2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay arkadaş burda yok şu an gelirse isteyeyim fundacım:)
aynen güldenim valla aradım 3 hastaneyle görüştüm pek bişey anlamadım. eşimde bi kendi dr min tavsiye ettiğine gidelim dedi. muayene ol bi de fiyatları biz kendi kulağımızla duyalım dedi. :) gidip bi bakayım nasılmış dr bey.

Evt funda ya başta arayip konstular arycaz bilgilndrcez fsln diye ama sonra yapmadılar. Günlük güzel kazndigi da oldu ama kaybi büyük oldu malesef...hala istyo oynmkda elinde bisry kalmadı allahtan:)

günaydın kızlar ayyy burası acayip soğuk burdada kar var ama çok değil.
sibel negüzel bugünün tadını çıkar.
benicm bir etkinlik vardı görmesende tırman bir tırmanma duvarıvar 10 metre tabi sizin arkadaşınız o 10 metreye tırmandı he hehe:

günaydın kızlar nasılsınız ben bir garibim bu sabah ilk kez oğlumdan ayrı kaldım dün akşam annemler bizdeydi onlar giderken ben ananemde kalıcam dedi normalde hep der ama kapıda vazgeçerdi bu sefer atladı dedenin kucağına görüşürz anne dedi sonra uyumadan iyi geceler anne sevdim seni die video yollamış annem hala uyanmadılar bekliyorum gece uyuyamadım hiç ilk kezdi rabbim mecbur bırakmasın kimseyi evladından ayrı koymasın

oyyy kıyamam kuzumaya nilide akşam bakıcısına bıraktık oda orda kalmak istiyomuş olmaz ben seni çok özledim sen özlemedinmi dedim hayır dedi ayyy çok üzüldüm neyse eve geldik sen beni özlemedinmi gerçekten dedim olurmu annnecim çok özledim diyo sıpaaaa: ay iyice büyüdü bunlarya . günaydın bu arada betülüm

Günaydın canlarr..kar tatilinden bende nasibimi aldim.ssabah aradm amirimi abla kar tatilinden musadenizle faydalanabilir miyim dedim.biraz stemli konustu sabh arayinca tahmn ettim zaten tamam gelme sen dedialla alla devlet verms izin daha ne degil mi ama..
esim hasta kuru kuru öksürük var.ben de grip bogaz agrisi ve bir miktar öksürük var.meryem gece 20d20dk falan kuru kuru oksurdu.simdi uyuyo bsklm uyaninca nasil olcak...hava cok soguk sanrim cikmadm disari ama esinti var kar yagiyo.

Betülcm ilki cok zor oluyo cnm biz alistik kızimla artik ama ilk gece bnm icin cok kotuydu o hic sallamamisti tabii de)

Gulden çok fens oldular cidden..bende dun kresten gelince konusuyorm meryemle naptiniz ne yedin anlatiyo guzel guzel.saclarni kimbagladi dedim ogretmnm dedidedi.hmm adi ne dedim.durdu hmm dedi onu sorma dedi..koptum gülmekten

Oleyy yarin tatillll))
oh ne güzel

günaydın cnm
yapar benim arkadaşım

günaydın cnm
ben seni çok iyi anlıyorum
bak sen 1 güne dayanamıyorsun ben gidince en az 1 hafta görmüyorum kuzumu

cnm bence şükret haline
bankada devlet tatil yapsa bile bize olmuyor
amirin de en azından izin vermiş
bizimkiler vermiyor kesinlikle

Gulden çok fens oldular cidden..bende dun kresten gelince konusuyorm meryemle naptiniz ne yedin anlatiyo guzel guzel.saclarni kimbagladi dedim ogretmnm dedidedi.hmm adi ne dedim.durdu hmm dedi onu sorma dedi..koptum gülmekten
çok tatlı bunlar ya

herkese günaydın güzel annişler. güldenim maşallah vallahi 10 m nasıl tırmandın kız ben kesin yorulurdum he he:)
sibelim oh ne güzel tatilin keyfini çıkar inş. tatil hepinize şifa olur
betülüm zor olur ayrı kalmak cnm yaa ben odasını ayırınca bile 15 gün uyuyamadım alışmışım dibimde uyumasına. maşallah buarada tüm kuzularımıza yaa çok akıllı oldular sohbet ediyoruz artık resmen:) dün eşim ilk kez dersaneye gitti. haliyle zeynep hiç göremedi. sürekli sordu babasını. sonra uyku vakti geldi yattık birlikte. babam gelsin öpcem onu dedi. dedim ki babam geç gelicek annecim dersaneye gitti dedim. gitmesin istemiom dedi . dedim ki ama senin iiliğin için gidio . durdu durdu anlamadım anne dedi. ben koptum he he:)

buarada burda da acaip yağmur var. dondum sabah seervis beklerken resmen. eşim siper oldu bana ama nafile...

günaydın herkese
dün akşam yine kv de kaldık
akşam gittiğimde defne yine ateşliydi ama neşesi yerindeydi
akşam yatıncaya kadar ateşini zor düşürdüm.gece 3 te yine ateşlendi.hemen şurup içirdim.1 saat içinde biraz daha düştü.gece gece kv ye sinir oldum.çocuk ateşten titriyor, gelmiş o kadar da ateşi yok diyor dudağıyla bakıp.dereceyle bi ölçtüm 38 derece ateşi var.bişey demedim yine de
sabah da antibiyotiğini içirip uyutup çıktım.sabah şükür ateşi yoktu bıraktığımda
kuzum benim ya
ama ben uykusuzum.2 gecedir uyumuyordum.dün de 12 de yatıp gece 3 te kalktım.sonra 4 ü geçiyordu uyumuşum.sabah 6 da uyandım ama kalkmadım.7 de mecburen kalktım.kuzuma sarılıp uyumak herşeyden daha çekici geldi

bu arada burası acayip soğuk.kar serpiştiriyor.dün bi evin çatısı uçmuş gördüm.sabaha kadar çok fena esti.evin camları kırılacak dedim resmen

aynen ya çok fena oldular gerçekten.
fundam günaydın cnm inş artık atlatır defnemde.
yaseminim sanada günaydın oyyy kuzumada baksennnn:yerim ama ben okuzuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…