2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım benimm ya...
canını sıktığına bile değmiyor, onlar biz kadar düşünceli değiller maalesef..
Boşverr

valla canım benim kızda böyle..
Genellikle elini ağzıma sokuyor benimkide. ya da dudaklarımı çekiyo

ben yapıyorum pirinç unlu muhallebi tarif ettiğin gibi.
bazen meyve rendeliyorum, bazen sadece pekmez koyuyorum.
bi de bisküvi yaptım kendim, blendırdan geçirdim mama gibi oldu. ondan koyuyorum güzel oluyo.

canım benimm ya...
canını sıktığına bile değmiyor, onlar biz kadar düşünceli değiller maalesef..
Boşverr

kesinlikle katılıyorum.mesela bugün eşim ne yaptı. buyur burdan yak.çok önemli bir yere gitmem gerekiyordu.dün söyledim bugün sabah hatırlattım.gidilecek vakit aradım ben gelemiyorum siz gidin.ne yani cevap mı bu.dünden beri söylesene ben kendimi ayarlayayım.yok olur mu?biz en ince ayrıntıya kadar düşünelim onlar karşılığında böyle yapsın.ve sonuç gidemedim ve çok üzgünüm.dahası var az önce eve geldi gitmediğimi anlayıp bir sorsan bari be adam. valla o an çok moralim bozuldu ama ben alışkın olduğumdan çok takmıyorum artık.

ay nasıl yaptın bize de anlat lazım olacak belli ki:) emzik neyse de beni şimdiden memeyi bıraktırma stresi aldı :18: biliyorum çok erken ama:) sen nasıl bıraktırdın yarene? sprintcim peki sen?

tesellim 12 gün sonra ben de onların yanında olacam ama sadece 10 gün kalacam.. bunların olacağnı bile bile evlendik demi napalım

bugün benim arkadaşım bunalım mı takılırmıııış? ay cananım çok benziyoruz senle bizim kızlar boşuna kk kardeşi değil ben de çok bozulurum tembihlediğim halde eşimin umursamazlığına ve kendimi ulaşılmaz yaparım en son noktada kardeşimi filan arar garibim öyle başımı alıp gitmişliğim arabayla takip edilmişliğim de vardır bir de canım sıkkınsa herşey birbirini tetikler herşey üstüste yorar normalde takmayacağım şeye oturur üzülürüm kendimi senin gibi yalnız hissederim... yengeç burcu ile bi ilişkin var mı canım? en azından yükselen filan?:)
kocanı da takma kafana ranacığa da üzülme hele ailene hiç üzülme şükür ki sevgi dolu kalabalık bir ailesiniz ve sayılı gün sonra buluşacaksınız. kocan da akşam eve gelp bir bakışla bir gülüşle gönlünü alacak herşey eski haline dönecek
sen söyledin bana ek gıdada kaka sorunu oluyor diye benimki dün iki kez taşırdı dikkat et Ranacığım da yapıcak bi güzel:)
ay bir de eklemeden geçemem şu fındığa bazen yobaz diyorsun ya kahkaha atıyorum burda:)))))
canım yoldan bahsetmişsin ablamlar yeğenim 2,5 aylıkken van üzerinden yüksekovadan nişanıma geldiler o van yüksekova yolunda ne virajlar var 6 aylıkken de düğünüme geldiler minik yeğenim hiç sorun çıkarmamıştı. Rana normalde arabayı seven hemen uyuyan bir bebekse rahat olursunuz huysuzlanırsa demek ki hava almaya ihtyacı vardır diye düşünürüm ben... aklıma kardeşm geldi asıl yobaz oydu aman Allahım arabaya binerdik kontak çevrldiği an başlardı ağlamaya ta ki araba durana kadar! ne çektik ondan:))

canım benim kızçede diş belirtileri nerdeyse iki aydır var ama bir sonuç yok her ne kadar doktor görünürde bişey yok dese de annem ben farkettim en iyi uzman bile bir anneden fazla bilemez dedi bakalım bekliyoruz uyku huysuzluğu bir aylıktan beri hiç yokken geçen hafta perişan etti biz de gözlemledik 1-sıcağı sevmiyor serinde rahat uyuyor 2-gece uyandığında çok yanlış gibi görünse de uykusunu kaçırıp yorup tekrar uyutuyoruz iki gündür bu sayede uykusu pek bölünmüyor

hem de ne alışkanlıklar kafası gözü tırnak darbesi içinde, bıngıldağını paralıyor resmen:) geçen gün kabuk bağlayan yaralarını kanattı plaster yapıştırdık beni dövüyo memeyi dövüyo bazen şap diye keltoş kafasına vuruyor kulakların içinde bile tırnak izi var ben mi beceremiyorum törpülemeyi diyordum ama öyle haşin yoluyor ki yumuşak tırnakla bile yara açıyor
bzimkinden sanki başka bişey de var ama iyi bi doktor bulayım sorucam
son gittiğimiz dr hiçbişeyi yok dedi ben de aptalım ya bi şikayet yokken hastane hastane çocuk gezdiriyorum

canım felaket tellalı gibi olmak istemem ama bi tiroidine baktır derim benim anormaldi anlatamam sanki parça parça yolup elime vermişler tutam tutam her banyoda iki avuç sonra zehirli guatr çıktı tedavi oldum çok çok azaldı dökülme. tamam lohusalıkla da ilgili bşey her annenin saçı dökülür ama benimki kadar anormalse bir baktırmakta sakınca olmaz diye düşünüyorum
doktorlar ilişkilendiriyor tiroitle saçı, ben vitaminim demirim mi az diye sormuştum testte çıkmamıştı eksiklik ama elevit kestiyse belki de seninki vitaminsizliktendir canım geçmiş olsun

