2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm merhaba 5 10 dk once senı aklımdan gecırdım pc actım sen yazmıssın gecmıs olsun tatlım ınsalla gecenız guxel gecer
kıyamam bebısıne
boy kg de masalla

ay merak ettım lısteyı sımdı

kızlar bugun yoktum mınnak kızımın anneler gunu gosterısı vardı cok duygulandım yaslar ınıverdı
arasada teyzesı baktı ben gıdınce uyumuıs ben gedıkten sonra uyandı
bu ara huzurluyyuuz sukur

gecmıse pek gıremedım kızlar

ama ozcanan okudum esıne kızmakta haklısın bınde bır esımde yapardı hemen tepkımı verırdım artık daha dıkkTLI bwnımde aklımA kotu seyler gelır kaza bela vb esımın ısyerıde 30 dk ya yakın suruyo yol halı korkutuyı ıste

sabah kahvaltı ;

yumurta sarıının 8 de biri
1 çay kaşıı tereyağı,
1 çay kaşığı pekmez veya reçel
1 çay kaşığı labne veya normal peynir
bağlangıçta 1-2 cici bebe veya ekmek içi
sonra 5 adet bebe biskivüsi olacakmış

öğlen ;

meyve suyu yda püresi

ikindi;

yoğurt ( devam sütüyle günlük mayalanacak )

akşam

sebze çorbası
patates havuçla başlanacak sonra arttırılacak içindekiler ayrıca pişerken içine 1 çay kaşığı ayçiçek yağı ve çay kaşığının ucuyla tuz

gece ;

sütlü pirinçli muhallebilerden

anne sütünü istediğin her menüye katabilrisin dedi.

gece de emicekmiş.

su için damacana suyunu kaynatmadan verebilirisn dedi.

bir kere tuza çok şaşırdım.

ikincisi sıralama tuhaf değilmi ? sizce

benim bildiğim tuz olmaz , öğlen sebze çorbası ikindi meyve veya yoğurt yada kahvaltının ardından meyve olabilridi.

ben modern bebek bakım kitabını okuyorum. orda yazdığı gibi yapmayı düşünüyorum . çok gzüel anlatmış.sebze çorbasına pişerken mutlaka ayçiçek veya zeytinyağı konmalı diyor. ayrıca tuzun kesinlikle olmayacağını belirtiyor.
yoğurt için devam maması yazıyor ama inek sütüne alerjisi olan bebekler için diyor.

kitaptaki sırala ise şöyle ;
sabah 6 gibi 120 ml anne sütü ardından kahvaltı

öğlen sebze çorbası 6. ay bittiğinde kıyma katılacak ilk başlangıçta irmik katılabilir diyor.

saat 16,00 ikindi meyve püresi yoğrtla karıştırılabilir.

sonra gecede sabaha kadar anne sütü yazıyor.

aaa cnm gercekten sasırdım bı dr un tuz vermesıne gunumuzde 1 yas tuz ve seker yasak
ve sıralama bencede mantıksız olmus bır ana bır ara ogun bıızm lıstemız
ben devam mamasoyla olan yogurdun saglıklı oldugunu dusunmuyorum mama kullanan anneler daha ıyı bılır belı surede tuketılmesı gerekır 4 6 saat sıcak ta sarılan devammama ne hale gelır
bızım dr mandıra cıftlık bulamıyosan en son gunluk sut dedı
cnm sen kahvaltı arada meyve sonra sebze aksam ustı yogurt ve aksam muhallebı seklınde yap derım bızım lıste o sekılde hıc zorlamadı peynırıde geceden suya koy tuzu atılıyo

ha birde kitapta ek gıdaların gündüz verilmesi geceye kalmaması çünkü gaz yapabileceği yazıyor,

yaren o profoserorde videoda öyle demişti hatırlıyormusun canım.

bizimki kalkmış gece sebze çorbası diyor ya

evet cnm en hafıf muhallebı olacagından gece verılebılır demıstı
meyvedev sonra sebze olmalıydı bence sen o sekılde yap derım
lıste duzenını ve tuz olayını sevmedım
dr nuz yaslımı

canım bende sinir oldum tuzmu dedim evet tuz dedi. kaşığın ucuyla dedi. belkide alışsın diye demiştir ama ne bileyim bi,r sürü doktor bas bas bağırıken tuz yasak 1 yaşına kadar diye. tuhafıma giti.
devam maması değil canım devam sütleri varya hani.pastörize kutularda sıvık ondan diyo.

