2012 kasım bebekleri büyüyor..

boynum yüzüm hep çizik çizik oldu mıncıklanmaktan transa geçiyo bazen memeyide çıkarıyo sadece mıncıklamakla uğraşıyo
annelik işte gittikçe güzelleşiyo
ayy çok haklısın gittikçe eğlenceli oluyor annelik
benim oğlum genelde burnuma yapışıyor
bu ara kendi kulağını çekmeye başladı
ama kendi canı acıdığı için fazla çekmiyo bıakıyo
sivaslılar zaten çok dağılmış heryerde var
hatta istanbulda en çok sivaslı varmış

evet bende ist.dayım
çok fazla sınız burda

emerken yüzümü çizdi benim kız gözümün altında kızımdan bi hatıra var

hayırlı cumalar arkadaslar
nasılsınız
pirinç unlu mama veren arkadaşlar ne kullanıyosunuz
bugun marketten alayım dedim karar veremedim
hero baby var bide arı mama
yoksa sadece pirinç unu alıp kendimmi muhallebi yapmalıyım
bide
aldığınız günlük sütün üstünde pastorize yazıyomu
benimkinde pastorize günlük süt yazıyo yörükoğlunun
ne karısık isler bunlar ya
isin içinden çıkamıyorum

anne hasretinden bahsetmissiniz kızlar
benim annem 10 gundur yanımda
zaten normaldede cok uzuk değil 1 saatlik besafede oturuyor ama
neyse sizin yerinize opup sarılayımmı anneme

çok güzel yazmışsın . hamileyken bile kendi işimi kendim yapıyordum . şuan da aslında çok önemsemiyorum ama arada kafamada takılmıyor değil. çünkü ne zaman iş yapsam oğlumu üzüyorum illa ki ağlatıyorum ilgi istiyor ilgilenemiyorum. ondan önemli bir şey olmadığına göre bende saldım ev işini . ikisi bir arada yürümüyor belki biraz uyusa bir kaç parça halinde bence ufak ufak yaparım işlerimi =) artık olduğu kadar diyeceğim eşimde şikayet ederse cevabım hazır taşınalım çanakkaleye hiçbirşey eksik olmaz derim

pirincide ez elin ile ver ağzına üzme ranacığımı

erkek milleti aynı ozcanan kafana takma

seninki iyi saçını tutup bırakıyor benimki Allah ne verdiyse asılıyor saçıma

bn harbiş tarafındayım cnm
bükmeside gerçekten güzel ama kayınvalidemde yapıyo
ühüüüü bükmeeeee söle kayınvalidene de yapsın

benaptamil sütlü pirinçli kullanıyorum canım süt olarak da pınarın günlük sütünü beğendim en çok tavsiye ederim

ühüüüü bükmeeeee söle kayınvalidene de yapsın

benaptamil sütlü pirinçli kullanıyorum canım süt olarak da pınarın günlük sütünü beğendim en çok tavsiye ederim

canım cvp için çok tesekkür ederim
dr da bana aptamil dedi ama bulamadım ben markette ve eczanede
nerden aldın ki sen

Ranacık benim bal böcüğü ile arkadaşlık edebilir mi cnm belki bizm kızın da iştahı açılır:) kuzu ne kadarlık oldu cnm benimki 16 kasım doğumlu . bir haftadır eklere başladım işe başladığım için. kaşığa ağzı kilitli ellimle meyve püresi veriorum bir çay kaşığı ancak yemiştir. bugün de patates havuç haşlayıp ezdim içine azcık zeytinyağı koyup verdim o da bi çay kaşığı ancak

Beysal cnm pınar günlük süt ile yoğurt mu yapıorsun yoksa muhallebi için filan mı kullanıosun bi de günlük yazanların üstünde pastörize günlük süt yazıo onlar di mi

canım cvp için çok tesekkür ederim
dr da bana aptamil dedi ama bulamadım ben markette ve eczanede
nerden aldın ki sen
vallaben migrostan alıyorum tatlım memnunum ben bile yiyorum bazen erdeme sinirlenip sen yemessen ben yerim diyorum :)
Beysal cnm pınar günlük süt ile yoğurt mu yapıorsun yoksa muhallebi için filan mı kullanıosun bi de günlük yazanların üstünde pastörize günlük süt yazıo onlar di mi

yoğurt yapıyorum ttatlım muhallebi hiç yapmadım nasıl yapılıy bilmiyorumki :) valla hiç pastorize yazıyormu diye bakmadım yasemincim

olmazmı canım.saçlarım sürekli toplu köklerinden bir yakalıyor koparmadan bırakmıyor cadım

sağol cnm:) 1 su bardağı süte veya suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu koyuyorsun cnm tatlandırmak için sonradan meyve püresi ekleyebilirsin. ama bende yapamıorum bunu çünkü benim kuzum en erken iki günde yapıo pirinç unu verirsem hiç yapamaz diye korkuorumm. annem mecbur kalırsa anne sütüne bebe büsküvisi koyup onu verio

olmazmı canım.saçlarım sürekli toplu köklerinden bir yakalıyor koparmadan bırakmıyor cadım

ay benimki de göğsümü mıncıklıo bi de yüzüme bakıp gülüo sonra devam edio kuzum yaaaa:) rabbim hepimizin kuzularına hayırlı ömür nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…