- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.921
sağlıkla gelsin paşammmm:ay sorma güldenim 100 den aşağı düşmüşüz yaaaa.... gelio paşaaa
cnm haberdar et bizi tamammı bende merak ediorum.inş. cnm benim amin rabbim herkese sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inş.
yarın dr ne diycek bakalım meraktayım. şeker ii çıkar inş.
Ay bence de zor bi karar bakalim artik. Berra neden yapiyor bilmiyorum canim bazen kendini anlatamadigi icin bazen istedigi olmadığı icin bazen de sendrom halleri işte.ahh katrem ama ya çok nzor sordun şimdi nedesem bilemedimki bennn:
o kitapların yeri ayrı derginin yeri ayrıdır muhtemelen karar senin kitapların içeliğini bilmiyorum alanlar beğenmiş ama drgiyide biz beyendik nedesem bilemedim cnm..
cnm neden öyle yapıyor berram peki acaba derdinikelimeyle anlatamadığı içinmi yani kendini ifade edemediğinimi düşünüyor acaba..
ama o güzel etkinlikleri yapan berra dergileri beğenir bence..
ah bu sendrom ahhh:geçecek cnm az kaldı az.Ay bence de zor bi karar bakalim artik. Berra neden yapiyor bilmiyorum canim bazen kendini anlatamadigi icin bazen istedigi olmadığı icin bazen de sendrom halleri işte.
Ah canım kendi cocugun cok farkli oluyormus. Bütün bildiklerimi unuttum sanki. E tabi bi de koca faktörü var asla ağlatmak istemeyen bi es olunca da bi seyleri yerlestirmek zor oluyor.ah bu sendrom ahhh:geçecek cnm az kaldı az.
sonuçta sen öğretmensin onu çokdaha iyi anlarve idare edersin mutlaka..
Mrb wavsım nasılsın cnm benim. cnm ben tavuğu haşlıyorum . bi taraftada tencerenin dibinde bi küçük kase yoğurt bir yumurta iki çorba kaşığı un çırpıyorum güzelce pütür kalmayana kadar. sonra kaynayıp süzülmüş tavuk suyunu yavaş yavaş karıştırarak tencereye ekliyorum. ocak yanıo oluo bu arada tabi. sonra o karışım kaynayana kadar karıştırıyorum. kaynayınca içine çok az tel şehriye atıyorum. onun arkasından da çok ince didiklediğim tavuk etini koyuyorum. onlar kaynarken iki dişsarımsağı rendeliyorum çorbanın içine. tuzunu atıyorum. servis yaparkende üzerine pulbiber yağ gezdiriyorum cnm. oh mis. yoğurdun tatlı olursa daha güzel oluo. zeynep bayılıo bebekliğinden beri.alp de sever inş. cnm. sarımsak o tavuk kokusunu alıo cnm çorbadan. yine de o kokuyu alırım dersen. haşlarken içine bir bütün soğan ve sarımsak at. o zaman yine koku olmuo.deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?