- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.521
a aaaa size hiç yakıştıramadım yemek seçmeyi süper anne :) bende bamya yemem sadece o da alışkanlık haline gelmemiş ondan sanırım ... eşimde allaha şükür genel olarak herşeyi yer ete tatlıya bayılır o ayrı tabi...ayyy bende çok yemek seçen biri olarak çok şanslıyımki nil babaya çekmiş birşey ayırd etmeden yiyo kuzu..
pişt yasemin hanımcım aramızda ama çaktırmayınız lütfen:):):)a aaaa size hiç yakıştıramadım yemek seçmeyi süper anne :) bende bamya yemem sadece o da alışkanlık haline gelmemiş ondan sanırım ... eşimde allaha şükür genel olarak herşeyi yer ete tatlıya bayılır o ayrı tabi...
ay super olur canım tamm atayım resımleri cok saolasınayşegül bak aklıma ne geldi sen şimdi bana watsapttan bu fotolardan at birde sayfanın linkini at ben engelsiz annede bahsedeyim geçen kinetik kum stan arkadaşım bu sayfa sayesinde 3 4 satış yaptı cnm.. aklında olsunistersen yaparız.
öptük siziiiiii şekerimmm:ben kaçarrr herkese ii akşamlarrrrr
cok tesekkur ederım canım elımden geldgınce bıseyler yapıyorum sevıyorum ugrasmayı tamm canım ulaş bana :)ayşeülcü pek hamaratsın cnm . maşallah çok güzel şeyler yapmışsın llerine sağlık. aklımızda bulunsun bakarsın bizim ya da yakınlarımızın ihtiyacı olur ulaşırız sana. sanırım kk da vardı böyle satış yapanlar songülll hanımmm yardım lütfennn:) buarada sen ne pişiriosun cnm yaaa çok kısıtlı beslenio eşin allahtan masal sana çekmiş babaya çekseydi yanmıştın.
Bızden ıyılık cnm sukur..biraz yoğunluk var benicim. müfettiş geldi de:) denetim var... napıosun kızlar nasıl nasıl gidio iki çocuklu hayat. bi de benimkiler seninkiler kadar olsa ohhh:)
günaydın betülüm sağol aaaa nesivardki erdem paşamın çook geçmiş olsun ya iyileşsin artık kzularrr...gülden ne güzel bi haber çok sevindim maşallah nil kuzusuna yerimben onu :)
günaydın kızlar erdem biraz ateşli öksürüği arttı antibiyotik kullanıyoruz ama hala devam ediyor bakalım ne zaman geçicek
günaydın cnmgünaydın kızlar.
ne olacak ayşegbirşeyler çıkar cnm.
benicim sormaya bizimkide bak 1 hafta izindeydeim deneyeyimdedim istemedi şimdi çişimi söyliyecem annne anne çiş diyecem diyo hey allahımyaaa:
inş söylerler hayırlısıyla atlatırız bu eğitimi.ülcüm inş işe yarar
günaydın cnm geçmiş olsungülden ne güzel bi haber çok sevindim maşallah nil kuzusuna yerimben onu :)
günaydın kızlar erdem biraz ateşli öksürüği arttı antibiyotik kullanıyoruz ama hala devam ediyor bakalım ne zaman geçicek
defne bu gece şükür ateşlenmedigünaydın fundam nasıl oldu defne kuzu?
yasemin nerelerdesin bakyim şekerimmmm:
çok sevindim cnm inş birdaha çıkmaz ateşi..defne bu gece şükür ateşlenmedi
akşam 10 da 38,2 ateşi vardı dolven verdim
çok şükür sabaha kadr ateşi çıkmadı
inşallah cnm yaçok sevindim cnm inş birdaha çıkmaz ateşi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?