- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.301
çook canım sıkkın ya
eşime dedim ki gidince mutlaka ara arayamazsan mesaj at geldim de yeter kaç kere dedim giderken merdivenlerden inerken düşünün o kadar pinpiriğm.. benim o kadar söylememe rağmen yenice çan arası 15 dakika ama adam 1,5 saat mesaj atmadı ki ben 1 saat sonra nerdesin dediğim halde cevap gelmedi en sonunda ben aradım geldim geldim dedi ben de suratına kapattım... ve telefonu kapattım.. yeni açtım annemler arar merak eder kadın noldu diye yoksa açmayacaktım.. ben içimde ne sıkıntılarla gönderiyorum o odun beni zerre kadar düşünmüyooo yapmaycam yemek falan ne hali varsa görsün....resmen birderdim var bölümüne döndü benim mesajda..
songül de cuma mesajı atmış yeni gördüm cevabı da yazdım kusura bakma canım yaaaa
kızlar bnm eymen emerken sürekli boynumu yanaklarımı mıncıklıyo
eller hiç durmuyo denk getirirse saçlarımı tututp bırakıyo gözleri kapanıyo ama elleri durmuyo ne zmn o el duruyo anlıyorum ki uyudu daldı artıksizinkilerde var mı böle alışkanlıklar
sağol cnm:) 1 su bardağı süte veya suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu koyuyorsun cnm tatlandırmak için sonradan meyve püresi ekleyebilirsin. ama bende yapamıorum bunu çünkü benim kuzum en erken iki günde yapıo pirinç unu verirsem hiç yapamaz diye korkuorumm. annem mecbur kalırsa anne sütüne bebe büsküvisi koyup onu verio
canım benimm ya...
canını sıktığına bile değmiyor, onlar biz kadar düşünceli değiller maalesef..
Boşverr
ah tamda adamı cnm ya her fırsatta dr kapısındayım bende anlamadım gıttı
cnm annesını ozluyo demekkı kımbılır ne kadar hosuna gdıyo dımı bıse goguse yattımmı ne buyuk keyıf
emzık rahatlı hıc korkma arkadasım dusun bızım drmuzda ıtıraf ettı tıp olarak ıstemıyoruz ama annesı basa cıkamadı bızde verdık emzıgı dedı bende daha rahat kullandım
emzık bıraktırma olayı benden sorulur ıste yarene bı gunde hem gece heö gunduz bıraktırdım 2.5 yasında
neyse cnm ıyı geceler bende kactım bu aksam esım evde aıle sadetı durumu bende kacamak yaptım
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar.....
kızım dün sadece bi kere kaka yaptı o da yatarken.. sırf kaka yapsın diye yatma saatini ileri aldık saat 9 buçukta yattı.. banyo da yaptı kakası katı ve sessiz olduğu için anlamadım bu kızın herşeyi çok güzel ama kakasıyla anlaşamıyoruz.. muhallebi yapayım dedim irmikli yaptım acaba yanlış mı yaptım 60 cc suya 1 tatlı kaşığı irmik ve 1 tatlı kaşığı pekmezi koydum pişirdim versem hepsini yiyecekti ama ilk oludğu için vermedim.. sonra biz yemek yerken yoğurdumuza göz dikti cadı onu da yedi acaba irmik sindirim sisteminde sıkıntı mı yaptı diye düşünüp durdum gece çünkü sabaha kadar mızıldadı dırtladı.. yanii bu mızıldama saatleri saat başı değil tabi 4 saatte bir mi hatırlamıyorum ilk defa kalktığım zaman saate bakmadım çok uykum vardı velhasıl kızın sıkıntısı yoksa problem yok diyosunuz demii...
bugün eşim gitti diğer ilçeye yolda şimdihava çok kapalı kızceğizimle yapayalnız kaldım burlarda.. babaları aradım konyaya gitmişler kız kardeşimin yanına bütün aile birlikte ben hariç çok kıskandııımmm öff sabah sabah keyfim yok :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: görüşmek üzere kızlar.. pc açık zaten online görünüyorum
tesellim 12 gün sonra ben de onların yanında olacam ama sadece 10 gün kalacam.. bunların olacağnı bile bile evlendik demi napalım
çook canım sıkkın ya
eşime dedim ki gidince mutlaka ara arayamazsan mesaj at geldim de yeter kaç kere dedim giderken merdivenlerden inerken düşünün o kadar pinpiriğm.. benim o kadar söylememe rağmen yenice çan arası 15 dakika ama adam 1,5 saat mesaj atmadı ki ben 1 saat sonra nerdesin dediğim halde cevap gelmedi en sonunda ben aradım geldim geldim dedi ben de suratına kapattım... ve telefonu kapattım.. yeni açtım annemler arar merak eder kadın noldu diye yoksa açmayacaktım.. ben içimde ne sıkıntılarla gönderiyorum o odun beni zerre kadar düşünmüyooo yapmaycam yemek falan ne hali varsa görsün....resmen birderdim var bölümüne döndü benim mesajda..
