- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.441
Canim 11 bin birsey degilmis bitmus nerdeyse borcunuzEvi aldik yaseminim bklimaagustostan sonra rahatiz 11000lira kaliyo ödeme .onu da hallederz insallh da planlarımz uyarsa tabii bklim cnm kısmet. Ya anlatmistim mslesrf esimin borsa ve foreks duskunlugu var yaklask 550bin kaybetti daha eylul ayinda.tum parayi cektrdim birakti ama iki uc aydr tekrar basladi azcik azcik oynamaya korktum yine elimizdekini kaybdeck diye onumyze de bu firsat cikmisken kacrmk ististemedm.ben zorladım zaten...bbklim hayrlisi rabbim uardm eder insllh.en kötü arabayi faln kuculturuz zaten kullnmiyoruz hic.
Cok gecmis olsun canim benim ilac kullanmaya basladi tez zamanda toparlar kuzumgünaydın kızlar
ben yine sabahladım
dün akşam kuzum gittiğimde ağlıyordu
kv güç bela antibiyotik içirmiş
ateş düşürücüyü içirememiş
burun spreyini sıkamamış
hemen kuzum sarıldı
şurubunu içirip spreyi sıktım
biraz yemek yedi
dün gece kvlerde kaldık
gece ateşlendi sonra şurup içirdikten 1 saat sonra düşmeye başladı
sonra da uykusu kaçtı
sabah 6 da tekrar ateşlendi
şurup içti,antibiyotik içti,spreyini sıktım
ben çıkarken çok ağladı
ikna edemedim bi türlü
işe de geç kaldım
geldim şekerimm he heh e anlat bakalım kuzum napıyoooooofundacım çok geçmiş olsun cnm yaa çabucak atlatır kuzum inş. hastayken bırakıp işe gelmek çok zor
sibelcim en ii siz bilirsiniz tabi ama nacizane ben fikrimi söyledim. gerçi sizin borç kalmıomuş sıkıntı yok. valla biz şimdi ev alsak borcu 10 seneye ancak biter he he:)
güldenim çok bi geçmiş yok kaybolma bi yerlere
Günaydın cnmgünaydın kızlar ay yetiştirmem gereken bir liste vardı oyüzden giremedim sabah bitti şimdi şğükür.
yaseminim nasılsın şimdi bakalım geçmiş varmı geliyorum.
fundam kıyamam kuzumaya kvye söylesen fitil versin şurup veremiyosa bak bu iş tehlikeli bizim için biliyosun korkuyorum ben defnem adına.
cnm türev piyasaları bilmeden insanlar giriyor ve malesef ciddi paralar kaybediyorlarEvi aldik yaseminim bklimaagustostan sonra rahatiz 11000lira kaliyo ödeme .onu da hallederz insallh da planlarımz uyarsa tabii bklim cnm kısmet. Ya anlatmistim mslesrf esimin borsa ve foreks duskunlugu var yaklask 550bin kaybetti daha eylul ayinda.tum parayi cektrdim birakti ama iki uc aydr tekrar basladi azcik azcik oynamaya korktum yine elimizdekini kaybdeck diye onumyze de bu firsat cikmisken kacrmk ististemedm.ben zorladım zaten...bbklim hayrlisi rabbim uardm eder insllh.en kötü arabayi faln kuculturuz zaten kullnmiyoruz hic.
şükür mü desem ne desem bilemedimMeryrm klasik hastalgna döndü sukur öksürük burun akintisi:) ben gribim basim ağrıdı sabaha kadar şimdide butnm akiyo..pasanin harektlerini hissedyorum yani bemce bebek)aama eminde olamıyorum bazen
cnm emin ol insanlar zenginleştikçe pintileşiyor50 bin olacakti:)550 olmusoo kadar patam olsa eevindemden disati cikmazdm herhalde:)
sağol cnm benimfundacım çok geçmiş olsun cnm yaa çabucak atlatır kuzum inş. hastayken bırakıp işe gelmek çok zor
sibelcim en ii siz bilirsiniz tabi ama nacizane ben fikrimi söyledim. gerçi sizin borç kalmıomuş sıkıntı yok. valla biz şimdi ev alsak borcu 10 seneye ancak biter he he:)
güldenim çok bi geçmiş yok kaybolma bi yerlere
günaydın cnmHerkeze gunaydin canlar
sağol cnm benimCok gecmis olsun canim benim ilac kullanmaya basladi tez zamanda toparlar kuzum
Guldrn dogru soyluyor canim fitil kurtaticu
zaten hasta olmasından değil ateşten korkuyorumohhh ohh hoşgeldin songülüm ne haber bakalım.
bende son 2 oldu hep 39 ları görüyorum çok kötü oluyorum ama bizim dr diyo evet korkuyoruz ama başka türlüde vicut direnç kazanmıyacak biraz savaşması lazım diyo ama korkuyorum ben tabi.
fitili nilde sevmiyo ama en etkili yöntem..
