2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haklisin canim siz kabizlik sorunu cektiniz ama ben baslamam lazim hazirmiyiz onuda bilmiyorumki bakalim

Iyiyim canim sen nasilsin prenses hasta olmus gecmis olsun kuzucuga cinsiyet belli oldumu cnm
Saol cnm krese gidiyo ya iki gun iyi bir hafta hasta bklim alisack inşallah. Cinsiyet bugun belli oldu paşa geliyo hayrlisiyla..senin haftaya miydi kontrolun

Yasemn ii tatiller ccnm.misafrlerle kolay gelsn sana

Telefonda soyledim ciglik atti resmn.hemen cikolata dagtmis:))cok mutlu ama bu üzüyor beni biraz.kiz erkek bu kadar ayrm yapmasini sevmedim.kizimda boyle davranmamisti hic
hımmm bu kötü işte
veladın da hayırlısını versin allah
babamın kuzeninin birinini 5 kızı, birinin de 2 oğlu bir kızı var
inan 5 kızı olan çok mutlu çünkü kızları herşeylerine koşuyor
2 oğlu olan ise borç içinde yüzüyor çünkü çocukları hayırsız adamın elini avcunu yediler

eşim defneye hamileyken kız olmasını çok istemişti.inşallah eşin bebiş doğunca ayrım yapmaz

Ii geceler kizlarr...meryem yine hasta ya ne oldgunu da bilmiyorum sabhtan beri yatiyo hic bisey yemedi hic konusmuyo oylece yatiyo bu halde nasil krese birakcagim; ((

Bnm de elim bilegim cok agriyo..ppoff pofff

Ii geceler kizlarr...meryem yine hasta ya ne oldgunu da bilmiyorum sabhtan beri yatiyo hic bisey yemedi hic konusmuyo oylece yatiyo bu halde nasil krese birakcagim; ((

Iyı geceler cnm ya gecmıs olsun nesı varkı kuzunun
Ay cok zor ya ısten ızın alma ımkanıda yok demıstın Allah yardımcın olsun cnm boyle zamanda gurbette olmak ıstemıyo ıste ınsan

herkese kocaman günaydın kızlar umarım herkez iyidir şimdi bir geçmiş yapıp geliyoerum.
sibel ama bu sayfada okudum bebiş erkekmiş bu sene erkek senesimi neee:
bakalım dileğinki ne olacak merakla beklioruz.
eşin inş ayrım yapmaz gerçekten tamam 1 kız 1 erkek olması çkok güzel ama tabi ayrım olmadan.
bu arada meryemciğe çok geçmiş olsun inş sagbah daha iyidir yanlız bu ara yine bir salgın varmış aman dikkat..

ooo güldenim gelmiş hoşgelmişşşş... nasıl geçti tatlım tatil... özlendin vallahi. niloşum napıo. bugün zor geçer ikiniz içindeeee...
sibelcim çok geçmiş olsun cnm. rabbim şifa versin. geçmiş yapmadım bakayım bi hemen

buarada malum haftasonu misafirlerim vardı. çok eğlenceli geçti. dün akşam üzeri 4 te de yolcu ettik. sağolsun kuzenler gitmeden evi silip süpürüp gitttiler he he:) ne kadar yapmayın desemde teyzem bırakmadı. yapsınlar elleme diye ha ha işime de geldi:) bana da onlar gittikten sonra nevresim yıkamak kaldı o bile yordu valla annem olmasına rağmen. çok çabuk yoruluyorum yahu

günaydın kızlar güldenim hoşgeldin
sibel hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına inşallah
yasmin nasıl geçti misafirler
fundacım durum nedir bu hafta da varmı sabit olmayan iş
beni hayırlı olsun yeni yarışman
takipteyim :)
tüm kızlar öptüm sizi
cuma akşamı yeğenime mc quen li pasta yaptım araba kurabiye yaptım cumartesi akşamı doğum günü yaptım süpriz olarak çok sevindi cumartesi saabahı fizik tedaviye gittik geldik evi toparladım çamaşır yıkadım ütü yaptım anneme geçtim orada börek falan yaptık akşam doğum günü kutladık pazar günü de kalktık pazara yakışır bir kahvaltı hazırladık eşimle oradan sonra bi temizliğe başladım akşam 6 ya kadar dip köşe temizliğimi yaptım bi tek mutfak dolabı ile cam balkon kaldı silinmedik onlarıda hafta sonu tyekrar yaparım erdem bey hasta ateşi düştü ama şimdi kuru göğüsten öksürük başladı ya bu öğleden sonra yada yarın doktora götürecem bakalım ne diyecek bizden haberler böyle

hay maşallah betül yaaa o arabayı oraya nasıl koydun anacım yaa maşallah vallahi. erdemime de çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş. bizde hasta olmazsak iidir. haftasonu soğuktu ama biz iki günde dışardaydık malum misafiri gezdirmek gerek. üşütmemişizdir kuzumu inş.

