2012 kasım bebekleri büyüyor..

benindireksoyon sinavlari bemziyor stop a aslinda anlayis gosteriyorlar ama park a rampaya asla af yok.
Burda rampa olmadıgından mı hıc o egıtımı almadık bız:) sadece esım gostermıstı bıkac kere olurda bıyerlere gıdersen dıye.
Ay sen nası rahatsındır sımdı:) kendımden bılıyorum ıyı stres yanı
Suruyosun dımı arayı cok acma pratık yap ona gore

cidden rampa yok mu hic bizim sinavda bir rampa var ucunu goremezsin
ay rahatkamam mi canim hrm nasil dosyam hazilransin hemen ehliyeti cikarticam biraz cekiniyorum o olmadn kullanmaya persembe kullandim ilk defa otomatik cok komikti oyincak gibi

cidden rampa yok mu hic bizim sinavda bir rampa var ucunu goremezsin
ay rahatkamam mi canim hrm nasil dosyam hazilransin hemen ehliyeti cikarticam biraz cekiniyorum o olmadn kullanmaya persembe kullandim ilk defa otomatik cok komikti oyincak gibi
Yok cnm bır ıkı ufak oralardada surmedık zaten
Onu bılmıyodum bızım sınav bıter bıtmez hoca ımzayı atıp verıyo elımıze ehlıyet kartını oncesınden hersey hazırlanmıs oluyo
Cok degısık gelır otomatık herhalde
elın vıtes atmak ıster debrıyaj arar:) alısana kadar..

haha hoc aramadi valla:)
stop vb hic yok iyiymis
sizde ne kadar guzelmis ben 10 gundur dosya beklemeteyim

ekip calismasi he:)
oh oh sevindim acimasin cani kuzumun bizimde bu ay sonu rutin kontrolumuz var asi kalmadi rutin grip asisi disinda

Ayy beni oralarda gerçekten hic rampa yok mu. Ay burasi cok fena ya. Resmen burada o rampalar yüzünden araba kullanmaya cesaret edemiyorum. Cok dik yerler var. Afyonda kullanıyorum burada korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…