- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.301
Herkes gıtmıs.....aaa nereye kayboldunuz hemen...
Annende varya kolay olur ıns..yok cnm ne marifeti de bşişeyler yapmaya çalışıyorum. ama çok yoruluorum şu ara. allahtan gelecek kişiler kur kaldır bana yardım edecek kişiler. iş yemekleri yapmakta onlar gelmeden gerisi kolay:)
iki gün önce görüşmütüm cnm iiydi çok şükür. çok tatlı niloşum maşallah. ay benim misafirler bu akşamdan geliomuş. beni telaş sardı vallahi napcam bilmem. annem evde ama kadına da ne diyeyim çocuk bakıo zaten. akşam 7 gibi yemeği yiyip çıkacaklarmış. en geç 10 da bizde olurlar. o saatten sonra ne ikram edilir bilemedim hiç. akıl verin kızlar. börek yapayım makarna salatası filan hazırlayayım diyouem ne dersiniz ağır mı olur. yoldan da geliolar illa ki acıkırlar. ay kafam karıştı...Herkes gıtmıs.....
Guldenle haberlestınmı cnm nası gıdıyomus?
Ay bır ıkı resım eklemıs face e cok tatlı nılos hanım:)
Amanın surprız oldumu bu sımdı:)iki gün önce görüşmütüm cnm iiydi çok şükür. çok tatlı niloşum maşallah. ay benim misafirler bu akşamdan geliomuş. beni telaş sardı vallahi napcam bilmem. annem evde ama kadına da ne diyeyim çocuk bakıo zaten. akşam 7 gibi yemeği yiyip çıkacaklarmış. en geç 10 da bizde olurlar. o saatten sonra ne ikram edilir bilemedim hiç. akıl verin kızlar. börek yapayım makarna salatası filan hazırlayayım diyouem ne dersiniz ağır mı olur. yoldan da geliolar illa ki acıkırlar. ay kafam karıştı...
Demetevlerdeydik camim biz uzun kalsaydin gorusurduk am simdi firsatin olmazdi zateninsan ailesine doyamaz ki 3gunde ben sihiyedeki ve batikentteki sosyete pazarina gidiyorum canim onlar ucuz cesit cok :)Yasemincim hosgeldin canim nasil alistin mi yeni işine evine.
Ayşegül gezerken hep sen geldin aklima acaba nerede oturuyorlar diye düşündüm. Bi de sosyete pazarina gittim falan demistin ya sen onun yerini hangi gun olduğunu falan soracaktım ama ona firsat olmadı zaten
Canim kefiri duymustum ama marketlerdekine guvenemiyorum. Ama bi arastirayim mayasini bulabilirsem kendim yapmaya çalışayım en iyisiKatre hayirli yolculuklar brra sever ins yolculugu simdilik uyumus ne guzel sevindim.canim doktorun yorumuna ins o sekilde olur hersey temiz olsn yeterki bide o ilaci deneyin bakalim bagisikli artirici hastaliktan koruyucu probiyotik iceren seylee tukettir kefir cok saglikli sifa depisu oncedende soylemistim ben masal 9aylikken basladim ona cok super bisey arastir istersen cileklisini masal severek iciyor marketlerde var bimde bile var hastaliktan koruyormus bagiaiklik guclendirormus haftada 2/3kez icer masal dene istersen
Evet canim kisa olunca hic kimseyle gorusemedik akrabalara bile gitmedik. dedemlerde demetevlerde canim ama tam olarak hangi mahalle bilmiyorum belki de cok yakindikDemetevlerdeydik camim biz uzun kalsaydin gorusurduk am simdi firsatin olmazdi zateninsan ailesine doyamaz ki 3gunde ben sihiyedeki ve batikentteki sosyete pazarina gidiyorum canim onlar ucuz cesit cok :)
MERHAba cnmSelam kızlar
Kızlar biz ankaradan dönüyoruz şu an. Berrayla kendi basimiza ilk otobüs yolculugumuz. Berranin uyku saati zaten uyuyup kaldi inşallah kolay geçer. 3 gün cok güzel gecti annemler dedemleer hasret giderdik gezdik tozduk:) yetmedi ama iyi geldi.
Bu arada dedemin tanidigi bi dr varmış cok iyi ona goturelim dedi. Onun muayenehanesine gittik. Tahlilleri falan yanimdaydi zaten. Bence hic gerek yok bi yere götürüp cocuga eziyet etmenize dedi. Hersey normal görünüyo hic bisey çıkacağını sanmıyorum dedi. Büyüdükçe azalacaktir hastalıklari dedi. Bağışıklık icin imunol diye bitkisel bi ilac tavsiye etti en az 6 ay kullanin dedi. Bakalim bi de bunu deneyelim diye düşündüm. Onu kulanmaya başladık. Insallah faydasini görürüz.
Bizdwn haberler şimdilik bu kadar. Bu arada bugun benim dogum günüm:)))
Sagol canim benim.MERHAba cnm
öncelikle nice sağlıklı,huzurlu,mutlu,uzun sevdiklerinle birlikte bir ömrün olsun inşallah
hayırlı yolculuklar, inşallah sıkıntısız geçer
berranın durumuna da çok sevindim.bir de o şurubu deneyin bakalım
cnm benim nice yıllara sağlıkla sıhhatle inş. valla ikinciyi henüz doğurmadığım için dr haklı mı bilemiycem deeyip görcez he he:) ama annenin hiç bişeye fırsat bulamadığına katılıyorum çünkü bazen zeynep uyusun sonra duşa gireyim diorum bi bakıyorum ben de onunla uyuyakalmışım :)Kizlar dr berrayi cok nazli anneci gördü sanırım bana 2. Cocuk tavsiye etti hahaha:) tek cocuk anneye de cocuga da eziyet diyor afedersiniz anne banyo bile yapamaz dedi:) bi hastam vardi bu cocugu evlendirince gelin sizi kovar diyordum dedi gercekten oyle oldu falan diye anlatti. Dedemin tanidigi olunca sohbet ettik dr la baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?