- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.761
ıns uzatabıldgın kadar uzatırsın canım evet dıkıslı ya artık sogukta sızlar bır sure bencede rapor gereklı bırsure dahaOy kiyamam eren kuzusuna ya geçmiştir insallah sadece incinmedir
Kizlar dun kontrole gittim dikislerimin bir kısmını aldi kalaninida çarşamba alacak nasipse carsamba rapor günümde doluyo ama uzaticam burnum cok hassas dokunamiyorum daha birfe disarida asiri Üşüyor burnum buz kesiyo resmen hasassliginin azalmasi lazim bakalım kac gun uzar bilmiyorum erdem yaninda oldugum icin cok mutlu biraz şımarıklastik ama normal tabi butun gun yatiyo koynuma yanagimi seviyo burnuma dokunmuyo iylesecek sonra dokunacam diyo :) akilli bidigim benim sizi öpüyorum kuzular özledim sürekli okuyorum ama herzaman yazamıyorum seviyorum sizii
ohh atlatmıssın neguzel masallhhh sanaaIyı aksamlar kızlar
Yogun bır dunun ardından bugun kendıme gelmeye calısıyorum:)
Cocuklarla 15 kısı falandık cok guzel gectı aksamımız yalniz mısafır grubuna bıkac kısı daha eklenınce bende menuye ekleme yaptım he he:) bugunde esım calıstı kızlar gezmek ıstıyo ben yorgunsabah temızlıgı yapıp goturdum carsıya gezdık alısverıs yaptık kızlara 2 ser pantalon elbıse ve kolye toka vs aldım pek mutlu oldular:) gelınce ogle yemegı ve hep beraber uyuduk yalnız ben fena yorulmusum kendıme geledım daha:) sımdıde kızlar banyoda oynuyolar bıraz oynasınlar yıkayıp yatırıcam, bızden haberler boyle:) yarın burda 18 derece sıcaklık olacakmıs babayla beraber gezmelere gıderız artık ıns...
Fatma eren ıyıdır ıns yazmamıssın bırdaha gıttınızmı dr a?
Yasemın sızın olayda tatlıya baglanmıstır ıns
Aksama neler oldu evde merak ettım...
geçmiş olsun cnm erenin kolu nasıl oldu?İyi geceler kizlar biraz moralim bozuk aksam yemeginden sonra avmye gittik orda eren toplu oyun alaninda oynadi oyuncaklara falan bindi gezdik ama cikarken cikmak istemedi agladi arabaya dogru giderken babasida elinden tutmaya calisirken tabi erende aglayarak geri gitmek istiyo o anda bileginden ses gelmis kut diye esimde israrla erenin bilegini tutup baak istiyo hatta evde oynadiklari gibi ellerinden tutup havaya kaldircakmis gece gece delirtti beni ya bisey varsa kiricanmi cocugun bilegini diyorum zaten agliyo aglarken anlayamayiz diyorum esimde erenin ustune gidiyo tartistik falan iste sonra eve gelince ben erene dikkat ettim arabadan alirken giderken falan elini hatta kolunu hic kipirdatmiyodu evde sakince sordum bilegine dokununca agliyodu aciyomu dedim aciyo dedi esimi erenin yanina sokmadim kizdim esime diyorum sabaha kadar degismesse dr.a goturelim dedim bu seferde bisey yok onda dr.luk diyo.erenin ustunden gomlegini zor cikarttim istemiyo acidigi icin
geçmiş olsun cnmOy kiyamam eren kuzusuna ya geçmiştir insallah sadece incinmedir
Kizlar dun kontrole gittim dikislerimin bir kısmını aldi kalaninida çarşamba alacak nasipse carsamba rapor günümde doluyo ama uzaticam burnum cok hassas dokunamiyorum daha birfe disarida asiri Üşüyor burnum buz kesiyo resmen hasassliginin azalmasi lazim bakalım kac gun uzar bilmiyorum erdem yaninda oldugum icin cok mutlu biraz şımarıklastik ama normal tabi butun gun yatiyo koynuma yanagimi seviyo burnuma dokunmuyo iylesecek sonra dokunacam diyo :) akilli bidigim benim sizi öpüyorum kuzular özledim sürekli okuyorum ama herzaman yazamıyorum seviyorum sizii
günaydın cnmgünaydın kızlar.
fatmacım çok geçmiş olsun inş birşey yoktur ama bi dr baKTIRMAK LAZIM TABİ MUTLAKA YAZ BİZE CNM.
