- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.721
bakayım kıtaplara canım uygunmuş bende sımdı kıtaplara bakıyordum aradgımı bulamadım tubıtak yayınlarının 50etkınlık kıtabı varmıs 12tl onu arastırıyorum facde gordumhttp://www.fonyayincilik.com/KULTUR...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=1
kızlar bu kitaplara bi bakin isterseniz cok güzel bi inditim var. Ben esimi ikna edemedim ama çalışanlar alir belkialanlar cok beğenmis hikayelerini karton kapakli cok güzel kitaplar 15 liradan 3 liraya düşmüş. Kampanya bitmezse ay başında tekrar şansımı deniycem:)
Bu arada Ayşegül tavsiye ettigin seriyi aldik gelir gelmez okuttu berra hepsini cok sevdi Teşekkürler canim
sen rahat ol canım dogru olanı yaptın hem kendı cocugun ıcın hem eltıınkı ıcın bosver gerısınısağolun kızlar içimi rahatlattınız ii ki varsınız. hayırlısı artık olan oldu. yapacak bişey yok akşamı bekleyip görcez
yok fatmacım yaseminin eltisinin çocuğu hastaymış yaseminlere getirecekti kv baksın diye ama daha zeynebim yeni iyileşti sonuçta.Hosbulduk guldencim iyiyim cok sukur yasemine uzuldum bir iki sayfa okuyayim dedim okudum gec olmasin diye cok okuyamadim tam anlamadim ama kv.ile ilgili zeynebi birakip diger torununami bakmaya gidicek anlamadim orasini ama yasemin uzulme sen hakli olmasan esin sana destek olmaz hak vermez surda doguma ne kaldi bebisimizde buyudu gormeyeli ins.halledersiniz sorununuzuda daha fazla uzulmessin ister istemez stresde olur sende.
Bizdede cok sorunlar vardi herkes gibi simdi kv.koyde cok sk gorusmuyoruz hatta annemlerede bozugum bizim koyede gitmiyoruz dusun 1sene doluyo annem bize gelmeyeli sanki uzayda yasiyorum 2saatlik mesafe ay bide ben baslamayayim simdi.
Hmm ama yasemin hakli yani olucak ismi bastan boyle konusulmasi iyi olmus yoksa bu is boyle giderdi zirt pirt getirmeye baslardi ilk firsatta getirmeye calistigina gore.yinede ins. hersey yoluna girer bi sknti olmadan.yok fatmacım yaseminin eltisinin çocuğu hastaymış yaseminlere getirecekti kv baksın diye ama daha zeynebim yeni iyileşti sonuçta.
eltisi izin ala bilirdi çocuğuna bakmak için yasemin ona kızdı haklı olarak.
neyse sonra hatasını anlayıp izin alabilm
Canim aynı elifte baglatmak istemiyordu ve wc ye koyduğum Lazimliga yapıcam diyordu hatta bi kaç defa kaka yapmadan anladım Lazimliga yaptırdımAyşegül nuray tuvalet egitimine nasil başladınız kizlar anlatsaniza tecrubelerinizden faydalanayimben havalarin isinmasini bekliyorum ama gecen berra bezini baglatmak istemedi. Lazimliga yapti bi kac kez. Yalniz hic geldigini söylemiyor. Otutturdum yapti bi kere yarim saat sonra tekrar götürürüm diye düşündüm. 10 dk sonra bi baktim altina yapmış. Bunu bi kaç kez yasayip baştan asagi üstünü degistirmek gerekince esim de boşver havalar isininca öğret dedi usutecek diye tedirgin oldu o yüzden bıraktık. Tekrar başladığım da nasil yapayım bilgi verin biraz:)
İyi fikirmis canim bende normal hikaye kitabi vardi ozaman ben meyve sebze hayvan falan olan kitaplar alayim ona nettende almadigimiz icin pek denk gelmemisti gezerken ama bidaha bakayim kitapcilara falan.fatma şarkılarla falan alıştıra bilirsin bak ben nile sebzeler kitabını aldım önce bakmak öğrenmek istemedi tamam dedim sonra şarkılarla öğretmeye çalıştım bune kabak bak bak bak falan her sebzeye birşarkıbuldum mesela fasülyeyi öğrenememişti onada fasülye şakısını söylüyorum hadi anne şarkıları söyleyelim diyor..
hoşgeldin cnmHayirli Cumalar kizlar nasilsiniz bakalim giremiyorum k.bakmayin eren pencereden cocuklari gorur gormez hemen abi abi demeye basliyo ciktik yine disari kosturdu biraz bisiklete bindi iste yeni yatirdim uykuya.bende bi kahve yapip firsat bulmusken gireyim dedim ins.iyidir herkes.
öyle yapıyorum cnmfunda burnunu açıktut cnm dr dediki burnu tıkalı olursa oda öksürük yaparmış bilgin olsun sıktırıyosa okyanus suyuyla temizle burnunu yatmadan..
fatma hoşgeldin neler yapıyosun bakalım..
sağol cnm benimAyy o koca goz bana ait degil kizlar yanlislik olmus digerini koymustum.
Elife ve defneye cok gecmis olsun rahatsizlarmis hemencik iyilesirler ins.
Nil nasil guldencim iyidir umarim haftaya kontrolunuzde iyi gecer ins.
Katre aysegul waws beni songul ozcanan dilek gulcan herkes iyidir umarim kizlar.unuttugum varsa affola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?