2012 kasım bebekleri büyüyor..

bu arada dün pantolon bakarken yaşadıklarımı anlatayım
mağazanın birine girdim.satıcı kız ne baktığımı sordu.ben de siyah,kumaş tek pantolona ihtiyacım olduğunu anlattım.o da bikaç model gösterdi.sonra ceketli modellerden de çıkardı.ben de cekete ihtiyacım olmadığını,sadece pantolon istediğimi söyledim.zaten çıkardığı ceketlerde bana bedenen büyük geldi.
ben pantolonları denerken ceketlerde bu haftaya özel %50 +%20 indirim kampanyası olduğunu anlatmaya başladılar.ben yine ihtiyacım olmadığını söyledim.
2 tane pantolonu beğendim.bunları almak istiyorum dedim.tamam dediler.kasaya gittik.sonra satıcı kız diğer bir satıcı ama kendinden kıdemli olan kızın yanına gidip bişeyler konuştu.sonra yanıma geldi.yalnız bişey söylemem gerek dedi.buyrun dedim.bu pantolonu tek satamıyoruz.takım pantolonu o yüzden ceketle birlikte satıyoruz dedi.ben de çok sinirlendim ve "öylemi? ben size ilk başta tek pantolon istediğimi söylemiştim. o nedenle ikisini de almıyorum" dedim.pantolonları öylece bırakıp çıktım.insanları salak sanıyorlar herhalde

o ne yaa yeni bi satış stratejisi mi:) maşallah zeki insanlarmış fundacım. ama bende aynısını yapar almazdım şahsen

buarada aldıklarını güle güle giy cnm. benimde bi sürü şey alasım var ama kendimi doğumdan sonraya saklıyorum he he:)

o ne yaa yeni bi satış stratejisi mi:) maşallah zeki insanlarmış fundacım. ama bende aynısını yapar almazdım şahsen
HERhalde yeni bi strateji
üstelik defalarca ceket istemediğimi,tek pantolon alacağımı belirttim
çok sinirlendim aslında çok daha kötü şeyler söylemek isterdim ama nezaketimi bozmadım
buarada aldıklarını güle güle giy cnm. benimde bi sürü şey alasım var ama kendimi doğumdan sonraya saklıyorum he he:)
sağol cnm daha iyileri senin olsun. ben de hamileyken çok bişey almamıştım, doğumdan sonrasın beklemiştim

hamileyken öyle kötü bir arada kalıyorum ki cnm özlellikle son zamanlar. ne hamile kıyafeti olacak kadar kilo alıyorum ned e normal kıyafet olacak kadar göbeksiz. bende alt tarafı daha bol şeylerle idare etmeye çalışıyorum. geçem sefer hiç hamile pantolonu filan almamıştım gerçi bunda iki pantolon bir eşofman aldım:)

fundam güle güle giyi cnm tabi satmaya çalışıyolar ceketlileri gösterip sonra almak zorunda bırakıyolar ay bu insanlar ne fena olduyahu:
ayyy çok başım ağrıyo benimya pöffff:

merhabalarrrr herkeseeee biz uyuduk uyandıkk çok kar var dısarı cıkamıyoruz mutfaga atıcaz kendımızı kızımla mamalar yapalım babamız yok maydoz sarımsaklı seyler yaparız keyıfle yeriz:)

fundam güle güle giyi cnm tabi satmaya çalışıyolar ceketlileri gösterip sonra almak zorunda bırakıyolar ay bu insanlar ne fena olduyahu:
ayyy çok başım ağrıyo benimya pöffff:
sağol cnm
aynen insanları salak yerine koyuyorlar resmen
geçmiş olsun cnm neden ağrıyor ki başın

merhabalarrrr herkeseeee biz uyuduk uyandıkk çok kar var dısarı cıkamıyoruz mutfaga atıcaz kendımızı kızımla mamalar yapalım babamız yok maydoz sarımsaklı seyler yaparız keyıfle yeriz:)

hoşgeldin cnm
babanız maydonoz ve sarımsaklı şeyler yemiyor mu

kızlar bura yogunum arkadasımın kına gecesı nıkah sekeri süslemelerını ben yapıyorum sıparıs verdi bıde banyo paspası takımı falan onları yapıyorum gıremıyorum artık ama takıp edıyorum sizi aklımdasınız

