- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.201
Biz dr a gidecektik bu hafta ama randevuyu daha sonraki haftalara veriyorlar. Ben de kendimi ayarlamistim annannemler ankarada oturuyorlar. Annemgil orada simdi. Biz de yarin gidecez artık. Kv leri de ankaradan bindircez direkt otobüs yok buradan. Bi kac gün tatil yapcam yani:) insallah güzel geçer bakalım.
canım iskender palayı ben de çok seviyorumAy ben size de mi tavsiye etmişim hic hatırlamıyorum önüme gelene anlatinca heralde:)
Wavvs canim sarah jio nun kitaplarini cok satanlarda. Ben gündüz sefasini aldim en son okumaya firsatim olmadi daha. Cocuk eğitimi kitabi aldim bi de gecenlerde leyla navaro gerçekten beni duyuyor musun adi. Eskiden okumustum cok hosuma gitmisti simdi tekrar okumak istiyorum.
Ben yazar olarak iskender palayi cok seviyorum hatta katreinur ismi de onun katrei matem romanindan esinlendigim bi isim:) şah sultan efsane katrei matem tavsiye ederim. Tarih romanlari yalniz bunlar. Ay simdi dusununce genelde tarih romani okuyorum ben:) beyazit akmanin dunyanin ilk gunu ve son sefarat da unutamadiklarim arasinda. başka pek gelmiyor aklıma. Akici kafa dagitcak biseyler istiyorsan sarah jio iyi gidiyor
olsun cnm ailenle birlikte olacaksın bu süper bişeyBiz dr a gidecektik bu hafta ama randevuyu daha sonraki haftalara veriyorlar. Ben de kendimi ayarlamistim annannemler ankarada oturuyorlar. Annemgil orada simdi. Biz de yarin gidecez artık. Kv leri de ankaradan bindircez direkt otobüs yok buradan. Bi kac gün tatil yapcam yani:) insallah güzel geçer bakalım.
hoş geldin cnmİyi geceler kızlar :)
Upuzuuun bir aradan sonra yine ben (unutuldum mu acaba) :)
Hepinizi çok çoook özledim ama inanın yetişemiyorum artık çoğu şeye,
Kerem 8 buçuk aylık oldu bile maşallah o büyüdükçe dahada zor oluyor herşey,
Kaan da malesef boğazındaki polipler büyümüş buda sürekli burun tıkanıklığına yol açıyor, muhtemelen ufak bir ameliyatla alınacak, cuma yine KBB baktırıp karar verilcek artık. Zorlanıyor çok fazla özellikle geceleri burun tıkanıklığından uyuyamıyor uzun süre, ve bu polipler nedeniyle konuşmasıda aksıyormuş. Malesef daha konuşmuyoruz biz, normal bilindik kelimeler dışında. Biz daha çok kardeş etkisi ve erkek çocuk geç konuşur söyleminden yola çıkarak fazla umursamadık ama sağlıkla alakalıymış. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Eee sizler nasılsınız kimler hamiş bakalımmmm :))
Melekleriniz nasıl kreşe başlayanlar oldu mu? (Bir tek Defne'yi biliyorum :)
2 yaş sendroumu nasıl gidiyor atlattınız mıı :))
Hepinizi koskocaman öpüyorum canlarım Allaha emanet olun
aynen cnmGunaydin fundamm..ay cok zor yaa dun krese meryemi almaya giderken yol ustunde bi arkadasa emanet vercem diye ugradim kuz gir iceri bes dk dedi olnazz dedim kuzum bekliyordur.o bes dk bile cok geliyo gozume allhm yardincn olsun
hoşgeldin cnm nasılsın?hu huuu ben geldim nasılsınız kızlar. ben iş başladım bugün 3. günüm. ilçede başladım şimdiik. 50 km merkeze. servis var allahtan. ama merkeze geçsem daha ii olcak tabi. gerçi yol süresü nerdeyse aynı ama evden bu kadar uakta çalışmak pek işime gelmio. sizlerde ne var ne yok. annem babam bizde şimdlik zeynebime onlar bakıo. şükürler olsun bugünümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?