2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim 11 bin birsey degilmis bitmus nerdeyse borcunuz
550 bini gorunce banada kal gelmisti ama 50 bin mis

Cok gecmis olsun canim benim ilac kullanmaya basladi tez zamanda toparlar kuzum
Guldrn dogru soyluyor canim fitil kurtaticu

geldim şekerimm he heh e anlat bakalım kuzum napıyoooooo

Günaydın cnm
biraz önce aradım zorla içirmiş
defne fitilden nefret ediyor ama yapacak bişey yok,mecbur kalınca verecek
aynen cnm çok tehlikeli.defnenin ateşi 39 ları gördükçe öldüm öldüm dirildim

cnm türev piyasaları bilmeden insanlar giriyor ve malesef ciddi paralar kaybediyorlar
eğer eşin o piyasalarda yatırım yapacaksa kendine çok iyi bi danışman ve dealer bulması şart
eşim de ben de finans sektöründe olduğumuz halde uzak duruyoruz.para kolay kazanılmıyor

Meryrm klasik hastalgna döndü sukur öksürük burun akintisi:) ben gribim basim ağrıdı sabaha kadar şimdide butnm akiyo..pasanin harektlerini hissedyorum yani bemce bebek)aama eminde olamıyorum bazen
şükür mü desem ne desem bilemedim
50 bin olacakti:)550 olmusoo kadar patam olsa eevindemden disati cikmazdm herhalde:)
cnm emin ol insanlar zenginleştikçe pintileşiyor

ha ha günaydın songülüm bi an bana da kal gelmişti ne yalan söylim:) nasılsın bakalım ...
güldenim paşa içerde horon tepio bugün. sabah iki tane hurma yedim ondan mıdır bilemedim:) haftaya dr ye gitcem ama kafam çk karışık nereye gitsem hangi dr ye gitsem bilemeiyorum puffff

sağol cnm benim
aynen çok zor, bir de üstüne bana yapışıp gitme diye ağlaması beni bitirdi resmen

Herkeze gunaydin canlar
günaydın cnm

Cok gecmis olsun canim benim ilac kullanmaya basladi tez zamanda toparlar kuzum
Guldrn dogru soyluyor canim fitil kurtaticu
sağol cnm benim
inşallah çabucak toparlar, fitil bence de kurtarıcı
zaten kv ye söyledim şurubu içiremezsen fitil koy diye
10 da içirmesi gerekeni zorla içirmiş bakalım sonra ne yapacağız

ohhh ohh hoşgeldin songülüm ne haber bakalım.
bende son 2 oldu hep 39 ları görüyorum çok kötü oluyorum ama bizim dr diyo evet korkuyoruz ama başka türlüde vicut direnç kazanmıyacak biraz savaşması lazım diyo ama korkuyorum ben tabi.
fitili nilde sevmiyo ama en etkili yöntem..

zaten hasta olmasından değil ateşten korkuyorum
ama çok şükür o ateşe rağmen kuzum benimle oynamaya çalışıyor
bir de ateşi o kadar inatçı ki
sabah 39 derecede calpol şurup verdim
2 saat sonra ancak 38,3 e düştü

Haha sirma valla iyiyim canim cok sukur karli bir gune uyandik bugun
Ay dr olayi cok zor ya varki tevsiye edilen bir dr

yasemin kız bak hurma çok iyiama fazlası zarar bu aylarda unutma şekerimmm:aman diyeyimmmm:
cnm hurma doğumu kolaylaştırıyor
şahsen ben çok faydasını gördüm
günde 1 tane hurmayı her gördüğüm hamileye öneriyorum
bir de yasemin cnm benim bildiği hurmayı tek sayıda yemek gerekiyor

Hasta degil dimi dimi

yok güldenim biliyorum da burda arkadaş umreden gelmişti o dağıttı. son aylarda yemek ii gelio doğuma da benim doğum sezaryen olcak ya pek anlamaı yok malum. ama çok faydalı o ayrı.
fundacım hep tek sayı dikkat ederim aslında ama bu sefer kaçtı gözümden:)
songülüm var bi kaç tane tavsiye edilen ama işte kafam karıştı . kendi dr min tavsiye ettiği var iki tane dr ama ikiside samsunun en pahalı hastanesinde yani normal doğumu 3-4 bin civarı. o nedenle biraz tereddütlüyüm. gerçi kendim arayıp gçrüşmedim ama ücretsiz filan da düşündüğüm için fazla savurmamak lazım.a yrıca hasatane bize çoook uzak... iki tane daha var tavsiye edilen bakalım onlardan biri olcak sanırım. ama hangisi. bi tane de çok ii bi hastane var eşim oraya bi bak istersen dedi şartları çok ii olan bi hastane fiyatlarda çok uçuk değil. ama orda da çocuk bölümü yok ne iş anlamadım. arayıp sorcam şimdi yenidoğan ünitesi yok mu diye. öyle bir hastanede nasıl yok anlamadım açıkçası.

Ay valla zor is fiyat olayinuda abarrmaya gerek yok tabi sen yakininda olab bir hastane dusun kendin dene bakalim bir malum herkesin memnun olma kriteri farkli kontrol zamani ne zaman

Kuzlar sarj 1 sarja takayim ben kacar bugun arkadasa gidicez haberinuz olsun

Benucum bu arada 4.hayirli olsun sn gonlumuzun 1.si olsanda 4.lukte cok iyi bence

songülüm 16 sında gitmiştim en son. sanırım yine 16 sında filan gitcem. yani haftaya ya ptesi ya da salı. bi n evvel gelsin de gideyim merak içindeyim..gez bakalım bayan gezgin:)

Canim 11 bin birsey degilmis bitmus nerdeyse borcunuz
550 bini gorunce banada kal gelmisti ama 50 bin mis
Ay telde sıkıntı varagustostan sonra aylik 1000 lira odememiz var 4yil...izin hkkim yok zaten en fazla bir yil ucretsz kullanabiluyorum o yuzden şu yasa çıkarsa pek bi degisiklik olmuycak gibi bizde bklm ya bilmiyorum günü yasamk istyorm

cnm umreden gelen arkadaştan 1 tane daha iste
nasıl olsa sen hamilesin ne olacak
buarada ben hurmayı çok severim,defne de çok seviyor
cnm en iyisi kendin gidip deneyeceksin dr ları

Kuzlar sarj 1 sarja takayim ben kacar bugun arkadasa gidicez haberinuz olsun

Benucum bu arada 4.hayirli olsun sn gonlumuzun 1.si olsanda 4.lukte cok iyi bence
iyi gezmeler cnm öpüldün
kendini özletme

cnm bu kadar düşünme
hayırlısı de, allah bir şekilde yoluna koyar
bak sen stres yaptıkça bebek de etkilenir

ha haha bende normal olmuyacağını bildiğimden söyledim zaten şekerim ha haha ama gerçekten hurma çok sağlıklı doğunca bebeğin ağzına deydirmekte iyimiş derler birde zemzem suyu deydirmek.
songülüm nil iyi şükür. aman diyimde salgınvarmış bu ara inş etkilenmeyiz pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…