2012 kasım bebekleri büyüyor..

inş. cnm benim amin rabbim herkese sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inş.
yarın dr ne diycek bakalım meraktayım. şeker ii çıkar inş.

Ay bence de zor bi karar bakalim artik. Berra neden yapiyor bilmiyorum canim bazen kendini anlatamadigi icin bazen istedigi olmadığı icin bazen de sendrom halleri işte.

Ay bence de zor bi karar bakalim artik. Berra neden yapiyor bilmiyorum canim bazen kendini anlatamadigi icin bazen istedigi olmadığı icin bazen de sendrom halleri işte.
ah bu sendrom ahhh:geçecek cnm az kaldı az.
sonuçta sen öğretmensin onu çokdaha iyi anlarve idare edersin mutlaka..

Canlar slmlarr..Bugün hastanedeydik yazamadm bi turlu kv Meryem dr.a gitti. Kac zamandr oksuruyordu meryem biliyorsunuz dr.a bugun gittik hiic biseyi yok heryer tertemiz dedi.anne olarak cok sevinemedim cunku hala ara ara öksürüğü devam ediyo tereddütlu kkaldim.esim de hemn bana döndü bak gordun mu ben sana dedim diyor napcami bilemedim..
kv nin de gozunde katarakt çıktı nisana randevu verdiler ameliyat olack.o eve gitmk istiyodu canı sıkıldı şimdi sonra yaptralim deyip duruyor ise yarar mi bilmiyorum..

Bnm de ozellikle ogleden sonralari hafif agrilarim devam etmekde dun pek de hafif degildi getcigetci.bende haftaya için ayrintili randevusy aldim bklim ins bi sorun yoktur. .
etkinlik meryrm benmle hic nisey yapmiyo benden mi obdan mi kaynkli bilmiyorum ama hemen sıkılıyor kolayina kaciyor..ben de zaten kreste yeteri kadar yapiyolar diye düşündüm zorlamiyorum hic o ne isterse onu oynuyoruz.oda genelde saklnbac yakalamaca veya kutu kutu pense oynuyo. .beni de muaf tutuyo babasıyla oynuyor bnm de isime geliyo yani:))

günaydın kızlar bugün geçmiş yok
sibelcim çok sevindim birşey olmamasına cnm inş öksürükte geçer balla limon versen kuzuma yada keçi boynuzu özü ver cnm..

Gunaydın kızlar
Sıbel meryemın ıyıymıs sevındım senınde muayenede hersey guzel cıkar ıns..

Gulden bugun kımse yazmamıs buralara nasılsın cnm
Bende slm vereyım dedım bırazdan kv deye kahvaltıya gıdıcem
Hıc gıdesım yok ama dunde soyledı ısım var dedım bugun gıdeyım barı
Yarında usta gelıcek zaten catıya gunes enerjısı takmaya kacgun surer bılmem

ah bu sendrom ahhh:geçecek cnm az kaldı az.
sonuçta sen öğretmensin onu çokdaha iyi anlarve idare edersin mutlaka..
Ah canım kendi cocugun cok farkli oluyormus. Bütün bildiklerimi unuttum sanki. E tabi bi de koca faktörü var asla ağlatmak istemeyen bi es olunca da bi seyleri yerlestirmek zor oluyor.

Bu arada herkese günaydın. Nerelerdesiniz kizlarr

Gunaydin kizlar nasilsiniz girip yazamadim kac gundur h.sonu tam girdim yazmaya netim bitmis cok moralim bozuldu benimde bide aylik surem dolmamisti artik normal tl yukletip net aldim napem netim cabuk bitti bu ay.
Eren buraya yazdiktan sonra c.tesi sabahina kadar hareketsiz uyudu gece kac kere uyanip agladi deli yatan cocuk saga sola donemiyodu ben yardim ettim hep sabahta esim gidicegi zaman ereni dr.a goturelim gitme dedim tam osirada eren hic bisey yokmus gibi elini bilegini falan oynatip yatis seklini degistirdi ilk defa ve uyumaya devam etti sasirdim bende sabaha kadar hareketsiz kalinca duzeldi heralde sonra esim gitti erende uyaninca hersey normaldi bilegi gecmisti cok ssukur.
Pazar gunude aksam evin erkekleri beni sinemaya yolladi avmye biraktilar arabayla sonra eve donup baba ogul takildilar bende film keyfi yaptim.

