- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.281
ayy çok haklısın gittikçe eğlenceli oluyor annelikboynum yüzüm hep çizik çizik oldu mıncıklanmaktan transa geçiyo bazen memeyide çıkarıyo sadece mıncıklamakla uğraşıyo
annelik işte gittikçe güzelleşiyo
sivaslılar zaten çok dağılmış heryerde var
hatta istanbulda en çok sivaslı varmış
bn harbiş tarafındayım cnm
bükmeside gerçekten güzel ama kayınvalidemde yapıyo
kızlar bnm eymen emerken sürekli boynumu yanaklarımı mıncıklıyo
eller hiç durmuyo denk getirirse saçlarımı tututp bırakıyo gözleri kapanıyo ama elleri durmuyo ne zmn o el duruyo anlıyorum ki uyudu daldı artıksizinkilerde var mı böle alışkanlıklar
yaa annemlerde harbiş de oturuyo. ama şimdi olmadı yaa canım bükme çekti bak hadi sarma saracam ama bükme yapmayı beceremiyorum bu yapılır mı bana
canım bak tembel filen değilsin kuzuna bakarak dünyanın en önemli işini yapıyorsun yukarda canana da yazdım tezgahta kiri alınmış bulaşığı yerleştirmeye üşeniyorum ve şöyle düşünüyorum "burda yazışarak stres atıyorum ve mutlu oluyorum hiçbir ev işi benim moralimden önemli değil" tamam dağınık pis evde de oturulmuyor temizlik insanı ferahlatıyor ama bir dağı bir hamlede yıkamazsın parça parça yap ve naçizane tavsiyem sor soruştur iyi bir kadın bul cam duvar halı gibi şeyleri o yapsın ince işler sana ait.
bak sana kendimden örnek vereyim: çalışan bir annenin düzenli kızıydım benim için ev işi odamın düzeni ortalık toplamaya yardım ve mutfak işlerinden ibaretti evimize kadın gelirdi ince işleri de annem yapardı meğer hayat böyle değilmiş ben de düzenli filan değilmişim evlendim br panik bir panik hiçbirşeye yetişemiyorum birşeyi yapsam diğeri kalıyor zaten bir de çalışma hayatı...
ilk sene bir halt yedim o benim milatım oldu bir gün akşamüstü baktım etrafıma dağınık bir giriştim sabah ezan okunurken yatmışım halı, koltuk dolap içi mutfak dolapları Allah ne verdiyse... bünye kaldırmadı 7 de bir uyandım kollarımın ağrısından duramıyorum soğuk suyla yıkadım yok ilaç krem fayda etmiyor resmen ellerim tutmuyor eşimi uyandırdım üstümü başımı bile o giydirdi hiçbirşeyi kavrayamıyorum sabah sabah nörolojide sinir sıkışması testi yaptılar bişey çıkmadı dr "yumuşak dokuları çok zedelemişsin" dedi inanır mısın verdiği ilacı öğlen 1 de içebildim eşim işe dönmek zorundaydı ancak o saatte bardağı kavrayıp suyu içtim o derece.
