2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese Günaydın. Dunku kar tatilinin ardindan ablamizi krese goturduk.bizde oglumla isteyiz...ben grip oldum bir aydir atlatamadm bbiturlu.kizim da hasta esimde aile boyu hastayımz

günaydın yaseminimmmm oyyy desene bu paşa çok haraketli olacak he he he zeynebimide peşinden koşturacak..he h e he::)
sanada güünaydın sibelcim çoooook geçmiş olsun inş atlatırsınız biran önce

Gunaydin kizlar
Guldencim takipteyz sizleri ama yazamyorym pek suanda baski altnda yaziyorum alp tepemde
Cok sevndm nil biberonu birakmis kolaylikla alp te hasta olunca birakmsti
tirmans yapmssin cesaretlsn valla ben yapablrmydm bilmyorum

Sibelcim hayrli olsun canim erkek bebis geliyomus hayrlsyla saglkla gelr insallah
Gecmis olsun aileck hastaymssnz bide evnzde hayrli olsun yazamamstm

Yasemin hosgldn canim yeni evin yeni isin yeni memeleketin hayrli olsun canim benim memleketme yakinsn artik

Funda defnemede gecms olsun canim bi atlatamdi kuzum kresden dolayi sanirim

Aysegul insallah guzel satslar yaparain cok guzel yaptklarin

GÜNAYDIN CNM
ben o paşanın tepikleyen minnak ayaklarını yerim

Herkese Günaydın. Dunku kar tatilinin ardindan ablamizi krese goturduk.bizde oglumla isteyiz...ben grip oldum bir aydir atlatamadm bbiturlu.kizim da hasta esimde aile boyu hastayımz

geçmiş olsun cnm
sağol cnm benim
evet bu sene öyle oldu

günaydın wavscım sağolasın cnm benim. bu sene herşey yeni bizde maşallah:) valla güldenim ablası mı onu kendisine uydurur o mu ablasını kendine bilemiyorum bekleyip görcez artık hep birlikte inş.:) tabi ben buralara yazabilirsem he he:) funda defnem nasıl oldu cnm

günaydın wavsum arada yaz biliyorum çok zor oluyo ama en azindan siz telden gire biliyosunuz ben onuda yapamıyorum.
telden eskiden giriyodum negüzel bu yeni hali olunca benim tel kilitleniyooooo:.(
kızlar nile sebzeler kitabını almıştım şimdi bizim alfabeyle yani brail alfabesiyle sebzelerin adını yazdım üzerlerine böylelikle nillle birlikte sebzeleri öğrenicez meyveleri öyle yapmıştık süper oluyo..

cnm çok şükür defne daha iyi
gece ateşlenmedi en azından

süper bir annesin cnm sen
nil çok şanslı

inşallah nilde öyle düşünür cnm bazen çok korkuyorum gerçekten malesef insanlar ve çocuklar çok acımasız.
geçen benim sayfaya kadının biri yorumyazmış çocuğu görmüyormuş onunda onunla birlikte markete gitmiş .
kadının biri demişki yavrum kocan çokmu içiyo senin yooo teyze ne alakasıvar demiş kadın yaşlı teyzem nedese beyenirsin.
ee ozaman allah sana bu çocuğu neden verdiki.
birşeyvvardırki vermiştir demiş
ayyy buramakadar geldi en azından senin gibi beyin özürlü vermemiş deseydin yazacaktım kadına düşünün artık.
muhtemelen nilde böyle manyaklarla karşılaşacak işte beni korkutan bunlar yoksa kendim adına gerçkten korkmuyorum..

inşallah nilde öyle düşünür cnm bazen çok korkuyorum gerçekten malesef insanlar ve çocuklar çok acımasız.
geçen benim sayfaya kadının biri yorumyazmış çocuğu görmüyormuş onunda onunla birlikte markete gitmiş .
kadının biri demişki yavrum kocan çokmu içiyo senin yooo teyze ne alakasıvar demiş kadın yaşlı teyzem nedese beyenirsin.
ee ozaman allah sana bu çocuğu neden verdiki.
birşeyvvardırki vermiştir demiş
ayyy buramakadar geldi en azından senin gibi beyin özürlü vermemiş deseydin yazacaktım kadına düşünün artık.
muhtemelen nilde böyle manyaklarla karşılaşacak işte beni korkutan bunlar yoksa kendim adına gerçkten korkmuyorum..[/QUOTE]
hatta bu sakat çocuğu niyeverdi demiş.

ptesi 10.15 te oğluşumla randevum var kızlar:) şu meşhur hocaya bi gidelim bakalım neler diycek bize... inş. güzel haberler alırız bakalım...

ama şöyle düşünmek lazım güldencim özellikle sizler sayesinde de toplumumuz hızla bilinçlenio çok şükür. böyle dengesizler de var malesef...takılmamak lazım eminiim nilmde takılmayacaktır çünkü senin gibi çok bilinçli bi annenin yanında yetişio..

hatta bu sakat çocuğu niyeverdi demiş.[/QUOTE]

Insanlar bos bos konusuyo iste canim cahiller gercekten
Insallah nilim boyle insanlarla karsilasmaz

inş. wavsım çok heyecanlıyım yaa tuhaf yani dr nasıl bakalım inş. herşey yolunda gider
eee sen ne zaman düşünüosun bakalım ikinci bebişi:)

ay bilmiyorumyaseminim mutlaka çıkacak nilinde karşısına ve o nasıl tepkiler vericek bilmiyorum diorumya tek korkum böyle insanlar işte. nereye kadar duyurucaz sesimizi bilmiorum.
inş wavsum ama çakacak mutlaka..
bu arada yaseminim çok sevindim inş beğenirsin hocayı cnm..

hatta bu sakat çocuğu niyeverdi demiş.[/QUOTE]
gerizekalı kadın ya
ne kadar dengesizmiş
toplumun bu duyarsızlığına sinir oluyorum
bursa da bi şubenin bayan müdürü vardı.onun da büyük oğlu zihinsel engelliydi.yaşadıklarını anlattığında ağlamıştım.o kadar aptal insanlar var ki.
cnm siz nili bilinçli bi çocuk olarak yetiştireceğiniz için korkma.mutlaka kafasına takılan şeyler olacaktır ama nil bunları atlatacaktır.

ptesi 10.15 te oğluşumla randevum var kızlar:) şu meşhur hocaya bi gidelim bakalım neler diycek bize... inş. güzel haberler alırız bakalım...
ay ne heyecanlı ya

hatta bu sakat çocuğu niyeverdi demiş.
gerizekalı kadın ya
ne kadar dengesizmiş
toplumun bu duyarsızlığına sinir oluyorum
bursa da bi şubenin bayan müdürü vardı.onun da büyük oğlu zihinsel engelliydi.yaşadıklarını anlattığında ağlamıştım.o kadar aptal insanlar var ki.
cnm siz nili bilinçli bi çocuk olarak yetiştireceğiniz için korkma.mutlaka kafasına takılan şeyler olacaktır ama nil bunları atlatacaktır.

ay ne heyecanlı ya[/QUOTE]
inşallah öyle olur kızlar inşşşş:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…