Dun aksamda gorumceye oturmaya gittik enistem biraz rahatsizmis iki tane delikanli oglu var onunda eren baya eglendi eglendirdi herkesi eve gelince hemen uyudu.
Bugunde kontrol icin s.ocagina gidicez ordanda pazara ugrar dolasir geliriz.
Simdi cikiyorum islerimi halledeyim gec gitmeyelim.ilk firsatta gelirim ins.kizlar gorusuruz.

Gunaydinlar canlar saolun iyi dilekletiniz icin.guldencm zaten neler veriyorum neler dun ddr.a da dedim ben alternayif tibbima devam ediyorum o zaman diye guldu.hatmi cicegi sut.keciboynuzu.bal karabiver.turp bal.herseyi veryorum yani:)))

11.350 kg 84cm olmusuz.kiyafetli gerci 11diyorum ben.bizden boyle hastanenin Maskotu oldu dun guldrdu herkesi aksamda babayi kovduk sabaha kadar deliksiz uyudujk))

beni afiyet olsun cnm sağol ayrıca beni yanlız bırakmadığın için :
katrem ahh o ağlamalar yokmu o ağlamalar.ama onlar ağladıklarında dedikleri yapıldıkça oağlamalar artıyor..
sibelcim devam ozaman anne tavsiyelerine ve desteğine cnm maşallah kuzumada..

slm teyzoşlar oğluşumdan haberlerle geldim. 1150 gr 37 cm olmuşuz maşallah. gayette keyiffli gözüküyordu ağzını sürekli açıp kapatınca dr de duvarı yiycek nerdeyse dedi he he:) haftasına göre kg si fazla biraz dedi. şeker bakıldı çok şükür sıkıntı yok. içim rahatladı kg fazla deyince aklıma ilk o gelmişti. bacak ağrımı sordum. anlatınca bel fıtığı kaynaklı olabilir sinir de hassasiyet olabilir dedi. bebiş sağ tarafa ağırlık veriosa o da seni etkiler dedi. ama fizikçiye görün derim dedi tabi onların da yapabileceği bişey yok malesef şu durumda dedi. kendim dikkat edicem artık yorulmamaya çalışcam bakalım ne kadar mümkün olabilirse...

Mrb lar kizlar

Sibelcm gecmis olsun kuzuma gecer insallah biranonce oksurugu

Yasemincm pasa iyiyms sevndm masallah ona boyle gider insallah hep
Senden bi tavuksuyuna corba tarifi istesem
Gecen yaptm ama begenmedm hani tavugun bi kokusu oluyo ya onu sevmyorum ben corbada

Guldendm sen naslsn canim nilim nasil
Face de resmni gordum cadir yapmisnz
Alp ede almstm ben cadir sok a gelmsti ama daha acmadm bende acsammi acaba

Mrb wavsım nasılsın cnm benim. cnm ben tavuğu haşlıyorum . bi taraftada tencerenin dibinde bi küçük kase yoğurt bir yumurta iki çorba kaşığı un çırpıyorum güzelce pütür kalmayana kadar. sonra kaynayıp süzülmüş tavuk suyunu yavaş yavaş karıştırarak tencereye ekliyorum. ocak yanıo oluo bu arada tabi. sonra o karışım kaynayana kadar karıştırıyorum. kaynayınca içine çok az tel şehriye atıyorum. onun arkasından da çok ince didiklediğim tavuk etini koyuyorum. onlar kaynarken iki dişsarımsağı rendeliyorum çorbanın içine. tuzunu atıyorum. servis yaparkende üzerine pulbiber yağ gezdiriyorum cnm. oh mis. yoğurdun tatlı olursa daha güzel oluo. zeynep bayılıo bebekliğinden beri.alp de sever inş. cnm. sarımsak o tavuk kokusunu alıo cnm çorbadan. yine de o kokuyu alırım dersen. haşlarken içine bir bütün soğan ve sarımsak at. o zaman yine koku olmuo.deneyebilirsin

sibel geçmiş olsun cnm dr de söylemiş bişey yok diye çok şükür. sen desteklemeye devam et tabi yine de. peşini bırakmaya gelmio öksürük.

fatmacım eene de geçmiş olsun cnm bileğinde sorun olmuş sanırım. neyse ki geçmiş çok şükür. oh sinema keyfi de yapılmış ne güzel biz sinemaya gitmeeli yıllaaaaar oldu pufffff......

Tamam canim cok sagol denicem tavugu koydum dudukluye
Peki su koyuyomusun sadece tavuk suyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…