songül de cuma mesajı atmış yeni gördüm cevabı da yazdım kusura bakma canım yaaaa
Kizlar ya benim kiz bugun cok huysuz disimi cikiyo ne sabahtan beri eli agzindan hic gitmiyot hatta bir kac gundur boyle birde sabah 6 bucukta uyandik salla malla yedibucuga kadar uyuttum sonra tekrar uyandi 15 dk sonr auyudu yarim saat sonra uyandi bi duzensizlik var bugun bu kizcede hadi hayirlisi sma o sicacij gulusu yokmu hicbiseye degismem yavrumub
kızlar bnm eymen emerken sürekli boynumu yanaklarımı mıncıklıyo
eller hiç durmuyo denk getirirse saçlarımı tututp bırakıyo gözleri kapanıyo ama elleri durmuyo ne zmn o el duruyo anlıyorum ki uyudu daldı artıksizinkilerde var mı böle alışkanlıklar
arkadaşlar benim gibi aşırı şekilde saç dökülmesi yaşayan vardıor muhakkak aranızda
ben elevit kullanmaya başladım saç dökülmem büyük ölçüde azaldı
keşke bilseydimde baştan beri kullansaydım
nerdeyse saç kalmadı kafamda
yeni öğrendim elevitin dökülmeyi engellediğini
çok güzel yazmışsın . hamileyken bile kendi işimi kendim yapıyordum . şuan da aslında çok önemsemiyorum ama arada kafamada takılmıyor değil. çünkü ne zaman iş yapsam oğlumu üzüyorum illa ki ağlatıyorum ilgi istiyor ilgilenemiyorum. ondan önemli bir şey olmadığına göre bende saldım ev işini . ikisi bir arada yürümüyor belki biraz uyusa bir kaç parça halinde bence ufak ufak yaparım işlerimi =) artık olduğu kadar diyeceğim eşimde şikayet ederse cevabım hazır taşınalım çanakkaleye hiçbirşey eksik olmaz derim
sağol cnm:) 1 su bardağı süte veya suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu koyuyorsun cnm tatlandırmak için sonradan meyve püresi ekleyebilirsin. ama bende yapamıorum bunu çünkü benim kuzum en erken iki günde yapıo pirinç unu verirsem hiç yapamaz diye korkuorumm. annem mecbur kalırsa anne sütüne bebe büsküvisi koyup onu verio
kesinlikle katılıyorum.mesela bugün eşim ne yaptı. buyur burdan yak.çok önemli bir yere gitmem gerekiyordu.dün söyledim bugün sabah hatırlattım.gidilecek vakit aradım ben gelemiyorum siz gidin.ne yani cevap mı bu.dünden beri söylesene ben kendimi ayarlayayım.yok olur mu?biz en ince ayrıntıya kadar düşünelim onlar karşılığında böyle yapsın.ve sonuç gidemedim ve çok üzgünüm.dahası var az önce eve geldi gitmediğimi anlayıp bir sorsan bari be adam. valla o an çok moralim bozulduama ben alışkın olduğumdan çok takmıyorum artık.
anladım tatlım peki armut falan veriyormusun birde ben songülün tarifiyle yoğrutu activyadan mayaladım hem erdemim çok sevdi hem bağırsak düzenide geldi tabi her gün armutta veriyorum ben birde haftada bir gün kurusu(kayısı) kaynatıp blenderdan çekiyorum onu yediriyorum iyi geliyor tavsiye ederim.
canım ben prinrç unlu mama almadım.. prinç ununu saf aldım kaşık maması aldım irmikli ballı tadı pek güzel :) prinç ununu kendim muhallebi yapıyorum.. bir çaybarağı suya 1 tatlı kaşığı prinç unu karıştır kaynat ama bekle çünkü taşıyo .. kaynattıktan sonra 2 dakikak da beklet sonra içine armut pürele 1 çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı da zeytinyağı koy zeytinyağı kakayı engellemiyo böyle derim ben marka olarak da ben pakmaya aldımhayırlı cumalar arkadaslar
nasılsınız
pirinç unlu mama veren arkadaşlar ne kullanıyosunuz
bugun marketten alayım dedim karar veremedim
hero baby var bide arı mama
yoksa sadece pirinç unu alıp kendimmi muhallebi yapmalıyım
bide
aldığınız günlük sütün üstünde pastorize yazıyomu
benimkinde pastorize günlük süt yazıyo yörükoğlunun
ne karısık isler bunlar ya
isin içinden çıkamıyorum
takmıyom valla bu yenice işinin tek karı öğleden sonra gitmedi işe evde şimdi :) kapıyı açarken zinciri taktım gelme git dedim bıyık altı gülerek sonra aldım içeri napimerkek milleti aynı ozcanan kafana takma
ayyy sakın alışkın olduğundan takmamazlık etme sonra noluyo biliyo musun nasılsa karım alışkın böyle geldi böyle gitsin derler ben hiç alışmayı düşünmüyorum paşa paşa özrünü diledi dönerken hem mesaj attı hem de aradı canı isterse hele bi aramasınkesinlikle katılıyorum.mesela bugün eşim ne yaptı. buyur burdan yak.çok önemli bir yere gitmem gerekiyordu.dün söyledim bugün sabah hatırlattım.gidilecek vakit aradım ben gelemiyorum siz gidin.ne yani cevap mı bu.dünden beri söylesene ben kendimi ayarlayayım.yok olur mu?biz en ince ayrıntıya kadar düşünelim onlar karşılığında böyle yapsın.ve sonuç gidemedim ve çok üzgünüm.dahası var az önce eve geldi gitmediğimi anlayıp bir sorsan bari be adam. valla o an çok moralim bozulduama ben alışkın olduğumdan çok takmıyorum artık.
geneli böyle ya..
bizimde biraz düşüncesiz olmamız gerekiyor sanırım..