BENİCİM AY NE HAMARATLIK BU ŞEKERİMYA NE İLAVE YAPTIN OMENÜNÜN ÜZERİNE DAHA ÇOK MERAK EWTTTİM HAMART ARKADAŞIM BENİM.
AYŞEGÜL GELDİMİ EŞİN ŞEKERİM.
BETÜLÜM UZAT BENCEDE AKILLI BIDIK ERDEMİM BENİMMM:
YASEMİNİM NE YAPTINIZ O AKŞAM BENCE SORUN OLMADI GİBİ GELDİ AMA YAZ MERAK ETTİM BENDE.
SONGÜL, KATRE, NURAY, WAVS GÜNAYDIN SİZEDE GELİN ARADA KIZLARR....
FUNDA NE ALMIŞ BAKALIM EŞİNSANA ŞEKERİM.SİBEL SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR CNM.
AY BU ARADA DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZDE KUTLU OLSUN .
GÜNAYDIN CNM GEÇMİŞ OLSUN İNŞ İLERLEMEZ.günaydın kızlar
ben hasta oldum.boğazım burnum çok kötü.defne hastalığı bana sattı
cuma günü eşim ve ailesini barıştırdım
cumartesi mutfak dolaplarını sildim.görüntülü diyafon takılacaktı.defneyi alıp çıktım eşimi evde bıraktım.pazra gittim.defne uyuyup kaldı arabada.onu uyurken kv ye bıraktım.ben kuaföre gittim.oradan pasta aldım.bebek görmeye gittim.ikizler çok minnak geldiler gözüme.5 gibi oradan çıkıp kvlere gittim.defne güzel uyumuş.gittiğimde yeni uyanmıştı.eşim gelmemişti daha.şaşırdım.sonra gittim eşimi aldım geldim.meğerse eşim evi temizlemiş, camların bi kısmını silmiş.kv de yemek yedik.sonra da eşime hadi avm ye gidelim dedim.çünkü kv nin ablası hotiçten bi bot almış ve kv çok özenmiş.indirim olduğunu duyunca hadi gidelim annene hediye alalım dedim.toplandık gittik.kv bakarken eşim de bana babet,bot ve ayakkabı aldı(ki bu ay hiç durumumuz yoktu aslında).kv de bot beğendi.ona da bot aldık
biraz daha dolandıktan sonra kv yi eve bırakıp kendi evimize geçtik.
pazar dA kalan camları silsik,evi silip süpürdük.
ben ütüleri yaptım.pazar günü hasta olduğum için defneyle ben de uyudum
akşam da yemek meyve vs derken zaman geçti gitti
sağol cnm daha güzelleri senin olsunGÜNAYDIN CNM GEÇMİŞ OLSUN İNŞ İLERLEMEZ.
HEDİYELERİNİDE GÜLE GÜLE KULLAN..
günaydın cnmGunaydin.herkese
cuma aksam geldi esim guldencim masal.cok ozlemis
funda guke gule kulln hediyeleirni
fatma nasil oldu eren ya aklim onda kaldi
yasemin adina sevindim iyi olmiszur yakin olmak evine
siz naptiniz guldencin resim.cektirdinizmi nasil gecti kulagini deldirdinmi
günaydın cnmHepinize gunaydin arkadaslar
Guldencim fotilari merakla bekliyor7m
Fatmacim eren ile ilgiki gelisme varmi aksam misafir cocuk vardi parkta dusmus kolu dirsekteb kirilmis
Fundacim cok gecmis olsun defne daha iyi dimu
Yasemini merak ettim cok yok mu bugun
Oda bir ayi bile bulabiliyor iyi olsun kuzucuklari hatta hrpimizgünaydın cnm
sağol tatlım
defne de sadece öksürük kaldı onun haricinde iyi şükür
evet cnm yaOda bir ayi bile bulabiliyor iyi olsun kuzucuklari hatta hrpimiz
Evet evet fenada bir salgin heekezde duyuyorumevet cnm ya
zaten salgın varmış bu ara
aman dikkat edin çocuklara
ben de öğleden sonra dr a gideceğim bakalım n e diyecek bana
günaydın cnmGunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?