2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ne sinavi icin canim

sağol fundacım zor hem çalışıp hem ders çalışmak ama içinde kalmasın dedim. ben engel olmak istemedim. olursa olur olmazsa canı sağolsun

valla cnm açıkcası ben o yasadan hiç bişey beklemiyorum. ben zeynebe hamileykende ne yasalar çıkıordu. ama bu işler zor işler. o kadar kolay değil söylenenleri gerçeğe dönüştürmek hem bütçe işi hem karşı tarafta işverenler var falan filan. ama inş olur tabi o da ayrı

Ay benimde canim acaip sıkkim alt kattaki komsumuz beyefendi gunduz uyur gece calisiyormus gundus coxuklar ses yapmucakmis
Esim her an dalabilir
yine mi o adam ya?
manyak herif bi arada süpürgeye takmıştı
e zaten çocuklar okula başlıyor azcık sıksın dişini
tamam uykusuzluk zor ama siz de evde davul çalıp gezmiyorsunuz

Sagol cnim benim hosgordum
Bol bol su canim keciboybuzu ozu kullaniyorsun zaten degikmi
evet cnm kullanıyoruz
defne zaten bol su içiyor ama bi türlü atamadık

sağol fundacım zor hem çalışıp hem ders çalışmak ama içinde kalmasın dedim. ben engel olmak istemedim. olursa olur olmazsa canı sağolsun
cnm denesin sonuçta kaybedecek bişeyi yok
olursa ne ala ama hiç olmazsa neden yapmadım demeyecek

SONGÜLÜM HOŞGELDİN CNM AYYY HİÇ GÖRÜŞEMEZ OLDUKYA HE EH HE:
SİBEL SEVİNDİM YEMESİNE MERYEMCİĞİN CNM ARTIK YAPACAK BİRŞEY YOK ALLAH VERECEK BİRŞEKİLDE KOLAYLIĞINI SADECE SENİN ÇOK GÜÇLÜ OLMAN GEREKİYOR UNUTMA..

BURDAYIM YASEMİNİM BURDAYIM ERKEKLER İÇİN DERS ÇALIŞMAK DAHA KOLAY CNM BİZİMGİBİ DEĞİLLERKİ.
BU ARADA SİZİ AZICIK KISKANDIRAYIMMI BİZ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMMALLE NİSAN YADA MAYIS GİBİ SONGÜLE GİDİYOSSSSS..

AMAN DİYİM SONGÜLÜM YA ORTALIK MANYAK DOLU ONA GÖRE DİKKAT ET CNM. SEN SAKİN YAKLAŞIRSIN AMA ADAM MANYAKTIR BİLEMEZSİNKİ.

Ay ole yani kizlar yani gunduz illa ses oluyor ki bende frenlerim he0 gece dese sabah dese anlarim ama gunduz be edeyim
Ben sakinlestirmeye calisiyorum bugun basarili oldum ama bakalim zaman ne gostercek

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy super bir habee bu ya ay nasil mutlu oldum anlatamammmmm

Hayirli gunler kizlar nasilsiniz giremedim nezamandir netim bitmisti gectigimiz carsamba aksami oglusumla biz k.pasaya teyzemize gittik otobusle iki gun kaldik cuma aksami babamiz geldi almaya.orda biraz tl yukletip net yaptim dunde okulum vardi.net yaptim ama bir haftalik yapmistim dakika paketim bitsin baska operatore gecicem ama hattimda benim ustume degil bakalim gecebilicekmiyim o sorunu halledeyim tekrar net yapayim ins.duzenli girerim yine.

Bbr canm tel hayirluli olsub
Paketi tamamla gel canim bende dindum sahalara

HA HA HAH A SONGÜLÜM EVDE OYUN, OYUN, OYUN DESEMMMMM:
AMA ÇOK EYLENDİK NİLOŞLA...FATMA HOŞGELDİN HADİ DEĞİŞTİR PAKADİNİ GEL BEKLİYOZZZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…