- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.421
Tesekkur ederım cnm benımcanım çok güzel görünüyorlar
Hosgeldın cnm sahalar dolsun artık:)Huhu ben geldimmm
Merhaba kizlar nasilsiniz
Yasemin gulden hosgeldunuz kizlar
Sibelcim bebeisin cinsiyet belli olmus hayirli olsun
Kqtreinur canim haberlwr guzek sanirim sıkinti yok insalla kuzum daha iyi okur ilac ise yarar
Funda defneme cok gecmis olsun
Guldencim nasil gecti tatil
Yasemin gencsinuz canim benim ev hep olur sen kararindan vezgecme derim
Fatma telim hayilri olsun
Benicim mamaciklar super ben senin sunumunuda cok begemiuorum
Wavs canim sen nasilsun
Betulcum hamarat arkadasim sanda alkis
Dilekcim bebegin cinsiyeti nezaman belli oluyot
Cnm kucuk pasa dogsun hersey yoluna gırer ıns..Canlar meryemin ogretmeniyle gorstum oglen.corbasini ictu keyfi pek yok ama kötü degil merak etmeyin dedi ama insallh baklm.aksam gorucez.
Oglusa hic vakit kalmiyo ya herseyimi tum enerjimi Meryem alip goturuyo:))Songül ya senin yoldan gidiyorum tedtgnlik de var birazck ay yaz gelse nasil olcak yaa off
Oo baya uzunmus ama sonunda hersey dahada ıyı olur ıns sızın ıcın.. Dedıgın gıbı en azından yalnız degılsın cnm sanslısın o konudahaftanın beş günü dersanesi var eşimin kızlar. hafta içi üç gün 6 dan ona kadar. haftasonuda iki gün beşer saat. temmuz ortasına kadar eşimin yüzünü pek göremiycez kızımla. ama en azından yalnız değiliz anane dede var yanımızda. onlar olmazsa da babaanne dede olcak inş. bi şekilde idare etcez sınava kadar bakalım nasip.
Hosgeldın cnm cok bekletme bızııı:)Hayirli gunler kizlar nasilsiniz giremedim nezamandir netim bitmisti gectigimiz carsamba aksami oglusumla biz k.pasaya teyzemize gittik otobusle iki gun kaldik cuma aksami babamiz geldi almaya.orda biraz tl yukletip net yaptim dunde okulum vardi.net yaptim ama bir haftalik yapmistim dakika paketim bitsin baska operatore gecicem ama hattimda benim ustume degil bakalim gecebilicekmiyim o sorunu halledeyim tekrar net yapayim ins.duzenli girerim yine.
Secim geliyo ya cnm ona guveniyorum:)uoksa bnm de umudum yok. Onun disinda yasa ciksa da beni kapsamama ihtmali gar 657657degilim cunku.ucretsz izin hakkim bile 1senegülden nerelerde kiii
Evi aldik yaseminim bklimherkese günaydın güzel hatunlar. sibelcim valla içimdekini söylemeden edemiycem. keşke ev için acele etmeseydiniz. kv den de annendende hayır yok. ikinci bebiş yolda. meryemin bakımı zaten sıkıntılı. yani bence biraz acele alınmış bir karar. keşke demek olmuo ama keşke bi önünüzü görüp öyle ev işine girseydiniz cnm. yani şuan benim kv ve de annem ikisi de çocuklara bakar öyle bir durumda ben ona rağmen cesaret edemiyorum. sonuçta memlekette de değilim kim öle kim kala. önce bi önümüzü görmekte fayda var bakalım zaman ne gösterecek. iki çocuk kolay olmıycak sonuçta. çalışıyoruz iki çocuğa baktırsak şuan burda en kötü 1000 tl ister benim işe gidip geldiğime değmez zaten aklımda onlarda kalacak el kadar bebeler.o nedenle acele etmemekte fayda var. tam olarak almadıysanız bi düşünün derim çünkü çevrenizde çocuklara bakacak size destek kimse yok malesef.
Meryrm klasik hastalgna döndü sukur öksürük burun akintisi:) ben gribim basim ağrıdı sabaha kadar şimdide butnm akiyo..pasanin harektlerini hissedyorum yani bemce bebekgünaydın sibelcim meryem nasıl oldu sen nasılsın paşa nasıl hareketlerini hissediyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?