buarada aklınızda bulunsun nıkah sekerii bebek sekeri keceden suslemeler polardan banyo klozet takımı bebek battanıyesi falan aklına ne gelırse yapıyorum işte elımden geldıgınce ıhtıyacınız olursa yada bı yakınınızın arkadasınızın falan yardımcı olurum
çalısamıyorum bari evden bıseyler yapıp kazanayım istedım boyle bır yola gırdım bakalım:)

sağol cnm
aynen insanları salak yerine koyuyorlar resmen
geçmiş olsun cnm neden ağrıyor ki başın

hoşgeldin cnm
babanız maydonoz ve sarımsaklı şeyler yemiyor mu
hosbuldum canım babamız keske sadece o 2seyı yemese babamız sadece et tavuk sucuk yiyor desem yerıdır :)
marul dısında hıcbır sebze yemıyor dusunun artık
kabak patlıcan lahana pırasa ıspanak maydanoz ....vb

allah yardımcın olsun çok zor

bu tarz seyler yapıyorum arkadaslar fıkır olsun

Eklentiler

• 1499596_539211976194031_703664239401911498_n.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 1503352_920051898018485_1903847387843178088_n.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 10956180_10205892893311772_256968361_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 10957463_10205892928192644_183122994_n.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 20140415_183611-Small.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 99
  • 10961901_10205889709552180_1754041670_n.webp
    20 KB · Görüntüleme: 76
  • 10846269_1572106489701217_3085214916413040968_n.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 95
allah yardımcın olsun çok zor
ayyyhemde ne zor ne pısırcegımı saısyorum sureklı dusunun suan pazarda satılan hıcbı sebzeyı yemıyor
kuru baklıyat yanına pılav et tavuk yanına pılav baska bısey yemıyor yani
gecen lahana sardım masal öyle iştahlı yıyorki4tane yedi babacım bena bıle yedırtcen artık okadar guzelmi dıyor :)
mımm cok tatlııı dıyor masalda sanırım masal alıstırcak tum sebzelere zmanla

iyi yapmışsın ayşegülcüm hayırlı olsun cnm varsa yapabileceğimiz birşey tabiki yaparız cnm..
tesekkur ederım canım evde kendıme yapıyodum gorenler yapıp satsana bı sayfa aç zmanla işe yarar bak cevren genısler falan dedıler deneyeyım dedım sayfa actım arkadsım msj attı benımkılerı sen yap baskasna yaptırcaktım sonucta sen kazan dedı o sekılde ılk sıparısımı aldım

klozet takımlşarıda bunlar kızlar tek paspas yada battanıye olarkada yapabılıyorum polar içleri elyaf sıcacık

Eklentiler

• 1493285_797435343647955_3844066877091083053_n.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 391799_445863695471790_665128517_n.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 741228_457755064282653_118422304_o.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 92
kızlar kk da satış yapabılcegım grup varmı bılıomusun ben bu topik dısında bıyer bılmıyorum kkda yardımcı olursanız songulllll belkı sen bılıosunudr orda yaptıklarımı paylasayım satış yaparım orda da belki

ayşegül bak aklıma ne geldi sen şimdi bana watsapttan bu fotolardan at birde sayfanın linkini at ben engelsiz annede bahsedeyim geçen kinetik kum stan arkadaşım bu sayfa sayesinde 3 4 satış yaptı cnm.. aklında olsunistersen yaparız.

ayşeülcü pek hamaratsın cnm . maşallah çok güzel şeyler yapmışsın llerine sağlık. aklımızda bulunsun bakarsın bizim ya da yakınlarımızın ihtiyacı olur ulaşırız sana. sanırım kk da vardı böyle satış yapanlar songülll hanımmm yardım lütfennn:) buarada sen ne pişiriosun cnm yaaa çok kısıtlı beslenio eşin allahtan masal sana çekmiş babaya çekseydi yanmıştın.

ayyy bende çok yemek seçen biri olarak çok şanslıyımki nil babaya çekmiş birşey ayırd etmeden yiyo kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…