sonra dedim lanet olsun hemen bir kadın buldum Allah için çok iyi iş yapar kendimi paralasam o kadar iyi yapamam pırıl pırıl eder iki haftada bir alıyorum
kadın konusundaki tereddütlerini anlıyorum herkes aynı olmuyor bir örnek daha vereyim: doğuma iki hafta kala benim ablanın babası rahatsızdı gelemedi başka kadın almak zorunda kaldım ya o neydi hiç o kadar kötü bir temizlik olabilir mi? halılara bastı suyu bastı köpüğü iki gün yürüdükçe culp culp ses geliyordu sonra bir hav yaptı halılar ben hav çoktan bitti sanıyordum meğer benm abla çok güzel siliyormuş camlar lekeli salonu silmiş süpürmüş bir baktım ki tozları almamış, yatak odası da öyle silinip bitmiş yerde sonradan toz almak zorunda kaldım ve en bombası kadın gitti bir banyoya girdim ki yeri bile süpürmemiş kirli bezler kovalar... o karnımla küvet lavabo ovmak zorunda kaldım
of ne çok yazdım:) velhasıl bul iyi bir kadın bak keyfine kızlar bu hepimiz için geçerli onlar hergün bu işleri yapmaktan alışmışlar vücutları tepki vermiyor ama biz alışkın değiliz sonra yaşlanınca gelsin bel fıtığı sinir sıkışması... biliyorum işin maddi yönü var her hafta her hafta demiyorum en azından bahar temizlikleri için bir bütçe ayrılır. bu arada yanlış anlaşılmasın onlara sonsuz saygı duyuyorum bence emekleri ödenmez
yahu yesin yesin de o yoğurt hakkını sabahtan yemişti öğleden sonra da muhallebi verdim pek ek gıdaya meraklı benim kız durdurmak imkansız mutfakta onunla yemek yapamıyrum artık dünden beri ağlıyo neymiş onu da kucağıma alacam yaptıklarımdan ona da tattıracam.. tamam çorba falan olur da ben nasıl pilav vereyim ranayabugün isyan bayraığını çektim zaten yapmayı düşünmüyorum yemek ya da zeytinyağlı patlıcan yapacam.. hiç de sevmem patlıcanı ama boşa gidecek
kadınlar kulübü kalplerimizden birer tane çalmış fark ettiniz mi ne güzel yeni 3 tane kalbim olmuştu.. yine ikiye düşürdüler yaaaa
ben o kadar trip atıyorum aldığım cevap ne biliyo musun ben sana naaptım boşverdim yaa ne hali varsa görsün.. bu arada rana uyandı yaa rekor 2 saat uyudu şimdi oyuncağını yemeye çalışıyo keşke uyusaydım onunla yaa ama uyuyamadım ki sinirden
eller hiç durmuyo denk getirirse saçlarımı tututp bırakıyo gözleri kapanıyo ama elleri durmuyo ne zmn o el duruyo anlıyorum ki uyudu daldı artıksizinkilerde var mı böle alışkanlıklar
ühüüüü bükmeeeeebn harbiş tarafındayım cnm
bükmeside gerçekten güzel ama kayınvalidemde yapıyo
benaptamil sütlü pirinçli kullanıyorum canım süt olarak da pınarın günlük sütünü beğendim en çok tavsiye ederimhayırlı cumalar arkadaslar
nasılsınız
pirinç unlu mama veren arkadaşlar ne kullanıyosunuz
bugun marketten alayım dedim karar veremedim
hero baby var bide arı mama
yoksa sadece pirinç unu alıp kendimmi muhallebi yapmalıyım
bide
aldığınız günlük sütün üstünde pastorize yazıyomu
benimkinde pastorize günlük süt yazıyo yörükoğlunun
ne karısık isler bunlar ya
isin içinden çıkamıyorum
ühüüüü bükmeeeeesöle kayınvalidene de yapsın
benaptamil sütlü pirinçli kullanıyorum canım süt olarak da pınarın günlük sütünü beğendim en çok tavsiye ederim
vallaben migrostan alıyorum tatlım memnunum ben bile yiyorum bazen erdeme sinirlenip sen yemessen ben yerim diyorum :)canım cvp için çok tesekkür ederim
dr da bana aptamil dedi ama bulamadım ben markette ve eczanede
nerden aldın ki sen
Beysal cnm pınar günlük süt ile yoğurt mu yapıorsun yoksa muhallebi için filan mı kullanıosun bi de günlük yazanların üstünde pastörize günlük süt yazıo onlar di mi
vallaben migrostan alıyorum tatlım memnunum ben bile yiyorum bazen erdeme sinirlenip sen yemessen ben yerim diyorum :)
yoğurt yapıyorum ttatlım muhallebi hiç yapmadım nasıl yapılıy bilmiyorumki :) valla hiç pastorize yazıyormu diye bakmadım yasemincim
çok aktif görünce baktılar kalpler yetişmeyecek
olmazmı canım.saçlarım sürekli toplu köklerinden bir yakalıyor koparmadan bırakmıyor cadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?