- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.341
Saol cnm krese gidiyo ya iki gun iyi bir hafta hasta bklim alisack inşallah. Cinsiyet bugun belli oldu paşa geliyo hayrlisiyla..senin haftaya miydi kontrolunHaklisin canim siz kabizlik sorunu cektiniz ama ben baslamam lazim hazirmiyiz onuda bilmiyorumki bakalim
Iyiyim canim sen nasilsin prenses hasta olmus gecmis olsun kuzucuga cinsiyet belli oldumu cnm
Telefonda soyledim ciglik atti resmn.hemen cikolata dagtmis:))cok mutlu ama bu üzüyor beni biraz.kiz erkek bu kadar ayrm yapmasini sevmedim.kizimda boyle davranmamisti hicsibel eşin bebişin erkek olacağını duyunca ne yaptı?
hımmm bu kötü işteTelefonda soyledim ciglik atti resmn.hemen cikolata dagtmis:))cok mutlu ama bu üzüyor beni biraz.kiz erkek bu kadar ayrm yapmasini sevmedim.kizimda boyle davranmamisti hic
Iyı geceler cnm ya gecmıs olsun nesı varkı kuzununIi geceler kizlarr...meryem yine hasta ya ne oldgunu da bilmiyorum sabhtan beri yatiyo hic bisey yemedi hic konusmuyo oylece yatiyo bu halde nasil krese birakcagim; ((
Bnm de elim bilegim cok agriyo..ppoff pofff
geçmiş olsun cnm nesi var acabaIi geceler kizlarr...meryem yine hasta ya ne oldgunu da bilmiyorum sabhtan beri yatiyo hic bisey yemedi hic konusmuyo oylece yatiyo bu halde nasil krese birakcagim; ((
Bnm de elim bilegim cok agriyo..ppoff pofff
oooo beni canım sen baya alıştın yemek topiğineKızlar benı ararsanız yemek topıgındeyım
Yaptıgım mezelere bı bakıverın heleyarısmaya katıldım yıne
Evde yaptıklarımı cekıp cekıp yarısmadayım artık
yalnız en zor kısmı foto cekmek
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Hadı bana ıyı uykular
Sabahcılar gunaydınlar sıze sımdıden
herkese kocaman günaydın kızlar umarım herkez iyidir şimdi bir geçmiş yapıp geliyoerum.
sibel ama bu sayfada okudum bebiş erkekmiş bu sene erkek senesimi neee:
bakalım dileğinki ne olacak merakla beklioruz.
eşin inş ayrım yapmaz gerçekten tamam 1 kız 1 erkek olması çkok güzel ama tabi ayrım olmadan.
bu arada meryemciğe çok geçmiş olsun inş sagbah daha iyidir yanlız bu ara yine bir salgın varmış aman dikkat..
günaydın cnmbuarada malum haftasonu misafirlerim vardı. çok eğlenceli geçti. dün akşam üzeri 4 te de yolcu ettik. sağolsun kuzenler gitmeden evi silip süpürüp gitttiler he he:) ne kadar yapmayın desemde teyzem bırakmadı. yapsınlar elleme diye ha ha işime de geldi:) bana da onlar gittikten sonra nevresim yıkamak kaldı o bile yordu valla annem olmasına rağmen. çok çabuk yoruluyorum yahu
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar güldenim hoşgeldin
sibel hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına inşallah
yasmin nasıl geçti misafirler
fundacım durum nedir bu hafta da varmı sabit olmayan iş
beni hayırlı olsun yeni yarışman
takipteyim :)
tüm kızlar öptüm sizi
cuma akşamı yeğenime mc quen li pasta yaptım araba kurabiye yaptım cumartesi akşamı doğum günü yaptım süpriz olarak çok sevindi cumartesi saabahı fizik tedaviye gittik geldik evi toparladım çamaşır yıkadım ütü yaptım anneme geçtim orada börek falan yaptık akşam doğum günü kutladık pazar günü de kalktık pazara yakışır bir kahvaltı hazırladık eşimle oradan sonra bi temizliğe başladım akşam 6 ya kadar dip köşe temizliğimi yaptım bi tek mutfak dolabı ile cam balkon kaldı silinmedik onlarıda hafta sonu tyekrar yaparım erdem bey hasta ateşi düştü ama şimdi kuru göğüsten öksürük başladı ya bu öğleden sonra yada yarın doktora götürecem bakalım ne diyecek bizden haberler böyle
süperler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?