- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.541
GÜNAYDIN CNMherkese günaydın kızlar. biraz yoğunum yazamadım. nasılsınız bakalım. ben oğluşun tepikleriyle iş yapmaya uğraşıyorumm maşallah barekallah:) haftayı iple çekiyorum bakalım son durumu nasıl kuzumun. zeynebim de ii çok şükür keyfi yerinde ananeyle dedeyle. eşimde dersane iş ev arasında koşturmaya başladı. hayırlısı artık. ayşegülcüm yaptıkların çok güzel rabbim bol satış versin inş. ama ücretlerden de ortalama fiyat yazarsan bizde tavsiye ederken söyleyebiliriz. güldenim maşallah nilime cnm . biberon fikri iyiymiş. benim kız geç alıştı zaten biraz daha içsin çok tatlı oluo he he:) bizde de bi çiş mevzusu kaldı bakalım ne zaman bezden kurtulcaz. betülüm çok geömiş olsun çabucak toparlar kuzum inş. beni cnm fotolarını koy prenses hanımında görelim. nurayım evine döndü girer artık sanırım. wavs fatma sibel dilek songül diğer kızlar nerelerdesniz.
Herkese Günaydın. Dunku kar tatilinin ardindan ablamizi krese goturduk.bizde oglumla isteyiz...ben grip oldum bir aydir atlatamadm bbiturlu.kizim da hasta esimde aile boyu hastayımz
sağol cnm benimGunaydin kizlar
Guldencim takipteyz sizleri ama yazamyorym pek suanda baski altnda yaziyorum alp tepemde
Cok sevndm nil biberonu birakmis kolaylikla alp te hasta olunca birakmsti
tirmans yapmssin cesaretlsn valla ben yapablrmydm bilmyorum
Sibelcim hayrli olsun canim erkek bebis geliyomus hayrlsyla saglkla gelr insallah
Gecmis olsun aileck hastaymssnz bide evnzde hayrli olsun yazamamstm
Yasemin hosgldn canim yeni evin yeni isin yeni memeleketin hayrli olsun canim benim memleketme yakinsn artik
Funda defnemede gecms olsun canim bi atlatamdi kuzum kresden dolayi sanirim
Aysegul insallah guzel satslar yaparain cok guzel yaptklarin
cnm çok şükür defne daha iyigünaydın wavscım sağolasın cnm benim. bu sene herşey yeni bizde maşallah:) valla güldenim ablası mı onu kendisine uydurur o mu ablasını kendine bilemiyorum bekleyip görcez artık hep birlikte inş.:) tabi ben buralara yazabilirsem he he:) funda defnem nasıl oldu cnm
süper bir annesin cnm sengünaydın wavsum arada yaz biliyorum çok zor oluyo ama en azindan siz telden gire biliyosunuz ben onuda yapamıyorum.
telden eskiden giriyodum negüzel bu yeni hali olunca benim tel kilitleniyooooo:.(
kızlar nile sebzeler kitabını almıştım şimdi bizim alfabeyle yani brail alfabesiyle sebzelerin adını yazdım üzerlerine böylelikle nillle birlikte sebzeleri öğrenicez meyveleri öyle yapmıştık süper oluyo..
hatta bu sakat çocuğu niyeverdi demiş.[/QUOTE]inşallah nilde öyle düşünür cnm bazen çok korkuyorum gerçekten malesef insanlar ve çocuklar çok acımasız.
geçen benim sayfaya kadının biri yorumyazmış çocuğu görmüyormuş onunda onunla birlikte markete gitmiş .
kadının biri demişki yavrum kocan çokmu içiyo senin yooo teyze ne alakasıvar demiş kadın yaşlı teyzem nedese beyenirsin.
ee ozaman allah sana bu çocuğu neden verdiki.
birşeyvvardırki vermiştir demiş
ayyy buramakadar geldi en azından senin gibi beyin özürlü vermemiş deseydin yazacaktım kadına düşünün artık.
muhtemelen nilde böyle manyaklarla karşılaşacak işte beni korkutan bunlar yoksa kendim adına gerçkten korkmuyorum..
ptesi 10.15 te oğluşumla randevum var kızlar:) şu meşhur hocaya bi gidelim bakalım neler diycek bize... inş. güzel haberler alırız bakalım...
hatta bu sakat çocuğu niyeverdi demiş.[/QUOTE]inşallah nilde öyle düşünür cnm bazen çok korkuyorum gerçekten malesef insanlar ve çocuklar çok acımasız.
geçen benim sayfaya kadının biri yorumyazmış çocuğu görmüyormuş onunda onunla birlikte markete gitmiş .
kadının biri demişki yavrum kocan çokmu içiyo senin yooo teyze ne alakasıvar demiş kadın yaşlı teyzem nedese beyenirsin.
ee ozaman allah sana bu çocuğu neden verdiki.
birşeyvvardırki vermiştir demiş
ayyy buramakadar geldi en azından senin gibi beyin özürlü vermemiş deseydin yazacaktım kadına düşünün artık.
muhtemelen nilde böyle manyaklarla karşılaşacak işte beni korkutan bunlar yoksa kendim adına gerçkten korkmuyorum..
ay ne heyecanlı yaptesi 10.15 te oğluşumla randevum var kızlar:) şu meşhur hocaya bi gidelim bakalım neler diycek bize... inş. güzel haberler alırız bakalım...
gerizekalı kadın yahatta bu sakat çocuğu niyeverdi demiş.
inş. wavsım çok heyecanlıyım yaa tuhaf yani dr nasıl bakalım inş. herşey yolunda gider
eee sen ne zaman düşünüosun bakalım ikinci bebişi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?