ayy o erkekler de bi zahmet sussunlar kadınlık kolay sanki... önemseme canım önemseme ben de misafir yüzünden bebişimi ağlatınca kendimden nefret ediyordum hiçbr misafir yavrumun göz yaşından uykusundan sütünden değerli değil bence... zaten ikinci çocukta doğuma tek başıma gidiyorum kırkına kadar kırklara karışıyorum mevlütmüş diş hediğiymiş büyükler kendi aralarında takılsın ben yokum

anladım tatlım peki armut falan veriyormusun birde ben songülün tarifiyle yoğrutu activyadan mayaladım hem erdemim çok sevdi hem bağırsak düzenide geldi tabi her gün armutta veriyorum ben birde haftada bir gün kurusu(kayısı) kaynatıp blenderdan çekiyorum onu yediriyorum iyi geliyor tavsiye ederim.

geneli böyle ya..
bizimde biraz düşüncesiz olmamız gerekiyor sanırım..
Anlarlar belki o zaman..(Bu yazdığıma kendimde pek inanmadım açıkcası)

Maşallah Erdeme..
Bende activiadan mayaladım çok güzel oldu
Gel gelelim benim kız yoğurdu yiyince kusacak gibi oluyo
yedirmek için artık içine meyve ya da pekmez koyuyorum ama çok zor yiyor sıpa

canım ben prinrç unlu mama almadım.. prinç ununu saf aldım kaşık maması aldım irmikli ballı tadı pek güzel :) prinç ununu kendim muhallebi yapıyorum.. bir çaybarağı suya 1 tatlı kaşığı prinç unu karıştır kaynat ama bekle çünkü taşıyo .. kaynattıktan sonra 2 dakikak da beklet sonra içine armut pürele 1 çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı da zeytinyağı koy zeytinyağı kakayı engellemiyo böyle derim ben marka olarak da ben pakmaya aldım
erkek milleti aynı ozcanan kafana takma
takmıyom valla bu yenice işinin tek karı öğleden sonra gitmedi işe evde şimdi :) kapıyı açarken zinciri taktım gelme git dedim bıyık altı gülerek sonra aldım içeri napim
ayyy sakın alışkın olduğundan takmamazlık etme sonra noluyo biliyo musun nasılsa karım alışkın böyle geldi böyle gitsin derler ben hiç alışmayı düşünmüyorum paşa paşa özrünü diledi dönerken hem mesaj attı hem de aradı canı isterse hele bi aramasın
geneli böyle ya..
bizimde biraz düşüncesiz olmamız gerekiyor sanırım..
Anlarlar belki o zaman..(Bu yazdığıma kendimde pek inanmadım açıkcası)

ilahi selnec ALlah iyiliğini versin

bugün arkadaşının canı sıkkını ama geçti yani yine kendi geçirdi sonuç olarak eşi öğleden sona evde ve kızı kucağında :) canım benim çok teşekkür ederim.. ama galiba gerçekten benziyoruz bribirimize.. ben de çok gittim öyle ama sonra geri geldim dönüşte de dolaşmaya çıktım diyordum biliyodu zaten eşimde komedi bii durum.. ama gitmesem kalp kırılacak en iyisi biraz hava almak değil mi:) aslan burcuyum ama yükselenimi bilmiyorum ki :))
kaka meselesini sana söylerken kendi başıma geldi ama rahatsız olmuyosa sıkıntı yok diye düşünüyorum yani bilmiyorum ıkınma mıkınma yok dönerken dırtlıyo o kadar:))
ama yobaz benim kızım ya eşim de yobaz değil yabani dedi.. biraz önce apartman girişinde küçük kızlar ranayı sevmeye geldiler 4 tane kücük kız daha okula gitmiyolar düşün ayy rana gelmiş demeleriyle bizim kız yine büzdü dudağını kaçtık hemen eve :) bu arada yüksekova van yolunu biliyorum gerçekten tebrikler yeğenine inşallah bizim kıza da bişi olmaz bakalım artık :)

kızlarr yaa kafayı yiycem kızımı 20 gün önce evde tartmıştım 6200 grdı. şimdi tartıyorum 6400 çıkıyo. ya tamam çok kilolu olmasını beklemiyorum ama bu ay hiç kilo almadı sanırım sağlık ocağında üzeri kalındı 6400 çıkmıştı zaten. 10 gün sonra gidecez hiç kilo almamış olacak napcam ben yaa bi akıl verin.

tabi canım neden olmasın bizim ranacık çok fena yemek konusunda emmeyi beğenmiyo ama o sıkıntımız var gibi ya da ben abartıyorum illaki ek besin arıyo bu aralar nolacak zeytinyağını hep ver ki kakasını yapsın cnm sen yerken bakmıyo mu azına benim ağzımdakileri yiyecek nerdeyse benim deli kızım

bana da 200 gr almış kötü demişlerdi moralim alt üst tabi.. ek verdim sabah akşam meyve püresi akşam prinç unu her fırsatta da emzirdim sütümü sağdım içirdim o derece üzerine düştüm aldı kilo üzerine düşersen alıyo ama senin de psikoloji kalmıyo o yüzden sıkma canını bide hareketli zamanları şimdi benim kız 5 dakika durmuyo eller kollar altını değiştirirken kaçıyoelimden hoop dert dön temizleyip bırakmak çok zor oluyo kakalı bi kaçsa ALlah muhafaza

ekleri sadece tattırıyordum artık başlasam mı acaba yaa. moralim çok bozuldu çook

bu arada sarmayı sardım yedik. özlemişim valla. senin sayende bi sarma yedik sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…