- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.501
HERhalde yeni bi stratejio ne yaa yeni bi satış stratejisi mi:) maşallah zeki insanlarmış fundacım. ama bende aynısını yapar almazdım şahsen
sağol cnm daha iyileri senin olsun. ben de hamileyken çok bişey almamıştım, doğumdan sonrasın beklemiştimbuarada aldıklarını güle güle giy cnm. benimde bi sürü şey alasım var ama kendimi doğumdan sonraya saklıyorum he he:)
sağol cnmfundam güle güle giyi cnm tabi satmaya çalışıyolar ceketlileri gösterip sonra almak zorunda bırakıyolar ay bu insanlar ne fena olduyahu:
ayyy çok başım ağrıyo benimya pöffff:
merhabalarrrr herkeseeee biz uyuduk uyandıkk çok kar var dısarı cıkamıyoruz mutfaga atıcaz kendımızı kızımla mamalar yapalım babamız yok maydoz sarımsaklı seyler yaparız keyıfle yeriz:)
hosbuldum canım babamız keske sadece o 2seyı yemese babamız sadece et tavuk sucuk yiyor desem yerıdır :)sağol cnm
aynen insanları salak yerine koyuyorlar resmen
geçmiş olsun cnm neden ağrıyor ki başın
hoşgeldin cnm
babanız maydonoz ve sarımsaklı şeyler yemiyor mu
allah yardımcın olsun çok zorhosbuldum canım babamız keske sadece o 2seyı yemese babamız sadece et tavuk sucuk yiyor desem yerıdır :)
marul dısında hıcbır sebze yemıyor dusunun artık
kabak patlıcan lahana pırasa ıspanak maydanoz ....vb
ayyyhemde ne zor ne pısırcegımı saısyorum sureklı dusunun suan pazarda satılan hıcbı sebzeyı yemıyorallah yardımcın olsun çok zor
tesekkur ederım canım evde kendıme yapıyodum gorenler yapıp satsana bı sayfa aç zmanla işe yarar bak cevren genısler falan dedıler deneyeyım dedım sayfa actım arkadsım msj attı benımkılerı sen yap baskasna yaptırcaktım sonucta sen kazan dedı o sekılde ılk sıparısımı aldımiyi yapmışsın ayşegülcüm hayırlı olsun cnm varsa yapabileceğimiz birşey tabiki yaparız cnm..
ayyy bende çok yemek seçen biri olarak çok şanslıyımki nil babaya çekmiş birşey ayırd etmeden yiyo kuzu..ayşeülcü pek hamaratsın cnm . maşallah çok güzel şeyler yapmışsın llerine sağlık. aklımızda bulunsun bakarsın bizim ya da yakınlarımızın ihtiyacı olur ulaşırız sana. sanırım kk da vardı böyle satış yapanlar songülll hanımmm yardım lütfennn:) buarada sen ne pişiriosun cnm yaaa çok kısıtlı beslenio eşin allahtan masal sana çekmiş babaya çekseydi yanmıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?