- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.461
aynen yaseminim bencede dene derim cnm.bi şansımızı deneyelim güldenim ne kaybederiz di mi ama:)
Hayirdir niye tatilki ozel gun falanda yok sanirim.Oleyy yarin tatillll))
Ne tirmanmasi kiz bu:)aynen yaseminim bencede dene derim cnm.
bu arada ben birazdan burda bir üniversitenin tırmanma duvarı var oraya tırmanmaya gidiyorum ha ha ha:
Ins hem hem butceye uygun hemde hamileligin surece memnun kalacagin bi dr ye denk gelirsin cnm..bi şansımızı deneyelim güldenim ne kaybederiz di mi ama:)
oh ne güzelOleyy yarin tatillll))
günaydın cnmgünaydın kızlar ayyy burası acayip soğuk burdada kar var ama çok değil.
sibel negüzel bugünün tadını çıkar.
benicm bir etkinlik vardı görmesende tırman bir tırmanma duvarıvar 10 metre tabi sizin arkadaşınız o 10 metreye tırmandı he hehe:
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız ben bir garibim bu sabah ilk kez oğlumdan ayrı kaldım dün akşam annemler bizdeydi onlar giderken ben ananemde kalıcam dedi normalde hep der ama kapıda vazgeçerdi bu sefer atladı dedenin kucağına görüşürz anne dedi sonra uyumadan iyi geceler anne sevdim seni die video yollamış annem hala uyanmadılar bekliyorum gece uyuyamadım hiç ilk kezdi rabbim mecbur bırakmasın kimseyi evladından ayrı koymasın
cnm bence şükret halineGünaydın canlarr..kar tatilinden bende nasibimi aldim.ssabah aradm amirimi abla kar tatilinden musadenizle faydalanabilir miyim dedim.biraz stemli konustu sabh arayinca tahmn ettim zaten tamam gelme sen dedialla alla devlet verms izin daha ne degil mi ama..
esim hasta kuru kuru öksürük var.ben de grip bogaz agrisi ve bir miktar öksürük var.meryem gece 20d20dk falan kuru kuru oksurdu.simdi uyuyo bsklm uyaninca nasil olcak...hava cok soguk sanrim cikmadm disari ama esinti var kar yagiyo.
Betülcm ilki cok zor oluyo cnm biz alistik kızimla artik ama ilk gece bnm icin cok kotuydu o hic sallamamisti tabii de)
çok tatlı bunlar yaGulden çok fens oldular cidden..bende dun kresten gelince konusuyorm meryemle naptiniz ne yedin anlatiyo guzel guzel.saclarni kimbagladi dedim ogretmnm dedidedi.hmm adi ne dedim.durdu hmm dedi onu sorma dedi..koptum gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?