2012 kasım bebekleri büyüyor..

İns.songulcum buraya girmeyince boslukta gibi oluyo neler olup bitiyo merak ediyorum.siz nasilsiniz cocuklar iyimi.bende dar vakitte girdim kacicam yemek yapicam.yarin erken girerim ins.

Hosgeldın cnm sahalar dolsun artık:)
Nuray ne zaman donuyo evıne?
Tesekkur ederım guzel yorumlarına
Benım catlak 4. Oldu
Apartmanda yıne sıkıntı varmıs aynı komsu mu yıne? Ins olay buyumez tartısmadan halledılır..
Dıreksıyon ısı ne oldu gırdın mı bı daha?
Yarenın gecmıs d gunu de kutlu olsun pasada ıyıdır ıns..

Cnm kucuk pasa dogsun hersey yoluna gırer ıns..
Merak etme ıkısınede yetersın ıns dedıgınız yada cıkar..

Oo baya uzunmus ama sonunda hersey dahada ıyı olur ıns sızın ıcın.. Dedıgın gıbı en azından yalnız degılsın cnm sanslısın o konuda

Hosgeldın cnm cok bekletme bızııı:)

gülden nerelerde kiii
Secim geliyo ya cnm ona guveniyorum:)uoksa bnm de umudum yok. Onun disinda yasa ciksa da beni kapsamama ihtmali gar 657657degilim cunku.ucretsz izin hakkim bile 1senebklim bilmiyorm nasıl olck. Calissam kuzulara kim bakick kv durumu kötü malesef annemden hic fayda yok.bakici desem tam gun tek çocuk 1200den basliyo iki cocuk ne ister bilmem:))

günaydın sibelcim meryem nasıl oldu sen nasılsın paşa nasıl hareketlerini hissediyormusun

herkese günaydın güzel hatunlar. sibelcim valla içimdekini söylemeden edemiycem. keşke ev için acele etmeseydiniz. kv den de annendende hayır yok. ikinci bebiş yolda. meryemin bakımı zaten sıkıntılı. yani bence biraz acele alınmış bir karar. keşke demek olmuo ama keşke bi önünüzü görüp öyle ev işine girseydiniz cnm. yani şuan benim kv ve de annem ikisi de çocuklara bakar öyle bir durumda ben ona rağmen cesaret edemiyorum. sonuçta memlekette de değilim kim öle kim kala. önce bi önümüzü görmekte fayda var bakalım zaman ne gösterecek. iki çocuk kolay olmıycak sonuçta. çalışıyoruz iki çocuğa baktırsak şuan burda en kötü 1000 tl ister benim işe gidip geldiğime değmez zaten aklımda onlarda kalacak el kadar bebeler.o nedenle acele etmemekte fayda var. tam olarak almadıysanız bi düşünün derim çünkü çevrenizde çocuklara bakacak size destek kimse yok malesef.

günaydın kızlar
ben yine sabahladım
dün akşam kuzum gittiğimde ağlıyordu
kv güç bela antibiyotik içirmiş
ateş düşürücüyü içirememiş
burun spreyini sıkamamış
hemen kuzum sarıldı
şurubunu içirip spreyi sıktım
biraz yemek yedi
dün gece kvlerde kaldık
gece ateşlendi sonra şurup içirdikten 1 saat sonra düşmeye başladı
sonra da uykusu kaçtı
sabah 6 da tekrar ateşlendi
şurup içti,antibiyotik içti,spreyini sıktım
ben çıkarken çok ağladı
ikna edemedim bi türlü
işe de geç kaldım

günaydın kızlar ay yetiştirmem gereken bir liste vardı oyüzden giremedim sabah bitti şimdi şğükür.
yaseminim nasılsın şimdi bakalım geçmiş varmı geliyorum.
fundam kıyamam kuzumaya kvye söylesen fitil versin şurup veremiyosa bak bu iş tehlikeli bizim için biliyosun korkuyorum ben defnem adına.

Evi aldik yaseminim bklimaagustostan sonra rahatiz 11000lira kaliyo ödeme .onu da hallederz insallh da planlarımz uyarsa tabii bklim cnm kısmet. Ya anlatmistim mslesrf esimin borsa ve foreks duskunlugu var yaklask 550bin kaybetti daha eylul ayinda.tum parayi cektrdim birakti ama iki uc aydr tekrar basladi azcik azcik oynamaya korktum yine elimizdekini kaybdeck diye onumyze de bu firsat cikmisken kacrmk ististemedm.ben zorladım zaten...bbklim hayrlisi rabbim uardm eder insllh.en kötü arabayi faln kuculturuz zaten kullnmiyoruz hic.

günaydın sibelcim meryem nasıl oldu sen nasılsın paşa nasıl hareketlerini hissediyormusun
Meryrm klasik hastalgna döndü sukur öksürük burun akintisi:) ben gribim basim ağrıdı sabaha kadar şimdide butnm akiyo..pasanin harektlerini hissedyorum yani bemce bebek)aama eminde olamıyorum bazen

fundacım çok geçmiş olsun cnm yaa çabucak atlatır kuzum inş. hastayken bırakıp işe gelmek çok zor
sibelcim en ii siz bilirsiniz tabi ama nacizane ben fikrimi söyledim. gerçi sizin borç kalmıomuş sıkıntı yok. valla biz şimdi ev alsak borcu 10 seneye ancak biter he he:)
güldenim çok bi geçmiş yok kaybolma bi yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…