2012 kasım bebekleri büyüyor..

AY çok şükür benim eşim yemek seçmez her şeyi yer
ben de sakatat haricinde herşeyi yerim.sakatatı da yerim ama nadiren

ayyy bende çok yemek seçen biri olarak çok şanslıyımki nil babaya çekmiş birşey ayırd etmeden yiyo kuzu..
a aaaa size hiç yakıştıramadım yemek seçmeyi süper anne :) bende bamya yemem sadece o da alışkanlık haline gelmemiş ondan sanırım ... eşimde allaha şükür genel olarak herşeyi yer ete tatlıya bayılır o ayrı tabi...

pişt yasemin hanımcım aramızda ama çaktırmayınız lütfen:):):)

ayy kızlar sormayın kuru fasulye nohut barbunya yanına pılav hep ve tavuk et balık bızım menumuz bukadar esım ıcın dger herseyı öglen yada babmız nobetteyken kızmla yıyoruz

cok tesekkur ederım canım elımden geldgınce bıseyler yapıyorum sevıyorum ugrasmayı tamm canım ulaş bana :)
ayy beslenmemız esımın yuzunden sınırlıydı ama kızımla öğlen ıcın yemek yapıyorum sebzeler falan onları ozman yıyoru z

Aysegul masallah cnm super seyler yapıyosun becerıklı hatun senı
Ins maddı yonude guzel olur bırazcık katkıda bulunursun evıne, hazır evdeyken ıkıncı bebısıde dusun ama

biraz yoğunluk var benicim. müfettiş geldi de:) denetim var... napıosun kızlar nasıl nasıl gidio iki çocuklu hayat. bi de benimkiler seninkiler kadar olsa ohhh:)
Bızden ıyılık cnm sukur..
Bugun bol mısafırlı bı gundu yarında ben gezmelerdeyım ıns
Ikı cocuklu hayat bazen super bazen boyle beyzanın ınatlasmaları cok fazla olmaya basladı bu gunlerde 4.5 yas sendromu dıye bısey varsa ondan kesın
Yarın karnaval var kreste kostumlu gıdıcekler prenses kıyafetı aldık pek bı mutlu yattı bu aksam nıda cok fazla ısrarcı bugunlerde cısını wc ye yapmak ıcın hayırlısı bakalım

günaydın kızlar.
ne olacak ayşegbirşeyler çıkar cnm.
benicim sormaya bizimkide bak 1 hafta izindeydeim deneyeyimdedim istemedi şimdi çişimi söyliyecem annne anne çiş diyecem diyo hey allahımyaaa:
inş söylerler hayırlısıyla atlatırız bu eğitimi.ülcüm inş işe yarar

aaa bu arada ben sizinle birşey paylaşmayı unuttum gerçi engelsiz annede paylaşmıştım ama.
biliyorsunuz nil sütü biberonla içiyordu doğumdan sonra malum biberon kullanmaya başladığımız için şimdide bırakması zordu.
ben izindeyken önce anlattım annecim sen artık büyüdün. biberonunu bebeklere verelim dedim.
tamam dedi biberonu nil paketledi kapının önüne koyduk.
annemde biz kapıyı kapatınca aldı biberonu bende oraya etipuf nil çok seviyo ondan koydum.
sonra kapıyı açtım gel bakalım nlcim bebek biberonu almışmı dedim ve heyecanla aaaaaaaaa: bebebek sana etipuf bırakmış dedim .
nilde çok mutlu oldu ve ogün bugünn artık biberon hayatımızda yok.çok şükür

gülden ne güzel bi haber çok sevindim maşallah nil kuzusuna yerimben onu :)
günaydın kızlar erdem biraz ateşli öksürüği arttı antibiyotik kullanıyoruz ama hala devam ediyor bakalım ne zaman geçicek

günaydın kızlar erdem biraz ateşli öksürüği arttı antibiyotik kullanıyoruz ama hala devam ediyor bakalım ne zaman geçicek
günaydın betülüm sağol aaaa nesivardki erdem paşamın çook geçmiş olsun ya iyileşsin artık kzularrr...
wavsum nerelerdesin cnm yoksunyine uzun zamandır.

günaydın cnm

günaydın cnm geçmiş olsun

herkese günaydın kızlar. biraz yoğunum yazamadım. nasılsınız bakalım. ben oğluşun tepikleriyle iş yapmaya uğraşıyorumm maşallah barekallah:) haftayı iple çekiyorum bakalım son durumu nasıl kuzumun. zeynebim de ii çok şükür keyfi yerinde ananeyle dedeyle. eşimde dersane iş ev arasında koşturmaya başladı. hayırlısı artık. ayşegülcüm yaptıkların çok güzel rabbim bol satış versin inş. ama ücretlerden de ortalama fiyat yazarsan bizde tavsiye ederken söyleyebiliriz. güldenim maşallah nilime cnm . biberon fikri iyiymiş. benim kız geç alıştı zaten biraz daha içsin çok tatlı oluo he he:) bizde de bi çiş mevzusu kaldı bakalım ne zaman bezden kurtulcaz. betülüm çok geömiş olsun çabucak toparlar kuzum inş. beni cnm fotolarını koy prenses hanımında görelim. nurayım evine döndü girer artık sanırım. wavs fatma sibel dilek songül diğer kızlar nerelerdesniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…