Haha sirma valla iyiyim canim cok sukur karli bir gune uyandik bugunha ha günaydın songülüm bi an bana da kal gelmişti ne yalan söylim:) nasılsın bakalım ...
güldenim paşa içerde horon tepio bugün. sabah iki tane hurma yedim ondan mıdır bilemedim:) haftaya dr ye gitcem ama kafam çk karışık nereye gitsem hangi dr ye gitsem bilemeiyorum puffff
cnm hurma doğumu kolaylaştırıyoryasemin kız bak hurma çok iyiama fazlası zarar bu aylarda unutma şekerimmm:aman diyeyimmmm:
Hasta degil dimi dimiohhh ohh hoşgeldin songülüm ne haber bakalım.
bende son 2 oldu hep 39 ları görüyorum çok kötü oluyorum ama bizim dr diyo evet korkuyoruz ama başka türlüde vicut direnç kazanmıyacak biraz savaşması lazım diyo ama korkuyorum ben tabi.
fitili nilde sevmiyo ama en etkili yöntem..
Ay valla zor is fiyat olayinuda abarrmaya gerek yok tabi sen yakininda olab bir hastane dusun kendin dene bakalim bir malum herkesin memnun olma kriteri farkli kontrol zamani ne zamanyok güldenim biliyorum da burda arkadaş umreden gelmişti o dağıttı. son aylarda yemek ii gelio doğuma da benim doğum sezaryen olcak ya pek anlamaı yok malum. ama çok faydalı o ayrı.
fundacım hep tek sayı dikkat ederim aslında ama bu sefer kaçtı gözümden:)
songülüm var bi kaç tane tavsiye edilen ama işte kafam karıştı . kendi dr min tavsiye ettiği var iki tane dr ama ikiside samsunun en pahalı hastanesinde yani normal doğumu 3-4 bin civarı. o nedenle biraz tereddütlüyüm. gerçi kendim arayıp gçrüşmedim ama ücretsiz filan da düşündüğüm için fazla savurmamak lazım.a yrıca hasatane bize çoook uzak... iki tane daha var tavsiye edilen bakalım onlardan biri olcak sanırım. ama hangisi. bi tane de çok ii bi hastane var eşim oraya bi bak istersen dedi şartları çok ii olan bi hastane fiyatlarda çok uçuk değil. ama orda da çocuk bölümü yok ne iş anlamadım. arayıp sorcam şimdi yenidoğan ünitesi yok mu diye. öyle bir hastanede nasıl yok anlamadım açıkçası.
Ay telde sıkıntı varCanim 11 bin birsey degilmis bitmus nerdeyse borcunuz
550 bini gorunce banada kal gelmisti ama 50 bin mis
cnm umreden gelen arkadaştan 1 tane daha isteyok güldenim biliyorum da burda arkadaş umreden gelmişti o dağıttı. son aylarda yemek ii gelio doğuma da benim doğum sezaryen olcak ya pek anlamaı yok malum. ama çok faydalı o ayrı.
fundacım hep tek sayı dikkat ederim aslında ama bu sefer kaçtı gözümden:)
songülüm var bi kaç tane tavsiye edilen ama işte kafam karıştı . kendi dr min tavsiye ettiği var iki tane dr ama ikiside samsunun en pahalı hastanesinde yani normal doğumu 3-4 bin civarı. o nedenle biraz tereddütlüyüm. gerçi kendim arayıp gçrüşmedim ama ücretsiz filan da düşündüğüm için fazla savurmamak lazım.a yrıca hasatane bize çoook uzak... iki tane daha var tavsiye edilen bakalım onlardan biri olcak sanırım. ama hangisi. bi tane de çok ii bi hastane var eşim oraya bi bak istersen dedi şartları çok ii olan bi hastane fiyatlarda çok uçuk değil. ama orda da çocuk bölümü yok ne iş anlamadım. arayıp sorcam şimdi yenidoğan ünitesi yok mu diye. öyle bir hastanede nasıl yok anlamadım açıkçası.
iyi gezmeler cnm öpüldünKuzlar sarj 1 sarja takayim ben kacar bugun arkadasa gidicez haberinuz olsun
Benucum bu arada 4.hayirli olsun sn gonlumuzun 1.si olsanda 4.lukte cok iyi bence
cnm bu kadar düşünmeAy telde sıkıntı varagustostan sonra aylik 1000 lira odememiz var 4yil...izin hkkim yok zaten en fazla bir yil ucretsz kullanabiluyorum o yuzden şu yasa çıkarsa pek bi degisiklik olmuycak gibi bizde bklm ya bilmiyorum günü yasamk istyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?