- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.321
kızlarr yaa kafayı yiycem kızımı 20 gün önce evde tartmıştım 6200 grdı. şimdi tartıyorum 6400 çıkıyo. ya tamam çok kilolu olmasını beklemiyorum ama bu ay hiç kilo almadı sanırımsağlık ocağında üzeri kalındı 6400 çıkmıştı zaten. 10 gün sonra gidecez hiç kilo almamış olacak napcam ben yaa bi akıl verin.
Canimm benim
Benim oğlum 6 aylık ve kilosu 7 kilo doktor normal dedi bence kafana takma
tabi canım neden olmasın bizim ranacık çok fena yemek konusunda emmeyi beğenmiyo ama o sıkıntımız var gibi ya da ben abartıyorum illaki ek besin arıyo bu aralar nolacak zeytinyağını hep ver ki kakasını yapsın cnm sen yerken bakmıyo mu azına benim ağzımdakileri yiyecek nerdeyse benim deli kızım
canım ben oğlumda emzik kullanmamaıştım.parmağıyla idare etti kuzum sonra 17 aylıkken kendiliğnden bıraktı.memeyi de biz 2.5 yaşına kadar emdik.azaltarak bıraktık.mesela son 1 ay sadece geceleri emzirdim.annemin yanına gidince de 1-2 günde bıraktık çok rahat oldu.şimdiden takma kafana o zaman gelince birlikte hallederizay nasıl yaptın bize de anlat lazım olacak belli ki:) emzik neyse de beni şimdiden memeyi bıraktırma stresi aldı :18: biliyorum çok erken ama:) sen nasıl bıraktırdın yarene? sprintcim peki sen?
bugün benim arkadaşım bunalım mı takılırmıııış?ay cananım çok benziyoruz senle bizim kızlar boşuna kk kardeşi değil ben de çok bozulurum tembihlediğim halde eşimin umursamazlığına ve kendimi ulaşılmaz yaparım en son noktada kardeşimi filan arar garibim öyle başımı alıp gitmişliğim arabayla takip edilmişliğim de vardır bir de canım sıkkınsa herşey birbirini tetikler herşey üstüste yorar normalde takmayacağım şeye oturur üzülürüm kendimi senin gibi yalnız hissederim... yengeç burcu ile bi ilişkin var mı canım? en azından yükselen filan?:)
kocanı da takma kafana ranacığa da üzülme hele ailene hiç üzülme şükür ki sevgi dolu kalabalık bir ailesiniz ve sayılı gün sonra buluşacaksınız. kocan da akşam eve gelp bir bakışla bir gülüşle gönlünü alacak herşey eski haline dönecek
sen söyledin bana ek gıdada kaka sorunu oluyor diye benimki dün iki kez taşırdı dikkat et Ranacığım da yapıcak bi güzel:)
ay bir de eklemeden geçemem şu fındığa bazen yobaz diyorsun ya kahkaha atıyorum burda:)))))
canım yoldan bahsetmişsin ablamlar yeğenim 2,5 aylıkken van üzerinden yüksekovadan nişanıma geldiler o van yüksekova yolunda ne virajlar var 6 aylıkken de düğünüme geldiler minik yeğenim hiç sorun çıkarmamıştı. Rana normalde arabayı seven hemen uyuyan bir bebekse rahat olursunuz huysuzlanırsa demek ki hava almaya ihtyacı vardır diye düşünürüm ben... aklıma kardeşm geldi asıl yobaz oydu aman Allahım arabaya binerdik kontak çevrldiği an başlardı ağlamaya ta ki araba durana kadar! ne çektik ondan:))
canım benim kızçede diş belirtileri nerdeyse iki aydır var ama bir sonuç yok her ne kadar doktor görünürde bişey yok dese de annem ben farkettim en iyi uzman bile bir anneden fazla bilemez dedi bakalım bekliyoruzuyku huysuzluğu bir aylıktan beri hiç yokken geçen hafta perişan etti biz de gözlemledik 1-sıcağı sevmiyor serinde rahat uyuyor 2-gece uyandığında çok yanlış gibi görünse de uykusunu kaçırıp yorup tekrar uyutuyoruz iki gündür bu sayede uykusu pek bölünmüyor
