- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.281
Renk degıstımBeniii kiz ne olmus senin rengine)niida yaaa cok kokomikler.valla bez bizim biraz vkit geldi herhlde sabahları baya az yapmis olarak uyanuyaniyo.ama nasil basliycam bilmiuorum...
evet cnm sabah için gayet kötü bir başlangıç oldupuffff güne kötü bi başlangıç olmuş cnm yaa insanın içi parçalanıo ağlarken bırakınca.beninin dediği gibi sabah sen bıraksan keşke... eşinin atamasıda gelir inş cnm.
sevindim ii olmanıza benicim.benim de haftasonu misafirim gelecek ne yapsam diye düşünüyorum. teyzem kuzenler gelcek eşleriyle tokattan. 5 yetişkin 2 çocuk. yatılı olcak. hazırlık yapmam lazım... ama ne ?
hadi ya ay çok kötü olmuşRenk degıstımolmamıssa gerı donerım
Ben bıraz daha beklıyorum bakalım hıc hazır degılım nedense:)
Dun aksam mısafırlerım vardı kv kp davet ettım yemege, kızların uyku vaktı geldı cıkardım yukarı dıslerı fırcaladık beyza cıs yaparken nıda da yapıcam dedı cıkardım pempası yaptı odada yenı takmayi unutmusum telaseden:) neyse yatırdım ındım bı sure sonra nıda aglamaya basladı ogle uykusu bıraz fazla kactıgı ıcın uyumadı beyzayı uyandırmasın dıye aldım ındırdım asagıya, mısafırler gıttı bıraz oyalandık nıdayla en son hadı uyumaya dedım kucgıma almamka cıs yaptı ıslaklıgı fark edınce kafa dank ettı bende:) bu iki oldu cocuga bez takmayi unuttugum:)
Yok kiz islak kalmadi tutmus masallah:)hadi ya ay çok kötü olmuş
yaık yavrum dA ISLAK ISLAK KALMIŞ
Marıfetlı hatunsun sen cnm halledersın:)puffff güne kötü bi başlangıç olmuş cnm yaa insanın içi parçalanıo ağlarken bırakınca.beninin dediği gibi sabah sen bıraksan keşke... eşinin atamasıda gelir inş cnm.
sevindim ii olmanıza benicim.benim de haftasonu misafirim gelecek ne yapsam diye düşünüyorum. teyzem kuzenler gelcek eşleriyle tokattan. 5 yetişkin 2 çocuk. yatılı olcak. hazırlık yapmam lazım... ama ne ?
hadiiii ne zaman gittin dr ye hayırlı olsun cnmmmm bu yıl erkek yılı sanırım he he:)Gunaydinnn. .oglus geliyooo
Super bı haber ıkıncı pasa gelıyor:))Gunaydinnn. .oglus geliyooo
Haydı basla o zaman:) Allah gonlune gore verir ins...Komsularim hamile onlarinda erkek bu yil erkek cogunluk sanirim 2012 de cogunluk kizdi ve masaldaa kiz yani dmekki tutuyor bende baslayayim calismalara:)
ayyy çok sevindim cnmGunaydinnn. .oglus geliyooo
bence de sen başlaKomsularim hamile onlarinda erkek bu yil erkek cogunluk sanirim 2012 de cogunluk kizdi ve masaldaa kiz yani dmekki tutuyor bende baslayayim calismalara:)
yok cnm ne marifeti de bşişeyler yapmaya çalışıyorum. ama çok yoruluorum şu ara. allahtan gelecek kişiler kur kaldır bana yardım edecek kişiler. iş yemekleri yapmakta onlar gelmeden gerisi kolay:)Marıfetlı hatunsun sen cnm halledersın:)
Yalniz menuyu olusturana kadar sıkıntı oluyo ıste gerısı kolay..
Varmı aklında bır ıkı sey??
Dun cok pratık bı yemek denedım cok guzel oldu
Burda maggı yada knorun yemek tozları oluyo
Kofte ıcın olanı yaptım cıgden yapıyosun koftelerı uzerıne sosunu dokuyosun ve ustune kasar fırına verıyosun ben mantarda koydum cok guzel oldu
Yanınada fırında kremalı patates yaptım:)
Corba ve ıspanak bıde:)
Bıde tatlı ıcın doldurulmus hazır prefıterol tatlılar var dondurucuda alıp uzerıne hazır sos dokuyosun tamam:)
Belkı sızde buyuk marketlerde vardır fıkır olsun dıye yazdım canın cekmesın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?