2012 kasım bebekleri büyüyor..

excel de bi tabloyla uğraşıodum cnm gıcık etti beni ama bitti şükür. diğer kızlar nerde bilemiyorum tabi... wavs hayırlı zamanda nasip etsin cnm rabbim

herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar... nasılsınız . biişey sorcam hamleyken ayrıntılı ultrasonu kaç haftada yaptırdığını hatırlayan var mı acaba...ben 24 diye hatırlıyorum nette 19-23 filan yazan var. 24 yazan var kafam karıştı. ptesi randevum geç mi kaldım yoksa

günaydın betülüm sanada aynen buralar çok sesizzz.
yok yaseminim benim bir arkadaşm 24 hftasında yaptırmıştı bence geçdeğil.

günaydın herkese. hayırlı cumalar kızlar.
evetya yine geçmişşşşşş yokkkkkkkk
günaydın canım sana da hayırlı cumalar

günaydın sanada hayırlı cumalar güldenim yok artık sessiz buralar
günaydın cnm
günaydın cnm
sana da hayırlı cumalar
cnm ben 20. haftada yaptırdım

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar
Yasemın bende hatırlamıyorum ama seker yuklemesı yapılıyo 24 haftalarda onu hatırladım:)
Herkes ıyı dımı kızlar evet buralar cok sessız artık songul hanı donmustu sahalara nerde???

günaydın benicim nasılsın kızlar nasıl? ay size birşey sorucam bu yufkadan evyapımı cps yapıyolarmış siz yaptınızmı hiç nasıl olur acaba bende niloşa yapsam diorum.

günaydın benicim nasılsın kızlar nasıl? ay size birşey sorucam bu yufkadan evyapımı cps yapıyolarmış siz yaptınızmı hiç nasıl olur acaba bende niloşa yapsam diorum.
Cnm ben yapmadım ama cahıde sultanda vardı oyle bı tarıf bulursam kopyalıyım sana

Hazır Yufkayla Ev Yapımı Cips
  • 2 adet yufka
  • 1 kaşık dolusu salça
  • 1 kaşık dolusu labne peynir
  • 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
  • 2 kaşık zeytinyağ
  • 2 diş sarımsak
  • istenilen miktarda kekik
  • karabiber
  • istenirse pul biber
  • Fesleğen
  • isterseniz baharat çeşitlerini kendinize göre eklersiniz. İzmir tulum peyniri kurutup robottan geçirerek karışıma ekleyebilirsiniz.

Yufkadan Cips Nasıl Yapılır?
  • Yufka haricindeki tüm malzemeyi karıştırıyoruz. sarımsakları doğrayıp ekliyoruz. sos karışımını iyice karıştırıp 1 saat kadar dolapta bekletiyoruz.
  • Taze yufkamızın tekini geniş bir yere yayıyoruz. her yerine eşit olacak şekilde fırça yardımıyla sos karışımını sürüyoruz. (sürmeden önce doğradığımız sarımsakları sosumuzun içinden alıyoruz. Sadece kokusunu vermesi için doğramıştık)
  • Diğer yufkayı düzgün bir biçimde soslu yufkamızın üzerine kapatıyoruz. Elimizle hafif hafif bastırarak yapışmalarını sağlıyoruz.
  • Düzgünce uzun şeritler kesiyoruz. sonra üçgenler keserek tepsiye sık bir biçimde cipslerimizi sıralayıp 170 derecelik fırında kızarana kadar pişiriyoruz.
  • Tepsiye yağlı kağıt koymuyorsanız ayrıca yağlamaya gerek yok. çünkü yapışmıyorlar.
  • Cipslerimizi sade yoğurt sos ile yada baharatlı yoğurt sos ile servis ediyoruz.
  • Bana göre hazır cipsten daha lezzetli olan ve zararsız olan bu cipsi denemenizi tavsiye ederim.
  • Hava almayan kavanozda yada kapta muhafaza edildiğinde bayatlamıyor.
  • Afiyet olsun.

Ben cahıdeden yaptıgım tarıfler tuttugu ıcın bunu yapardım kesın:)
Ama burdakı yufkalar trdekı gıbı ınce degıl guzel olmaz sanırım..

Ben cahıdeden yaptıgım tarıfler tuttugu ıcın bunu yapardım kesın:)
Ama burdakı yufkalar trdekı gıbı ınce degıl guzel olmaz sanırım..
güzel ama o çokfazla mazeme koymuş ben öyle fazla feslehen kekik falan sevmediğim için yine yufkadan yapıcam ama düz yapıcam bak nefis yemek tariflerindende bir tarif var ben onu denemek istiyorum.
ondada 1 adet yufka 3 ytemek kaşığı yağ tuz ve nane falanvarda istediğin baharatı sen seçiyosun mesela ben tuz kimyonve çok hafif pul büber düşünüyorum
onları karıştırıyosun yufkayı tezgaha yayıp istediğin şekilllerde kesiyosun sonra o mazemeye batırıp çıkarıp tepsiye dizi yosun ve .
180 derece fırında 11 dakka kadar pişiriyosun sanki bu benim dahmak zevkime daha uygun geldi.

Gunaydin kizlar

Yasemin ben yanls hatrlmyosam 24.haftada yaptrmstm canim

Benicim dun yazmayi untmsm masallah sana 4.olmussun bende destejlemstm arkadasmi
Insallah bundada guzel basarlar alrsn canin kizlar nasil

Funda defne nasil oldu canim

Gulden cips guzele benziyo nilim seviyosa yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…