- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.401
Ne sinavi icin canimhaftanın beş günü dersanesi var eşimin kızlar. hafta içi üç gün 6 dan ona kadar. haftasonuda iki gün beşer saat. temmuz ortasına kadar eşimin yüzünü pek göremiycez kızımla. ama en azından yalnız değiliz anane dede var yanımızda. onlar olmazsa da babaanne dede olcak inş. bi şekilde idare etcez sınava kadar bakalım nasip.
aman dikkat cnm eşini sakin tut.Ay benimde canim acaip sıkkim alt kattaki komsumuz beyefendi gunduz uyur gece calisiyormus gundus coxuklar ses yapmucakmis
Esim her an dalabilir
valla cnm açıkcası ben o yasadan hiç bişey beklemiyorum. ben zeynebe hamileykende ne yasalar çıkıordu. ama bu işler zor işler. o kadar kolay değil söylenenleri gerçeğe dönüştürmek hem bütçe işi hem karşı tarafta işverenler var falan filan. ama inş olur tabi o da ayrıBilmiyorm iki cocukla bas edebileck miyim yetebileck miyim meryrmimde cok kucuk...cçalışma isi bklim su cikacak olan yasaya bağlı biraz ama çalışıcam sanirim borca girdik baya ev aldik da bklim bilmiyorum hersey cok karisikarisik.plan yapmiyorum artik zamani gelince gorucez
Anladim cnm hadi hayirlis8aman dikkat cnm eşini sakin tut.
kpss cnm a grubu
yani cnm bu durumda onların anlayışlı olmaları gerek sonuçta ters olan onların durumu. bi tane tıpa takıversin kulağına tövbe yaaAnladim cnm hadi hayirlis8
Of nereye kadar tutcam bilmem yani adam gunduz uyuyacaksa benim sucum n3
yine mi o adam ya?Ay benimde canim acaip sıkkim alt kattaki komsumuz beyefendi gunduz uyur gece calisiyormus gundus coxuklar ses yapmucakmis
Esim her an dalabilir
evet cnm kullanıyoruzSagol cnim benim hosgordum
Bol bol su canim keciboybuzu ozu kullaniyorsun zaten degikmi
cnm denesin sonuçta kaybedecek bişeyi yoksağol fundacım zor hem çalışıp hem ders çalışmak ama içinde kalmasın dedim. ben engel olmak istemedim. olursa olur olmazsa canı sağolsun
Ayyyyyyyyyyyyyyyyy super bir habee bu ya ay nasil mutlu oldum anlatamammmmmBURDAYIM YASEMİNİM BURDAYIM ERKEKLER İÇİN DERS ÇALIŞMAK DAHA KOLAY CNM BİZİMGİBİ DEĞİLLERKİ.
BU ARADA SİZİ AZICIK KISKANDIRAYIMMI BİZ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMMALLE NİSAN YADA MAYIS GİBİ SONGÜLE GİDİYOSSSSS..
Bbr canm tel hayirluli olsubHayirli gunler kizlar nasilsiniz giremedim nezamandir netim bitmisti gectigimiz carsamba aksami oglusumla biz k.pasaya teyzemize gittik otobusle iki gun kaldik cuma aksami babamiz geldi almaya.orda biraz tl yukletip net yaptim dunde okulum vardi.net yaptim ama bir haftalik yapmistim dakika paketim bitsin baska operatore gecicem ama hattimda benim ustume degil bakalim gecebilicekmiyim o sorunu halledeyim tekrar net yapayim ins.duzenli girerim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?