoruz ama ulaşım nasıl olur bilmiyoruz
hiç olmazsa etrafı bi tanırız
valla canım iki ev 250 bin se çok iyi
biz istanbuldan tanesi 400 küsür bine bakıyoruz düşün yani
ki güzel evler de değil
şuan oturduğum evim lüks kalıyor o evlerin yanında

sağol teyzesi
şimdi kreşten gönderdi öğretmeni

Yasemin aslinda guzel bi firsas ama bilmiyotm ki hayırlısı olsun.

Fundaaa masallh defnecige:))
sağol teyzesi
kreşteki defne halleri :)

cnm tokatta da şu an oturduğum ev tek başına o fiyat eder. emlak çok pahalı tokatta. samsun tokata nazaran daha ii durumda. çünkü arazi arsa çok . sıkıntı yok. tokat fiyatlarına alışkın olduğumuz için bize de çok uygun geldi fiyat. en önemlisi muhiti çok güzel. yoksa tepelerde çok daha uygun fiyatlara sıfır evler var.ama ulaşımı herşeyi daha zor.hayırlısı olsun bakalım ben şimdilik acele etmeme taraftarıyım nasılsa o evde oturuyoruz alırsak da 2 sene sonra bizim olur:) kuzularım da büyümüş olur.

aynen cnm acele işe şeytan karışır derler

Ins gonlune gore bı dr bulursun cnm
Evınız guzelmıs ıns gonlunuzun ıstedıgı olur
Kres ısımız sıkıntılı canım ya bana kalsada otursun anasının dızının dıbınde:)
Beyza 3 yasında basladı ıkıncı senesınde adapte oldu almanca konusmak anlamak vs.
Bakalım hayırlısı artık..

Nette sıkıntı var yazdıklarım gıdıyo
Gorusrz kızlar bugun temızlık yapıcam her tarfım agrıyo ama
Dun butun gun dolap kurdum ıkeadan calısma masası falan aldık esımı beklemeden hallettım
Sonuc yorucu olsada guzel oldu:)

songülün ablası songülde olduğu için kk ya giremiyormuş. hepinize slm ı var yakında sahalara dönecekmiş kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…