Anlarlar belki o zaman..(Bu yazdığıma kendimde pek inanmadım açıkcası)
bugün arkadaşının canı sıkkını ama geçti yani yine kendi geçirdi sonuç olarak eşi öğleden sona evde ve kızı kucağında :) canım benim çok teşekkür ederim.. ama galiba gerçekten benziyoruz bribirimize.. ben de çok gittim öyle ama sonra geri geldim dönüşte de dolaşmaya çıktım diyordum biliyodu zaten eşimde komedi bii durum.. ama gitmesem kalp kırılacak en iyisi biraz hava almak değil mi:) aslan burcuyum ama yükselenimi bilmiyorum ki :))ay nasıl yaptın bize de anlat lazım olacak belli ki:) emzik neyse de beni şimdiden memeyi bıraktırma stresi aldı :18: biliyorum çok erken ama:) sen nasıl bıraktırdın yarene? sprintcim peki sen?
bugün benim arkadaşım bunalım mı takılırmıııış?ay cananım çok benziyoruz senle bizim kızlar boşuna kk kardeşi değil ben de çok bozulurum tembihlediğim halde eşimin umursamazlığına ve kendimi ulaşılmaz yaparım en son noktada kardeşimi filan arar garibim öyle başımı alıp gitmişliğim arabayla takip edilmişliğim de vardır bir de canım sıkkınsa herşey birbirini tetikler herşey üstüste yorar normalde takmayacağım şeye oturur üzülürüm kendimi senin gibi yalnız hissederim... yengeç burcu ile bi ilişkin var mı canım? en azından yükselen filan?:)
kocanı da takma kafana ranacığa da üzülme hele ailene hiç üzülme şükür ki sevgi dolu kalabalık bir ailesiniz ve sayılı gün sonra buluşacaksınız. kocan da akşam eve gelp bir bakışla bir gülüşle gönlünü alacak herşey eski haline dönecek
sen söyledin bana ek gıdada kaka sorunu oluyor diye benimki dün iki kez taşırdı dikkat et Ranacığım da yapıcak bi güzel:)
ay bir de eklemeden geçemem şu fındığa bazen yobaz diyorsun ya kahkaha atıyorum burda:)))))
canım yoldan bahsetmişsin ablamlar yeğenim 2,5 aylıkken van üzerinden yüksekovadan nişanıma geldiler o van yüksekova yolunda ne virajlar var 6 aylıkken de düğünüme geldiler minik yeğenim hiç sorun çıkarmamıştı. Rana normalde arabayı seven hemen uyuyan bir bebekse rahat olursunuz huysuzlanırsa demek ki hava almaya ihtyacı vardır diye düşünürüm ben... aklıma kardeşm geldi asıl yobaz oydu aman Allahım arabaya binerdik kontak çevrldiği an başlardı ağlamaya ta ki araba durana kadar! ne çektik ondan:))
Ranacık benim bal böcüğü ile arkadaşlık edebilir mi cnm belki bizm kızın da iştahı açılır:) kuzu ne kadarlık oldu cnm benimki 16 kasım doğumlu . bir haftadır eklere başladım işe başladığım için. kaşığa ağzı kilitli ellimle meyve püresi veriorum bir çay kaşığı ancak yemiştir. bugün de patates havuç haşlayıp ezdim içine azcık zeytinyağı koyup verdim o da bi çay kaşığı ancak
kızlarr yaa kafayı yiycem kızımı 20 gün önce evde tartmıştım 6200 grdı. şimdi tartıyorum 6400 çıkıyo. ya tamam çok kilolu olmasını beklemiyorum ama bu ay hiç kilo almadı sanırımsağlık ocağında üzeri kalındı 6400 çıkmıştı zaten. 10 gün sonra gidecez hiç kilo almamış olacak napcam ben yaa bi akıl verin.
bana da 200 gr almış kötü demişlerdi moralim alt üst tabi.. ek verdim sabah akşam meyve püresi akşam prinç unu her fırsatta da emzirdim sütümü sağdım içirdim o derece üzerine düştüm aldı kilo üzerine düşersen alıyo ama senin de psikoloji kalmıyo o yüzden sıkma canını bide hareketli zamanları şimdi benim kız 5 dakika durmuyo eller kollar altını değiştirirken kaçıyoelimden hoop dert dön temizleyip bırakmak çok zor oluyo kakalı bi kaçsa ALlah muhafaza
merhabaaaa guzel kasim anneleri
hoşgeldin canım
merhaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?