- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.881
Burda rampa olmadıgından mı hıc o egıtımı almadık bız:) sadece esım gostermıstı bıkac kere olurda bıyerlere gıdersen dıye.benindireksoyon sinavlari bemziyor stop a aslinda anlayis gosteriyorlar ama park a rampaya asla af yok.
cidden rampa yok mu hic bizim sinavda bir rampa var ucunu goremezsinBurda rampa olmadıgından mı hıc o egıtımı almadık bız:) sadece esım gostermıstı bıkac kere olurda bıyerlere gıdersen dıye.
Ay sen nası rahatsındır sımdı:) kendımden bılıyorum ıyı stres yanı
Suruyosun dımı arayı cok acma pratık yap ona gore
uyudu canim benim sizde durum nedirAy gercekten bu ne dedım ılahı sıbel
Naber cnm uyudumu pasa
Yok cnm bır ıkı ufak oralardada surmedık zatencidden rampa yok mu hic bizim sinavda bir rampa var ucunu goremezsin
ay rahatkamam mi canim hrm nasil dosyam hazilransin hemen ehliyeti cikarticam biraz cekiniyorum o olmadn kullanmaya persembe kullandim ilk defa otomatik cok komikti oyincak gibi
Bızde asıya gıttık ordan eltıme ugradık eve gelmemız yatmaları dokuzu gectı 8,5 ta yatırıyorum normaldeu
uyudu canim benim sizde durum nedir
haha hoc aramadi valla:)Yok cnm bır ıkı ufak oralardada surmedık zaten
Onu bılmıyodum bızım sınav bıter bıtmez hoca ımzayı atıp verıyo elımıze ehlıyet kartını oncesınden hersey hazırlanmıs oluyo
Cok degısık gelır otomatık herhalde
elın vıtes atmak ıster debrıyaj arar:) alısana kadar..
gecmis olsum cnm tepki verdimi kuzuBızde asıya gıttık ordan eltıme ugradık eve gelmemız yatmaları dokuzu gectı 8,5 ta yatırıyorum normalde
Gunduzde uyumadıklarından cok gecmeden gıttıler uyku alemıne :)
Yok anlıyamadı dort koldan dagıttık dıkkatı:) bız kafayı baska yone cekmeye calıstıkca ınadına bakmak ıstemesı cok komıktı:)gecmis olsum cnm tepki verdimi kuzu
ekip calismasi he:)Yok anlıyamadı dort koldan dagıttık dıkkatı:) bız kafayı baska yone cekmeye calıstıkca ınadına bakmak ıstemesı cok komıktı:)
Bıde esım bıraz sıkıyo kolunu hıc anlamıyo.
Gecede ateslenmeyız ıns..
Aynen:)ekip calismasi he:)
oh oh sevindim acimasin cani kuzumun bizimde bu ay sonu rutin kontrolumuz var asi kalmadi rutin grip asisi disinda
canim bun sukur 10 ay oldu tik yokAynen:)
Hersey yolundadır ıns pasanın
astım alerjı ne durumda?
Bızdede bıttı asılar.
Masallah aman devamı hep boyle olsun ınscanim bun sukur 10 ay oldu tik yok
3 aydan 3 aya rutin gidiyoruz devamini dileriZ:)
amin canim tum yavrularimiz insallaMasallah aman devamı hep boyle olsun ıns
Ben cıkıyorum cnm bıraz erken uyuyabılırım ıns
Iyı geceler
iki cocuklu kadinlara bu hak verilmistir hahaMeraba songülüm ben göremiyorum kimlerin olduğunu sen nasil goruyorsun bakiyim
korkma canim benim rampa senden korksun bu kis nefret ettim rampa kalkisindanAyy beni oralarda gerçekten hic rampa yok mu. Ay burasi cok fena ya. Resmen burada o rampalar yüzünden araba kullanmaya cesaret edemiyorum. Cok dik yerler var. Afyonda kullanıyorum burada korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?