şimdi ben yarın kahvaltı vericem canım 1 tane bebe bisküvisi ile sonra her gün arttırıcam tabi. yarı su yarı anne sütünü karıştırıpta vereyim diyorum. acaba biberondamı versem sen kaşıklamı veriyorsun bizimki zaten ben işteyken biberon la içiyor.anne sütünü.

evet cnm en hafıf muhallebı olacagından gece verılebılır demıstı
meyvedev sonra sebze olmalıydı bence sen o sekılde yap derım
lıste duzenını ve tuz olayını sevmedım
dr nuz yaslımı

evet canım yaşlı :1. yaşlılar böylemi oluyor acaba .

yavrum uyuyor fitilin etkisiyle. yarım fitil atmıştım gitmeden

cnm ben karsımı bı caybardaı devam sutu hazırlayıp ıcıne koyuyoru 3 bıskuvı ıle kı 5 bıskuvı cok tatlı olur pwkmezde var cunku
kasıkla yedırıyorum senın lıstye ılave 4/1 muz var kahvaltıda 6.5 aylıkkende 1 kasık cevız yada fındık rendeye basladık
kafana takılanı sorabılırsın

tuz olayına bende katılıyorum hıc tuzsuz yıyo aras ne gerek varkı

evet canım yaşlı :1. yaşlılar böylemi oluyor acaba .

yavrum uyuyor fitilin etkisiyle. yarım fitil atmıştım gitmeden

hımmm evet gecen hafta kendı dr muz olmayınca yaslı dr a gıttık oda sekerlı su verın dedı
su sevmıyo dıyınce
arasın dr na anlatınca oda onların zamanında seker pancardan yapıldıgı ıcın verılıyodu o orda kalmı dedı

ay yavrucugun uyusun arasta cok uyuyoası zamanı fıtl atınca

kızlar bu arada dun arasa wee nın damlatmayan sulugnu adım o kadar guzel su ıcıyokı bebesı su ıcmeyenlere tavsıye ederım saplarındanda tutuyo

kızlar bu arada dun arasa wee nın damlatmayan sulugnu adım o kadar guzel su ıcıyokı bebesı su ıcmeyenlere tavsıye ederım saplarındanda tutuyo
bizdede küçük wee nin suluğu ondan vericem bakalım alıcakmı seninkinin görseli varmı canım bize göstersen.

aynen bende senin gibi yapıcam canım sizin doktrunuza çok güveniyorum bende .ay canım ben sana alışana kadar çok soru sorarım şimdiden hakkını helal et.

bende doktoru değiştiricem aslında ama doğuma girdi başından beri takip ediyor aslında çok da kötü değil beğeniyordum ama işte ne bileyim senin doktorun dediği gibi eski kafalımı oluyorlar ya .listeye çok şaşırdım.

Cnm yarenin arkadadi ve annesi geliceermis hemen evi resetledim indan yazamadim
Benfe dr guveniyorum.arkadasim dedikleri ve okudiklarim ortisuyo hep
Bencede bizim sistem git iki ara iki ana a
Ogun arka arka olmus dr isi cok zor arkadasim dr yokken anladim

Suluk onun kucugu arkadasim kucuk tombul ama sanirsam ucu ayni normal buberon ucu gibi degil aaaaaa bizimki cok severek iciyo dunden beri ne anliyosa sipam

Son düzenleme:
hayatım msjını okuyunca çok şaşırdım ve aynı zamanda sevindm
bugün bende pirinç unu almaya gittim
kafam çok karştı
içinde sütü şekeri olan hazır pirinç unu vardı kent in onu aldım
saf pirinç unu alıp bide hangi bebek maması alacağımı bilemedim

benaptamil sütlü pirinçli kullanıyorum canım süt olarak da pınarın günlük sütünü beğendim en çok tavsiye ederim

bak ne güzel tavsiyeler var
yağmurcandan napcaksın şimdi:26::26::26::26::26::26::26:

veeee annesiyle oglusummmm

çok tatlısınız Allah nazarlardan korusun

sağol cnm

yarencim bende gidiyim oğluma Aras ın su bardağından alayım

benim oğlumun Aras tan neyi eksk

pipiyse bizde de var

Sağol bitanemm

bende sonunda yürütec aldım

arada koyuyorum oğlanı rahatlıyorum vallahi

bilinçsiz anneler gibi çok uzun süre sırf rahatım için yürütecte bırakmam tabii

ama en azından tüfekhaneye giderken tek gidiyorum
Aras ın yürütecle arası nasıl

Son düzenleme:
Kızlar yaa benim oğlum biberonu tutmuyor hergün su veriyorum ana icemiyor kendi nasıl alistiracagim fikri olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…