Teşekkür ederim yaseminim alıştım artık tadıda süper oluyo artık siparişe son ben kendim evde yapıcam oğlumada :) gönül rahatlığıyla yediriyorum en azından içinde ne olduğunu biliyorum

geçmiş olsun cnm nesi var acaba

oooo beni canım sen baya alıştın yemek topiğine

günaydın cnm
hoş geldin
günaydın cnm
oh ne güzel evi de temizleyip gitmişler

geçmiş olsun canım
maşallah hamarat hatun
valla cnm henüz bi haber yok bekliyorum
benden başka bikaç kişi daha sabit içn başvurmuş bakalım ne olacak sonuç

süperler ya

günaydın kızlar
haftasonu evdeydik defneyle
dün akşam defne ateşlendi ve sabaha kadar da sürekli ateşliydi.hiç uyumadım, nasıl çalışacağım bilmiyorum
şimdi dr a götürdü kv
bakalım dr ne diyecek
halbuki çok güzeldi,keyfi yerindeydi

Fatmacım güle güle kullan telefonunu,
Benicim çok geçmiş olsun cnm inşbeyzacık şimdi iyidir.
Kumlada güle güle oynasın kuzucuklar.,
Betül nasıl geçti senin tatil cnm paşa nasıl?,
Bu arada tebrik ederim benicim ama bence 1. Olmalıyfdı o kurabiye yapan biri olarak söylğüyorum bunuuuu:
Benicim kumları kesinlikle bir bezz yay birde derin büyük bir tepsi öyle birlikte oynayın nilde yalnız bırakırsam dağatıyo ama birlikte oynarsa sorunyok gerçekten sitres atılıyo.
Katre inş güzel geçmiştir tatil döndöndünüzmü cnm.
Helininm çok geçmiş olsun cnm allahım dermansız dert vermesin .
Hayırlısı bakalım.
Hadi bakalım güzel haberler anlıyorum zordur mutlaka hale 2. Çocukla çok daha zor Allah yardımcın olsun.
Fundamya şu sizin sabit işi olsun inşte kuzumda kurtulsun kavuşsun annesine..
Sibelim ay kafam karıştı allahım yardımcınız olsun cnmmm:
Yasemininm hoş geldin cnm zeynebimin uykusuna çok sevindim maalesef nil hala ben olsamda olmasamda çok sık uyanıyo ..
Yaseminim hakkınızda hayırlısı olsun ama aynen borç ödemek gerçekten zor Allah hayırlısını versin tabi borç olmadan mal sahibi olunmuyor ama hem 2 çocuk hemde borç zor gerçekten.
Benicim bende evdeyken bakayım dedim ama yok henüz hazır değiliz tamam söylüyecem diyo anne bana top havuzu alıcak ben çişimi söyleyince diyo bazen yırtıyo ortalığı tuvalete yapıcamdiye bezini çıkarıyoruz yapıyo ama normalde maalesef henüz yok..
Ayşegül bencede başla sende hazır evdeyken çıkar 2. Aradan kafan rahat olsun birdaha sonra çalışrısın..
Ayyy benicim beni sorduğun için mutlu oldum cnm.
Ayrıca niloş için yaptığığınız yorumlar içinde sağolun..
Katrem doğun günün kutlu olsun.
İminoli biz kullanmıştık pek faydasını gördünmü dersen maalesef görmedim cnm..
İnş siz görürsünüz.
Dilekçim sırf insanlar öyle diyordiye başlama efe hazırsa başla sen onun sinyellerini alırsın zaten.
İnsanlar için çocuğun psikolojisini bozmaya gerek yok cnm tabi karar senin..
Yaseminim tatil güzel olmazmı kuzumla çok güzel bir hafta geçirdik .
Sen söyle bakim zeynebim ömerim nasıl?
Bu arada ne yaptın misafirlerine..
Betülüm günaydın çok geçmiş olsun paşama
Ay betüllll iyice hamarat oldun sende yahu.
Fundammmm çok geçmiş olsun cnm.
İnş kötü bir şey yoktur defnemde ay bu hastalıklar nedirya .
Betül nasıl yapıyosun ayrıntılı yazsana bi ara yani ben yapamam ama bakayım beklimde ..denerim..
Bu arada uzun bir geçmişti güzel geldi ..
Okudukça yazdım bende budefa karışmasın diye. Unuttuğum olmasın diye he he he.

valla bize de öğret betülüm yaa nasıl oluo o resim işii...
çok geçmiş olsun fundacım çocukların bir anı bir anını tutumuo malesef...

kızlar defnenin boğazı kötüymüş
dr antibiyotik ve burun spreyi vermiş
tab,i ateşdüşürücüyü söylememe bile gerek yok
bu arada ibufen/pedifen ve dolven aynıydı değil mi?

sağolun kızlar aynen ya
bir anda ateşlendi,ne olduğunu bile anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…