2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyiyuz yasmin..meryemin gozleri kotu mikrop kapti sanırım. Capaklaniyo iki gündür baklm bugun dr.a gotrck babasi insllh izin alabilirse.oalabilirse.onun disinsa bnm bas agrim var on gundr faln bu saatte basliyo yatana kadar..
siz nasilsnzz

yasemin hoşgeldin canım nasılsınız nasıl yeni evin bal böcüğü alıştımı sen iş yerine alıştınmı

iyiyiz çok şükür betülüm alışmaya çalışıyoruz. bal böcüğüm alıştı çok şükür eee anane dede de evde olunca keyfine diycek yok kuzumun. maşallah. erdem paşa napıo nasıl sen neler yapıosun.
geçmiş olsun sibelcim önemli bişey değildir inş. meryemciğin şikayeti. sana da rabbim şifa versin başağrısı çok zorl yaa. hamilelikte daha da mı artıor nedir anlamadım bende de çok oluo çünkü

günaydın kızlar
ben dün kuzuma kavuştum çok şükür
sibel cnm hem sana hem de meryeme çok geçmiş olsun

Gozun aydin fundacm.

tesekkur ederzz.kresten bulasti sanırım. Gecrnlerde yine tum cocuklar geçirmiş boyle bi enf. Ay oksuruk kesildi sukur derken bu cikti şimdide bugun daha iyiydi gerci ama bklim.

Sıbel gecmıs olsun cnm ıkınızede meryemın onemlı bısey degıldır ıns
Bas agrısı fena hafıf agrı kesıcılerden alabılırsın aslında...bana drum parasetamol alabılırsın dıyodu hamıleyken..

günaydın benicim nasılsın bakalım kuzular nasıllar... annenlerden sonra bir boşluk oluşmuştur di mi kaç aydır çok yoğun yaşadınız

günaydın benicim nasılsın bakalım kuzular nasıllar... annenlerden sonra bir boşluk oluşmuştur di mi kaç aydır çok yoğun yaşadınız
Iyıyız cnm sukur bende yorgunluk var dun kose bucak temızlık yapınca bugun dınlenme gunu:)
Evet annemler varken hergun dolu dolu gecıyodu dusunuyorum o kadar seyı bırgune sıgdırabılıyoduk ozluyorum

Kızlar wc ogrenme durumları ne alemde sızın?
Bız daha baslamadık bezıne yapınca soyluyo:)
Gecen gun cok komıktı ya:) bıraz bezsız dolastırdım artık gel pempas takıcaz dedım geldı elındede bandana esarp var bana uzatıyo anne al pempas dıye annecım o pempas degılkı dedım gercekten pempas anne dıyo:) gercekten demesı cok komıgıme gıttı aklınca saka yapıyomus bana bıde guluyo mınnosum:)

sağolun kızlar
beni yok cnm izmir içindeyim
sabah bırakıp akşam alıcam kuzumu
sabah bırakırken çok ağladı ama. anne sen de gel diye
dün gece de sürekli beni öptü,yüzümü okşadı
kuzum çok özlemiş beni

şakacı nidaya dabak sen
çok komikler bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…