2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bowling setini daha once gelmişti a101 e o zaman almis babasi. Utu masamiz yok ama berra cok oynamiyor oyle seylerle. Bime geldiginde mutfak almıştık. Cok oynamadi. Puzzle tarzi oyuncaklarla daha cok ilgileniyor

katre cnm koay gelsin iz başlayıp bıraktık. çişim var diye tutturuo yap kızım bezin var diyorum hayır çişimiz tuvalete dio ii diyorum gidiyoruz bekle bekle hiç bişey yok kalkıyoruz tekrar. kesinlikle yapmıyoruz malesef.

Bowling setini daha once gelmişti a101 e o zaman almis babasi. Utu masamiz yok ama berra cok oynamiyor oyle seylerle. Bime geldiginde mutfak almıştık. Cok oynamadi. Puzzle tarzi oyuncaklarla daha cok ilgileniyor
cnm mutfakla ilk zamanlar zeynepte oynamıyordu şimdi çok kıymetlendi yemek yapıo bize her akşam ne pişirdin annecim diyorum pilav makarna dio. ikisi birden mi diyorum evet hangisi istersen dio ha ha çok seçenekli bi yemek hayal edio demek ki kuzum:)

Bizim de 1 ayi gecti sanirim alalı. Ama ancak bizim tesvigimizle geciyor başına hadi kizim yemek yap bize getir cay yap ta getir diye diye oynatiyoz ancak çocuğu:) yerim ben onun pilav makarna diyen dillerini yaaa:) ah bi berra da konussaydi artık biz de hic bi gelişme yok

olur katrecim o da bi anda konuşur şaşarsın.kuzenimin kızı da çok geç konuştu 3 yaşını geçmişti sanırım. ama şimdi de susturamıyorum dio kuzenim.

aynen canım masalda hıc oyuncak oynamıyor annemler surekl alıyor almayın dıyorum dınletemıyorum heryer oyuncak dolu aslaoynamaz sadece kıtap kalem puzlle lego onlarla oynar oyun hamuru vagcelmezı masalın:)

Kizlar berraya hazirladigim su oyunla dunden beri o kadar cok oynadi ki tavsiye ediyorum herkese. Tuvalet kağıdı rulolarini elisi kagidiyla kaplayip bi kartona yapistirdim. Hepsine ayri ayri sekillerden yapistirdim. Evadan sekkilleri kesip ataş taktim. Ucuna mıknatıs taktigim bi oltayla sekilleri tutup uygun ruloya koydu. Ve ayrica renklerine uygun ponpon aktardi

Eklentiler

• IMG_20150305_140655.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 94
aynen canım masalda hıc oyuncak oynamıyor annemler surekl alıyor almayın dıyorum dınletemıyorum heryer oyuncak dolu aslaoynamaz sadece kıtap kalem puzlle lego onlarla oynar oyun hamuru vagcelmezı masalın:)
Ay berrayi anlattin sanki oyun hamuru delisi yaa

katre negüzel berra çok şanslı seningibi bir etkinlik yapan annesivar sizin kreşe gitmeye hiç ihtiyacınız yokki kıreş sizde zaten he he..
konuşmaya gelince bazı keleimeleri söyüyordu sonuçta berram öyle hatırlıyorum berram geç konuşacak ama ayşegülün dediği gibi düzgün konuşucak..

aynen canım gec konusan daha hızlı ve bırden cumle kurarak konusyor cunku kaydedıyormus beynıne
Inşallah canim birden konuşacağı günü bekliyorum bakalim:) bir an önce gelsin ama yaaa. Dün supriz istiyormus arada uzun zaman oynamadigi bi oyuncagini falan cikarip arkama saklayip getiriyorum süpriz diye cok hoşuna gidiyor. Işte öyle yapmami istiyormus biseyler anlatmaya çalışıyor anlamiyorum öyle sinirlendi öyle agladi ki kuzum. Kucağıma aldim aglayinca anlamıyorum sakince tekrar anlat hadi dedim. Elini arkasına götürüp cikariyo dee diyo bi anda anladim süpriz mi istiyorsun dedim nasil mutlu oldu.