hem de ne alışkanlıklar kafası gözü tırnak darbesi içinde, bıngıldağını paralıyor resmen:) geçen gün kabuk bağlayan yaralarını kanattı plaster yapıştırdık beni dövüyo memeyi dövüyo bazen şap diye keltoş kafasına vuruyor kulakların içinde bile tırnak izi var ben mi beceremiyorum törpülemeyi diyordum ama öyle haşin yoluyor ki yumuşak tırnakla bile yara açıyor
bzimkinden sanki başka bişey de var ama iyi bi doktor bulayım sorucam
son gittiğimiz dr hiçbişeyi yok dedi ben de aptalım ya bi şikayet yokken hastane hastane çocuk gezdiriyorum
canım felaket tellalı gibi olmak istemem ama bi tiroidine baktır derim benim anormaldi anlatamam sanki parça parça yolup elime vermişler tutam tutam her banyoda iki avuç sonra zehirli guatr çıktı tedavi oldum çok çok azaldı dökülme. tamam lohusalıkla da ilgili bşey her annenin saçı dökülür ama benimki kadar anormalse bir baktırmakta sakınca olmaz diye düşünüyorum
doktorlar ilişkilendiriyor tiroitle saçı, ben vitaminim demirim mi az diye sormuştum testte çıkmamıştı eksiklik ama elevit kestiyse belki de seninki vitaminsizliktendir canım geçmiş olsun
ayy o erkekler de bi zahmet sussunlar kadınlık kolay sanki... önemseme canım önemseme ben de misafir yüzünden bebişimi ağlatınca kendimden nefret ediyordum hiçbr misafir yavrumun göz yaşından uykusundan sütünden değerli değil bence... zaten ikinci çocukta doğuma tek başıma gidiyorum kırkına kadar kırklara karışıyorum mevlütmüş diş hediğiymiş büyükler kendi aralarında takılsın ben yokum
canım aylık alması gereken kiloyu alsa inan takmıycam. zaten kilolu bi bebek değil yani neden 8 kilo değil diye üzülmüyorum. kilo almamasına moralim bozuldu
canım aylık alması gereken kiloyu alsa inan takmıycam. zaten kilolu bi bebek değil yani neden 8 kilo değil diye üzülmüyorum. kilo almamasına moralim bozuldu
ekleri sadece tattırıyordum artık başlasam mı acaba yaa. moralim çok bozuldu çook
bu arada sarmayı sardım yedik. özlemişim valla. senin sayende bi sarma yedik sağol canım
buda benimm oglusuummmm
merhaba canim hosgeldin
masallah efeye ne tatli oyle
Allah uzun saglikli omurler versin yakisikliya
kocaman maaşallah efemize
aaa kızlar bunu ne zman açtınız ayolbebişler hemde nasıl hızlı büyüyor valla. işe başladığım için artık bakarım zaman buldukça :)
annesine ve saclarinsda masallahveeee annesiyle oglusummmm
aaa kızlar bunu ne zman açtınız ayolbebişler hemde nasıl hızlı büyüyor valla. işe başladığım için artık bakarım zaman buldukça :)
annesine ve saclarinsda masallah
kiz hepimizin saclari azicik kaldi dogumdan sonra seninki masallah ne kadar gur
selam kızlar heyecanla ben geldim ama kimsecikler yok
bugün 6. ay aşımızı olduk yavrum çok ağladı kilo 9420 by 71 cm olmuş.
ek gıda için liste verdi ,
şimdi onu paylaşıcam ama hiç beğenmedim listeyi.bir dengesizlik var sanki :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?