2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok cnm ne marifeti de bşişeyler yapmaya çalışıyorum. ama çok yoruluorum şu ara. allahtan gelecek kişiler kur kaldır bana yardım edecek kişiler. iş yemekleri yapmakta onlar gelmeden gerisi kolay:)
Annende varya kolay olur ıns..
Benım stresımde hep mısafır gelene kadar olur..

Herkes gıtmıs.....
Guldenle haberlestınmı cnm nası gıdıyomus?
Ay bır ıkı resım eklemıs face e cok tatlı nılos hanım:)
iki gün önce görüşmütüm cnm iiydi çok şükür. çok tatlı niloşum maşallah. ay benim misafirler bu akşamdan geliomuş. beni telaş sardı vallahi napcam bilmem. annem evde ama kadına da ne diyeyim çocuk bakıo zaten. akşam 7 gibi yemeği yiyip çıkacaklarmış. en geç 10 da bizde olurlar. o saatten sonra ne ikram edilir bilemedim hiç. akıl verin kızlar. börek yapayım makarna salatası filan hazırlayayım diyouem ne dersiniz ağır mı olur. yoldan da geliolar illa ki acıkırlar. ay kafam karıştı...

Amanın surprız oldumu bu sımdı:)
Ay bılemedım bende uzun yoldan gelıcekler yatana kadarda acıkırlar herhalde? Olabılır bı borek yanına makarna salatası yada mercımek kofte kısır bısey
Bıde kek yada tatlı turu bısey olabılır kolay gelsın cnm
Bızdende slm ılet guldene gorusursenın cnm ozledık..

valla benicim aslına bakarsan hiç olmadı valla. hem hazırlığım yok hem evde değilim. hem gece gelip uyuycaklar yani iki saat yol sabahda gelebilirler aslında. evde olsam hiç problem değilde evde olmayınca bi de hamile hamile yatılı hiç çekilmio ne yalan söylim.ama gelene de gelme diyemiosun. gelenin düşünmesi gerek. neyse atlatırız bir şekilde inş. bakcaz artık

Yasemincim kolay gelsin sana annee soyle bi borek yapsin hazir yufkadan pratik sende gidince makarna salatsi yap cayla ikram edersin canim cok biseye gerek yok osaatten sonra yenmez yorma kendini aynen onlarin dusunmesi gerek bencede o saatten sonra yazcaksin elme daha iyi ama napcan...

Selam kızlar

Kızlar biz ankaradan dönüyoruz şu an. Berrayla kendi basimiza ilk otobüs yolculugumuz. Berranin uyku saati zaten uyuyup kaldi inşallah kolay geçer. 3 gün cok güzel gecti annemler dedemleer hasret giderdik gezdik tozduk:) yetmedi ama iyi geldi.

Bu arada dedemin tanidigi bi dr varmış cok iyi ona goturelim dedi. Onun muayenehanesine gittik. Tahlilleri falan yanimdaydi zaten. Bence hic gerek yok bi yere götürüp cocuga eziyet etmenize dedi. Hersey normal görünüyo hic bisey çıkacağını sanmıyorum dedi. Büyüdükçe azalacaktir hastalıklari dedi. Bağışıklık icin imunol diye bitkisel bi ilac tavsiye etti en az 6 ay kullanin dedi. Bakalim bi de bunu deneyelim diye düşündüm. Onu kulanmaya başladık. Insallah faydasini görürüz.

Bizdwn haberler şimdilik bu kadar. Bu arada bugun benim dogum günüm:)))

Yasemin gecen beni patron aradi gel artik ise vasla kizi krese ver desi bak baskasini alrim artik dedi abi alcaksan al senin ihtiyacin.var sezon acildi sizin icin dedim ama ben kizini krese vermeye kiyamiom.daha dedim ama kafama takildi baya dusundum memnundum ordan xaba bslasammi diye kres arastirdim gezdim gordum icime sindi biyer falan 550krese vericem 100de yol param olucakti 650bana kalicakti ev alalim kredisini odemede destek oluum diyordum ama esim tatile gidicez agustosta 20gun sana o yogunlukta izin vermezki nasil gitcez aileler dort gozle tatili bekliyolar zaten senede 2/3 kez gidebiyoz ailemizin yanina calisirsan kimse sana okadar izin veemwz diyor calisma diyor masal kucuk kres icin diyordu bende burda kizlara sordum siz olsaniz napardiniz diye hatta yasemin olsa calisma dogur 2.yi derdi demistim takilmistim sana hakkaten buara onu dusunuom caliscak oluyom erteleyip duruyo esim bari ikinciyi yapayim oda buyusun engelim kalmasin diyorum

Yasemincim hosgeldin canim nasil alistin mi yeni işine evine.

