2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yani dr a gideceksnz dimi canim haftaya
Insallah guzel vakit gecirirsin

İyi geceler kızlar :)
Upuzuuun bir aradan sonra yine ben (unutuldum mu acaba) :)
Hepinizi çok çoook özledim ama inanın yetişemiyorum artık çoğu şeye,
Kerem 8 buçuk aylık oldu bile maşallah o büyüdükçe dahada zor oluyor herşey,
Kaan da malesef boğazındaki polipler büyümüş buda sürekli burun tıkanıklığına yol açıyor, muhtemelen ufak bir ameliyatla alınacak, cuma yine KBB baktırıp karar verilcek artık. Zorlanıyor çok fazla özellikle geceleri burun tıkanıklığından uyuyamıyor uzun süre, ve bu polipler nedeniyle konuşmasıda aksıyormuş. Malesef daha konuşmuyoruz biz, normal bilindik kelimeler dışında. Biz daha çok kardeş etkisi ve erkek çocuk geç konuşur söyleminden yola çıkarak fazla umursamadık ama sağlıkla alakalıymış. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Eee sizler nasılsınız kimler hamiş bakalımmmm :))
Melekleriniz nasıl kreşe başlayanlar oldu mu? (Bir tek Defne'yi biliyorum :)
2 yaş sendroumu nasıl gidiyor atlattınız mıı :))

Hepinizi koskocaman öpüyorum canlarım Allaha emanet olun

Hevinnn hosgeldin cnm bizde seni özledik. ..hamislerden vaslayayim ben yasemin ve dilek...kkrese baslayanlarda defne ve bnm meryemim.

Ay cok zordur yaa iki cocuk ama bak buyumus bile keremimiz masamasallh.kaanada geçmiş olsun kuzucklar kurtulamiyo biturlu hastaliklardan yaa

canım iskender palayı ben de çok seviyorum
romanları çok hoşuma gidiyor

olsun cnm ailenle birlikte olacaksın bu süper bişey

hoş geldin cnm
kaana geçmiş olsun
inşallah kolayca atlatır
evet defne kreşe gidiyor
bir de meryem gidiyor

günaydın kızlar
defne dün gece yine uyanıp anne diye ağlamış
kuzum benim ya çok özledim

Gunaydin fundamm..ay cok zor yaa dun krese meryemi almaya giderken yol ustunde bi arkadasa emanet vercem diye ugradim kuz gir iceri bes dk dedi olnazz dedim kuzum bekliyordur.o bes dk bile cok geliyo gozume allhm yardincn olsun

Katrei matem ilk okudugum romani iskender palanin .ve cok guzel..babilde ölüm istanbulda ask. Kitabi ask. Mihmandar.tavsiye ederm

Gunaydin fundamm..ay cok zor yaa dun krese meryemi almaya giderken yol ustunde bi arkadasa emanet vercem diye ugradim kuz gir iceri bes dk dedi olnazz dedim kuzum bekliyordur.o bes dk bile cok geliyo gozume allhm yardincn olsun
aynen cnm
burnumda tütüyor kuzum
resimlerine bakıp zaman geçirmeye çalışıyorum

Fundqcm sana uzman olark bisey sorcam ya.simdi biz ev icin konut kredisi ve 10 bin de ihtyc kredisi cektik.1cektik.1200 konutun taksidi var 1400ihtyac kredsinin taksidi var.bi de cevreden 20bin borc bulduk.subatta elimize 7bin kadar toplu para gecicek .sana sorum hangisini yapalm
1.toplu parayla ihtyac kredsine ara ödeme yapip taksitleri azaltip maastan artanlarla cevreye borcu kapatmk
2.taksitler ayni kalsin toplu parayla cevreye borclari odemeye baslayalm
3.toplu parayi ihtyac kredsinie verip eksik kalan 2bini kredi kartınadn bakit avans cekip ihtyac kredsini tamamen kapatmk.cevreye borçları nisan ayinda odemeye baslmk

Not:: cevreye borclandgmz kusilerden birinin martta düğünu var gerçi cok az aldik ondan.
birisi ev ariyo bulursam hemen acil isteyisteyenbilurm dedi.
birisi gorumcemn arkadasi biz hic tanimiyorz.
birisi gorumcem o da araba alcakti toplu parasini bize verdi yaza kadar vermk istyorm en azindan eylul.. bisey daha kasim itibaryle tek maasa dusucez

sibel canım ben olsam krediye ara ödeme yapıp taksit tutarını düşürürdüm.çünkü faiz ödüyorsun
nakit avans çekmezdim çünkü onun aylık faiz oranı yüksek
valla ya da millete borcunuzu ödeyip bankalara borçlu kalacaksınız eğer milletin dilinden kurtulalım diyorsanız

hu huuu ben geldim nasılsınız kızlar. ben iş başladım bugün 3. günüm. ilçede başladım şimdiik. 50 km merkeze. servis var allahtan. ama merkeze geçsem daha ii olcak tabi. gerçi yol süresü nerdeyse aynı ama evden bu kadar uakta çalışmak pek işime gelmio. sizlerde ne var ne yok. annem babam bizde şimdlik zeynebime onlar bakıo. şükürler olsun bugünümüze

Yasemnnb hoşgeldin tatlım. .hayrli ugurlu olsun evin işin. Zeynpte sansli masallh..Ömercik nasıl

hoşgeldin cnm nasılsın?
servisin varmış en azından
evine yerleşebildin mi? alışabildin mi?
zeynep,ömer nasıllar

iyiyiz teyzoşlar çok şükür. evet kuzum çok şanslı şükürler olsun ananesiyle çok mutlu. bi süre sonrada babaannemiz le dedemiz gelcek doğuma kadar böyle devam inş. evime alıştım çok şükür. ama henüz samsuna alışamadım çok rüzgar esio geceleri ailecek korkuyoruz:) buarada kuzumu ilk gedliğimiz 5 gün yine bizim odamızda yattı gecelri. ama gündüzleri odasında yatırdım. o beş günden sonra geceleri de odasında yatırmaya başladım. ilk günler bende onla yattım diyebilirim. ama bi kaç gündür daha ii durumdayız . hatta bu gece hiç uyanmadı çok şükür bu zeynep ilay tarihinde bir ilk:) maşallah subhanallah. tek sıkıntımız çok fazla dönüo sandalye sıralıyoruz yatağının yanına. üzerine de park yatağının yatağını koyuyoruz. sabah bi bakıyorum nerdeyse tamamen sandalyede yatıo sıpam:) bi düz yatmayı öğrenemedik doğduğumuzdan beri he he:)

buarada sibelcim eviniz hayırlı olsun cnm. çok kritik bi dönemde almışsınız inş. sıkıntısız ödersiniz. ücretsiz izin alabilecek misin cnm malum bebişlere bakıcak adam lazım. bizde çok düşündük alalım mı diye şu anki evimizi. evimiz çok güzel. ama alırsak ben ücretszi alamam kesinlikle. çünkü 2600 ödeme olcak en az. onu da tek maaşla mümkün değil ödeyemeyiz. kv olsun annemler olsun sağolsunlar gelir bakarız diolar ama ben 2 yıl kendim bakmak istiyorum bakalım süreç ne gösterecek. ama şimdilik ücretsiz düşünüyoruz eşimde bende. iki yıl sonra ev sahibi oluruz diyoruz. rabbim bakalım ne gösterecek.

güldenim de yok iice ısız kalmış buralar... funda ve sibel nöbetci bu hafta burda sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…