Yok canim ya her gun yaptiramiyorum arada oluyo böyle etkinlikler iste.
Evet var bazi kelimeleri hic konusmuyor değil. Ama hic cümle kurmuyor mesela.

Yok canim ya her gun yaptiramiyorum arada oluyo böyle etkinlikler iste.
Evet var bazi kelimeleri hic konusmuyor değil. Ama hic cümle kurmuyor mesela.
nili dr götürdüğümde hani şu istanbuldaki profa ilk sorduğu 3 kelimeydi cnm 3 kelimeyi konuşan çocuk konuşmuyo diyemeyiz demişti..zamanı var bence birde bu olay genetik bile ola bilir mesela senve eşin nasıl konuşmuşsunuz acaba..

Ben kaçıyorum kizlar uzun zamandir bu kadar yazmamistim özlemişim:) ama yemek yapcam daha. Bu ara oruc tuttum biraz yasemin sonunda sana yetistim:) nasıl bitecek bu oruclar bilmem 37 gün kaldi. Öpüyorum hepinizi

İyi geceler kizlar biraz moralim bozuk aksam yemeginden sonra avmye gittik orda eren toplu oyun alaninda oynadi oyuncaklara falan bindi gezdik ama cikarken cikmak istemedi agladi arabaya dogru giderken babasida elinden tutmaya calisirken tabi erende aglayarak geri gitmek istiyo o anda bileginden ses gelmis kut diye esimde israrla erenin bilegini tutup baak istiyo hatta evde oynadiklari gibi ellerinden tutup havaya kaldircakmis gece gece delirtti beni ya bisey varsa kiricanmi cocugun bilegini diyorum zaten agliyo aglarken anlayamayiz diyorum esimde erenin ustune gidiyo tartistik falan iste sonra eve gelince ben erene dikkat ettim arabadan alirken giderken falan elini hatta kolunu hic kipirdatmiyodu evde sakince sordum bilegine dokununca agliyodu aciyomu dedim aciyo dedi esimi erenin yanina sokmadim kizdim esime diyorum sabaha kadar degismesse dr.a goturelim dedim bu seferde bisey yok onda dr.luk diyo.erenin ustunden gomlegini zor cikarttim istemiyo acidigi icin

En sonunda uyudu kuzucum bakalim gece napicak aklim onda ama yanimda yatiyo ins.kotu olmaz biraz incindi sanirim ama degisme olmassa dr.a gotururuz boyle olmaz.

Oy kiyamam eren kuzusuna ya geçmiştir insallah sadece incinmedir
Kizlar dun kontrole gittim dikislerimin bir kısmını aldi kalaninida çarşamba alacak nasipse carsamba rapor günümde doluyo ama uzaticam burnum cok hassas dokunamiyorum daha birfe disarida asiri Üşüyor burnum buz kesiyo resmen hasassliginin azalmasi lazim bakalım kac gun uzar bilmiyorum erdem yaninda oldugum icin cok mutlu biraz şımarıklastik ama normal tabi butun gun yatiyo koynuma yanagimi seviyo burnuma dokunmuyo iylesecek sonra dokunacam diyo :) akilli bidigim benim sizi öpüyorum kuzular özledim sürekli okuyorum ama herzaman yazamıyorum seviyorum sizii

En sonunda uyudu kuzucum bakalim gece napicak aklim onda ama yanimda yatiyo ins.kotu olmaz biraz incindi sanirim ama degisme olmassa dr.a gotururuz boyle olmaz.
benım bılegım ıncındıgınde kuru üzümü ezip sarardı babannem sabaha hafıflerdı 2gun yapardık boyle bısey kalmazdı hıc kıpırdatmıyor ve sısdıyse morardıysa falan kırıkda olabılır bebekler hıssetmıyor cunku ve eger o sesı duyduysan cıt dıye kırıkda olabılır zman kaybetmeyın derim

bu erkkelerı anlamıyorum ya cocuk aglayınca dahada ustune gıdıyorlar hayrtet bısey ya onundda daha mınık oldugunu anlamıyorlar buyuk ınsanmıs gbı kafa tutuyorlar soyledıklerıne yaptıklarına tum gun onlar baksa cocukları öldurrler heralde sınırden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…