- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #61.561
excel de bi tabloyla uğraşıodum cnm gıcık etti beni ama bitti şükür. diğer kızlar nerde bilemiyorum tabi... wavs hayırlı zamanda nasip etsin cnm rabbim
günaydın canım sana da hayırlı cumalargünaydın herkese. hayırlı cumalar kızlar.
evetya yine geçmişşşşşş yokkkkkkkk
günaydın cnmgünaydın sanada hayırlı cumalar güldenim yok artık sessiz buralar
günaydın cnmherkese günaydın hayırlı cumalar kızlar... nasılsınız . biişey sorcam hamleyken ayrıntılı ultrasonu kaç haftada yaptırdığını hatırlayan var mı acaba...ben 24 diye hatırlıyorum nette 19-23 filan yazan var. 24 yazan var kafam karıştı. ptesi randevum geç mi kaldım yoksa
Cnm ben yapmadım ama cahıde sultanda vardı oyle bı tarıf bulursam kopyalıyım sanagünaydın benicim nasılsın kızlar nasıl? ay size birşey sorucam bu yufkadan evyapımı cps yapıyolarmış siz yaptınızmı hiç nasıl olur acaba bende niloşa yapsam diorum.
var cnm bende tarif ama nasıl olur acaba onbu bilemedimmmm:Cnm ben yapmadım ama cahıde sultanda vardı oyle bı tarıf bulursam kopyalıyım sana
güzel ama o çokfazla mazeme koymuş ben öyle fazla feslehen kekik falan sevmediğim için yine yufkadan yapıcam ama düz yapıcam bak nefis yemek tariflerindende bir tarif var ben onu denemek istiyorum.Ben cahıdeden yaptıgım tarıfler tuttugu ıcın bunu yapardım kesın:)
Ama burdakı yufkalar trdekı gıbı ınce degıl guzel olmaz sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?