2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar ohhh yaşasın bugün geçmiş varrrr:
songülüm aman dilini ısır hasta olmasın paşa.
ee güvensen bu bilimsel annneye he he he:
benicim geçmmiş olsun inş hastalanmateşlenmemiştir kuzumm:

Günaydın canlar nasilsiniz ay bugum benim raporum bitiyor ama bir kac gun daha uzatıp bu haftayi tamamlayacam nasipsr dr a gidicem öğlen dikislerin kalanini alacak

Günaydın kizlar
Nasılsıniz
ben bi kaç aydır meraklı minik dergisi alıyordum elife Martin 30 kadar abonelik kampanyası var normalde 48 lira olan bi yıllık abonelik 40 lira ayrıca iki tane de kitap hediyesi var renkler ve şekiller diye bizim dün ilk derdimiz geldi bu ayki konu bahar çiçekleri her derginin içinden etkinlikler çıkıyor ayrıca almak isterseniz kampanyayı kaçırmayın bence

betülüm inş alırsın sorunsuz raporunu.
nurayım günaydın cnm evet biz temmuzdan beri alıyoruz meraklı miniği gerçekten güzel hem internnettende e dergi olarak okuya biliyorsun abane olunca benim için büyük kolaylık ben önce dergiyi okuyorum notlarımı alıyorum nille çok kolay çalışıyoruz..

slmmm herkese nasılsınız bakaılm. ben samsun merkeze başladım çok şükür ptesi günü. bugün itibariyle pc m filan tamam. burası daha yoğun tabi. fırsat buldukça buralardayım inş. bizde herşey yolunda. yarın da dr randevum var inş sabah normal şekerime bakılacak. oğluşu da özledim çok güçlü tekmelerini yiyorum bakalım ne kadar olmuş paşacık. meraktayım. özledim de sanırım.
nurayım güldenim sizler o dergiyi alıomuşsunuz dikkatini ço mu ay masafta çok ama fiyatta iyiymiş alasım geldi. de boşa gitmez di mi endişeliyim. işe yararsa sorun yokta dikakatni çekmezse bizim ki sözlenmeye başlar zaten bir sürü masrafımız var diye:) betülüm inş alırsın cnm rapor tez vakitte iileş inş. tamamen.
hepinizi özledim iisinizdir inş son sayfada gördüklerime yazdım kızmayın öpüldünüz hepiniz...

Tunaydın bayanlar

Songul kolay gelsın cnm

Gulden sogol cnm atessız atlattık sukur

Katre buralarda heryer dumduz ve herkes kurallara uydugu ıcın araba surmek cok rahat tabı ben basta bırsuru heyecan yapmıstım bılırsınız:)
Senın ehlıyet oldugunu bılmıyordum gule gule kullan sımdı surmesende ara ara pratık yap ılerde kolaylık olur

Betul ıns alırsın raporunu bıkac gun daha evde olmak ıyı gelır, dıkısten sonra dahada ıyı olur ıns.

Yasemın hsyırlı olsun tekrar yenı yerın
Pasadan da ıyı haberler alırsın ıns:)

Nuray gule gule okuyun kıtaplarınızı:)
Yaz gelsın bende bı cuval kıtapla donucem trden:)
Az once baktım kendım ıcın anneler ve kızları dıye hemen okumak ıstedım:)

Bız bahceye cıkıyoruz nıdayla
Dun taze sogan olması ıcın sogan aldık onu dıkıcez bıde cıcek ekıcez:) gorusuruz

hoşgeldin yaseminim ohhh paşayada baksen.
cnm nil çok seviyo bence zeynebimde sever ama önce bir kırtasiyeden alıp dene bakalım sevecekmi ona göre aabone ol bence.
benicim kolay gelsin oh akşamda sorunsuz geçmiş sevindimmm
fatma hala haberyok nerelerdesin cnmmm

Selamm kizlarr

Ay nurayim ben de kacirmak istemiyorum o kampanyayi ya bakalim esime hangi birini aldircam:) biz de bi kac ay once almistik berranin cok da dikkatini cekmemisti. Ama su an daha cok ilgilenecegini Düşünüyorum. Burada kac aydir ariyorum dergi satan bi yer bulamadim iyi mi:) bi arkadas bulmus size de alayım dedi bu sayi guzel gibi.

Benicim benim ehliyet 9 10 yillik var pratigimde var da ben evlendikten sonra kullanamadim. Once arabamiz yoktu sonra da esim cok acemiydi alissin diye almak istemedim. Simdi de esim usta oldu beni beğenmiyor. Babam beni cok cesaretlendirirdi. Bi yanlış yapsam bisey demez cok sakindir. Esim de öyle olmayinca da kullanasim gelmiyor. Bi de dedigim gibi buranin yollari kötü.

Yasemin hosgeldin canim. Yeni yerin hayirli olsun. Cuma günü naptiniz canim cok merak ettim bi sorun cikmadi de mi

Betülcüm nasil oldu agrilarin canim . Biz de dun burnundan ameliyat olmus bi ablaya ziyarete gittik. O da diyordu cok agrim oldu diye. Sen geldin aklıma.

Guldencim nil Güle güle kullansin cadirini canim.

Songülcum kusura bakma gece sen hemen yazmayinca çıkmıştım unutmusum yazdığımı. Sonradan aklima geldi uyumussunudur diye yazmadim artık

Fatmaa yaz artik ama öldük meraktan

Elif çok seviyor hem dergiye bakıp bana okutturmayi hemde içinden çıkan eşleştirme kâğıtlarıyla yada cikartmalarla ugrasmayi her ay farklı bi konusu olmasi çok güzel bizimkilere bazı sayfalar ağır gelsede gene de çok şey öğreniyor kuzum
yasemin bi tane al bence de büyük marketlerde de var zeynep severmi anlamış olursun

bencede nurayım bzaten 3 yaş üzeri ama bizimkilerinde dikkatini çekiyolar anne dergim gelmedimidiye soruyo nil okadar yani..

Peki kizlar ben formul yayinlarindan kitap almayi düşünüyordum o kampanyada biter yakinda. Merakli minik mi bu kitaplar mi birini tercih etmem gerekebilir hangisini alayim sizce

Berra iyi guldenim cok şükür ayni iste annesini uzmeye devam surekli mizmiz hic istegi bitmiyor. Aglamakla geciyor gunumuzun çoğu. Bazen dayanamayacal gibi oluyorum sabrim kalmiyor hic

ahh katrem ama ya çok nzor sordun şimdi nedesem bilemedimki bennn:
o kitapların yeri ayrı derginin yeri ayrıdır muhtemelen karar senin kitapların içeliğini bilmiyorum alanlar beğenmiş ama drgiyide biz beyendik nedesem bilemedim cnm..
cnm neden öyle yapıyor berram peki acaba derdinikelimeyle anlatamadığı içinmi yani kendini ifade edemediğinimi düşünüyor acaba..
ama o güzel etkinlikleri yapan berra dergileri beğenir bence..

tamam teyzeleri öyle yapayım gerçi zeynep kitap hastası sever diye düşünüyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…