2012 kasım bebekleri büyüyor..

bakayım kıtaplara canım uygunmuş bende sımdı kıtaplara bakıyordum aradgımı bulamadım tubıtak yayınlarının 50etkınlık kıtabı varmıs 12tl onu arastırıyorum facde gordum
güle gule kullnın ayy bız cok sıkıldık ondan hergun kackez anlttırıyor bılmıyorum:)

Hosbulduk guldencim iyiyim cok sukur yasemine uzuldum bir iki sayfa okuyayim dedim okudum gec olmasin diye cok okuyamadim tam anlamadim ama kv.ile ilgili zeynebi birakip diger torununami bakmaya gidicek anlamadim orasini ama yasemin uzulme sen hakli olmasan esin sana destek olmaz hak vermez surda doguma ne kaldi bebisimizde buyudu gormeyeli ins.halledersiniz sorununuzuda daha fazla uzulmessin ister istemez stresde olur sende.
Bizdede cok sorunlar vardi herkes gibi simdi kv.koyde cok sk gorusmuyoruz hatta annemlerede bozugum bizim koyede gitmiyoruz dusun 1sene doluyo annem bize gelmeyeli sanki uzayda yasiyorum 2saatlik mesafe ay bide ben baslamayayim simdi.

Ayy o koca goz bana ait degil kizlar yanlislik olmus digerini koymustum.
Elife ve defneye cok gecmis olsun rahatsizlarmis hemencik iyilesirler ins.

Nil nasil guldencim iyidir umarim haftaya kontrolunuzde iyi gecer ins.

Katre aysegul waws beni songul ozcanan dilek gulcan herkes iyidir umarim kizlar.unuttugum varsa affola.

yok fatmacım yaseminin eltisinin çocuğu hastaymış yaseminlere getirecekti kv baksın diye ama daha zeynebim yeni iyileşti sonuçta.
eltisi izin ala bilirdi çocuğuna bakmak için yasemin ona kızdı haklı olarak.
neyse sonra hatasını anlayıp izin alabilm

Kitaplara bende bakayim ama bizim hic kitap aliskanligimiz yok yaa eren pek sevmiyo ben ozeniyorum ona kitap okuyayim ama dinlemiyo pek aksam besigine yatirinca bi deneyeyim bakalim yine belki sk sk yapinca alisir.

fatma şarkılarla falan alıştıra bilirsin bak ben nile sebzeler kitabını aldım önce bakmak öğrenmek istemedi tamam dedim sonra şarkılarla öğretmeye çalıştım bune kabak bak bak bak falan her sebzeye birşarkıbuldum mesela fasülyeyi öğrenememişti onada fasülye şakısını söylüyorum hadi anne şarkıları söyleyelim diyor..

Hmm ama yasemin hakli yani olucak ismi bastan boyle konusulmasi iyi olmus yoksa bu is boyle giderdi zirt pirt getirmeye baslardi ilk firsatta getirmeye calistigina gore.yinede ins. hersey yoluna girer bi sknti olmadan.

Canim aynı elifte baglatmak istemiyordu ve wc ye koyduğum Lazimliga yapıcam diyordu hatta bi kaç defa kaka yapmadan anladım Lazimliga yaptırdım
elif cikartmalari çok seviyor bir sürü çeşit çeşit çıkartma aldım artık wc ye yapacağını bez baglamayacagimi Cisini yapınca bi tane kakasini yapınca iki tane çıkartma verecegimi söyledim 10 dk bir yarım saatte bir devamli wcye goturdum ilk günler altına da kaçırdı ama kışın daha rahat bence çünkü altına giydirdigim eşofman emdi yaptığı cisi böylece yerler hali falan hiç pislenmedi zaten iki günden sonra geldiğini anlıyorsun kendi söylemesi bile elini oraya götürüyor yani iyi gözlemlemek lazım bence hazır berra ilk iki üç gün kazalar oluyir ama sonra kendi Cisini söylüyor wcye gidiyor

sağol fatmacım inş akşama da haklılığım devam eder he he:)
kızlar buarada ben öğle arası a 101 e uğradım ütü masası gelmişti oyuncak.3,5 tl. bi de bowing seti aldım 4,95.beğenir inş kuzum haberiniz olsun deidm

İyi fikirmis canim bende normal hikaye kitabi vardi ozaman ben meyve sebze hayvan falan olan kitaplar alayim ona nettende almadigimiz icin pek denk gelmemisti gezerken ama bidaha bakayim kitapcilara falan.
Burda bi ara okumustum telime indirdim minikler ogreniyor adli programi eren onu cok seviyo sekilleri hatta orda daireyi ogrendi ona takti surekli daire ciziyo bana cizdiriyo surekli onu soyluyo ama sebze hayvan onlari falan actirip surekli onlara bakiyo cok sevdi ins.kitaplarida sever.

Sagolun nuray Ayşegül. Biraz ugrassam olacak gibi bakalim martta gecsin bari.

3 4 yas üzeri yazanlar 2 yasa uygunmus kızlar. Foto cekip koymuslar gercekten kisa kisa yazilar. Özellikle tavuklar karanlikta göremez ve tonton u cok begenmis herkes.

Aysegul canim o gosterdigini incelemistim daha önce ama kitap degil de kart seklimde. Bi de yorumlarda falan genel ds evde yaptigimiz seyler yazinca vszgectim almaktan. Tübitak in kitaplari diger kitaplara göre uygun fiyatlari. Bi kac hikaye kitabini aldim berra onlari da seviyor. Kitap olsun da bize oku oku diye başımın etini yiyor:)

Nuray öyle demek ki canim ben de oralari takip edince haberdar oluyorum:)

hoşgeldin cnm
sana da hayırlı cumalar

funda burnunu açıktut cnm dr dediki burnu tıkalı olursa oda öksürük yaparmış bilgin olsun sıktırıyosa okyanus suyuyla temizle burnunu yatmadan..
fatma hoşgeldin neler yapıyosun bakalım..
öyle yapıyorum cnm
akşam yatmadan,sabah kalkınca ve okulda 2-3 defa temizliyoruz okyanus suyuyla

sağol cnm benim

valla fatmacım ne zaman gelmiş bilmiyorum belkide geçen haftadır dediğin gibi inş sever zeynepte bakalım. ütü masamız filan yoktu bizim güldencim yeni aldık bakalım. eski oyuncaklardan sıkıldı bi kısmını akldırmayı düşünüyorum.sonra bi ara tekrar cıkarırım yeni gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…