Ayşegül gezerken hep sen geldin aklima acaba nerede oturuyorlar diye düşündüm. Bi de sosyete pazarina gittim falan demistin ya sen onun yerini hangi gun olduğunu falan soracaktım ama ona firsat olmadı zaten

Katre hayirli yolculuklar brra sever ins yolculugu simdilik uyumus ne guzel sevindim.canim doktorun yorumuna ins o sekilde olur hersey temiz olsn yeterki bide o ilaci deneyin bakalim bagisikli artirici hastaliktan koruyucu probiyotik iceren seylee tukettir kefir cok saglikli sifa depisu oncedende soylemistim ben masal 9aylikken basladim ona cok super bisey arastir istersen cileklisini masal severek iciyor marketlerde var bimde bile var hastaliktan koruyormus bagiaiklik guclendirormus haftada 2/3kez icer masal dene istersen

Demetevlerdeydik camim biz uzun kalsaydin gorusurduk am simdi firsatin olmazdi zateninsan ailesine doyamaz ki 3gunde ben sihiyedeki ve batikentteki sosyete pazarina gidiyorum canim onlar ucuz cesit cok :)

Canim kefiri duymustum ama marketlerdekine guvenemiyorum. Ama bi arastirayim mayasini bulabilirsem kendim yapmaya çalışayım en iyisi

ayşegülcüm tercih senin tabi ama ben senin yerinde ve yaşında olsam ikinciyi de doğurup büyütürdüm bu sırada ilki iyice büyümüş olur ikincinin de kreş yaşı gelince işe başlardım yaşın genç çünkü. iş hayatına atılmak için yine vaktın oluo.tabi yine de hayat senin. ama ikinciyi kesin istiosan erteleme derim. ikisi de fırsat varken annelerinin tadını çıkarsınlar.
katre cnm inş sorunsuz bir yolculuğunuz olur. berrama da yeni ilacı şifa olsun inş.
anneme diyemem börek yap diye. kadın zaten uğraşıo çocukla evle yemekle. ben gidince börek yaparım. bide makanma salatası. bi de kek yaptıysam ne ala:) valla o satte ancak bunlar yeni hem doyurucu hem keyifli. kuruyemiş filan da koyarım. yeter sanırım. bu akşamda sarma sarcaktık güya yarın gelcekler diye. şanslarına küssünler:)

Demetevlerdeydik camim biz uzun kalsaydin gorusurduk am simdi firsatin olmazdi zateninsan ailesine doyamaz ki 3gunde ben sihiyedeki ve batikentteki sosyete pazarina gidiyorum canim onlar ucuz cesit cok :)
Evet canim kisa olunca hic kimseyle gorusemedik akrabalara bile gitmedik. dedemlerde demetevlerde canim ama tam olarak hangi mahalle bilmiyorum belki de cok yakindik

MERHAba cnm
öncelikle nice sağlıklı,huzurlu,mutlu,uzun sevdiklerinle birlikte bir ömrün olsun inşallah
hayırlı yolculuklar, inşallah sıkıntısız geçer
berranın durumuna da çok sevindim.bir de o şurubu deneyin bakalım

kızlar bu arada öğlen bi salata yedim çok hoşuma gitti
ayrıca çok da pratik
çiğ ıspanağı doğramışlar/parçalamışlar
üzerine de lor peyniri ufalamışlar ve nar koymuşlar
çok basit ama çok hoş olmuş
yağ/limon/sirke hiç bir şey yoktu
çok da hafif olmuş

Sagol canim benim.

Kizlar dr berrayi cok nazli anneci gördü sanırım bana 2. Cocuk tavsiye etti hahaha:) tek cocuk anneye de cocuga da eziyet diyor afedersiniz anne banyo bile yapamaz dedi:) bi hastam vardi bu cocugu evlendirince gelin sizi kovar diyordum dedi gercekten oyle oldu falan diye anlatti. Dedemin tanidigi olunca sohbet ettik dr la baya

cnm benim nice yıllara sağlıkla sıhhatle inş. valla ikinciyi henüz doğurmadığım için dr haklı mı bilemiycem deeyip görcez he he:) ama annenin hiç bişeye fırsat bulamadığına katılıyorum çünkü bazen zeynep uyusun sonra duşa gireyim diorum bi bakıyorum ben de onunla uyuyakalmışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…