- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.321
Aynen canim öyle gerçekten. Artik sizin tecrubelerinizden faydalaniriz biz de:) ücretsiz izinde bizi unutmazsan tabicnm benim nice yıllara sağlıkla sıhhatle inş. valla ikinciyi henüz doğurmadığım için dr haklı mı bilemiycem deeyip görcez he he:) ama annenin hiç bişeye fırsat bulamadığına katılıyorum çünkü bazen zeynep uyusun sonra duşa gireyim diorum bi bakıyorum ben de onunla uyuyakalmışım :)
valla ne yalan söyliyim iki çocukla inş ben kendimi unutmam:) şaka bi yana alışana kadar bocalıycam kesin. sonra bir düzene girer tabi inş. rabbim sağlık sıhhat versin yeter kiAynen canim öyle gerçekten. Artik sizin tecrubelerinizden faydalaniriz biz de:) ücretsiz izinde bizi unutmazsan tabi
bu arada guzel dileklerin icin sagol canim benim
100 km kalmış yolculuk bitesiye uyusa berra ne iyi olur:)
Inşallah girer canim Rabbim onunda bi kolaylığıni verir mutlaka. Bu arada berra hanim acti gözünü. Bu kadara şükür nnapiyim artıkvalla ne yalan söyliyim iki çocukla inş ben kendimi unutmam:) şaka bi yana alışana kadar bocalıycam kesin. sonra bir düzene girer tabi inş. rabbim sağlık sıhhat versin yeter ki
hahaha bak dr tavsiyesi deyip eşini ikna et o zamanKizlar dr berrayi cok nazli anneci gördü sanırım bana 2. Cocuk tavsiye etti hahaha:) tek cocuk anneye de cocuga da eziyet diyor afedersiniz anne banyo bile yapamaz dedi:) bi hastam vardi bu cocugu evlendirince gelin sizi kovar diyordum dedi gercekten oyle oldu falan diye anlatti. Dedemin tanidigi olunca sohbet ettik dr la baya
valla ben de öyleyimcnm benim nice yıllara sağlıkla sıhhatle inş. valla ikinciyi henüz doğurmadığım için dr haklı mı bilemiycem deeyip görcez he he:) ama annenin hiç bişeye fırsat bulamadığına katılıyorum çünkü bazen zeynep uyusun sonra duşa gireyim diorum bi bakıyorum ben de onunla uyuyakalmışım :)
100 km kalmış yolculuk bitesiye uyusa berra ne iyi olur:)
cnm sen milletin demesine ne bakıyorsun,önemli olan çocuğun hazır olmasıMerhaba kizlar nasilsiniz ne var ne yok viz iyiyiz sukur
Kizlar aranizda wc egitimine baslayan varmi ben merdivenli lazimlik aldim efeye baslamak istiyorum milletin aaa hala bezmi takili laflarina sinir oldum iyice nasil nerden baslayacagim hic bilmiyorum
Beni canim benim durdugum koyde kindergarten var ama efe 3 yasini dolduramadigi icin almiyorlar maalesef ama vurdan tasinirsak eger krabbelstuhl var oraya muhakkak yollacagim cunku auan hep turkce konusuyor almanca ogrenmesi icin bence cok onemli ben olsam yollarim
5.5 ta cok gec canim ya zaten ikinci gelene kadar mecbur ogretmem lazim ama gozumde buyuyor korkuyorum sahsenhahaha bak dr tavsiyesi deyip eşini ikna et o zaman
valla ben de öyleyim
babası varken bile beni bırakmıyor
inşallah uyur cnm
cnm sen milletin demesine ne bakıyorsun,önemli olan çocuğun hazır olması
benim erkek kardeşim 5,5 yaşında bıraktı bezi düşün yani
Zaten mecbur ogretmem lazim isi birakinca hemen baslamak istiyorum yoksa zor olur senin ve benim icinayyy fundaaa 5,5 yaş mııı kız bezi nerden buldunuz ha ha o boyda:) ama bırakmayınca da borakmıo demek ki. benim kızda da pek ışık yok dilekcim millete bakma boşver.
cnm bizde kabızlık sıkıntısı var hemen hortlayan. o nedenle bir denememiz başarısız oldu 4 günün sonunda pes ettik. bir süre daha bekliycem belki nisan gibi filan tekrar denerim...Zaten mecbur ogretmem lazim isi birakinca hemen baslamak istiyorum yoksa zor olur senin ve benim icin
Haklisin canim siz kabizlik sorunu cektiniz ama ben baslamam lazim hazirmiyiz onuda bilmiyorumki bakalimcnm bizde kabızlık sıkıntısı var hemen hortlayan. o nedenle bir denememiz başarısız oldu 4 günün sonunda pes ettik. bir süre daha bekliycem belki nisan gibi filan tekrar denerim...
Canlarr sarjm bitti hastanedeyken de.kuafore falan gittim hazr izinliyken.bir hafta önden gidiyo hersey yolunda gozukuyo dedi dr.uvlu test icin kan verdim sonuclar haftaya cikicak.meryemi kresten aldim yine burnu akmaya başladı pofff bırakmayacak yakamizi sanrim bu hastalıklar.
Bez işi bizim de vaktimiz geldi sanirum da nasil yapsam ne zaman yapsam bilemedim.izin almam sart ama onada kesin laf edeckler zaten yazdan sonra yoksun vs vs biktim valla
Yasemin cok bisey yapma cnm bence dedgin gibi o saatte fazla bisey yenmez zatezaten.
Ayşegül ikinciyi yap tatlim sen yasemnib dedgi gibi daha yasin genc is hayati için vaktin vvar.dogur ikinciyi büyüt yoluna devam et:)
Katre iyi yolculuklar cnm cok mu yolun. Berrack geri uyusun insallh.
Dilkcm naber nasilsnn
Gozun aydin canim ancak gordum oglun oluyormus ne guzel bebde ogrensem bi artikGunaydinnn. .oglus geliyooo
Iyi haftasonlari canimherkese ii haftasonları kzlar...öpüldünüz
Insallah canim hemen atlatiriz ogrenirlerSibelcim cok yolumuz yok girmek uzereyiz canim az kaldı.
Dilekcim ben mayista denemeyi dusunuyorum tuvalet isini inşallah basarili oluruz.
Kizlar artık pazartrsi herkes döner sahalara diye dusdüşünüyorum. evde isler beni bekler Öpüyorum hepinizi
hahaha valla babamlar primanın en büyük boyunu alıyorduayyy fundaaa 5,5 yaş mııı kız bezi nerden buldunuz ha ha o boyda:) ama bırakmayınca da borakmıo demek ki. benim kızda da pek ışık yok dilekcim millete bakma boşver.
cnm çok geç ama kendini o zaman hazır hissetti5.5 ta cok gec canim ya zaten ikinci gelene kadar mecbur ogretmem lazim ama gozumde buyuyor korkuyorum sahsen
sana da cnmherkese ii haftasonları kzlar...öpüldünüz
inşallah cnmSibelcim cok yolumuz yok girmek uzereyiz canim az kaldı.
Dilekcim ben mayista denemeyi dusunuyorum tuvalet isini inşallah basarili oluruz.
Kizlar artık pazartrsi herkes döner sahalara diye dusdüşünüyorum. evde isler beni bekler Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?